- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.681
Zararı varmı ki acaba . Artk yapmam yaNormal zamanda bende yaptığımda kızarıp içten bir ağrı olurdu. Geçer inşaAllah canım endişe etme ama bidaha yapma bence her yerimiz ayrı hassas
Sağlıklı olsun da canım. Rahimde durduğu her saat kâr bebiş için. Bağışıklık ve özgüven durumu da daha yüksek oluyormuş. Ben son anlardan çok korkuyorum. Efendimiz (sav) de pazartesi doğmuş. Nasip tabi ama o güne odakladım kendimi. Sata göre 37bitmiş oluyor, gelişime göre 38.Benm doğum günm 18 eylülbnde çok istedim de başak burcu olsn bebis diye kısmet teraziyeymis :)
Normal zamanda bende yaptığımda kızarıp içten bir ağrı olurdu. Geçer inşaAllah canım endişe etme ama bidaha yapma bence her yerimiz ayrı hassas
Aynen ya, fiyatı yüksek. Devletteki doktorum ilk zaman devit-3 vermişti 2mi 5 mi öyle bişey ödemiştim. Aynı işe yarıyor. O bitince özeldeki oceanı yazdı o an almış bulundum. Bitince aklında olsun devit-3te aynı
C
Canım benimde gecen aydan beri ağrıyan dişim var kendi dr.sordum dişçiye git ama kesinlikle uyuşturucu iğne vurmasın dedi 4 6 ayda serbestmis gerçekten diş dr aynı şeyi söyledi uyusturmadan geçici dolgu yaptı ama ben bir hafta onun kokusundan agzimın içinde çok kötü bir tat vardı mahvetmisti beni sonra yine kendiliğinden düştü bir dahada gitmedim 4 ayın gelmesin dört gözle bekliyorum
Bende crinone jel kullaniyordum bana biraktirdi bu kontrolde. Sorayimmi ki yine ?Aslinda benim progestan seviyemde sorun yoktu. Kanamamin sebebi de bence kesinlikle progestan eksikligi degildi ama onlem amacli verdi.
Hamile oldugumu ogrenince hemen aspirine baslatti beni. Aspirini kullanmaya baslaidktan bir kac gun sonra kanamam oldu sonra acildeki doktor aspirini biraktirdi bana progestan ve proluton igne yaptilar bir kac doz aspirini birakinca benim kanama sa durdu zaten muhtemelen aspirin fazla sulandirdi kanimi sonrasinda da ne birak dedi ne birakma dedi zarari yok diye bende birakmadim ama sorayim bakalim bi
diş macunu olduğunu biliyom kız tadı kötü ya bende de şuan daha mide bulantıları geçmedi kokular bile mahvediyor beni o yüzden dedim nasıl kullancam diye sonuçta ağızda tad bırakıyor
Jeli mi biraktirdi? Biraktirdiysa neyi sorcan yahu:)Bende crinone jel kullaniyordum bana biraktirdi bu kontrolde. Sorayimmi ki yine ?
Bu evhamlar hep sana güldugumden bulasti banaJeli mi biraktirdi? Biraktirdiysa neyi sorcan yahu:)
Çok degil hatta riskli grupta Bile değil.1/290 cikti cnm
burun kemiği ve ense kalınlığı çok iyi çok şükür. Test marka marka var.ben 2200 verdim.eger burum kemıgı ense kalınglıgı normalse içini ferah tut sonuc temız cıkacaktır ayrıca o testi 1450 tl ye mı yaptırdınız tüm kromozomlarına bakılıyor bebegin
İnş allahın izniye dua ederseniz sevinirim.Canim gor bak cok temiz gelecek sonuclarin. Aklimiz hep sende ama rahatsiz etmeyelim diye yazmiuoruz pek... allah su sonuclar xikana kdar ixine ferahlik versin insallah kolay atlatirsin da rahatlarsin sonunda...
Canım benim uzme kendini de minisini deMrb CNm girmiyorum pek buraya.haberler umarım güzel olur.almanyaya prenatest ile kan gönderdim sonucu 2 haftaya çıkacak.bir oğlum var bir de yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış ama buna bile sevinemedim.ne olursa olsun sağlık istiyorum.
