- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.721
Kizlar sizdede arada bir kasilma oluyormu kasiklarinizda tek yada cift tarafli ?
Bugun bol bol dua edelim kendimize,sevdiklerimize, birbirimize.
Allah dualarimizi kabul etsin. Hayirli Cumalar.
Koşuyolu Medipol'e basladim canım sevdim doktorumu da bakalim insallah sureci beraber tamamlariz. Cumartesi cagirdi beni tekrar tahlil sonuclariyla birlikte gel dedi.
Normal dir heral de Rahim buyuyor. Ne bileyim öyle dusundum.valla canım benim bugün kasıklarımda ağrı ve iğne batma gibi sızılar oluyor ama dün tuvalette çok zorlandım ondan oldu sanırım
Yok canim bende öyleyim biliyorum bu durumunu, testi sordum ben.
Kizlar sizdede arada bir kasilma oluyormu kasiklarinizda tek yada cift tarafli ?
Bugun bol bol dua edelim kendimize,sevdiklerimize, birbirimize.
Allah dualarimizi kabul etsin. Hayirli Cumalar.
Yarın çıkacak canım. Öğleden sonra dediler ama ben başka hastanede randevum var dedim sabah arayın o zaman dediler.ikili test sonuçların dimi? ne zaman çıkacak sonuçların? ben devlette yaptırdığım için 1 hafta 10 içinde çıkar dediler bakalım bekliyorum canım
Normal dir heral de Rahim buyuyor. Ne bileyim öyle dusundum.
Sakin zorlama kendini tuvalette bol zeytin yagli salata ye boyle zamanlarda çok iyi gelecek.
Ha ikili testi mi? Yok ya ikili testim guzel cikmisti doktorum gayet iyi dedi hatta. Down riski 50000/1 gorunuyor
Kasilma bazen oluyor bazen sagda bazen solda ama minik minik...
İnşaAllah guzel haberler aliriz.Herkeslere günaydın :)
Yarın çıkacak canım. Öğleden sonra dediler ama ben başka hastanede randevum var dedim sabah arayın o zaman dediler.
Lifli gidalar cok tuketmemiz gerekiyormus bu donem kabizlik normalmis. Birde ben kan hapi kullanmaya basladim o daha fena yapti beni.ay sorma canım neler denedim salatam zaten hergün var ogle yemeğinde yiyiroum bol limonlu iyi gelyor çünkü kayısı incir üstüne su içtim cırcır yapsın diye yok bana mısın demedi 2 lt su içiyorum oda banamısın demiyor dün çatlıcaktım zorla yapmasaydım böbreklerime ağrı girmeye başlamıştı belki ondan da ağrıyor olabilir birde yavaş yavaş karnımda büyüyor tabi ondan arada sancılar oluyor
Herkeslere günaydın :)
Yarın çıkacak canım. Öğleden sonra dediler ama ben başka hastanede randevum var dedim sabah arayın o zaman dediler.
Senin ne zaman cikacak bende hergun bakiyorumaaa super canım çabuk çıkıyormuş senin sonuç doktordan sonar haber ver hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Lifli gidalar cok tuketmemiz gerekiyormus bu donem kabizlik normalmis. Birde ben kan hapi kullanmaya basladim o daha fena yapti beni.
Buyunce farkedilmez artik :) karnimizi iceri cekme devri sona erecek. Onumuz yaz zorlanmayiz heralde. Su zamanlar bir gecsin bu sorunda kalmaz sanirimaynen canım benim zaten oldum olası kabızlık sorunum var birde midemden dolayı ilaç kullandığım için oda kabızlığı coşturdu iyice karnım büyüyünce napcam bilmiyorum valla
Veririm tatlım sağolasın. Doktor benden idrar kültürü istedi bir tek onu yaptırmak kaldı yarın sabah onu yaptıracağım eşim nöbetten erken gelebilirse. Randevumuz 13.30'da :)aaa super canım çabuk çıkıyormuş senin sonuç doktordan sonar haber ver hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Doktora göstermedin mi?Kizlar sonuclarim cikmis yorum yapin lutfen .
Down Sendromu Ikili Tarama Testi (Papp-A, Free Beta Hcg)1
B-HCG (Ikili Tarama) 62112,0 0-0
PAPP-A (Ikili Tarama) 722,60 0-0
Yeni cikmis, kotumu ki?Doktora göstermedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?