- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.661
Yok be yavrum olur mu hic oyle sey:) ben sahsen 30 yasimdayim tinerci yada madde kullanan 2-3 kere ya gormusumdur ya gormemisimdie o da sokakta degil taksimde felan hani gece sabaha karsi eglenemeye gittigimizdedir... onun disinda hic gormedim yani:)Hayal edemiyorum zatn benm şehrim ufacık :) spiker görüntüler sadece iki saatte çekildi deyince dedm her ara sokak böyle mi
Şimdiye kadar hiç denk gelmedim desem. Bir de burda yaşamak ayrı bir özgüven veriyor nedense. Gece bile tek başıma evime giderken hiç tedirgin olduğumu bilmem. Her saat vızır vızır.İstanbul da yaşayan arkadaşlar saçma gelecek ama birşey soracagm .
Az önce haberde izledim de sokakta madde kullanmış gençler yerlerde sürünüyor onlardan korkmuyormusunuz?? Millete saldirmiyormu onlar?
Kan sulandırıcıyı bilmiyorum ama progestan plasentanın Rahime yapışmasına sebep olabiliyormuş. Bebek doğduktan sonra plasenta saatlerce gelmeyebiliyormuş ve doktor elini sokup almak zorunda kalıyormuş yoksa çok kanama oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu duymak bile ürküttü. Ben bi dünya proluton ve progestan kullandım halaa kullanıyorum. Ama tabi hepsi bi ihtimalBn normal istiyorum ama birazda korkuyorum çünkü kan sulandırıcı igne ve coraspin kullanıyorum bazn damarlar catlayp kanamaya mudahele edilemiyorms ve rahim aliniyormus öyle durumlar da diye duydum. Ama daha doktoruma sormadm soracamda acelen ne yavrucm der diye cekiniyorm :) ama eltimde igne kullandı o normal dogurdu bilmiyorum bn o riski göze alabilirmiym iğneyi erken bırakıp kalp durması riskini hiç göze alamam bu konuyu muhakkak konuşmam gerek burada yazmış olaym fikri olan varsa beni bilgilendirsn lütfen
Himm :) sakin buralar ya seviyorum bu şehri her kuck şehir bu kadr sakin olmuyoYok be yavrum olur mu hic oyle sey:) ben sahsen 30 yasimdayim tinerci yada madde kullanan 2-3 kere ya gormusumdur ya gormemisimdie o da sokakta degil taksimde felan hani gece sabaha karsi eglenemeye gittigimizdedir... onun disinda hic gormedim yani:)
Marasa gelmistim ben cok guzel huzurlu bir yer:)
Canım. Bak gör seninki de kız bence benim gibi çünkü bana da 16. Haftada daki kontrolüm de kesin söyleyecekAy ne kadar şanslısın :) Maşallah. Bana söylemedi doktor 16. haftada söylermiş
Bu hafta oldu hala kullanıyorum progestan daha ileri haftalara kadr kullananlardan duymuştum bunu plasenta güçlü oluyormuş o zamn doğumda zor olurmuş . Allahım guzl doğumlar nasip etsn. Kan sulandırıcı nin öyle br etkisi var diye duydm ama br doktor dan değil kulakdan dolma bilgilerKan sulandırıcıyı bilmiyorum ama progestan plasentanın Rahime yapışmasına sebep olabiliyormuş. Bebek doğduktan sonra plasenta saatlerce gelmeyebiliyormuş ve doktor elini sokup almak zorunda kalıyormuş yoksa çok kanama oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu duymak bile ürküttü. Ben bi dünya proluton ve progestan kullandım halaa kullanıyorum. Ama tabi hepsi bi ihtimal
Başka bir grupta Doğuma girecek kan sulandırıcı kullanan birinden okumuştum. 37.hafta sonunda bir test yapmışlar ve ona göre karar vermişler. Genel anestezili sezeryan oldu. Normal Doğum istiyordu. Başka bir sorunu varmıydı bilmiyorum ama.Bu hafta oldu hala kullanıyorum progestan daha ileri haftalara kadr kullananlardan duymuştum bunu plasenta güçlü oluyormuş o zamn doğumda zor olurmuş . Allahım guzl doğumlar nasip etsn. Kan sulandırıcı nin öyle br etkisi var diye duydm ama br doktor dan değil kulakdan dolma bilgiler
