2017 EKİM Anne adayları

bezide aynısındın stoklamayın bence bi arkadaşım dedi bikaç haftada çocuğun bezini değiştirmek zorunda kaldık çabuk büyüyor dedi bi paket bütün kalmış boşuna öylece
Ozaman cok almamak.lazim hani cifter cifter falan alalim ki elimizde kalmasin:)

Bende bu hatun gibi olucam iste 15 te su an da yakinim:)

Benim de saçımdakiler geçti yüzümdekiler kötü oldu ya Şifa buluruz inşallah. Bugün kendime iki tane hamile pantolonu aldım kendimi mutlu ettim :)

inşallah canım ya ben daha almadım kendi pantolonlarımla idare ediyorum şimdilik bir tane kotum var bol onu giyiyorum yada tayt işe giderken de bir tane beli bol kumaş pantolonum var onu giyiyorum şimdilik 1 ay sonar başlarım bende almaya benim karnım kabızlıktan dolayı da çok şişiyor yoksa o kadar karnım minnak bir karnım var daha ama şuan mesela görsen 4 ay dersin 4 gündür tuvalete çıkmamışım nefes alamıyorum resmen napıcam bilmiyorum

Kızlar çok şükür tarama testinin ultrason kısmı gayet normal çıktı . Doktor maşallah herşey yolunda ve normal dedi cinsiyetimiz de çok yüksek bir ihtimal Erkek dedi Öncelik sağlıklı olsun hayırlısı olsun inşallah tabi darısı tüm bebeklerni bekleyen annelerin başına herkese sağlıklı çok çok mutlu günler dilerm

Hayirli olsun canim:) 12. Haftada cinsiyet tahmininde bulundumu biz hala bekliyoz ya

Ay ne kadar şanslısın :) Maşallah. Bana söylemedi doktor 16. haftada söylermiş

Hayirli olsun canim:) 12. Haftada cinsiyet tahmininde bulundumu biz hala bekliyoz ya

Doktorum bana genelde tarama testinde belli olur demişti tok gel dedi öylede yaptım çikolata flnda yedim heryerini gösterdi Ama çevremdekiler şöle diyor erkekse erkenden belli edermiş minik pipiden dolayı kız olunca biraz geç anlaşılırmış tabi ne kadar doğruluk payı vardır bilemem ben yinede zaten bidaki kontrolume kadar çok yerleştirmiyprum kafamda gerçi gösterdi pişişi %90 erkek dedi hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…