2017 EKİM Anne adayları

kirmizigitar kusura bakma çok gerginim sürekli soruyorum. baktım papp-a nın nette normalini göremedim

Bu kadar gerginlik nedir sakin ol biraz! Benim kan testim su sekilde cikmisti bak

Referans araligindan yuksek normalde. Ben aslinda nette bu degerlerin yuksek olmasiyla ilgili tatsz yazilar okumustum ama doktorum risk analizlerini guzel yorumladigi icin takilmadim degerlere. Sende takilma dusuk olsalar sorun olurdu belki ama gayet normal gorunuyor

Kizlar benim de sonucum bu siz ne anliyorsunuz dr.a gosterenler nasilEki Görüntüle 1982374

Kuzu yas faktoru disinda sorun yok ki yas faktoru hepimizde var:) on binde bir cikmis riskin gayet tguzel

Allah razı olsun referans aralığını şimdi gördüm. sen benden haftadaca büyüksün gebelik olarak onunda etkisi vardır degerlerde.
içime su serpildi, iki lokma yiyemedim

keşke anlasam yardımcı olsam, bende büyük bir telaşla doktoru bekliyorum arar diye
inşaAllah güzel şeyler duyarız
Ins kuzum sen de guzel haber alirsin sikma canini bebegini dusun.

Geçmiş olsun tertemiz Hayırlara kucağına al ...
Sag ol canimm ins.. :)

10.000 kişide 1 kişinin bebeği down sendromlu olurmuş o kişi siz de olabilirsiniz diyor. Yani sonuç gayet iyi.
Allah korusun... inss. Canimmn dr.a pazartesi gosterecegim ya icim icime sigmadi dayanamadim :)

Ins kuzum sen de guzel haber alirsin sikma canini bebegini dusun.

Sag ol canimm ins.. :)

Allah korusun... inss. Canimmn dr.a pazartesi gosterecegim ya icim icime sigmadi dayanamadim :)
Sonuç gayet güzel tatlım. Ben de yarın öğreneceğim bakalım hayırlı haberler alalım inşallah.

Cok sukur tatlimmm :)

Allah razı olsun referans aralığını şimdi gördüm. sen benden haftadaca büyüksün gebelik olarak onunda etkisi vardır degerlerde.
içime su serpildi, iki lokma yiyemedim
Yok arastirdim haftayla alakali degil de, sanirim hcg normal sinirlarda olup papp a yuksekse problem degil ikisi birlikte yuksekse risk oluyormus galiba. Zaten oranlarim cok yuksek cikti, gittigimdee doktora da sorucam testte bir yanlislik olabolir mi kimsenin bu kadar yuksek degil orani:)

Down ellibinde bir
Trisomy doksandokuz binde bir

Bu oranlar normal degil bence:)

şu mübarek gün yaşadığım telaşa bak sağol canım yinede doktoru beklemekten başka çarem yok.
dua edin bana ne olur
Senin sonuçların iyi çıkacak. Ama sen böyle yapmaya devam edersen karnındaki masumu gerim gerim gereceksin. Bir sakin ol Allah aşkına değerlerin gözükmemiş bile kötü bir şey olsa ne yaparsın bilemiyorum. Kızıcam artık sana.

Al bir tane daha. Doktor her şey çok güzel diyor hanım kafasından normal değil bu diye teşhis koyuyor. 6 yıl okuyup uzmanlığı da siz yaptınız zaar.

kirmizigitar canım 722,60 ya sondaki 60 ne oluyor?

Ebenin ...... kusurati canim kusurat nedir duydunmu:) vallaha cocuk icerde cildirdi:)

Al bir tane daha. Doktor her şey çok güzel diyor hanım kafasından normal değil bu diye teşhis koyuyor. 6 yıl okuyup uzmanlığı da siz yaptınız zaar.

Ay kuzu yukardaki delinin yaninda benimki ne ki! Ama cidden oranlarim cok cok yuksek vallaha sasirdim google a yazdim o bile bu sonucu gormemis bir dahi doguracak halim yok bence yanlislik olmasi muhtemel:)

İnşaAllah güzeldir sana karşı hissim hep iyi yönde oldu, ki doktorun hiçbirşey görmemiş ki sana güzel haberler vermiş.
ama yinede aklına takılan varsa sor tabi, senin doktorun seni anlıyordur.
keşke değerlerden anlayan bir kabiliyetim olsa herkesin içine su serpsem

benim
Down Sendromu Ikili Tarama Testi (Papp-A, Free Beta Hcg)1
B-HCG (Ikili Tarama) 62112,0 0-0
PAPP-A (Ikili Tarama) 722,60 0-0

bu kırmızı yer neyi ifade ediyor ki ne güzel araştırmişsin kirmizi, ben saçma sapan şeyler okudum.
şu zamanları bir atlatsak Allah'ın izni ile.

ayyy inşaAllah, kalkıp çarpsan yeridir vallahi gıkım çıkmaz :)
zaten gerildi oda kasığım nasıl gerildi anlatamam

Doktoruna güven. Evham iyi bir şey değil. Ona demiyorum artık bir şey kızdım zaten. Çocukların bazı huyları anne karnında şekilleniyor, huysuz mızmız bir şey olur böyle panik halinde olunursa benden demesi.

ayyyyyyyy nasıl gözümden yaş geldi kahkaha ettım derdimi unuttum, beni başına bela aldın sen

kizlar meraba sizlere bi sorum olacak da Ben son adet tarihimden sonra sol kasigimda agrilar batmalar oldu ve goguslerim adet olacagim zaman sismisti ve adetten sonra da sislik devam etti dokununca aciyor ama gogus agrim son 2 gundur gitti ve adet olmama 5 gun var acaba hamilemiyim bilemiyorim bu arada istahsizlik yatiyorum ve aksam ustune dogri mide bulantim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…