- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.541
bezide aynısındın stoklamayın bence bi arkadaşım dedi bikaç haftada çocuğun bezini değiştirmek zorunda kaldık çabuk büyüyor dedi bi paket bütün kalmış boşuna öyleceDogru getirenlerde oluyor annem bir suru sey ormus zaten:) battaniye yapmis iki tane o konuda rahatim bende iki tane ablam var dort gozle bekleyenbebek arabasi puseti mama sandalyesi falan ablam bem alicam dedi yegen sevgiside baskaymiss:)) ama bez stoklamak lazim:)
yok kuzum söylenmesede hep aklımdaki
Hic korkma canım biraz ağrı oluyor ama öyle aMan aman bişe deyil yani
Diş macunu kiz o :) normal dislerini fircalayacaksin. Allah sifa versin bize .
İnşallah ben de memnun kalırım canım. Doktora kilo alıp vermekten çatlak geçmişim olduğunu söyleyince çatlarsın o zaman sen dedi :/
Canım benim de ense kalınlığı 1.1 mm çıktı. Burun kemiği de oluşmuş. Kan verdim cumartesi günü çıkacak da egzemalarım azdı ona üzülüyorum
İnşallah ben de memnun kalırım canım. Doktora kilo alıp vermekten çatlak geçmişim olduğunu söyleyince çatlarsın o zaman sen dedi :/
Kakao yagi olmuyor yag hali degil kati halinden al sur vucut isisiyla eriyo biraz ama vicik vicik olmuyo krem gibi..
Canim ben instadan baktim hep senim gibi olan cok var karinlari buyumus yapiya gore bence bu benimde arada sert arada yomos:)
Ben kilo aldim biraz ama bu kilo gibi degil....aynen işte benimde öyle üst karın falanda şişti kendimi garipsiyorum öyle çok kiloda almadım yarım kilo 1 kilo arası değişen bi kilo almışlığım var hiç anlamadım. tecrübeli anneler siz bişey söyleyin normal mi bizim halimiz
Benim de saçımdakiler geçti yüzümdekiler kötü oldu yaay canım sorma benimde egzama derdim var yüzümdekiler azaldı ama kafamdakiler maalesefbenimde kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlaklar oluştu ama karnımda bişey yok karın bölgesi birazda iç karınla alakalı canım eğer iç karnın genişse çok çatlak oluşmaz benim hiçbişey kullanmamış 2 hamileliğindede bir tane çatlağı yok karnında
Nerden aldın modeli nasıl kaça aldınBenim de saçımdakiler geçti yüzümdekiler kötü oldu yaŞifa buluruz inşallah. Bugün kendime iki tane hamile pantolonu aldım kendimi mutlu ettim :)
Valla canım çok yer gezdim bugüne kadar da almakta direndim ama gittim Defacto'dan aldım bügün iki tane biri açık renk biri lacivert. Yumuşak kumaşlı (yazlık) ve likralı kumaşı dar paça :) O uzayan parça kısmı da düğmeli karnına göre ayarlanıyor. Biri çok indirimdeydi 10 tl ye geldiNerden aldın modeli nasıl kaça aldın
Heryerde aynı şeyler varya hamileler olarak tarzımızı koruyamayacakmıyız biz çok sinirleniyorum hamile kıyafetlerini tek düze yapanlara
Benim de saçımdakiler geçti yüzümdekiler kötü oldu yaŞifa buluruz inşallah. Bugün kendime iki tane hamile pantolonu aldım kendimi mutlu ettim :)
Yok canım eteklerimle, bir de bir tane yüksel bel likralı pantolonumla idare etmiştim bugün aldım artık darlandımAlmamis miydin :) kiz 7. Haftadan beri giyiyom:)
Ama.ilk dogdugunda baya gidiyomus yabezide aynısındın stoklamayın bence bi arkadaşım dedi bikaç haftada çocuğun bezini değiştirmek zorunda kaldık çabuk büyüyor dedi bi paket bütün kalmış boşuna öylece
Hadi ya 15 haftalikmi ben anneme gosteriyom kadin inanmiyoİnstagram da bi kiz gordum aha bak resmini ekledim. 15 haftalikmis:) buna bakinca normaliz sanki:)
Eki Görüntüle 1981945
Ben kilo aldim biraz ama bu kilo gibi degil....
Bende iki tane maviden aldım likralı dar paça 70 tl ydi ikiside amma velakin sen koskoca mavisin sadece iki çeşit vardıValla canım çok yer gezdim bugüne kadar da almakta direndim ama gittim Defacto'dan aldım bügün iki tane biri açık renk biri lacivert. Yumuşak kumaşlı (yazlık) ve likralı kumaşı dar paça :) O uzayan parça kısmı da düğmeli karnına göre ayarlanıyor. Biri çok indirimdeydi 10 tl ye geldiDiğeri de 35 tl :)
10tl olan nasılki canım baya iyiymiş fiyatı :))Valla canım çok yer gezdim bugüne kadar da almakta direndim ama gittim Defacto'dan aldım bügün iki tane biri açık renk biri lacivert. Yumuşak kumaşlı (yazlık) ve likralı kumaşı dar paça :) O uzayan parça kısmı da düğmeli karnına göre ayarlanıyor. Biri çok indirimdeydi 10 tl ye geldiDiğeri de 35 tl :)
Yalnız o kız bence kendisi de kilolu suratı da tombik çünkü.İnstagram da bi kiz gordum aha bak resmini ekledim. 15 haftalikmis:) buna bakinca normaliz sanki:)
Eki Görüntüle 1981945
Ben kilo aldim biraz ama bu kilo gibi degil....
Sorma linam ya:) buyudukce buyuyorum beni doguma alirlar gitsem o derece:) esim dun diyo belin de kalinlasmis senin:)Bende iki tane maviden aldım likralı dar paça 70 tl ydi ikiside amma velakin sen koskoca mavisin sadece iki çeşit vardı
Defactoya bakayım bende
kirmizigitar gibi hemencik çıktı göbeğim 6 aylık gibiyim
Mavi'de koyu renk var internet sitesinden bakıyorum ben. Açık renk bulsam hemen alacağım normalde Mavi'den giyinirim zaten.Bende iki tane maviden aldım likralı dar paça 70 tl ydi ikiside amma velakin sen koskoca mavisin sadece iki çeşit vardı
Defactoya bakayım bende
kirmizigitar gibi hemencik çıktı göbeğim 6 aylık gibiyim
Şu gömlek elbise gibi olanlardanmıBen normal.kotlarimi giyiyorum hala sadece bi tane bi beden buyuk kot aldim okdr 27 giyiyodum 28 aldim:) ama en cok istedigim elbise mayis ayina girelimde almaya baslicam gogus kismindan bolllasanlar varya bayiliyom.onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?