- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.701
Devlette biraz zor canm . Al gel bakalm görüntüleri. Bnde yarn gidicem :)Olsun olsun ya tutarsa :)) devletten randevu aldim esimi iceri alabilirsem cektiririm video bakalim :)))
Kesinlikle siz bilerek yapıyorsunuz birbirinizi görmek için .Slm kizlar gece yatarken kanamam oldu yine hemen hastaneye gittik bebis iyi sukur oynuyo dr yatacaksin dedi. Ilaclara devam dedi
Dedim bizi ozluyor heralde kendini gostermek icin kanatip kanatip duruyor :) kesede bisey yok cok sukur bu da gece gece boyle bi anim :)
Kiz kirmizi doktor sana hersey iyi demedimi neden riskli cikti dedin dün bir mesajinda.Bazi perinatologlar ense olcumu burun kemiginde sikinti yoksa kan testine bile ihtiyac duymuyor. Ben ikili test sonucumu beklerken cok arastirdim. Kan degerleri sadece bebekten degil bazen anneden kaynakli sebeplerle de bozuk cikabiliyormus. Ultrason goruntusunde doktorun fark ettigi bir gariplik olmadigi surece icini ferah tut kesinlikle. Bak goruceksin cok guzel sonuclar gelicek...
Her gece yatmadan dua ediyorum, bebek bekleyenlere hayirli saglikli evlat, bebek isteyenlere tez vakitte hamilelik, dogumu yaklasanlara hayirli kolay dogumlar, dogurmus olanlara saglikli mutlu omur... rabbim kabul eder insallah...
Elini karnina koy ve aklina her geldiginde bu duayi oku:
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
Ben cok kanamalarim oldugunda bu sitede hir arkadas soyledi bana bunu, o gunden beri dilimden dusurmuyorum cok sukur hayirli ve kolay gidiyor simdilik.... duanin gucune cok inaniyorum sen de inanarak bu duayi et surekli... uykumdan saga sola donerken bile ediyorum bu duayi ben... allahim kabul etsin insallah...
Ama goruceksin cok guzel haberler vereceksin bize :) o yuzden sakin icini karartma, pozitif ol. Sen ne kadar pozitif olursan inan o kadar kolay ve guzel olacak hersey... bos yere yavrucugu uzme icerde:)
Kuzu eskiler gobek deligiyle oynamak bebegin emzikten dusmesine sebep olur derlermis, bende gecen bir yerde okudum artik gobek deligimizden oksijen aliyormus miniklerimiz. Nasil bir baglantisi var bilmiyorum ama ben olabildigince dokunmamaya gayret ediuorum.
Azicik ellemissin bisey olmaz da, yine de dikkat et cok kurcalama...
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben inaniyorum ki çok güzel cikacak sonuclarin. Allah senin ve bebeginle olsun. Amin.burun kemiği ve ense kalınlığı çok iyi çok şükür. Test marka marka var.ben 2200 verdim.
Daha oncesinde kaybim oldugu icin, kan oihtilasmam ldugu icin ve ilk haftlarda yogun kanama yasadigim icin riskli gebe grubundayim su an.Kiz kirmizi doktor sana hersey iyi demedimi neden riskli cikti dedin dün bir mesajinda.
Çok gecmis olsun, minigin iyi olsunda macelara her zaman yer var :)Slm kizlar gece yatarken kanamam oldu yine hemen hastaneye gittik bebis iyi sukur oynuyo dr yatacaksin dedi. Ilaclara devam dedi
Dedim bizi ozluyor heralde kendini gostermek icin kanatip kanatip duruyor :) kesede bisey yok cok sukur bu da gece gece boyle bi anim :)
Yok canim bende öyleyim biliyorum bu durumunu, testi sordum ben.Daha oncesinde kaybim oldugu icin, kan oihtilasmam ldugu icin ve ilk haftlarda yogun kanama yasadigim icin riskli gebe grubundayim su an.
