2017 EKİM Anne adayları

10. haftaya kdr yasal sure varmıs ama sonrası yasal degil ya bide ozellerde falan aldırıyorlar devlet hastanesi almaz ama para verince yapan yer coktur
Bn oda yasak diye biliyorum. Gizli gizli yapıyorlar diye düşünüyordm yasal olarak 10 haftaysa ondanmis demk ki

pipiyi ve altaki iki cıkıntıyıda yumurtalıkları olarak algıladım eger tutarsa baya iyi tespit etmisim dicem
Canm pipi icn orası çok yüksek değil mi yaa göbeğe yakın orası kordon yada diğer bacak olmasın . Görüntü dedign gbi uçta pipi var gbi ama

Benim de var ergenlik çatlaklarım. Arkadaşımın da vardı ama krem kullanınca çatlamadı hamilelikte. Ergenlikte krem falan kullanmadık. O yuzden çatladık. Şimdi önlemini alırsak çatlamayız bence. Kilo almayı beklemeyin ama şimdiden sürün diyorlar. Genişledikten sonra sürünce bi faydası olmuyormuş. Ben sabahları lierac, akşamları da zeytinyagı sürüyorum.

Bazı ciltler catlamaya daha müsait oluyor benimki öyle mesela Ilk gebeligimde tecrübesiz olunca sadece göbek ve çevresine uyguladim şükür hiçbirşey olmadı ama göğüs iç kısmında ve diz arkasinda derin olmayan çatlaklar oluştu keşke oralarada surseydim dedim sonradan ama artık maalesef tedavisi yok denebilir..Şimdi ikinci olunca birçok seyde olduğu gibi ondada tecrubeliyim :) Sana tavsiyem catlamaya meyilli olan heryere sür inşallah sendede güzel sonuçlar verir..Hepimize sağlıklı gebelikler :)

Hangi devirde yaşıyoruz ya nedennn nedeennnnn manyakmı bunlar allah korkusu yokmu biz burda bir şey çıksa bile aldırmam deyip ikili testi zartı zurtu aldırmıyoruz çok sinir oldum gözlerim doldu şuan
Bnde sinirleniyorm ama elden brsey gelmez canm . Cinsiyet ayrımı çok saçma ustelk kendide kadınken bosvern hc lafını bile etmeyelm

Canm pipi icn orası çok yüksek değil mi yaa göbeğe yakın orası kordon yada diğer bacak olmasın . Görüntü dedign gbi uçta pipi var gbi ama
gobek kordonu yukardaki kıvrım gibi geldi bana alt kısımda iki bacagın arasında hafif bir bosluk var biraz yukarda gibi cinsel organ ama pipiye benziyo bide altında iki ufak cıkıntı gorunce:)) esimede erkek diyom seviniyor:))

Kontrole ne zamn gidecen. İnslh erkektr ya :) esinde sevinmis

Kontrole ne zamn gidecen. İnslh erkektr ya :) esinde sevinmis
3 hafta sonra ozamana kesin cıkar diye dusunuyorum:) bende kız cok istiyorum ama erkek cocugunada alısırım dogana kdr insan benimsedigine alısıyor:) bide bizim erkek ismi koyma konusunda cok buyuk tesadufumuz olmustu benim dayım vefat etti uzun zaman once anneme derdim onun ismini koyıcam ama bir yandan da esim istermi diye dusunuyodum esime bekar zamanımızda sordum erkek olursa ismi ne olsun istersin dayımın ismini soyledi:) haberi bile yok tu bide cok akla gelen bir ad degil:) cok hos bir tesaduf oldu

ben erkek olarak benimsiyim de kız olunca surpriz olsun bana ben kız istiyorum esim erkek bekarken erkek isimleri bile belirlemis hem de 4 erkek ismi 4 oglumuz olcak sanki de bakalım ne olucak
Bakma saglikli olsun gerisi teferruat ta her kadin once kendine arkadas bir kizce ister icten ice... bende doktor erkek deyince bi duraksadim simdi degisir umuduyla bekliyorum:) yanilma paylarini arastiriyorum felan:)

Halbuki hep babasina benzeyen bir oglum olsun diye dua etmistim:)

Çok iyi o zamn ikinizinde istediği olacak :) bilmiyorum bn önceden hep ilk çocuğum erkek olsn isterdim ama hamile kaldm kalali hc öyle düsünmüyorm aman iyi olsun tek diyorum kız gbi geliyor bna her türlü de sevinecegm br net ogrnsem ona gore hayal kuracagm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…