2017 EKİM Anne adayları

Bn varm en büyüğünüz bnm ama bnde başlamadim daha bu kez de vermez sanırım bana çünkü 4.aydan sonra dedi daha 3buck ayligm

kızlar bunu konuşmak için çok erken ama aranızda sezeryan olmak isteyen var mı? ben normal doğum çok istiyordum. bugün bi misafir geldi sezeryan ol beni dinle dedi. kafamı bir güzel karıştırıp gitti :/
Bn normal istiyorum ama birazda korkuyorum çünkü kan sulandırıcı igne ve coraspin kullanıyorum bazn damarlar catlayp kanamaya mudahele edilemiyorms ve rahim aliniyormus öyle durumlar da diye duydum. Ama daha doktoruma sormadm soracamda acelen ne yavrucm der diye cekiniyorm :) ama eltimde igne kullandı o normal dogurdu bilmiyorum bn o riski göze alabilirmiym iğneyi erken bırakıp kalp durması riskini hiç göze alamam bu konuyu muhakkak konuşmam gerek burada yazmış olaym fikri olan varsa beni bilgilendirsn lütfen

Canim gor bak cok temiz gelecek sonuclarin. Aklimiz hep sende ama rahatsiz etmeyelim diye yazmiuoruz pek... allah su sonuclar xikana kdar ixine ferahlik versin insallah kolay atlatirsin da rahatlarsin sonunda...

Canim gor bak cok temiz gelecek sonuclarin. Aklimiz hep sende ama rahatsiz etmeyelim diye yazmiuoruz pek... allah su sonuclar xikana kdar ixine ferahlik versin insallah kolay atlatirsin da rahatlarsin sonunda...

Benim doktorum normal dogum yapabilirsin dedi ben coraspin kullanmiyorum ama...

Da ben normal dogum risklerini alabilir miyim onu bilmiyorum iste. Beceremezsem, doktorum degil baskasi denk gelirse, bir sorun cikarsa.... sezeryan bebek icin en risksiz dogum sekli gibi geliyor bana

Sanırım öyle canm :) bakalm bnm durum ne olacak bna 32.hafta coraspini keseceğiz diyor ama bn o riski bile göze nasıl alacağım onu bilmiyorum :) inslh hayırlısı olsn hakkimizda

bana da öyle anlattı. ikna oldum aslında. mantıklı geldi. ama ameliyat oluyorsun dikiş oluyor dedim, normalde altta da dikiş olacak orada olacağına karnında olsun dedi. sezeryan olacam galiba..

Kesinlikle oyle! Bi de alttaki dikis olunca uzerine oturamiyorsun esinle cinsel hayatin bile eskisi gibi olmuyor.... hissizlesiyormus felan...

İstanbul da yaşayan arkadaşlar saçma gelecek ama birşey soracagm .

Az önce haberde izledim de sokakta madde kullanmış gençler yerlerde sürünüyor onlardan korkmuyormusunuz?? Millete saldirmiyormu onlar?

Cok guldurdun beni:) kiz istanbul devasa bir yer:) kimbilir nerde o haberlerdeki gencler:)

eger burum kemıgı ense kalınglıgı normalse içini ferah tut sonuc temız cıkacaktır ayrıca o testi 1450 tl ye mı yaptırdınız tüm kromozomlarına bakılıyor bebegin

Kesinlikle oyle! Bi de alttaki dikis olunca uzerine oturamiyorsun esinle cinsel hayatin bile eskisi gibi olmuyor.... hissizlesiyormus felan...

Cok guldurdun beni:) kiz istanbul devasa bir yer:) kimbilir nerde o haberlerdeki gencler:)
Her yerde yok yani :) iyi bari valla çok değişik bizim buralarda yok ta olsa bile esnaf mahalleli faln toplanıp döver valla :))

Sanırım öyle canm :) bakalm bnm durum ne olacak bna 32.hafta coraspini keseceğiz diyor ama bn o riski bile göze nasıl alacağım onu bilmiyorum :) inslh hayırlısı olsn hakkimizda
Doktorunla iyice konuş bu konuyu
Benim kalp rahatsızlığım var
Hem doğum hem kardiyolog ile konuştum
Normal istiyorum inşallah tabi kardiyologda girecek doğuma

Doktorunla iyice konuş bu konuyu
Benim kalp rahatsızlığım var
Hem doğum hem kardiyolog ile konuştum
Normal istiyorum inşallah tabi kardiyologda girecek doğuma
Erken diye konusmuyorum 6.ayda faln konuşurum :) bnde normal istiyorum ama çok panik br insanım kendime güvenemiyorum . Yoksa normal dogurmayi istiyorum kısmet diyorum sadece doktorum karar verecek bn ona birakacagm

Bugun zor buldum da yeni bir vitaminmiş çok ucuzda değil aklım kalıştı iyi bari şimdi içim rahatladı :)
Aynen ya, fiyatı yüksek. Devletteki doktorum ilk zaman devit-3 vermişti 2mi 5 mi öyle bişey ödemiştim. Aynı işe yarıyor. O bitince özeldeki oceanı yazdı o an almış bulundum. Bitince aklında olsun devit-3te aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…