- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.481
ya bende pipi ye benzettim biraz ama sonra bakıyorum netten kız cinsel organı da oyle gorunebiliyomusKız yazdığını okumadan bnde aynı şeyi yazayım diye cevaba geldm snde öyle yazmissinnama bunda çok yatay değil hafif capraza yakın bilemedim smdi bacak arası na bakmadı mi doktor ya. Bnm bebeğin nubu da böyle bana erkek dedi doktor. Sende benm gbi bekle meraktn kudr ayol bunu kız ama pipife var gbi de dur
Bende dört yıl önce ilk gebeligimde Babe kullandım,, bir tane bile çatlağım olmadı çok şükür :)Canım ben cildiyeye gittim bana Babe çatlak kremini önerdi. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. internetten aldım bugün geldi kullanmaya başlayacağım bakalım umarım faydalı olur.
Evet canm aslında nubu ultrason ile inceleyeceksin fotoğraflar yanıltıyor bak senin ki ne düz ne paralel belki tam uçtan bakılsa net belli olacak. Doktorlar biliyor da işlerine gelmiyor aslında en sagliklisi 16.haftada net söylenmesi bak mesela bn cumartesi 15 haftalk oluyorum net gözükr kendi gosterirse önce erkek dedi bn ona kendimi alistrdim smdi kız derse ne olacak doktor bazn sorun yaşıyor bu konudaya bende pipi ye benzettim biraz ama sonra bakıyorum netten kız cinsel organı da oyle gorunebiliyomusdoktora soruyorum erken diyo nub teorisi varmıs dedim guldu ama onun icin daha ucta gorunmesi lazım dedi tahmini var belkide soylemek istemiyo:)
aslında soylenmemesi daha iyi ama kızlarda soylemiyorlarmıs hemen cogunluk erkek bebegi olcagını daha erken zamanlarda ogrenmis bide kız cocuklarını aldırıyorlarmıs ya ogrenince devlet hastanelerinde soylemiyorlar hemen diyorlar ne kdr dogru bilemem senin baska fotolar yokmu bir once gittiginden falan onlarada bakıyım ben:)Evet canm aslında nubu ultrason ile inceleyeceksin fotoğraflar yanıltıyor bak senin ki ne düz ne paralel belki tam uçtan bakılsa net belli olacak. Doktorlar biliyor da işlerine gelmiyor aslında en sagliklisi 16.haftada net söylenmesi bak mesela bn cumartesi 15 haftalk oluyorum net gözükr kendi gosterirse önce erkek dedi bn ona kendimi alistrdim smdi kız derse ne olacak doktor bazn sorun yaşıyor bu konuda
Kuzu gel buyur da basit bisey sende yapabolirsin ya vereyim hepsinin adresini satis sayfalarini felan nolcak iki tane ahsap panel 25 kilo dolomit tasi bitti gitti:)
evet canım türkiyedeyim Istanbul anadolu yakasındayım canım merak etme yazarım karanfili de denicem paradontax ı nasıl kullancam bilmiyorum ama deniyim bakıyım sağol canım
Onceki 8 hafta birşey anlamazsin ki video yükleyemedm yuklesem anlardin senaslında soylenmemesi daha iyi ama kızlarda soylemiyorlarmıs hemen cogunluk erkek bebegi olcagını daha erken zamanlarda ogrenmis bide kız cocuklarını aldırıyorlarmıs ya ogrenince devlet hastanelerinde soylemiyorlar hemen diyorlar ne kdr dogru bilemem senin baska fotolar yokmu bir once gittiginden falan onlarada bakıyım ben:)
İnşallah ben de memnun kalırım canım. Doktora kilo alıp vermekten çatlak geçmişim olduğunu söyleyince çatlarsın o zaman sen dedi :/Arkadaşım kullandı 2 yıl önce hamileliğinde babe'yi. Çok memnun kaldı. Zeytinyağı ve babeyi dönüşümlü kullanmiş. Hıc çatlagı olmadı. Ben de babe ve lierac arasında kaldım. Sonra lierac aldım.
Canım benim de ense kalınlığı 1.1 mm çıktı. Burun kemiği de oluşmuş. Kan verdim cumartesi günü çıkacak da egzemalarım azdı ona üzülüyorumkuzum günaydın naptın dün doktorda nasıl geçti ikili test? bende gittim ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı ense kalınlığı 1 mm çıktı kan sonucu da haftaya çıkcak onu bekliyorum
İnşallah ben de memnun kalırım canım. Doktora kilo alıp vermekten çatlak geçmişim olduğunu söyleyince çatlarsın o zaman sen dedi :/Bende dört yıl önce ilk gebeligimde Babe kullandım,, bir tane bile çatlağım olmadı çok şükür :)
Şimdide bu hafta başladım aynı kremi kullanıyorum yine.Ikili pakette satılıyordu eczanede aldım daha önceki gebeligimde yetmişti bundada yeter diye düşünüyorum..Doğru bir seçenek bence,inşallah sizdede hiç çatlak oluşmaz :)
Evet çok benziyorbu kız nubuymus :))
benimkine benzettim sankim
:) ben yaptim bebisim:) tesekkur ederim yaw bi gun toplasalim benim evde hepberaber baby shower yapalim baska fikirlerim de vaedir belki :)Ayyy senmi yaptın ben alırken öyleydi sandımdı be yavrum ellerine sağlık çok güzel ve şık olmuş
baya erkenmis:) kac hafta bir cagırıyor doktor seniOnceki 8 hafta birşey anlamazsin ki video yükleyemedm yuklesem anlardin sen
amin canim:) yani kız diye aldıranlar hala varmı bilmiyorum ama onlar cocuk falan yapmasınEvet çok benziyorkız bebekleri aldiriyorlar devlet hastanesi de 16.haftadn önce söylemek yasak diye biliyorum. Allahım gönlüne gore versn herkesin :)
Canm ilk zamn 15 günde çağırdı 5 ,7 ,8 ,11 haftalarda gittim bukez 1 ayda çağırdı 15.haftada gidecegmbaya erkenmis:) kac hafta bir cagırıyor doktor seni
Bencede onlar üremesin azalark kaybolsunlaramin canim:) yani kız diye aldıranlar hala varmı bilmiyorum ama onlar cocuk falan yapmasın
10. haftaya kdr yasal sure varmıs ama sonrası yasal degil ya bide ozellerde falan aldırıyorlar devlet hastanesi almaz ama para verince yapan yer cokturCanm ilk zamn 15 günde çağırdı 5 ,7 ,8 ,11 haftalarda gittim bukez 1 ayda çağırdı 15.haftada gidecegm
Bencede onlar üremesin azalark kaybolsunlarvardr canm ya koca koca bebekler aldiriliyor.. zaten kurtaj yasak deniyor ama millet çatır çatır hamile kalıp kurtaj oluyor bn hc birşey anlamıyorum nasl yasak
Evet çok benziyorkız bebekleri aldiriyorlar devlet hastanesi de 16.haftadn önce söylemek yasak diye biliyorum. Allahım gönlüne gore versn herkesin :)
:) ben yaptim bebisim:) tesekkur ederim yaw bi gun toplasalim benim evde hepberaber baby shower yapalim baska fikirlerim de vaedir belki :)
Nolcak ayol mudanyadan 75 dk:) 16 lira biletler:) sabah gelip aksam donebilirsiniz:)ahhh ben Bursa' dayım kuzum yoksa seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?