- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.521
Hep istediklerimizin tersini hissediyoruz:) bide kiyafet bakmak istiyorum ya insan sabirsizlaniyo dimi:)Çok iyi o zamn ikinizinde istediği olacak :) bilmiyorum bn önceden hep ilk çocuğum erkek olsn isterdim ama hamile kaldm kalali hc öyle düsünmüyorm aman iyi olsun tek diyorum kız gbi geliyor bna her türlü de sevinecegm br net ogrnsem ona gore hayal kuracagm :)
Şoyle söyleyim kızlar eğer catlayacagi varsa ne sürersen sür yirtiliyor karnın yinede onlemimizi alıyoruz tabikide ben ilk hamileligimde tatlı badem yağı ve kakao yağı sürüyordum dr.bir krem vermişti onuda almıştım hergün yagliyordum vıcık vicik oluyordu oda yaza denk gelmişti buda allah izin verirse bütün yazı çekecez kızlar adana gibi bir yerde çok zor oluyor hamikelikOzguvene gel:) yakalandigi yetmez gibi bi de telefondan zor oluyo kapatmayin demis:)
Sagol kuzum ya :) seviyorum boyle zivirtili isleri:)
Doktor kuzenime bir doum parasi harcarsin lilerac ile demisti:) acibadem yagi, acibadem sutu yada bebe yagi da ayni isi goruyormus zaten... ben bebe yagi ve acibadem sutunu donusumlu suruyorum. Acayip gergin karnim zaten... her gece kocacigima surduruyorum o da bahaneyle bebisi seviyo:)
En cok dis etime vuruyordu kaniyordu allahim fena birsey.... dis etimi igneyle kanirtabilirdim
Kuzu vazelin petrol bazli oldugu icin onerilmiyor hamilelikte
Hic korkma canım biraz ağrı oluyor ama öyle aMan aman bişe deyil yanicanım kimseye dememiş ki doctor dün ikili teste gittiğim doktorda gerek yok dedi valla bende anlamadım kafam çorba oldu tetenozu biliyorum görümcem oldu 5. ayın sonunda oda çok acıyormuş ama ya kadın valla üstümü zor giyiniyorum kolumun ağrısında dedi çok korkuyorum ya ben kan verirken bile tansiyonum düşüyor fenalık geçiriyorum resmen
Benim de var ergenlik çatlaklarım. Arkadaşımın da vardı ama krem kullanınca çatlamadı hamilelikte. Ergenlikte krem falan kullanmadık. O yuzden çatladık. Şimdi önlemini alırsak çatlamayız bence. Kilo almayı beklemeyin ama şimdiden sürün diyorlar. Genişledikten sonra sürünce bi faydası olmuyormuş. Ben sabahları lierac, akşamları da zeytinyagı sürüyorum.
Bazı ciltler catlamaya daha müsait oluyor benimki öyle meselaIlk gebeligimde tecrübesiz olunca sadece göbek ve çevresine uyguladim şükür hiçbirşey olmadı ama göğüs iç kısmında ve diz arkasinda derin olmayan çatlaklar oluştu keşke oralarada surseydim dedim sonradan ama artık maalesef tedavisi yok denebilir..Şimdi ikinci olunca birçok seyde olduğu gibi ondada tecrubeliyim :) Sana tavsiyem catlamaya meyilli olan heryere sür inşallah sendede güzel sonuçlar verir..Hepimize sağlıklı gebelikler :)
Yeni hissetmeye başladım. Çirkinleştiğim için ve doktorlar bir türlü söylemediği için kız kanısına vardım canım :)Aynen yaw oyle tabi:) lutfen biz kari koca budo ya atlayip iskender yiyip dondugumuz oluyordu yani:)
Nubu goremedim diye hatirliyorum:) aman benim yorumuma ne gerek var sen kiz hissediyormussun:)
bendede aynı durum söz konusu bugün nemlendirici falan alaym dedim artık çatlak için erkenmi çatlıycaz neKizlar benim karnim hem cok sis hem cok gergin baya bildiginiz tas gibi hertarafi normal mi boyle olmasi sasirdim kaldim
Hadi ya bende tek benimsaniyorum:)bendede aynı durum söz konusu bugün nemlendirici falan alaym dedim artık çatlak için erkenmi çatlıycaz ne
Canım benimde gecen aydan beri ağrıyan dişim var kendi dr.sordum dişçiye git ama kesinlikle uyuşturucu iğne vurmasın dedi 4 6 ayda serbestmis gerçekten diş dr aynı şeyi söyledi uyusturmadan geçici dolgu yaptı ama ben bir hafta onun kokusundan agzimın içinde çok kötü bir tat vardı mahvetmisti beni sonra yine kendiliğinden düştü bir dahada gitmedim 4 ayın gelmesin dört gözle bekliyorumDoktor a gitmek degil sorun, uyusturabiliyorlarmi,bir zarari varmi? Ben korkmuyorum disciden ama bebegimi dusunuyorum. Sen o dis macununu al,birde gidrne kadar kullan karanfili. Lutfen disciden dönunce yaz etiketle beni. Sen Türkiye de yaşamıyormusun?
