- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.601
olsun altın da guzelAynen benm de iki ablam var sahiplendiler hemen birer parça . Annemde beşiği biz alacağız diyorlar . Eşimin ailesinde eksik alma yok onlarda sadece altın takmak var :) bebeğim doğunca benden zengin olur benm altınım yok ayol :)) Annecigimin elinde mayasir var hc örgü yapamiyo zatn ben yapabiliyorum da kışın o kadr şey yaptm sayısını bn unuttum hepsini dagittimbnde br ilk göz agrim battaniye ilk yelek ilk patik kaldı hepsinin ilki brde yamicuk yumucuk tekrar baslicam artk kusmam geçti.
Kuzu hiiiiic vaktim yok alisverise cikmaya aracimiz yok esimle ve haftaici 9-10 da geliyor eve sadece pazar gunleri izinli onda da cok yakinlardan cok zaruri ihtiyaclarimizi aliyoruz market vs onlara yetiyor anca. Yakinimizda bir alisveris merkezi var sadece oraya gitmeye vaktimiz oluyor kacak gocek.Anladım kuzu... Ben normalde de 40 beden giydiğim için bir iki beden büyük de alabiliyorum. bi de omuzlarım geniştir kaldırıyorum sanırım :) O zaman sen netten gebe.com a falan bakcan. Ya da lcw ve defacto.... Ya aslında sen istanbuldasın orda heryer butik dolu sorun çekmemen lazım kıyafette.
Bana da aynı şeyleri söylediKendi doktorum da o da beni ilk kez gördü zaten söylemedi. Biliyorsun canım doktor değiştirdim ben de senin gibi.
Bir bucuk metre boyum vardi simdi enimde bir bucuk metre oldu kapladigim alan tam olarak kare artik:)
Benimde bir kac gundur iyice bu hale geldi ki sen benden ilerisin dusun.... ust karnim da sisti gogusumun alti boyle baya 7. Ayda gibiyim... gaz da degil
bezide aynısındın stoklamayın bence bi arkadaşım dedi bikaç haftada çocuğun bezini değiştirmek zorunda kaldık çabuk büyüyor dedi bi paket bütün kalmış boşuna öylece
Koşuyolu Medipol'e basladim canım sevdim doktorumu da bakalim insallah sureci beraber tamamlariz. Cumartesi cagirdi beni tekrar tahlil sonuclariyla birlikte gel dedi.aynen canım sen şimdi nereye gidiyorsun hastane olarak doktorundan memnun kaldın mı?
Brde çok narin duruyo ya nasıl sevilmez el örgüsü . :) Cumartesi cinsiyet kesinlessinde ona gore örgü yapaym mavi pembe falnolsun altın da guzelor valla kısın cok guzel oluyo el orgusu hırka falan bebeklere.. sıcacık tutuyo bazıları giydirmiyor ben sasırıyorum ..el orgusu battaniyeler cok guzel oluyo ya bide onlar baya lazım olurmus dısarıya falan cıkartırken
Valla ben de sizin gibiyim. 10 gün falan önce göbeğim şişiyodu şimdi de sanki o göbek çıktı çıktı mideme geldi. Midede mi büyütcem ben bu çocuğu nedir? 6 aylıktan farkım yok vallaha. Bi de gergin, sert... Senin dediğin gibi gaz da değil. Yani gaz olunca daha da büyüyor zaten ama gaz yokken de taş gibi... Biz 9. ayda napcaz kızlar yaa? İnşaattan vinç tutcam diyo sevgili kocam bana
ben
benimde aynı geriliyor karnım sertleşti ve hamile pantolunu almadım daha bugün pantolunum rahatsız etmeye başladı sankiBide düğmeli falan giymiyorum pantolon tayt gibi giyiyorum ama sıkıyor
doktor bana vitamin yazmadı 16. haftadan sonra dedi tırnaklarım nasıl soyuluyo ya icerdeki tuketti benim vitaminleri :))
Ahanda hosgeldin 14. Hafta pozumuz:)
Eki Görüntüle 1981997
Dün aksam kocam cekti kardesime attok ahanda suanki halim ama cok az gobek vardi bende 63 le hamile kaldim hayatimin en yuksek kilosu
Ek vitamine baslamayan bi tek ben varim saniyordum:) bir arkadas daha buldum kendime:) benim doktorum da ogrendigime gore ikili test sonucuna gore yaZiyormus daha goturmedim sonuclari
Kızlar ya benim yine boğazlarım ağrıyo böyle kuruyo gibi ve de. Ne yapayım? Ne önerirsiniz?
benimde son 1 haftada baya çıktı zaten vardı ufaktan bir göbek sertleşti toparlandı :)
kocam vinççi çağırın biz gelelim
Kızlar ya benim yine boğazlarım ağrıyo böyle kuruyo gibi ve de. Ne yapayım? Ne önerirsiniz?
Hehehehe masallah:)yükleyememişim göbeğimi deniyorum bakalım tekrar
Kız tamam o zaman tam da denk geldi. vinçle beraber sen de gel bebişim
Hehehehe masallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?