E madem neden butun hamilelere vitamin verir gibi peogestan veriyorlar.... ben hala iciyorum doktorum birak demedi... gittigimde sorayim bariKan sulandırıcıyı bilmiyorum ama progestan plasentanın Rahime yapışmasına sebep olabiliyormuş. Bebek doğduktan sonra plasenta saatlerce gelmeyebiliyormuş ve doktor elini sokup almak zorunda kalıyormuş yoksa çok kanama oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu duymak bile ürküttü. Ben bi dünya proluton ve progestan kullandım halaa kullanıyorum. Ama tabi hepsi bi ihtimal
Amiin. Cümlemize inşaAllah. Şu mübarek gece hürmetine.Bu hafta oldu hala kullanıyorum progestan daha ileri haftalara kadr kullananlardan duymuştum bunu plasenta güçlü oluyormuş o zamn doğumda zor olurmuş . Allahım guzl doğumlar nasip etsn. Kan sulandırıcı nin öyle br etkisi var diye duydm ama br doktor dan değil kulakdan dolma bilgiler
A bak doğru onu yaparlar ona gore karar verir doktor. Bna yapıldı zatn bir kere tedavi doğru mu guzl ilerliyormu diye. Belki bu hafta yine yapar. Yda coraspini kesmeden yapar ona gore keser kestkten sonra gene yapar faln ona gore karar verir bak bu hiç aklıma gelmemişti sonuçta o şekilde takip edilebilirBaşka bir grupta Doğuma girecek kan sulandırıcı kullanan birinden okumuştum. 37.hafta sonunda bir test yapmışlar ve ona göre karar vermişler. Genel anestezili sezeryan oldu. Normal Doğum istiyordu. Başka bir sorunu varmıydı bilmiyorum ama.
Belki sana da öyle bir test yapılır.
B Biravucmutluluk un dediği gibi. Bir de bir prof video röportajında progestanın rahim ağzını sertleştirdiğini söyledi, açılma da zor olur herhalde.E madem neden butun hamilelere vitamin verir gibi peogestan veriyorlar.... ben hala iciyorum doktorum birak demedi... gittigimde sorayim bari
AmiinnnAmiin. Cümlemize inşaAllah. Şu mübarek gece hürmetine.
Aman canm sen ve bebegn iyi olsnda gerisi boş ameliyatta geçirmişsn . Sağlıkla alalım kucağımizaB Biravucmutluluk un dediği gibi. Bir de bir prof video röportajında progestanın rahim ağzını sertleştirdiğini söyledi, açılma da zor olur herhalde.
Ben 8. aya kadar kullanıcam. Kesin sezeryan olur, nedenim çok
Aynen öyle. Bir de önde gidiyor benimki hep. 18eylülü gözüme kestirdim. Gezmeye gider gibi Doğuma giderim :)Aman canm sen ve bebegn iyi olsnda gerisi boş ameliyatta geçirmişsn . Sağlıkla alalım kucağımiza
Aslinda benim progestan seviyemde sorun yoktu. Kanamamin sebebi de bence kesinlikle progestan eksikligi degildi ama onlem amacli verdi.Bir dekirmizigitar B Biravucmutluluk sorun yoksa 14.hafta bitimi progestanı yavaş yavaş bıraktırıyormuş doktorlar. Siz sorun mutlaka. Benim ufacık bişeyde kanamam oluyor mecbur bırakamıyorum. Vücut üretemiyor.
Benm doğum günm 18 eylülAynen öyle. Bir de önde gidiyor benimki hep. 18eylülü gözüme kestirdim. Gezmeye gider gibi Doğuma giderim :)
Normal zamanda bende yaptığımda kızarıp içten bir ağrı olurdu. Geçer inşaAllah canım endişe etme ama bidaha yapma bence her yerimiz ayrı hassasKızlar kulak çöpü ile göbek deligimi sildim ama suan agriyo ve br yeri çok kizardi neden ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?