- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.641
Bn varm en büyüğünüz bnmAhanda hosgeldin 14. Hafta pozumuz:)
Eki Görüntüle 1981997
Ek vitamine baslamayan bi tek ben varim saniyordum:) bir arkadas daha buldum kendime:) benim doktorum da ogrendigime gore ikili test sonucuna gore yaZiyormus daha goturmedim sonuclari
Ne değişik br göbek o migde kısmında sis yoksa yeni mi yemek yedin :))yükleyememişim göbeğimi deniyorum bakalım tekrar
Bn normal istiyorum ama birazda korkuyorum çünkü kan sulandırıcı igne ve coraspin kullanıyorum bazn damarlar catlayp kanamaya mudahele edilemiyorms ve rahim aliniyormus öyle durumlar da diye duydum. Ama daha doktoruma sormadm soracamda acelen ne yavrucm der diye cekiniyorm :) ama eltimde igne kullandı o normal dogurdu bilmiyorum bn o riski göze alabilirmiym iğneyi erken bırakıp kalp durması riskini hiç göze alamam bu konuyu muhakkak konuşmam gerek burada yazmış olaym fikri olan varsa beni bilgilendirsn lütfenkızlar bunu konuşmak için çok erken ama aranızda sezeryan olmak isteyen var mı? ben normal doğum çok istiyordum. bugün bi misafir geldi sezeryan ol beni dinle dedi. kafamı bir güzel karıştırıp gitti :/
Kaç çıktı ikili testininşallah canım ya valla hep korktuğum başıma geliyo. Rabbim ne verirse hayırlısını bilir üzülsemde yapacak bişeyim yok gerçi. inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğim. çok sağol moral verdiğin için
Mrb CNm girmiyorum pek buraya.haberler umarım güzel olur.almanyaya prenatest ile kan gönderdim sonucu 2 haftaya çıkacak.bir oğlum var bir de yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış ama buna bile sevinemedim.ne olursa olsun sağlık istiyorum.
Canim gor bak cok temiz gelecek sonuclarin. Aklimiz hep sende ama rahatsiz etmeyelim diye yazmiuoruz pek... allah su sonuclar xikana kdar ixine ferahlik versin insallah kolay atlatirsin da rahatlarsin sonunda...Mrb CNm girmiyorum pek buraya.haberler umarım güzel olur.almanyaya prenatest ile kan gönderdim sonucu 2 haftaya çıkacak.bir oğlum var bir de yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış ama buna bile sevinemedim.ne olursa olsun sağlık istiyorum.
Canim gor bak cok temiz gelecek sonuclarin. Aklimiz hep sende ama rahatsiz etmeyelim diye yazmiuoruz pek... allah su sonuclar xikana kdar ixine ferahlik versin insallah kolay atlatirsin da rahatlarsin sonunda...Mrb CNm girmiyorum pek buraya.haberler umarım güzel olur.almanyaya prenatest ile kan gönderdim sonucu 2 haftaya çıkacak.bir oğlum var bir de yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış ama buna bile sevinemedim.ne olursa olsun sağlık istiyorum.
Benim doktorum normal dogum yapabilirsin dedi ben coraspin kullanmiyorum ama...Bn normal istiyorum ama birazda korkuyorum çünkü kan sulandırıcı igne ve coraspin kullanıyorum bazn damarlar catlayp kanamaya mudahele edilemiyorms ve rahim aliniyormus öyle durumlar da diye duydum. Ama daha doktoruma sormadm soracamda acelen ne yavrucm der diye cekiniyorm :) ama eltimde igne kullandı o normal dogurdu bilmiyorum bn o riski göze alabilirmiym iğneyi erken bırakıp kalp durması riskini hiç göze alamam bu konuyu muhakkak konuşmam gerek burada yazmış olaym fikri olan varsa beni bilgilendirsn lütfen
Sanırım öyle canm :) bakalm bnm durum ne olacak bna 32.hafta coraspini keseceğiz diyor ama bn o riski bile göze nasıl alacağım onu bilmiyorum :) inslh hayırlısı olsn hakkimizdaBenim doktorum normal dogum yapabilirsin dedi ben coraspin kullanmiyorum ama...
