2017 EKİM Anne adayları

ya bende pipi ye benzettim biraz ama sonra bakıyorum netten kız cinsel organı da oyle gorunebiliyomus doktora soruyorum erken diyo nub teorisi varmıs dedim guldu ama onun icin daha ucta gorunmesi lazım dedi tahmini var belkide soylemek istemiyo:)

Canım ben cildiyeye gittim bana Babe çatlak kremini önerdi. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. internetten aldım bugün geldi kullanmaya başlayacağım bakalım umarım faydalı olur.
Bende dört yıl önce ilk gebeligimde Babe kullandım,, bir tane bile çatlağım olmadı çok şükür :)
Şimdide bu hafta başladım aynı kremi kullanıyorum yine.Ikili pakette satılıyordu eczanede aldım daha önceki gebeligimde yetmişti bundada yeter diye düşünüyorum..Doğru bir seçenek bence,inşallah sizdede hiç çatlak oluşmaz :)

Evet canm aslında nubu ultrason ile inceleyeceksin fotoğraflar yanıltıyor bak senin ki ne düz ne paralel belki tam uçtan bakılsa net belli olacak. Doktorlar biliyor da işlerine gelmiyor aslında en sagliklisi 16.haftada net söylenmesi bak mesela bn cumartesi 15 haftalk oluyorum net gözükr kendi gosterirse önce erkek dedi bn ona kendimi alistrdim smdi kız derse ne olacak doktor bazn sorun yaşıyor bu konuda

aslında soylenmemesi daha iyi ama kızlarda soylemiyorlarmıs hemen cogunluk erkek bebegi olcagını daha erken zamanlarda ogrenmis bide kız cocuklarını aldırıyorlarmıs ya ogrenince devlet hastanelerinde soylemiyorlar hemen diyorlar ne kdr dogru bilemem senin baska fotolar yokmu bir once gittiginden falan onlarada bakıyım ben:)

Onceki 8 hafta birşey anlamazsin ki video yükleyemedm yuklesem anlardin sen

İnşallah ben de memnun kalırım canım. Doktora kilo alıp vermekten çatlak geçmişim olduğunu söyleyince çatlarsın o zaman sen dedi :/
kuzum günaydın naptın dün doktorda nasıl geçti ikili test? bende gittim ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı ense kalınlığı 1 mm çıktı kan sonucu da haftaya çıkcak onu bekliyorum
Canım benim de ense kalınlığı 1.1 mm çıktı. Burun kemiği de oluşmuş. Kan verdim cumartesi günü çıkacak da egzemalarım azdı ona üzülüyorum
İnşallah ben de memnun kalırım canım. Doktora kilo alıp vermekten çatlak geçmişim olduğunu söyleyince çatlarsın o zaman sen dedi :/

baya erkenmis:) kac hafta bir cagırıyor doktor seni
Canm ilk zamn 15 günde çağırdı 5 ,7 ,8 ,11 haftalarda gittim bukez 1 ayda çağırdı 15.haftada gidecegm
amin canim:) yani kız diye aldıranlar hala varmı bilmiyorum ama onlar cocuk falan yapmasın
Bencede onlar üremesin azalark kaybolsunlar vardr canm ya koca koca bebekler aldiriliyor.. zaten kurtaj yasak deniyor ama millet çatır çatır hamile kalıp kurtaj oluyor bn hc birşey anlamıyorum nasl yasak

10. haftaya kdr yasal sure varmıs ama sonrası yasal degil ya bide ozellerde falan aldırıyorlar devlet hastanesi almaz ama para verince yapan yer coktur

pipiyi ve altaki iki cıkıntıyıda yumurtalıkları olarak algıladım eger tutarsa baya iyi tespit etmisim dicem

Eklentiler

• Untitled-1.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 49
Evet çok benziyor kız bebekleri aldiriyorlar devlet hastanesi de 16.haftadn önce söylemek yasak diye biliyorum. Allahım gönlüne gore versn herkesin :)

Hangi devirde yaşıyoruz ya nedennn nedeennnnn manyakmı bunlar allah korkusu yokmu biz burda bir şey çıksa bile aldırmam deyip ikili testi zartı zurtu aldırmıyoruz çok sinir oldum gözlerim doldu şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…