- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.741
ben anlamam ki canım. benim önümüzdeki salı çıkıyor sonuçlar. doktor bana ense kalınlığını da söylemedi. hiç bi bilgim yok.Yeni cikmis, kotumu ki?
Yuregime inecek yorum yapin lutfen bilenler.Kizlar sonuclarim cikmis yorum yapin lutfen .
Down Sendromu Ikili Tarama Testi (Papp-A, Free Beta Hcg)1
B-HCG (Ikili Tarama) 62112,0 0-0
PAPP-A (Ikili Tarama) 722,60 0-0
Yok kuzu o degerlerin alakasi yoktur test sonuclariylaŞükur cok sevindim, Rabbim korusun bebeklerimizi. Benimde o kasilmalar olmazdi dun yokladi gecti. Ben troid hastasiyim ama degerler normal simdi teste yansirmi bu kirmizi?
Teşekkür ederim guzeller yatiyorum simdi ama kasiklarimm fenaaaaaa yirtilacak gibi cok gerginnn ayaklarimi tam uzatamiyorum daha da geriliyor. Ay ben au birden cok mesaja cevap vermeyi yapamiyorum nasil siraliyorsunuz onu ya coklu alitiyi denedim yapamadım bi turlu :)
Kizlar sonuclarim cikmis yorum yapin lutfen .
Kizlar yuregim agzimda lutfen yazinkirmizigitar
Ne güzel isteyemek yedimdide kuzum midemde büyümüştü benim 10 kilo alınca ondan öyle napcam bilmiyorum 50 den yukarı çıkmayan ben 63 kilo ile hamile kaldım
Bu kadar baska yok. Bir sorunmu var ?Yok kuzu o degerlerin alakasi yoktur test sonuclariyla
Coklu alintiya ekle de, sonra mesaj yazma kisminda alintilari ekle kismina tikla hepsini ekler
Fotografini yukle kuzu
Boyle bi sonuc olamaz ki, yani ikili test boyle hisey degilBu kadar baska yok. Bir sorunmu var ?
Arkadaşın iyi göze almış maşallah :) bakicz artk test ile kanı takip ederse normal doğururm ama öyle ha demeye o riski alamam . İğneyi biraktirip kan akışını takip edecek öylegünaydın herkese güzel hamişler
benim arkadaşımda kullanıyordu 2 hafta önce doğum yaptı sizin gibi iğnee kullandığı ve daha önce düşüğü olduğu için doktor normal doğum yapabilirsin sorun olmaz ama riskli hamile grubundasın ve değerli hamilelik seninki sezeryanda yapabiliriz demiş ki dr sezeryanı desteklemeyen bir dr. bencede risk almaya gerek yok sizin durumunuzda. inşallah hayırlı doğum olur.
çok geçiş olsun Rabbim hayırlı güzel sonuç almanızı nasip etsin. dün akşam uykuluydum yazamadım tam çok üzüldüm çünkü seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut sonuçta ultrason değerlerin iyiymiş. hemde bu sadece bir ihtimal. elini karnına koy bol bol ayetel kürsüyle dua et ve haşr Suresi 24. ayet "Huva(A)llâhu-lḣâliku-lbâri-u-lmusavvir(u)(s) lehu-l-esmâu-lhusnâ(c)yusebbihu lehu mâ fî-ssemâvâti vel-ard(i)(s) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u) anlamı : O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir. bebeklerimiz için korkuyoruz ama inşallah rabbim dualarımızı kabul eder sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
benim dr progestanı bırakabilirsin dedi ama ben devam ediyorum 16. haftada birakırım diyorum inşallah sorun olmaz yaa
dr riskli dedi sizinki gibi pahalı bir test önerdi. ben 3lü yada 4lü testede bakmak istiyorum aynı şekilde riskli çıkacakmı. hemde ense kalınlığı iyiydi burun kemiğide oluşmuş diye vaz geçtim. inşallah sende güzel sonuç alacaksın. drların riskli dediği ve bu tür senin gibi kan verenlerin çoğunda risk çıkmamış bile araştırdım ben üzülme bebeğide üzme canım. ben o gün üzüldüm gece ağrım oldu bebeğim hissetti sanırım
Bu kadar vallahi. O cikan degerler nasil?Boyle bi sonuc olamaz ki, yani ikili test boyle hisey degil
Canım sezeryan öyle korkulacak birşey değil.. benim daha önceden bir dış gebeliğim var tek tüpüm yırtıldı vs sezeryan gibi açık bir ameliyat oldum tüpüm alındı ama çabuk toparlandım. O yüzden sezeryandan hiiç korkmuyorum kuzenim 3 sezeryan oldu masallahı var hepsinde de sonraki gün ayakladı :) meraklanma herşey güzel olacak..kızlar normal doğum adı üstünde normal.. ama türkiyede normal doğuma bile o kadar tıbbi müdahale yapılıyor ki anormal oluyor. sancıdan hiç korkmuyorum müdaleden korktuğum kadar. sezeryan de her ne kadar rahat gibi görünse de sonrası sıkıntı..
nolacak ya....
Canım ben hiç anlamıyorum bence doktoruna gidip öğren sıkıntı yapma kendine.Neden kimse yorum yapmiyor
Kizlar bakin suna bi, kahrettim kendimi burda.Kizlar sonuclarim cikmis yorum yapin lutfen .
canım bu değerlerde bi sıkıntı yok. aynı testte bide % değerleri olması lazımdı. kombine risk. yaş riski vesaire. ondan bahsediyor arkadaşlar. bu sayfanın eki olması lazım. benimki de böyleydi ana sayfada bunlar yazıyodu ekinde risk grupları yazıyordu. eki vardır muhakkakDış Lab 12.04.2017 09:03:01 Sonuç Gönderildi 14.04.2017 0848
Sonuç Göster
TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS
kirmizigitar
Pap a nedir Allah icin soyle bu deger nasil anlamadim.canım bu değerlerde bi sıkıntı yok. aynı testte bide % değerleri olması lazımdı. kombine risk. yaş riski vesaire. ondan bahsediyor arkadaşlar. bu sayfanın eki olması lazım. benimki de böyleydi ana sayfada bunlar yazıyodu ekinde risk grupları yazıyordu. eki vardır muhakkak
valla canım benim doktorum bunlara yorum yapmadı. sadece kombine risk önemli dedi. onda da sıkıntı yok dedi. açıkçası bilmiyorum ama tehlikeli bi durum olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut.Pap a nedir Allah icin soyle bu deger nasil anlamadim.
İnşallah..Canım sezeryan öyle korkulacak birşey değil.. benim daha önceden bir dış gebeliğim var tek tüpüm yırtıldı vs sezeryan gibi açık bir ameliyat oldum tüpüm alındı ama çabuk toparlandım. O yüzden sezeryandan hiiç korkmuyorum kuzenim 3 sezeryan oldu masallahı var hepsinde de sonraki gün ayakladı :) meraklanma herşey güzel olacak..
canım kendini harap ettin doktora gösterme imkanın yok mu hemen git göster için rahat etsinPap a nedir Allah icin soyle bu deger nasil anlamadim.
Risk kısımları nerede? Önemli olan o kısım senin attığın değerlerde o yok. Sonuç sayfasına bir daha bak bence.Pap a nedir Allah icin soyle bu deger nasil anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?