Da ben normal dogum risklerini alabilir miyim onu bilmiyorum iste. Beceremezsem, doktorum degil baskasi denk gelirse, bir sorun cikarsa.... sezeryan bebek icin en risksiz dogum sekli gibi geliyor bana
bana da öyle anlattı. ikna oldum aslında. mantıklı geldi. ama ameliyat oluyorsun dikiş oluyor dedim, normalde altta da dikiş olacak orada olacağına karnında olsun dedi. sezeryan olacam galiba..
İstanbul da yaşayan arkadaşlar saçma gelecek ama birşey soracagm .
Az önce haberde izledim de sokakta madde kullanmış gençler yerlerde sürünüyor onlardan korkmuyormusunuz?? Millete saldirmiyormu onlar?
Mrb CNm girmiyorum pek buraya.haberler umarım güzel olur.almanyaya prenatest ile kan gönderdim sonucu 2 haftaya çıkacak.bir oğlum var bir de yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış ama buna bile sevinemedim.ne olursa olsun sağlık istiyorum.
Her yerde yok yani :) iyi bari valla çok değişik bizim buralarda yok ta olsa bile esnaf mahalleli faln toplanıp döver valla :))Kesinlikle oyle! Bi de alttaki dikis olunca uzerine oturamiyorsun esinle cinsel hayatin bile eskisi gibi olmuyor.... hissizlesiyormus felan...
Cok guldurdun beni:) kiz istanbul devasa bir yer:) kimbilir nerde o haberlerdeki gencler:)
Kiz olurmu oyle sey:) bir kac semt vardir istanbulda ki o semtlerde bile her sokakta olmaz oyle seyler....Her yerde yok yani :) iyi bari valla çok değişik bizim buralarda yok ta olsa bile esnaf mahalleli faln toplanıp döver valla :))
Doktorunla iyice konuş bu konuyuSanırım öyle canm :) bakalm bnm durum ne olacak bna 32.hafta coraspini keseceğiz diyor ama bn o riski bile göze nasıl alacağım onu bilmiyorum :) inslh hayırlısı olsn hakkimizda
Yok :) gittiğim en büyük şehir Konya :) daha gelismisine gitmedm henüz . İnslh nasip olr birgün :)Kiz olurmu oyle sey:) bir kac semt vardir istanbulda ki o semtlerde bile her sokakta olmaz oyle seyler....
Hic geldinmi istanbula?
Erken diye konusmuyorum 6.ayda faln konuşurum :) bnde normal istiyorum ama çok panik br insanım kendime güvenemiyorum . Yoksa normal dogurmayi istiyorum kısmet diyorum sadece doktorum karar verecek bn ona birakacagmDoktorunla iyice konuş bu konuyu
Benim kalp rahatsızlığım var
Hem doğum hem kardiyolog ile konuştum
Normal istiyorum inşallah tabi kardiyologda girecek doğuma
Ondan oyle geliyor sana:) kuzum istanbul cok buyuk, dehset buyuk yani hic gelmediysen tahlil etmen mumkun degil.Yok :) gittiğim en büyük şehir Konya :) daha gelismisine gitmedm henüz . İnslh nasip olr birgün :)
Hayal edemiyorum zatn benm şehrim ufacık :) spiker görüntüler sadece iki saatte çekildi deyince dedm her ara sokak böyle miOndan oyle geliyor sana:) kuzum istanbul cok buyuk, dehset buyuk yani hic gelmediysen tahlil etmen mumkun degil.
Aynen ya, fiyatı yüksek. Devletteki doktorum ilk zaman devit-3 vermişti 2mi 5 mi öyle bişey ödemiştim. Aynı işe yarıyor. O bitince özeldeki oceanı yazdı o an almış bulundum. Bitince aklında olsun devit-3te aynıBugun zor buldum da yeni bir vitaminmiş çok ucuzda değil aklım kalıştı iyi bari şimdi içim rahatladı :)
1/290 cikti cnmKaç çıktı ikili testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?