2017 EKİM Anne adayları

kendimi mahfettim, kahrettim tabi işte bu yüzden istemedim kan testi falan. neden bırakmazlar ki bizim isteğimize?
doktorun sekreterine haber bıraktım arayacaklarmış. ne huzurum kaldı ne keyfim.
kendimi tanıyordum bu yüzden istemedim bunu

O duayı biliyorum güzel bir dua.cnm inşallah hayırlısıyla bunlar da geçecek. Beklemek zor da olsa geçecek inş.

canım benim kötü düşünmek yok bebişin iyi sana el sallıcak ordan sakın aklına kötü bişey getirme hayırlı haberler gel kuzum bekliyoruz merakla

Niye kotu bir durum olsun ki kuzu insallah guzel haberlerle gelirsin guzel soyleyelim guzeli olsun her daim
Hadi inslh kızlar. :) Az önce sağlık ocağından aradılar seminere çağırdılar diyetisyen gorusecekmis gideym bakalm bir ne diyecekler sizede anlatırım gelince

canım benim kötü düşünmek yok bebişin iyi sana el sallıcak ordan sakın aklına kötü bişey getirme hayırlı haberler gel kuzum bekliyoruz merakla
Kötü şeyler hc gitmiyor ki ama doktorun koyduğu 14.hafta sınırı bitiyor bu kontrolde eğer bebegm iyiyse artk daha rahat olurum :)

LAboratuarda yokmu sana cevap verecek kişi Allah aşkına. Yemin ederim gıcık olmuştum senin doktora şimdi daha çok gıcık oldum heee

LAboratuarda yokmu sana cevap verecek kişi Allah aşkına. Yemin ederim gıcık olmuştum senin doktora şimdi daha çok gıcık oldum heee
aradım laboratuarı pislik diyor ki doktor görür herşeyi, siz anlamazsınız sekreterini aradım doktor size döner dedi ismimi soyismimi alıp,telefon başında bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…