2017 EKİM Anne adayları

yok kız benim sonucları gordu ama 16. haftadan sonra dedi oda uclu testte denk gelicek artık:) sonuclara baktı iyi dedi banada..
eneeee gobek sov yapmıslar

zayıfsın ama göbeğin baya çıkmış. benim de senden aşağı kalır yanım yok ama kilo da var benim.

kızlar bunu konuşmak için çok erken ama aranızda sezeryan olmak isteyen var mı? ben normal doğum çok istiyordum. bugün bi misafir geldi sezeryan ol beni dinle dedi. kafamı bir güzel karıştırıp gitti :/

kızlar bunu konuşmak için çok erken ama aranızda sezeryan olmak isteyen var mı? ben normal doğum çok istiyordum. bugün bi misafir geldi sezeryan ol beni dinle dedi. kafamı bir güzel karıştırıp gitti :/
Ben bi aksilik olmazsa epidural sezeryan istiyorum. Normal hiç düsünmedim. Normalde bebegi riske sokarım diye korkuyorum. Ama tabi zaman ne gosterir bilemem.

Ben bi aksilik olmazsa epidural sezeryan istiyorum. Normal hiç düsünmedim. Normalde bebegi riske sokarım diye korkuyorum. Ama tabi zaman ne gosterir bilemem.

Ayni fikirdeyim. Normal dogum risklerini goze alamam muhtemelen epidurel sezeryan iyidir :) zaten annem abimin esi normal dogum yapti sanci cekerken filan bakmis bana vala ol sezeryan gel o iskenceyi cekme hic dedi:)

Misafirin sezeryan ol demesindeki sebep normal Doğumda alt kısmın eskisi gibi kalmadığı. Genişleme ve sarkma olması. Bi de yaş ilerledikçe altına kaçırmak daha çok oluyormuş. Bana öyle anlatıyorlar. Ben de normal istiyordum ama doktorum daha önceki rahim ameliyatlarım sebebiyle normali riskli buluyor. Rahimde Yırtılma ve kanama kaybı olurmuş

bana da öyle anlattı. ikna oldum aslında. mantıklı geldi. ama ameliyat oluyorsun dikiş oluyor dedim, normalde altta da dikiş olacak orada olacağına karnında olsun dedi. sezeryan olacam galiba..

Kızlar bşy sorucam . Doktorum folik asiti bıraktırıp 3 tane vitamin verdi ama Ocean D3 diye spreyli bi d vitamini verdi bunu kullanan var mı aranızda ?
Ben kullanıyorum canım. doktorum ekmeğe iki damlat ye dedi ama ekmek pek sevmediğim için dil altına bir fıs yapıyorum gece yatarken.

Ben sezeryan düşünüyorum canım

Burayı takipe dicem canim yine ama catlak genetikmis biraz ya annemde de cok catlak var benim cildimde musait cok pahali evet ama valla is yerimdeki cay paramdan kistim simit param da yok saglikli olsun diye evden götürüyorum:) onlarin yerine alacam kremi burda bi arkadas dermoeczanemde 75 e bulmus bakayimda ordan isteyeyim. Onun disinda da burdan kizlari takip edeyim yetisebildigim kadariyla en cok kullanilan yag veya kremi ikinci olarak tercih edicem. Sonuc nolcak seneye bu zamanlar konusuruz burda yine

İstanbul da yaşayan arkadaşlar saçma gelecek ama birşey soracagm .

Az önce haberde izledim de sokakta madde kullanmış gençler yerlerde sürünüyor onlardan korkmuyormusunuz?? Millete saldirmiyormu onlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…