Genelde 39.hafta oluyormuş doğum bnde Eylül ün son günleri doğar diyorum ama bebegn keyfine bağlı orda durmayı seçerse yapacak birşey yok :)Sağlıklı olsun da canım. Rahimde durduğu her saat kâr bebiş için. Bağışıklık ve özgüven durumu da daha yüksek oluyormuş. Ben son anlardan çok korkuyorum. Efendimiz (sav) de pazartesi doğmuş. Nasip tabi ama o güne odakladım kendimi. Sata göre 37bitmiş oluyor, gelişime göre 38.
Onu yazan bendm yaaaKuzu korkutmayayim seni de, gobek deligi kurcalanmaz hamilelikte derler... onemliymis...
burun kemiği ve ense kalınlığı çok iyi çok şükür. Test marka marka var.ben 2200 verdim.
I
İnş allahın izniye dua ederseniz sevinirim.
Kuzu eskiler gobek deligiyle oynamak bebegin emzikten dusmesine sebep olur derlermis, bende gecen bir yerde okudum artik gobek deligimizden oksijen aliyormus miniklerimiz. Nasil bir baglantisi var bilmiyorum ama ben olabildigince dokunmamaya gayret ediuorum.Onu yazan bendm yaaane gbi riskleri vermiş bn bastrmadim ay brsey olur mu ki??
İnşlh birşey olmaz canm ya bastirmadim öyle sadece sildim umarm br sorun olmaz br daha yapmam..Bazi perinatologlar ense olcumu burun kemiginde sikinti yoksa kan testine bile ihtiyac duymuyor. Ben ikili test sonucumu beklerken cok arastirdim. Kan degerleri sadece bebekten degil bazen anneden kaynakli sebeplerle de bozuk cikabiliyormus. Ultrason goruntusunde doktorun fark ettigi bir gariplik olmadigi surece icini ferah tut kesinlikle. Bak goruceksin cok guzel sonuclar gelicek...
Her gece yatmadan dua ediyorum, bebek bekleyenlere hayirli saglikli evlat, bebek isteyenlere tez vakitte hamilelik, dogumu yaklasanlara hayirli kolay dogumlar, dogurmus olanlara saglikli mutlu omur... rabbim kabul eder insallah...
Elini karnina koy ve aklina her geldiginde bu duayi oku:
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
Ben cok kanamalarim oldugunda bu sitede hir arkadas soyledi bana bunu, o gunden beri dilimden dusurmuyorum cok sukur hayirli ve kolay gidiyor simdilik.... duanin gucune cok inaniyorum sen de inanarak bu duayi et surekli... uykumdan saga sola donerken bile ediyorum bu duayi ben... allahim kabul etsin insallah...
Ama goruceksin cok guzel haberler vereceksin bize :) o yuzden sakin icini karartma, pozitif ol. Sen ne kadar pozitif olursan inan o kadar kolay ve guzel olacak hersey... bos yere yavrucugu uzme icerde:)
Kuzu eskiler gobek deligiyle oynamak bebegin emzikten dusmesine sebep olur derlermis, bende gecen bir yerde okudum artik gobek deligimizden oksijen aliyormus miniklerimiz. Nasil bir baglantisi var bilmiyorum ama ben olabildigince dokunmamaya gayret ediuorum.
Azicik ellemissin bisey olmaz da, yine de dikkat et cok kurcalama...
İnşlh birşey olmaz canm ya bastirmadim öyle sadece sildim umarm br sorun olmaz br daha yapmam..
O kadardan bisey olmaz ecen aksam bende esime krem sursene sen karnima dedim tamam dedi bu krem suruyo bi yandan sohbet ediyoruz gobek deligimle oynayip duruyo ben muhabbet ediyos lafi da birakmiyorum elini itiyorum bu hala oynamaya devam ediho en sonunda yaw yapma dedim oynanmaz hamilelikte ay ne bilim dedi:) o kadardan birsey olmaz da dikkat etmek lazim ben cok oynardim eskiden gobek deligimle:)
Olsun olsun ya tutarsa :)) devletten randevu aldim esimi iceri alabilirsem cektiririm video bakalim :)))Tahmin mi sallamami yapıyorum bilmiyorum canmtutuyordu acep dediklerim. Sen güzel haberlerle gel biztahmin yaparz :) alabilirsen videoya al en net pozisyondan resim cekersin nubunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?