2017 EKİM Anne adayları

Şükur cok sevindim, Rabbim korusun bebeklerimizi. Benimde o kasilmalar olmazdi dun yokladi gecti. Ben troid hastasiyim ama degerler normal simdi teste yansirmi bu kirmizi?
Yok kuzu o degerlerin alakasi yoktur test sonuclariyla

Coklu alintiya ekle de, sonra mesaj yazma kisminda alintilari ekle kismina tikla hepsini ekler

Kizlar sonuclarim cikmis yorum yapin lutfen .
Down Sendromu Ikili Tarama Testi (Papp-A, Free Beta Hcg)1
B-HCG (Ikili Tarama) 62112,0 0-0
PAPP-A (Ikili Tarama) 722,60 0-0

Kizlar yuregim agzimda lutfen yazin kirmizigitar

Fotografini yukle kuzu

yemek yedimdide kuzum midemde büyümüştü benim 10 kilo alınca ondan öyle napcam bilmiyorum 50 den yukarı çıkmayan ben 63 kilo ile hamile kaldım
Ne güzel iste kilo gör biraz bna hayal gbi geliyor tartıda 60 üzeri görmek ablam maksimum alacağın 15 kilo diyor ancak 60 olurm o zamn diyorm bnde :)

Dış Lab 12.04.2017 09:03:01 Sonuç Gönderildi 14.04.2017 0848

Sonuç Göster

TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS
Down Sendromu Ikili Tarama Testi (Papp-A, Free Beta Hcg)1
B-HCG (Ikili Tarama) 62112,0 0-0
PAPP-A (Ikili Tarama) 722,60 0-0

kirmizigitar

Arkadaşın iyi göze almış maşallah :) bakicz artk test ile kanı takip ederse normal doğururm ama öyle ha demeye o riski alamam . İğneyi biraktirip kan akışını takip edecek öyle

Günaydın kızlar , doktordan geliyorum ikili test için kan verdim ensesi ölçüldü 1,2 doktor gayet iyi dedi kan sonucuda 3 gün sonra çıkacakmış, foliki kestirdi decavit verdi. Decavitide gece yatmadan önce iç yoksa kilo yapar dedi bende haberler böyle

Canım sezeryan öyle korkulacak birşey değil.. benim daha önceden bir dış gebeliğim var tek tüpüm yırtıldı vs sezeryan gibi açık bir ameliyat oldum tüpüm alındı ama çabuk toparlandım. O yüzden sezeryandan hiiç korkmuyorum kuzenim 3 sezeryan oldu masallahı var hepsinde de sonraki gün ayakladı :) meraklanma herşey güzel olacak..

canım bu değerlerde bi sıkıntı yok. aynı testte bide % değerleri olması lazımdı. kombine risk. yaş riski vesaire. ondan bahsediyor arkadaşlar. bu sayfanın eki olması lazım. benimki de böyleydi ana sayfada bunlar yazıyodu ekinde risk grupları yazıyordu. eki vardır muhakkak

Pap a nedir Allah icin soyle bu deger nasil anlamadim.

İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…