- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.561
Ozaman cok almamak.lazim hani cifter cifter falan alalim ki elimizde kalmasin:)bezide aynısındın stoklamayın bence bi arkadaşım dedi bikaç haftada çocuğun bezini değiştirmek zorunda kaldık çabuk büyüyor dedi bi paket bütün kalmış boşuna öylece
Bende bu hatun gibi olucam iste 15 te su an da yakinim:)Ama.ilk dogdugunda baya gidiyomus ya
Hadi ya 15 haftalikmi ben anneme gosteriyom kadin inanmiyoyok degildir diyo:)) hamile.gorunce yolda kac haftalik sormuyoz ki belkide gobegi cok olanlar 15 .20 haftalik hamile yapiya gore degisiyor bence yada bu ic karin genisligi oluyo bazilarinda o zaman hic belli degil
Aynıyız kuzum ben 47 kilo minnak bir kızdım şimdi aman allahımmSorma linam ya:) buyudukce buyuyorum beni doguma alirlar gitsem o derece:) esim dun diyo belin de kalinlasmis senin:)
Biri koyu lacivert diğeri açık renk ama hani şu hafif yeşile çalan kotlar varya öyleMavi'de koyu renk var internet sitesinden bakıyorum ben. Açık renk bulsam hemen alacağım normalde Mavi'den giyinirim zaten.
bu kız sanki normalde kilolu olduğu için göbeğine birazcık eklenmiş gibi maşallah kollar bacaklarda topluİnstagram da bi kiz gordum aha bak resmini ekledim. 15 haftalikmis:) buna bakinca normaliz sanki:)
Eki Görüntüle 1981945
Ben kilo aldim biraz ama bu kilo gibi degil....
Benim de saçımdakiler geçti yüzümdekiler kötü oldu yaŞifa buluruz inşallah. Bugün kendime iki tane hamile pantolonu aldım kendimi mutlu ettim :)
Belki durur buyumesi kiz 9 aya kdr buyurse ne olur oyleBende bu hatun gibi olucam iste 15 te su an da yakinim:)
Valla gayet güzel açık mavi rengi buz mavisinden bir tık koyu pek de hoş :) Ama onu giymem çok uzun ömürlü olmayacak gibi şuan oluyor gayet güzel ama kilo aldıkça olmaz 36 beden :))10tl olan nasılki canım baya iyiymiş fiyatı :))
benim eşimde diyo belin kalınlaşmış diyeSorma linam ya:) buyudukce buyuyorum beni doguma alirlar gitsem o derece:) esim dun diyo belin de kalinlasmis senin:)
Ben de mağazasına gidip bakayım madem. Sağolasın.Biri koyu lacivert diğeri açık renk ama hani şu hafif yeşile çalan kotlar varya öyle
Ya boyle pufur pufur olanlar varya sifon uzunŞu gömlek elbise gibi olanlardanmı
Çok tatlı duruyorlar ben baya aradım ama bulamadım
Bunlarda çok tatlı ya çok gezenti biri olarak bakmaya devam edeyim bi yerde görürsem yazarım sanadaYa boyle pufur pufur olanlar varya sifon uzundur bak gosteriyim hemen..
Hayirli olsun canim:) 12. Haftada cinsiyet tahmininde bulundumu biz hala bekliyoz yaKızlar çok şükür tarama testinin ultrason kısmı gayet normal çıktı . Doktor maşallah herşey yolunda ve normal dedi cinsiyetimiz de çok yüksek bir ihtimal Erkek dediÖncelik sağlıklı olsun hayırlısı olsun inşallah tabi darısı tüm bebeklerni bekleyen annelerin başına herkese sağlıklı çok çok mutlu günler dilerm
Nette buluyorum ama guvenemedim beden konusunda denemek lazim.diye:)Bunlarda çok tatlı ya çok gezenti biri olarak bakmaya devam edeyim bi yerde görürsem yazarım sanada
Ay ne kadar şanslısın :) Maşallah. Bana söylemedi doktor 16. haftada söylermişKızlar çok şükür tarama testinin ultrason kısmı gayet normal çıktı . Doktor maşallah herşey yolunda ve normal dedi cinsiyetimiz de çok yüksek bir ihtimal Erkek dediÖncelik sağlıklı olsun hayırlısı olsun inşallah tabi darısı tüm bebeklerni bekleyen annelerin başına herkese sağlıklı çok çok mutlu günler dilerm
Aynen netten bende baktımda mağazadan almazsam içime sinmez dolapta öyle durur biliyorumNette buluyorum ama guvenemedim beden konusunda denemek lazim.diye:)
Hayirli olsun canim:) 12. Haftada cinsiyet tahmininde bulundumu biz hala bekliyoz ya
Ay ne kadar şanslısın :) Maşallah. Bana söylemedi doktor 16. haftada söylermiş
Girdim tatlım başka bir hastanede. Oradaki kadın doğum doktoru da radyoloji uzmanı da söylemedi :)Emin değilse belki seni heveslendirmek istememiştir canım 2li teste girdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?