2017 EKİM Anne adayları

bezide aynısındın stoklamayın bence bi arkadaşım dedi bikaç haftada çocuğun bezini değiştirmek zorunda kaldık çabuk büyüyor dedi bi paket bütün kalmış boşuna öylece

ay canım sorma benimde egzama derdim var yüzümdekiler azaldı ama kafamdakiler maalesef benimde kilo alıp vermekten bacaklarımda çatlaklar oluştu ama karnımda bişey yok karın bölgesi birazda iç karınla alakalı canım eğer iç karnın genişse çok çatlak oluşmaz benim hiçbişey kullanmamış 2 hamileliğindede bir tane çatlağı yok karnında

Kakao yagi olmuyor yag hali degil kati halinden al sur vucut isisiyla eriyo biraz ama vicik vicik olmuyo krem gibi..
Canim ben instadan baktim hep senim gibi olan cok var karinlari buyumus yapiya gore bence bu benimde arada sert arada yomos:)

İnstagram da bi kiz gordum aha bak resmini ekledim. 15 haftalikmis:) buna bakinca normaliz sanki:)

Ben kilo aldim biraz ama bu kilo gibi degil....

Benim de saçımdakiler geçti yüzümdekiler kötü oldu ya Şifa buluruz inşallah. Bugün kendime iki tane hamile pantolonu aldım kendimi mutlu ettim :)

Benim de saçımdakiler geçti yüzümdekiler kötü oldu ya Şifa buluruz inşallah. Bugün kendime iki tane hamile pantolonu aldım kendimi mutlu ettim :)
Nerden aldın modeli nasıl kaça aldın
Heryerde aynı şeyler varya hamileler olarak tarzımızı koruyamayacakmıyız biz çok sinirleniyorum hamile kıyafetlerini tek düze yapanlara

Nerden aldın modeli nasıl kaça aldın
Heryerde aynı şeyler varya hamileler olarak tarzımızı koruyamayacakmıyız biz çok sinirleniyorum hamile kıyafetlerini tek düze yapanlara
Valla canım çok yer gezdim bugüne kadar da almakta direndim ama gittim Defacto'dan aldım bügün iki tane biri açık renk biri lacivert. Yumuşak kumaşlı (yazlık) ve likralı kumaşı dar paça :) O uzayan parça kısmı da düğmeli karnına göre ayarlanıyor. Biri çok indirimdeydi 10 tl ye geldi Diğeri de 35 tl :)

bezide aynısındın stoklamayın bence bi arkadaşım dedi bikaç haftada çocuğun bezini değiştirmek zorunda kaldık çabuk büyüyor dedi bi paket bütün kalmış boşuna öylece
Ama.ilk dogdugunda baya gidiyomus ya
İnstagram da bi kiz gordum aha bak resmini ekledim. 15 haftalikmis:) buna bakinca normaliz sanki:)

Eki Görüntüle 1981945

Ben kilo aldim biraz ama bu kilo gibi degil....
Hadi ya 15 haftalikmi ben anneme gosteriyom kadin inanmiyo yok degildir diyo:)) hamile.gorunce yolda kac haftalik sormuyoz ki belkide gobegi cok olanlar 15 .20 haftalik hamile yapiya gore degisiyor bence yada bu ic karin genisligi oluyo bazilarinda o zaman hic belli degil

Bende iki tane maviden aldım likralı dar paça 70 tl ydi ikiside amma velakin sen koskoca mavisin sadece iki çeşit vardı
Defactoya bakayım bende
kirmizigitar gibi hemencik çıktı göbeğim 6 aylık gibiyim

Ben normal.kotlarimi giyiyorum hala sadece bi tane bi beden buyuk kot aldim okdr 27 giyiyodum 28 aldim:) ama en cok istedigim elbise mayis ayina girelimde almaya baslicam gogus kismindan bolllasanlar varya bayiliyom.onlara

10tl olan nasılki canım baya iyiymiş fiyatı :))

Bende iki tane maviden aldım likralı dar paça 70 tl ydi ikiside amma velakin sen koskoca mavisin sadece iki çeşit vardı
Defactoya bakayım bende
Sorma linam ya:) buyudukce buyuyorum beni doguma alirlar gitsem o derece:) esim dun diyo belin de kalinlasmis senin:)

Defactoya bakayım bende
Mavi'de koyu renk var internet sitesinden bakıyorum ben. Açık renk bulsam hemen alacağım normalde Mavi'den giyinirim zaten.

Ben normal.kotlarimi giyiyorum hala sadece bi tane bi beden buyuk kot aldim okdr 27 giyiyodum 28 aldim:) ama en cok istedigim elbise mayis ayina girelimde almaya baslicam gogus kismindan bolllasanlar varya bayiliyom.onlara
Şu gömlek elbise gibi olanlardanmı
Çok tatlı duruyorlar ben baya aradım ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…