2017 EKİM Anne adayları

Sezaryan korkulacak bisey degil dogru fakat Allah herhese normal dogum nasip etsin cunku olan arkadaslarimi biliyorum o alt kisim ayri duruyo oradaki kiloyu veremiyorlar simit gibi oluyo karnin alt kismi

Sezaryan korkulacak bisey degil dogru fakat Allah herhese normal dogum nasip etsin cunku olan arkadaslarimi biliyorum o alt kisim ayri duruyo oradaki kiloyu veremiyorlar simit gibi oluyo karnin alt kismi
O dediğin görüntü benim kuzenimde ve arkadaşımda yok, sanırım spor yapmak ile de alaklı bir durum

Veririm tatlım sağolasın. Doktor benden idrar kültürü istedi bir tek onu yaptırmak kaldı yarın sabah onu yaptıracağım eşim nöbetten erken gelebilirse. Randevumuz 13.30'da :)

ooo iyimiş canım benden ilk doktorum iştemişti idrar testi o yüzden digger doktorlar istemedi inşallah bütün sonuçların çok güzel çıkar canım

İnslh hersy yolundadir canm sonuç güzel çıkar :) sn yaptrmayacaktin yanlış mı hatırlıyorum?
Sadece gerek varmi diye sormustum kuzu bunu yapmakta bebege bi sakincasi olmadigini ogrenince yaptirmaya karar verdim hem diger testlere gerek kalmaz diye dusundum senin gibi kan testini yapmam gerekirse bi gideyimde:). Birde benim mide yanmam cok oluyo cok rahatsiz oluyorum reflum yok ama resmen oyle oldum onun icinde gitmeyi istiyorum. Hala kararsizim farkinda misin aslinda ozledigim icin gidiyorum ben yaa Allah'im saglikli sihhatli gormeyi nasip etsin endiseliyimde

İnşallah allahım insallah

Niye kotu bir durum olsun ki kuzu insallah guzel haberlerle gelirsin guzel soyleyelim guzeli olsun her daim

Neden kimse yorum yapmiyor

Hicbirimiz doktor degiliz bu degerlerden hicbirsey anlmayiz ki zaten tek basina bu degerler hic hir sey ifade etmez risk analiz tablosu olmasi gerekiyor ama yok bak benimki boyleydi. Herkesin de boyledir muhtemelen o yuzden doktorun cevap verebilir sana ancak

Sacmalama be:) yarin bize pipi resmi atacaksin gor bak:)

aradım ben grafiği göremiyormuşum. senin papp-a daha yüksek bende sorunmu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…