2017 EKİM Anne adayları

Hep istediklerimizin tersini hissediyoruz:) bide kiyafet bakmak istiyorum ya insan sabirsizlaniyo dimi:)

Şoyle söyleyim kızlar eğer catlayacagi varsa ne sürersen sür yirtiliyor karnın yinede onlemimizi alıyoruz tabikide ben ilk hamileligimde tatlı badem yağı ve kakao yağı sürüyordum dr.bir krem vermişti onuda almıştım hergün yagliyordum vıcık vicik oluyordu oda yaza denk gelmişti buda allah izin verirse bütün yazı çekecez kızlar adana gibi bir yerde çok zor oluyor hamikelik

Hic korkma canım biraz ağrı oluyor ama öyle aMan aman bişe deyil yani

Benimkiler de ergenlikten kalanlar kızlar. Dediğiniz gibi o zaman hiç bakmadım kendime düşünemedim yani çatlar diye. Şimdi önlemimizi alacağız sonuçta inşallah çatlamayız.

Aynen yaw oyle tabi:) lutfen biz kari koca budo ya atlayip iskender yiyip dondugumuz oluyordu yani:)

Nubu goremedim diye hatirliyorum:) aman benim yorumuma ne gerek var sen kiz hissediyormussun:)
Yeni hissetmeye başladım. Çirkinleştiğim için ve doktorlar bir türlü söylemediği için kız kanısına vardım canım :)

C
Canım benimde gecen aydan beri ağrıyan dişim var kendi dr.sordum dişçiye git ama kesinlikle uyuşturucu iğne vurmasın dedi 4 6 ayda serbestmis gerçekten diş dr aynı şeyi söyledi uyusturmadan geçici dolgu yaptı ama ben bir hafta onun kokusundan agzimın içinde çok kötü bir tat vardı mahvetmisti beni sonra yine kendiliğinden düştü bir dahada gitmedim 4 ayın gelmesin dört gözle bekliyorum

Catlak konusu acilmis:) bende korkuyorum en cok karinda olusanlardan ben susam.yagi suruyorum bide kalip kakao yagi islenmemis olanlardan

kızlar çatlak konusunu kim açtı bilmiyorum ama inşallah hepiniz buradan okursunuz. çatlak oluşmaması için derinin yumuşak olması gerekiyor. şu satılan pahalı kremleri de denedim hepsi hikaye. kızımda davul gibi olmama rağmen bir tane çatlağım olmadı ki derim kurudur ve daha öncesinde kilo alıp vermeden oluşan çatlaklarım mevcut. yani iç karnın genişmiş derin esnekmiş gibi bir olayım yok. ben bunun mantığını kızıma hamileyken çözdüm iyikide çözmüşüm hiç çatlamadan atlattım. ki ailede herkeste hamilelikte çatladığı halde. en güzeli vazelin ve asıl önemlisi en yağlı olan küçük tüplerdeki anneanne kremi arko mutlaka kullanın ve bana dua edin

Vazelinin içerisinde petrol türevi var diyorlar. Ama bu arko krem iyiymiş en azından onu da bir denerim :))

Sana katılıyorum benim bir arkadaşım da sadece vazelin ile hiç çatlamadan doğum yaptı :) darısı başımıza

Hep istediklerimizin tersini hissediyoruz:) bide kiyafet bakmak istiyorum ya insan sabirsizlaniyo dimi:)
Çok sabirsizdimda biraz gecti benm ki 6.aya girince yapacam alışverişi zaten bna brsey kalmıyor gerçektn herkes br parça eşyasını paylaştı bile o diyor şunu bn alaçam alma o diyor şunu bn alaçam sanırım bna biberon bez ve biraz kiyafetten başka brsey kalmıyor eşim çok kıyafette almayalım çok görmeye gelen olur hem çabucak büyür zatn faln diyor . Hani çocuk masrafti diyorum bnde bize hc birşey kalmıyor :)

yok 4 gündür birşey oldu karnım zaten vardı ama belirginleşti hamile karnı gibi oldu sertleşti falan. ama erken diilmi
Benimde bir kac gundur iyice bu hale geldi ki sen benden ilerisin dusun.... ust karnim da sisti gogusumun alti boyle baya 7. Ayda gibiyim... gaz da degil

Cok vicik vicik oluyo benim surdukce boyle krem gibi bisey yokmu kullanabilecegimiZ:)

Ya bu arada, bu kadar erken karnin buyumesi ve gerginlesmesi normal mi?
Kakao yagi olmuyor yag hali degil kati halinden al sur vucut isisiyla eriyo biraz ama vicik vicik olmuyo krem gibi..
Canim ben instadan baktim hep senim gibi olan cok var karinlari buyumus yapiya gore bence bu benimde arada sert arada yomos:)

Dogru getirenlerde oluyor annem bir suru sey ormus zaten:) battaniye yapmis iki tane o konuda rahatim bende iki tane ablam var dort gozle bekleyen bebek arabasi puseti mama sandalyesi falan ablam bem alicam dedi yegen sevgiside baskaymiss:)) ama bez stoklamak lazim:)

Benimde bir kac gundur iyice bu hale geldi ki sen benden ilerisin dusun.... ust karnim da sisti gogusumun alti boyle baya 7. Ayda gibiyim... gaz da degil
aynen işte benimde öyle üst karın falanda şişti kendimi garipsiyorum öyle çok kiloda almadım yarım kilo 1 kilo arası değişen bi kilo almışlığım var hiç anlamadım. tecrübeli anneler siz bişey söyleyin normal mi bizim halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…