Kız doğumdan önce lazim bize vinç zaten :) gelirsin o zaman gezeriz vinçle pofidik pofidik
Ne değişik br göbek o migde kısmında sis yoksa yeni mi yemek yedin :))
benim arkadaşımda kullanıyordu 2 hafta önce doğum yaptı sizin gibi iğnee kullandığı ve daha önce düşüğü olduğu için doktor normal doğum yapabilirsin sorun olmaz ama riskli hamile grubundasın ve değerli hamilelik seninki sezeryanda yapabiliriz demiş ki dr sezeryanı desteklemeyen bir dr. bencede risk almaya gerek yok sizin durumunuzda. inşallah hayırlı doğum olur.Bn normal istiyorum ama birazda korkuyorum çünkü kan sulandırıcı igne ve coraspin kullanıyorum bazn damarlar catlayp kanamaya mudahele edilemiyorms ve rahim aliniyormus öyle durumlar da diye duydum. Ama daha doktoruma sormadm soracamda acelen ne yavrucm der diye cekiniyorm :) ama eltimde igne kullandı o normal dogurdu bilmiyorum bn o riski göze alabilirmiym iğneyi erken bırakıp kalp durması riskini hiç göze alamam bu konuyu muhakkak konuşmam gerek burada yazmış olaym fikri olan varsa beni bilgilendirsn lütfen
çok geçiş olsun Rabbim hayırlı güzel sonuç almanızı nasip etsin. dün akşam uykuluydum yazamadım tam çok üzüldüm çünkü seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut sonuçta ultrason değerlerin iyiymiş. hemde bu sadece bir ihtimal. elini karnına koy bol bol ayetel kürsüyle dua et ve haşr Suresi 24. ayet "Huva(A)llâhu-lḣâliku-lbâri-u-lmusavvir(u)(s) lehu-l-esmâu-lhusnâ(c)yusebbihu lehu mâ fî-ssemâvâti vel-ard(i)(s) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u) anlamı : O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir. bebeklerimiz için korkuyoruz ama inşallah rabbim dualarımızı kabul eder sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızMrb CNm girmiyorum pek buraya.haberler umarım güzel olur.almanyaya prenatest ile kan gönderdim sonucu 2 haftaya çıkacak.bir oğlum var bir de yüzde 80 ihtimalle kızım olacakmış ama buna bile sevinemedim.ne olursa olsun sağlık istiyorum.
benim dr progestanı bırakabilirsin dedi ama ben devam ediyorum 16. haftada birakırım diyorum inşallah sorun olmaz yaaKan sulandırıcıyı bilmiyorum ama progestan plasentanın Rahime yapışmasına sebep olabiliyormuş. Bebek doğduktan sonra plasenta saatlerce gelmeyebiliyormuş ve doktor elini sokup almak zorunda kalıyormuş yoksa çok kanama oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu duymak bile ürküttü. Ben bi dünya proluton ve progestan kullandım halaa kullanıyorum. Ama tabi hepsi bi ihtimal
dr riskli dedi sizinki gibi pahalı bir test önerdi. ben 3lü yada 4lü testede bakmak istiyorum aynı şekilde riskli çıkacakmı. hemde ense kalınlığı iyiydi burun kemiğide oluşmuş diye vaz geçtim. inşallah sende güzel sonuç alacaksın. drların riskli dediği ve bu tür senin gibi kan verenlerin çoğunda risk çıkmamış bile araştırdım ben üzülme bebeğide üzme canım. ben o gün üzüldüm gece ağrım oldu bebeğim hissetti sanırımÇok degil hatta riskli grupta Bile değil.
Çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen canım.Slm kizlar gece yatarken kanamam oldu yine hemen hastaneye gittik bebis iyi sukur oynuyo dr yatacaksin dedi. Ilaclara devam dedi
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herkese. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Cardialgia kuzum ben arada 2 güne yakın giremedim nete. Çarşamba randevun vardı. Ne çıktı senin bebişin ense kalınlığı? Geçen 40 sayfanın hepsini okuyamadım da
Alisiyorsun ama sen bilirsin canim. Kullanmak istersen faydasini görursun.
Seni bekliyordum ense kalinligi 0.96 çıkti sukurler olsun hersey guzel dedi. Kan vermeyecektim doktor zorla verdirdi. Simdi de onun telasi sardi beni. Sen ve bebegin nasil?
Dene canim, sukur agrilarim yok denecek kadar azaldi .sağol canım denicem
Burayı takipe dicem canim yine ama catlak genetikmis biraz ya annemde de cok catlak var benim cildimde musait cok pahali evet ama valla is yerimdeki cay paramdan kistim simit param da yok saglikli olsun diye evden götürüyorum:) onlarin yerine alacam kremi burda bi arkadas dermoeczanemde 75 e bulmus bakayimda ordan isteyeyim. Onun disinda da burdan kizlari takip edeyim yetisebildigim kadariyla en cok kullanilan yag veya kremi ikinci olarak tercih edicem. Sonuc nolcak seneye bu zamanlar konusuruz burda yine
Allah razi olsun canim benim destegin icin. Dilerim kan icinde hayirli haberler veririm.Oh canım benim çok sevindim ya. Bak boşuna kuruntu yaptığına kendini ve bebişini üzdüğüne bile değmedi gördün mü?Kan testi için de stres yapma sakın o da iyi çıkacak Allahın izniyle. Biz iyiyiz çok şükür ya. Benim ilk zamanki sıkıntılarım kalmadı. Üzerine bi de baya bi güzel iştahım açıldı yani Tek derdim bebeği hala hissedememek. Bi hissedebilsem rahatlııcam ama hala tık yok Napıyo içerde iyi mi değil mi merak içindeyim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?