- 17 Şubat 2017
- 247
- 441
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.581
Girdim tatlım başka bir hastanede. Oradaki kadın doğum doktoru da radyoloji uzmanı da söylemedi :)
Ne guzel ona gore hayaller kurarsin artik:) ben 14. Haftamda gittim doktor hala belli degil dedi bide hic gostermiyo duruyodu benimki yerinde keske cikolata yeseydim bende:)Doktorum bana genelde tarama testinde belli olur demişti tok gel dedi öylede yaptım çikolata flnda yedim heryerini gösterdiAma çevremdekiler şöle diyor erkekse erkenden belli edermiş minik pipiden dolayı kız olunca biraz geç anlaşılırmış tabi ne kadar doğruluk payı vardır bilemem ben yinede zaten bidaki kontrolume kadar çok yerleştirmiyprum kafamda gerçi gösterdi pişişi %90 erkek dedi hayırlısı canım
Girdim tatlım başka bir hastanede. Oradaki kadın doğum doktoru da radyoloji uzmanı da söylemedi :)
Vay memleketlimŞoyle söyleyim kızlar eğer catlayacagi varsa ne sürersen sür yirtiliyor karnın yinede onlemimizi alıyoruz tabikide ben ilk hamileligimde tatlı badem yağı ve kakao yağı sürüyordum dr.bir krem vermişti onuda almıştım hergün yagliyordum vıcık vicik oluyordu oda yaza denk gelmişti buda allah izin verirse bütün yazı çekecez kızlar adana gibi bir yerde çok zor oluyor hamikelik
Bana da aynı şeyleri söyledibana kendi doktorum söyledi büyük ihtimal erkek diye dün gittiğim doctor söylemedi yanılma payı var bu dönemlerde zaten 1 ay sonar netleşcek biraz sabredin dedi ben bu dönemde söylemiyorum dedi suratsızdı biraz doctor
Hangisi olursa kabulum canım sadece öğrenmek istiyorum. Tek gayem zaten sağlıklı olmasıBelki kızdırHayırlısı olsun inşallah canım kısmet birdahaki kontrolunde olabilir İnşallah
Benimde bir kac gundur iyice bu hale geldi ki sen benden ilerisin dusun.... ust karnim da sisti gogusumun alti boyle baya 7. Ayda gibiyim... gaz da degil
Belki durur buyumesi kiz 9 aya kdr buyurse ne olur oyle
Valla ben de sizin gibiyim. 10 gün falan önce göbeğim şişiyodu şimdi de sanki o göbek çıktı çıktı mideme geldi. Midede mi büyütcem ben bu çocuğu nedir? 6 aylıktan farkım yok vallaha. Bi de gergin, sert... Senin dediğin gibi gaz da değil. Yani gaz olunca daha da büyüyor zaten ama gaz yokken de taş gibi... Biz 9. ayda napcaz kızlar yaa? İnşaattan vinç tutcam diyo sevgili kocam bana
İnstagram da bi kiz gordum aha bak resmini ekledim. 15 haftalikmis:) buna bakinca normaliz sanki:)
Eki Görüntüle 1981945
Ben kilo aldim biraz ama bu kilo gibi degil....
Aynen benm de iki ablam var sahiplendiler hemen birer parça . Annemde beşiği biz alacağız diyorlar . Eşimin ailesinde eksik alma yok onlarda sadece altın takmak var :) bebeğim doğunca benden zengin olur benm altınım yok ayol :)) Annecigimin elinde mayasir var hc örgü yapamiyo zatn ben yapabiliyorum da kışın o kadr şey yaptm sayısını bn unuttum hepsini dagittimDogru getirenlerde oluyor annem bir suru sey ormus zaten:) battaniye yapmis iki tane o konuda rahatim bende iki tane ablam var dort gozle bekleyenbebek arabasi puseti mama sandalyesi falan ablam bem alicam dedi yegen sevgiside baskaymiss:)) ama bez stoklamak lazim:)
Tatlim muhtemelen rahim yuksri ciktikca organlar da cikiyor ordan oluyor bir sure sonra yoluna girer diye dusunuyorum .... ama artik hamile pantolonlari fayda etmiyor ustleri de segistirmek lazim alisveris icin marka veya site onerilerinizi bekliyorum hatta internet siteleri daha makbul olur hic vaktim yok cunku
Buyuk beden giyemem ki ben cok minyonum omuzlar hemen dusuyor xs felan aliyorum ustlerimiValla annem bana 2 tane hamile taytıyla 1 tane de hamile pantolonu almış onları giyiyorum. Dün Ankarada Marks and Spencer'a uğradım. Orda hamile kıyafetleri yok ama büyük beden de olduğu için 1 elbise 2 bluz ve 1 hırka aldım. 9 aylık da olsam giyilebilecek gibi çok rahat. Bakmanı tavsiye ederim
Kiz yok 15. Haftaya girdik diye yazmis fotonun altina bask resimleri de var da yukleyemedim:)Yok artık bu kız 15 haftalıktan büyüktür yaww
Doktorum bana genelde tarama testinde belli olur demişti tok gel dedi öylede yaptım çikolata flnda yedim heryerini gösterdiAma çevremdekiler şöle diyor erkekse erkenden belli edermiş minik pipiden dolayı kız olunca biraz geç anlaşılırmış tabi ne kadar doğruluk payı vardır bilemem ben yinede zaten bidaki kontrolume kadar çok yerleştirmiyprum kafamda gerçi gösterdi pişişi %90 erkek dedi hayırlısı canım
ozaman genetk bu canım:)) ailedeki kadınlarda boyle olmussa sende de normal yani:)Vala bilmem benim halam da ayni senin gibiydim hamile kaldigimi karnimin buyumesinden anliyodum diyo:)
Aa ikiz falan mı acaba ya? Biz 14haftadayiz onun yarısı kadar bile yok karnım.Kiz yok 15. Haftaya girdik diye yazmis fotonun altina bask resimleri de var da yukleyemedim:)
Bir bucuk metre boyum vardi simdi enimde bir bucuk metre oldu kapladigim alan tam olarak kare artik:)ozaman genetk bu canım:)) ailedeki kadınlarda boyle olmussa sende de normal yani:)
Buyuk beden giyemem ki ben cok minyonum omuzlar hemen dusuyor xs felan aliyorum ustlerimi
Yok degilmis kuzu onu da arastirdim:)Aa ikiz falan mı acaba ya? Biz 14haftadayiz onun yarısı kadar bile yok karnım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?