ay anam alıyım yollıyım sana deme öyle bak kötü oldum valla yok bir daha söylemicem
Cok vicik vicik oluyo benim surdukce boyle krem gibi bisey yokmu kullanabilecegimiZ:)Catlak konusu acilmis:) bende korkuyorum en cok karinda olusanlardan ben susam.yagi suruyorum bide kalip kakao yagi islenmemis olanlardan
Catlak konusu acilmis:) bende korkuyorum en cok karinda olusanlardan ben susam.yagi suruyorum bide kalip kakao yagi islenmemis olanlardan
Vazelinin içerisinde petrol türevi var diyorlar. Ama bu arko krem iyiymiş en azından onu da bir denerim :))kızlar çatlak konusunu kim açtı bilmiyorum ama inşallah hepiniz buradan okursunuz. çatlak oluşmaması için derinin yumuşak olması gerekiyor. şu satılan pahalı kremleri de denedim hepsi hikaye. kızımda davul gibi olmama rağmen bir tane çatlağım olmadı ki derim kurudur ve daha öncesinde kilo alıp vermeden oluşan çatlaklarım mevcut. yani iç karnın genişmiş derin esnekmiş gibi bir olayım yok. ben bunun mantığını kızıma hamileyken çözdüm iyikide çözmüşüm hiç çatlamadan atlattım. ki ailede herkeste hamilelikte çatladığı halde. en güzeli vazelin ve asıl önemlisi en yağlı olan küçük tüplerdeki anneanne kremi arkomutlaka kullanın ve bana dua edin
Sana katılıyorum benim bir arkadaşım da sadece vazelin ile hiç çatlamadan doğum yaptı :) darısı başımızakızlar çatlak konusunu kim açtı bilmiyorum ama inşallah hepiniz buradan okursunuz. çatlak oluşmaması için derinin yumuşak olması gerekiyor. şu satılan pahalı kremleri de denedim hepsi hikaye. kızımda davul gibi olmama rağmen bir tane çatlağım olmadı ki derim kurudur ve daha öncesinde kilo alıp vermeden oluşan çatlaklarım mevcut. yani iç karnın genişmiş derin esnekmiş gibi bir olayım yok. ben bunun mantığını kızıma hamileyken çözdüm iyikide çözmüşüm hiç çatlamadan atlattım. ki ailede herkeste hamilelikte çatladığı halde. en güzeli vazelin ve asıl önemlisi en yağlı olan küçük tüplerdeki anneanne kremi arkomutlaka kullanın ve bana dua edin
Çok sabirsizdimda biraz gecti benm ki 6.aya girince yapacam alışverişi zaten bna brsey kalmıyor gerçektn herkes br parça eşyasını paylaştı bile o diyor şunu bn alaçam alma o diyor şunu bn alaçam sanırım bna biberon bez ve biraz kiyafetten başka brsey kalmıyor eşim çok kıyafette almayalım çok görmeye gelen olur hem çabucak büyür zatn faln diyor . Hani çocuk masrafti diyorum bnde bize hc birşey kalmıyor :)Hep istediklerimizin tersini hissediyoruz:) bide kiyafet bakmak istiyorum ya insan sabirsizlaniyo dimi:)
yok 4 gündür birşey oldu karnım zaten vardı ama belirginleşti hamile karnı gibi oldu sertleşti falan. ama erken diilmiHadi ya bende tek benimsaniyorum:)
Benimde bir kac gundur iyice bu hale geldi ki sen benden ilerisin dusun.... ust karnim da sisti gogusumun alti boyle baya 7. Ayda gibiyim... gaz da degilyok 4 gündür birşey oldu karnım zaten vardı ama belirginleşti hamile karnı gibi oldu sertleşti falan. ama erken diilmi
Kakao yagi olmuyor yag hali degil kati halinden al sur vucut isisiyla eriyo biraz ama vicik vicik olmuyo krem gibi..Cok vicik vicik oluyo benim surdukce boyle krem gibi bisey yokmu kullanabilecegimiZ:)
Ya bu arada, bu kadar erken karnin buyumesi ve gerginlesmesi normal mi?
Dogru getirenlerde oluyor annem bir suru sey ormus zaten:) battaniye yapmis iki tane o konuda rahatim bende iki tane ablam var dort gozle bekleyenÇok sabirsizdimda biraz gecti benm ki 6.aya girince yapacam alışverişi zaten bna brsey kalmıyor gerçektn herkes br parça eşyasını paylaştı bile o diyor şunu bn alaçam alma o diyor şunu bn alaçam sanırım bna biberon bez ve biraz kiyafetten başka brsey kalmıyor eşim çok kıyafette almayalım çok görmeye gelen olur hem çabucak büyür zatn faln diyor . Hani çocuk masrafti diyorum bnde bize hc birşey kalmıyor :)
aynen işte benimde öyle üst karın falanda şişti kendimi garipsiyorum öyle çok kiloda almadım yarım kilo 1 kilo arası değişen bi kilo almışlığım var hiç anlamadım. tecrübeli anneler siz bişey söyleyin normal mi bizim halimizBenimde bir kac gundur iyice bu hale geldi ki sen benden ilerisin dusun.... ust karnim da sisti gogusumun alti boyle baya 7. Ayda gibiyim... gaz da degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?