- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.761
Sezaryan korkulacak bisey degil dogru fakat Allah herhese normal dogum nasip etsin cunku olan arkadaslarimi biliyorum o alt kisim ayri duruyo oradaki kiloyu veremiyorlar simit gibi oluyo karnin alt kismiCanım sezeryan öyle korkulacak birşey değil.. benim daha önceden bir dış gebeliğim var tek tüpüm yırtıldı vs sezeryan gibi açık bir ameliyat oldum tüpüm alındı ama çabuk toparlandım. O yüzden sezeryandan hiiç korkmuyorum kuzenim 3 sezeryan oldu masallahı var hepsinde de sonraki gün ayakladı :) meraklanma herşey güzel olacak..
Cikmamis ki ek mek kac kez baktim. Dalgami geciyorlar?valla canım benim doktorum bunlara yorum yapmadı. sadece kombine risk önemli dedi. onda da sıkıntı yok dedi. açıkçası bilmiyorum ama tehlikeli bi durum olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut.
Yok ki defalarca sayfayi yeniledim girip ciktim yok.Risk kısımları nerede? Önemli olan o kısım senin attığın değerlerde o yok. Sonuç sayfasına bir daha bak bence.
Senin ne zaman cikacak bende hergun bakiyorum
O dediğin görüntü benim kuzenimde ve arkadaşımda yok, sanırım spor yapmak ile de alaklı bir durumSezaryan korkulacak bisey degil dogru fakat Allah herhese normal dogum nasip etsin cunku olan arkadaslarimi biliyorum o alt kisim ayri duruyo oradaki kiloyu veremiyorlar simit gibi oluyo karnin alt kismi
İnslh hersy yolundadir canm sonuç güzel çıkar :) sn yaptrmayacaktin yanlış mı hatırlıyorum?Kizlar bugun bende gidiyorum ikili icin randevum 1 bucukta dua edin ne olur sorunsuz bir sekilde doneyim dualarinizi bekliyorum((
Veririm tatlım sağolasın. Doktor benden idrar kültürü istedi bir tek onu yaptırmak kaldı yarın sabah onu yaptıracağım eşim nöbetten erken gelebilirse. Randevumuz 13.30'da :)
Olabilir diyette yapti gecmedigini söylediler :) bende onlara sahit olunca herseyin normali iyimis dedimO dediğin görüntü benim kuzenimde ve arkadaşımda yok, sanırım spor yapmak ile de alaklı bir durum
Sadece gerek varmi diye sormustum kuzu bunu yapmakta bebege bi sakincasi olmadigini ogrenince yaptirmaya karar verdim hem diger testlere gerek kalmaz diye dusundum senin gibi kan testini yapmam gerekirse bi gideyimde:). Birde benim mide yanmam cok oluyo cok rahatsiz oluyorum reflum yok ama resmen oyle oldum onun icinde gitmeyi istiyorum. Hala kararsizim farkinda misinİnslh hersy yolundadir canm sonuç güzel çıkar :) sn yaptrmayacaktin yanlış mı hatırlıyorum?
İnşallah allahım insallahgünaydın herkese güzel hamişler
benim arkadaşımda kullanıyordu 2 hafta önce doğum yaptı sizin gibi iğnee kullandığı ve daha önce düşüğü olduğu için doktor normal doğum yapabilirsin sorun olmaz ama riskli hamile grubundasın ve değerli hamilelik seninki sezeryanda yapabiliriz demiş ki dr sezeryanı desteklemeyen bir dr. bencede risk almaya gerek yok sizin durumunuzda. inşallah hayırlı doğum olur.
çok geçiş olsun Rabbim hayırlı güzel sonuç almanızı nasip etsin. dün akşam uykuluydum yazamadım tam çok üzüldüm çünkü seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tut sonuçta ultrason değerlerin iyiymiş. hemde bu sadece bir ihtimal. elini karnına koy bol bol ayetel kürsüyle dua et ve haşr Suresi 24. ayet "Huva(A)llâhu-lḣâliku-lbâri-u-lmusavvir(u)(s) lehu-l-esmâu-lhusnâ(c)yusebbihu lehu mâ fî-ssemâvâti vel-ard(i)(s) vehuve-l’azîzu-lhakîm(u) anlamı : O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, 'şekil ve suret' verendir. En güzel isimler O'nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O'nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir. bebeklerimiz için korkuyoruz ama inşallah rabbim dualarımızı kabul eder sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
benim dr progestanı bırakabilirsin dedi ama ben devam ediyorum 16. haftada birakırım diyorum inşallah sorun olmaz yaa
dr riskli dedi sizinki gibi pahalı bir test önerdi. ben 3lü yada 4lü testede bakmak istiyorum aynı şekilde riskli çıkacakmı. hemde ense kalınlığı iyiydi burun kemiğide oluşmuş diye vaz geçtim. inşallah sende güzel sonuç alacaksın. drların riskli dediği ve bu tür senin gibi kan verenlerin çoğunda risk çıkmamış bile araştırdım ben üzülme bebeğide üzme canım. ben o gün üzüldüm gece ağrım oldu bebeğim hissetti sanırım
Allah korusun canım, inşallah her şey güzel olur.Kızlar heyecan dorukta yarn kontrole gidiyorum saat 10da randevum var.
Yazmazsam merk etmeyin . Kötü br durum olursa tlfonu kapatirm çünkü.Eğer güzel şeyler duyarsam hemen yazarm. Ortadan kaybolursam nere gitti bu kız demeyn şimdiden diyim ;(
kızlar bundan başka ek çıkmıyorDış Lab 12.04.2017 09:03:01 Sonuç Gönderildi 14.04.2017 0848
Sonuç Göster
TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS
Down Sendromu Ikili Tarama Testi (Papp-A, Free Beta Hcg)1
B-HCG (Ikili Tarama) 62112,0 0-0
PAPP-A (Ikili Tarama) 722,60 0-0
Niye kotu bir durum olsun ki kuzu insallah guzel haberlerle gelirsin guzel soyleyelim guzeli olsun her daimKızlar heyecan dorukta yarn kontrole gidiyorum saat 10da randevum var.
Yazmazsam merk etmeyin . Kötü br durum olursa tlfonu kapatirm çünkü.Eğer güzel şeyler duyarsam hemen yazarm. Ortadan kaybolursam nere gitti bu kız demeyn şimdiden diyim ;(
Neden kimse yorum yapmiyor
Kızlar heyecan dorukta yarn kontrole gidiyorum saat 10da randevum var.
Hicbirimiz doktor degiliz bu degerlerden hicbirsey anlmayiz ki zaten tek basina bu degerler hic hir sey ifade etmez risk analiz tablosu olmasi gerekiyor ama yok bak benimki boyleydi. Herkesin de boyledir muhtemelen o yuzden doktorun cevap verebilir sana ancak
Eki Görüntüle 1982343
Sacmalama be:) yarin bize pipi resmi atacaksin gor bak:)
Çok evhamlısın ama böyle yapma.aradım ben grafiği göremiyormuşum. senin papp-a daha yüksek bende sorunmu var
Attığın bu iki değer ense kalınlığı yaşın hepsi hesaplanıyor bir analiz çıkıyor bu değerler tekbaşına birşey ifade etmez boşuna panik yapma canımaradım ben grafiği göremiyormuşum. senin papp-a daha yüksek bende sorunmu var
işte bu yüzden istemedim bu aptal testleri ulaşamadım da doktora.Çok evhamlısın ama böyle yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?