2017 EKİM Anne adayları

olsun altın da guzel or valla kısın cok guzel oluyo el orgusu hırka falan bebeklere.. sıcacık tutuyo bazıları giydirmiyor ben sasırıyorum ..el orgusu battaniyeler cok guzel oluyo ya bide onlar baya lazım olurmus dısarıya falan cıkartırken

Kuzu hiiiiic vaktim yok alisverise cikmaya aracimiz yok esimle ve haftaici 9-10 da geliyor eve sadece pazar gunleri izinli onda da cok yakinlardan cok zaruri ihtiyaclarimizi aliyoruz market vs onlara yetiyor anca. Yakinimizda bir alisveris merkezi var sadece oraya gitmeye vaktimiz oluyor kacak gocek.

Bir bucuk metre boyum vardi simdi enimde bir bucuk metre oldu kapladigim alan tam olarak kare artik:)
..olsunn doguma kdr boyle idare edersin dogurduktan sonra spor yaparak gider o kilolarda zaten 6 ayda gobek kendne geliyor ama oncesinde spor yapılırsa daha cabuk eriyomus

ben
Benimde bir kac gundur iyice bu hale geldi ki sen benden ilerisin dusun.... ust karnim da sisti gogusumun alti boyle baya 7. Ayda gibiyim... gaz da degil

benimde aynı geriliyor karnım sertleşti ve hamile pantolunu almadım daha bugün pantolunum rahatsız etmeye başladı sanki Bide düğmeli falan giymiyorum pantolon tayt gibi giyiyorum ama sıkıyor

bezide aynısındın stoklamayın bence bi arkadaşım dedi bikaç haftada çocuğun bezini değiştirmek zorunda kaldık çabuk büyüyor dedi bi paket bütün kalmış boşuna öylece

bide bazı bezlere alerjen etki gösteriyormuş popoları o yüzden stoklamakta yanlış dedi banada kuzenim

Brde çok narin duruyo ya nasıl sevilmez el örgüsü . :) Cumartesi cinsiyet kesinlessinde ona gore örgü yapaym mavi pembe faln

benimde son 1 haftada baya çıktı zaten vardı ufaktan bir göbek sertleşti toparlandı :)

kocam vinççi çağırın biz gelelim

ben

benimde aynı geriliyor karnım sertleşti ve hamile pantolunu almadım daha bugün pantolunum rahatsız etmeye başladı sanki Bide düğmeli falan giymiyorum pantolon tayt gibi giyiyorum ama sıkıyor

Ahanda hosgeldin 14. Hafta pozumuz:)

doktor bana vitamin yazmadı 16. haftadan sonra dedi tırnaklarım nasıl soyuluyo ya icerdeki tuketti benim vitaminleri :))

Ek vitamine baslamayan bi tek ben varim saniyordum:) bir arkadas daha buldum kendime:) benim doktorum da ogrendigime gore ikili test sonucuna gore yaZiyormus daha goturmedim sonuclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…