2017 EKİM Anne adayları

Ne guzel ona gore hayaller kurarsin artik:) ben 14. Haftamda gittim doktor hala belli degil dedi bide hic gostermiyo duruyodu benimki yerinde keske cikolata yeseydim bende:)

Girdim tatlım başka bir hastanede. Oradaki kadın doğum doktoru da radyoloji uzmanı da söylemedi :)

bana kendi doktorum söyledi büyük ihtimal erkek diye dün gittiğim doctor söylemedi yanılma payı var bu dönemlerde zaten 1 ay sonar netleşcek biraz sabredin dedi ben bu dönemde söylemiyorum dedi suratsızdı biraz doctor

Vay memleketlim Allah kolaylık versin. Temmuz ağustosta işin zor. Benim alerjim vardı yazın dışarı çıkınca benek benek kızarırdı heryerim Adana'da, bembeyaz olduğumdan. Şimdi istanbuldayım da rahatladım.

Bana da aynı şeyleri söyledi Kendi doktorum da o da beni ilk kez gördü zaten söylemedi. Biliyorsun canım doktor değiştirdim ben de senin gibi.

Benimde bir kac gundur iyice bu hale geldi ki sen benden ilerisin dusun.... ust karnim da sisti gogusumun alti boyle baya 7. Ayda gibiyim... gaz da degil

Valla ben de sizin gibiyim. 10 gün falan önce göbeğim şişiyodu şimdi de sanki o göbek çıktı çıktı mideme geldi. Midede mi büyütcem ben bu çocuğu nedir? 6 aylıktan farkım yok vallaha. Bi de gergin, sert... Senin dediğin gibi gaz da değil. Yani gaz olunca daha da büyüyor zaten ama gaz yokken de taş gibi... Biz 9. ayda napcaz kızlar yaa? İnşaattan vinç tutcam diyo sevgili kocam bana

Tatlim muhtemelen rahim yuksri ciktikca organlar da cikiyor ordan oluyor bir sure sonra yoluna girer diye dusunuyorum .... ama artik hamile pantolonlari fayda etmiyor ustleri de segistirmek lazim alisveris icin marka veya site onerilerinizi bekliyorum hatta internet siteleri daha makbul olur hic vaktim yok cunku

Aynen benm de iki ablam var sahiplendiler hemen birer parça . Annemde beşiği biz alacağız diyorlar . Eşimin ailesinde eksik alma yok onlarda sadece altın takmak var :) bebeğim doğunca benden zengin olur benm altınım yok ayol :)) Annecigimin elinde mayasir var hc örgü yapamiyo zatn ben yapabiliyorum da kışın o kadr şey yaptm sayısını bn unuttum hepsini dagittim bnde br ilk göz agrim battaniye ilk yelek ilk patik kaldı hepsinin ilki brde yamicuk yumucuk tekrar baslicam artk kusmam geçti.

Valla annem bana 2 tane hamile taytıyla 1 tane de hamile pantolonu almış onları giyiyorum. Dün Ankarada Marks and Spencer'a uğradım. Orda hamile kıyafetleri yok ama büyük beden de olduğu için 1 elbise 2 bluz ve 1 hırka aldım. 9 aylık da olsam giyilebilecek gibi çok rahat. Bakmanı tavsiye ederim

Buyuk beden giyemem ki ben cok minyonum omuzlar hemen dusuyor xs felan aliyorum ustlerimi

Hayırlı olsun tatlım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Buyuk beden giyemem ki ben cok minyonum omuzlar hemen dusuyor xs felan aliyorum ustlerimi

Anladım kuzu... Ben normalde de 40 beden giydiğim için bir iki beden büyük de alabiliyorum. bi de omuzlarım geniştir kaldırıyorum sanırım :) O zaman sen netten gebe.com a falan bakcan. Ya da lcw ve defacto.... Ya aslında sen istanbuldasın orda heryer butik dolu sorun çekmemen lazım kıyafette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…