- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.821
bencede göze alma zaten canım riskli bi durum. ben olsam hiç riske atmamArkadaşın iyi göze almış maşallah :) bakicz artk test ile kanı takip ederse normal doğururm ama öyle ha demeye o riski alamam . İğneyi biraktirip kan akışını takip edecek öyle
canım bazen belirtiler yanıltabiliyor, eğer şüphen varsa kan ver çıkar ama bekleyeceğim dersen adet günü test yapsan ile çıkar. Gönlüne göre olsun :)kizlar meraba sizlere bi sorum olacak da Ben son adet tarihimden sonra sol kasigimda agrilar batmalar oldu ve goguslerim adet olacagim zaman sismisti ve adetten sonra da sislik devam etti dokununca aciyor ama gogus agrim son 2 gundur gitti ve adet olmama 5 gun var acaba hamilemiyim bilemiyorim bu arada istahsizlik yatiyorum ve aksam ustune dogri mide bulantim oluyor
canim yumurtalanma gununden 4 gun sonra kan testi yaptirdim negatif cikti o zaman adetime 11 gun vardi erken mi yapmisimdir sencecanım bazen belirtiler yanıltabiliyor, eğer şüphen varsa kan ver çıkar ama bekleyeceğim dersen adet günü test yapsan ile çıkar. Gönlüne göre olsun :)
çok erken tabi, döllenme bile 72 saatte oluyor bildiğim kadarı ile sen biraz daha bekle daha kesin sonuçlar alırsın.canim yumurtalanma gununden 4 gun sonra kan testi yaptirdim negatif cikti o zaman adetime 11 gun vardi erken mi yapmisimdir sence
tesekkur ederim canim dedigim gibi sadece aklina takilan kasik agrimin son 2 gundur gecmis olmasiçok erken tabi, döllenme bile 72 saatte oluyor bildiğim kadarı ile sen biraz daha bekle daha kesin sonuçlar alırsın.
benimde devamlı değil di gelip gidiyordu :) belirtilere takılma en doğru sonuç 5 gün sonra çıkar :)tesekkur ederim canim dedigim gibi sadece aklina takilan kasik agrimin son 2 gundur gecmis olmasi
peki tesekkur ederim tekrarbenimde devamlı değil di gelip gidiyordu :) belirtilere takılma en doğru sonuç 5 gün sonra çıkar :)
siz adet gunu mu ogrendiginiz hamile oldugunuzubenimde devamlı değil di gelip gidiyordu :) belirtilere takılma en doğru sonuç 5 gün sonra çıkar :)
benim diğer ay düzensizdi ilk kez, hamile olduğumu öğrendiğimde takvime göre 3 gün geçmişti.s
siz adet gunu mu ogrendiginiz hamile oldugunuzu
Kötü şeyler hc gitmiyor kiama doktorun koyduğu 14.hafta sınırı bitiyor bu kontrolde eğer bebegm iyiyse artk daha rahat olurum :)
ay sorma canım neler denedim salatam zaten hergün var ogle yemeğinde yiyiroum bol limonlu iyi gelyor çünkü kayısı incir üstüne su içtim cırcır yapsın diye yok bana mısın demedi 2 lt su içiyorum oda banamısın demiyor dün çatlıcaktım zorla yapmasaydım böbreklerime ağrı girmeye başlamıştı belki ondan da ağrıyor olabilir birde yavaş yavaş karnımda büyüyor tabi ondan arada sancılar oluyor
obsesif89 ben kayısı mayısı herşeyi bıraktım. Artık gerek olmuyor. Dr omega-3 folic için regenesis max diye vitamin verdi. İçinde her vitamin var. Verirken bağırsak sorunu da yaşamazsın demişti. İlk içtiğim günden beri Öyle de oldu. İyi geldi.
Sen hemen berseysen birak hastaneye git su sonucu al gel vallahi telef olduk burda hepimiz sen bizden cok icerde bebek hepimizden cok:)İnşaAllah güzeldir sana karşı hissim hep iyi yönde oldu, ki doktorun hiçbirşey görmemiş ki sana güzel haberler vermiş.
ama yinede aklına takılan varsa sor tabi, senin doktorun seni anlıyordur.
keşke değerlerden anlayan bir kabiliyetim olsa herkesin içine su serpsem
benim
Down Sendromu Ikili Tarama Testi (Papp-A, Free Beta Hcg)1
B-HCG (Ikili Tarama) 62112,0 0-0
PAPP-A (Ikili Tarama) 722,60 0-0
bu kırmızı yer neyi ifade ediyor ki ne güzel araştırmişsin kirmizi, ben saçma sapan şeyler okudum.
şu zamanları bir atlatsak Allah'ın izni ile.
Yok ben zaten dusunmuyorum artik test kismini evhami da atlattim. Bu aksam doktora gidicem mesela ama testler icin degil igne yazdirmak icin. Doktor gelmene gerek yok sonuclar gayet iyi dedi zaten.Doktoruna güven. Evham iyi bir şey değil. Ona demiyorum artık bir şey kızdım zaten. Çocukların bazı huyları anne karnında şekilleniyor, huysuz mızmız bir şey olur böyle panik halinde olunursa benden demesi.
ah kirmizim :) eşime diyor arar doktor acele etme, bir bagirdim adama senin yüzünden diye :)Sen hemen berseysen birak hastaneye git su sonucu al gel vallahi telef olduk burda hepimiz sen bizden cok icerde bebek hepimizden cok:)
Git su geafiyi al da bakalim
ayy gerçekten mi canım yaabanada öyle bişey lazım da daha vitamin falan vermedi bana doctor daha folik asit kullanıyorum sen ne zaman bıraktın folik asit kullanmayı?
içtiğinden bana da ver kız :) benimde kafa böyle olsun maşallah vallahi ne güzel pozitifsin.Yok ben zaten dusunmuyorum artik test kismini evhami da atlattim. Bu aksam doktora gidicem mesela ama testler icin degil igne yazdirmak icin. Doktor gelmene gerek yok sonuclar gayet iyi dedi zaten.
Risk ciksa da cikmasa da birsey idade etmiyor aslinda... rabbim biliyor icimdekinin sagligini...
Bak benim negatif cikti sozum ona. Bu down lu degil demek degil ki? Riskli cikan her sonuc bebek downlu demek te degil... sacma sapan testler aslinda. Bence hic yaptirmamaliydik... bak foha sonucu riskli cikti diye gergin, ben cok yuksek cikti sonuclar ya yanlislik varsa diye gerginim... sen daha sonucu almadan gerildin...ah kirmizim :) eşime diyor arar doktor acele etme, bir bagirdim adama senin yüzünden diye :)
demin arıyor 'doktoru aradım sekreteri dedi ki tüm sonuçlar elimize ulaşmadı ulaşınca geri dönüş yapacağız'
üzerine de teselli ediyor.
bebeğimide içerde çok gerdim sorma
nasıl kasıldı yavrum.
Ama benim raporum yok aaglik ocagi yazarmi ki?içtiğinden bana da ver kız :) benimde kafa böyle olsun maşallah vallahi ne güzel pozitifsin.
ayrıca sağlık ocağı yazıyor iğneyi.
yazıyor, senin zaten orada hangi ilacı aldığın gözüküyor. bende rapor vermedim ki gittim direk iğne ismini verdim yazdı.Ama benim raporum yok aaglik ocagi yazarmi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?