- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.781
papp-a mesela kirmizigitar da yüksek benimki daha düşük. neyse bekleyeceğimAttığın bu iki değer ense kalınlığı yaşın hepsi hesaplanıyor bir analiz çıkıyor bu değerler tekbaşına birşey ifade etmez boşuna panik yapma canım
Referans aralığı yok onlar için korkma hepsini bir hesaplıyorlarpapp-a mesela kirmizigitar da yüksek benimki daha düşük. neyse bekleyeceğim
Cikmamis ki ek mek kac kez baktim. Dalgami geciyorlar?
çok teşekkür ederim, neden böyle telaşa kapıldım bilmiyorum, çok kötü oldum biran,bebeğim de bir şeymi var korkusu sardı içimi.Referans aralığı yok onlar için korkma hepsini bir hesaplıyorlar
kendimi mahfettim, kahrettim tabi işte bu yüzden istemedim kan testi falan. neden bırakmazlar ki bizim isteğimize?hastaneyi ara kuzum laboratuvarı iste onlara sor harap ettin kendini kıyamam ben yaptırmadım o yüzden hiç anlamıyorum ama ara bi hastaneyi sen hem sen dün vermedin mi kanı ne çabuk çıktı yanlışmı hatırlıyorum
Benim papp a fazla yuksek ama sinirlardan daha yuksek ki bu iyi birsey degil:)aradım ben grafiği göremiyormuşum. senin papp-a daha yüksek bende sorunmu var
benimki normal mi? agladım sinirimdenBenim papp a fazla yuksek ama sinirlardan daha yuksek ki bu iyi birsey degil:)
O duayı biliyorum güzel bir dua.cnm inşallah hayırlısıyla bunlar da geçecek. Beklemek zor da olsa geçecek inş.Bazi perinatologlar ense olcumu burun kemiginde sikinti yoksa kan testine bile ihtiyac duymuyor. Ben ikili test sonucumu beklerken cok arastirdim. Kan degerleri sadece bebekten degil bazen anneden kaynakli sebeplerle de bozuk cikabiliyormus. Ultrason goruntusunde doktorun fark ettigi bir gariplik olmadigi surece icini ferah tut kesinlikle. Bak goruceksin cok guzel sonuclar gelicek...
Her gece yatmadan dua ediyorum, bebek bekleyenlere hayirli saglikli evlat, bebek isteyenlere tez vakitte hamilelik, dogumu yaklasanlara hayirli kolay dogumlar, dogurmus olanlara saglikli mutlu omur... rabbim kabul eder insallah...
Elini karnina koy ve aklina her geldiginde bu duayi oku:
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
Ben cok kanamalarim oldugunda bu sitede hir arkadas soyledi bana bunu, o gunden beri dilimden dusurmuyorum cok sukur hayirli ve kolay gidiyor simdilik.... duanin gucune cok inaniyorum sen de inanarak bu duayi et surekli... uykumdan saga sola donerken bile ediyorum bu duayi ben... allahim kabul etsin insallah...
Ama goruceksin cok guzel haberler vereceksin bize :) o yuzden sakin icini karartma, pozitif ol. Sen ne kadar pozitif olursan inan o kadar kolay ve guzel olacak hersey... bos yere yavrucugu uzme icerde:)
Kuzu eskiler gobek deligiyle oynamak bebegin emzikten dusmesine sebep olur derlermis, bende gecen bir yerde okudum artik gobek deligimizden oksijen aliyormus miniklerimiz. Nasil bir baglantisi var bilmiyorum ama ben olabildigince dokunmamaya gayret ediuorum.
Azicik ellemissin bisey olmaz da, yine de dikkat et cok kurcalama...
Amin inssCanım benim uzme kendini de minisini deBak gör Rabbim tez zamanda hayır verecek size, ikinizde sağlıklı bir şekilde bu isten çıkacaksınız
Kızlar heyecan dorukta yarn kontrole gidiyorum saat 10da randevum var.
Yazmazsam merk etmeyin . Kötü br durum olursa tlfonu kapatirm çünkü.Eğer güzel şeyler duyarsam hemen yazarm. Ortadan kaybolursam nere gitti bu kız demeyn şimdiden diyim ;(
Niye kotu bir durum olsun ki kuzu insallah guzel haberlerle gelirsin guzel soyleyelim guzeli olsun her daim
Hadi inslh kızlar. :) Az önce sağlık ocağından aradılar seminere çağırdılar diyetisyen gorusecekmisHicbirimiz doktor degiliz bu degerlerden hicbirsey anlmayiz ki zaten tek basina bu degerler hic hir sey ifade etmez risk analiz tablosu olmasi gerekiyor ama yok bak benimki boyleydi. Herkesin de boyledir muhtemelen o yuzden doktorun cevap verebilir sana ancak
Eki Görüntüle 1982343
Sacmalama be:) yarin bize pipi resmi atacaksin gor bak:)
Kötü şeyler hc gitmiyor kicanım benim kötü düşünmek yok bebişin iyi sana el sallıcak ordan sakın aklına kötü bişey getirme hayırlı haberler gel kuzum bekliyoruz merakla
kendimi mahfettim, kahrettim tabi işte bu yüzden istemedim kan testi falan. neden bırakmazlar ki bizim isteğimize?
doktorun sekreterine haber bıraktım arayacaklarmış. ne huzurum kaldı ne keyfim.
kendimi tanıyordum bu yüzden istemedim bunu
aradım laboratuarı pislik diyor ki doktor görür herşeyi, siz anlamazsınızLAboratuarda yokmu sana cevap verecek kişi Allah aşkına. Yemin ederim gıcık olmuştum senin doktora şimdi daha çok gıcık oldum heee
keşke anlasam yardımcı olsam, bende büyük bir telaşla doktoru bekliyorum arar diyeKizlar benim de sonucum bu siz ne anliyorsunuz dr.a gosterenler nasilEki Görüntüle 1982374
Geçmiş olsun tertemizKizlar benim de sonucum bu siz ne anliyorsunuz dr.a gosterenler nasilEki Görüntüle 1982374
10.000 kişide 1 kişinin bebeği down sendromlu olurmuş o kişi siz de olabilirsiniz diyor. Yani sonuç gayet iyi.Kizlar benim de sonucum bu siz ne anliyorsunuz dr.a gosterenler nasilEki Görüntüle 1982374
benimkinede yorum yaparmısın?Gecmis olsun tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?