2017 EKİM Anne adayları

Arkadaşın iyi göze almış maşallah :) bakicz artk test ile kanı takip ederse normal doğururm ama öyle ha demeye o riski alamam . İğneyi biraktirip kan akışını takip edecek öyle
bencede göze alma zaten canım riskli bi durum. ben olsam hiç riske atmam tırsıkmıyım neyim

canım bazen belirtiler yanıltabiliyor, eğer şüphen varsa kan ver çıkar ama bekleyeceğim dersen adet günü test yapsan ile çıkar. Gönlüne göre olsun :)

s

siz adet gunu mu ogrendiginiz hamile oldugunuzu
benim diğer ay düzensizdi ilk kez, hamile olduğumu öğrendiğimde takvime göre 3 gün geçmişti.
evde test yaptım 3-4 gün sonra da doktoruma gittim.

acele etme adetin geçince değerlerin daha güzel oluyor, erken öğrenince telaşın daha fazla oluyor.

Kötü şeyler hc gitmiyor ki ama doktorun koyduğu 14.hafta sınırı bitiyor bu kontrolde eğer bebegm iyiyse artk daha rahat olurum :)

canım benim kötü düşünürsen kötüyü çağırırsın kötü bişey olsa zaten bir belirti verir muhakkak Allah korusun hep pozitif düşün ki bebekte pozitif olsun bebişi de takıntılı yapcan

obsesif89 ben kayısı mayısı herşeyi bıraktım. Artık gerek olmuyor. Dr omega-3 folic için regenesis max diye vitamin verdi. İçinde her vitamin var. Verirken bağırsak sorunu da yaşamazsın demişti. İlk içtiğim günden beri Öyle de oldu. İyi geldi.

ayy gerçekten mi canım yaa banada öyle bişey lazım da daha vitamin falan vermedi bana doctor daha folik asit kullanıyorum sen ne zaman bıraktın folik asit kullanmayı?

Sen hemen berseysen birak hastaneye git su sonucu al gel vallahi telef olduk burda hepimiz sen bizden cok icerde bebek hepimizden cok:)

Git su geafiyi al da bakalim

Yok ben zaten dusunmuyorum artik test kismini evhami da atlattim. Bu aksam doktora gidicem mesela ama testler icin degil igne yazdirmak icin. Doktor gelmene gerek yok sonuclar gayet iyi dedi zaten.

Risk ciksa da cikmasa da birsey idade etmiyor aslinda... rabbim biliyor icimdekinin sagligini...

Sen hemen berseysen birak hastaneye git su sonucu al gel vallahi telef olduk burda hepimiz sen bizden cok icerde bebek hepimizden cok:)

Git su geafiyi al da bakalim
ah kirmizim :) eşime diyor arar doktor acele etme, bir bagirdim adama senin yüzünden diye :)
demin arıyor 'doktoru aradım sekreteri dedi ki tüm sonuçlar elimize ulaşmadı ulaşınca geri dönüş yapacağız'
üzerine de teselli ediyor.
bebeğimide içerde çok gerdim sorma
nasıl kasıldı yavrum.

ayy gerçekten mi canım yaa banada öyle bişey lazım da daha vitamin falan vermedi bana doctor daha folik asit kullanıyorum sen ne zaman bıraktın folik asit kullanmayı?

Ben doktorumun bu sitede baska bir hastasiyla tanistim. O simdi 18. Haftada. Bana ikili test sonucuncan sonra folic i biraktirdi decavit verdi dedi. Bakalim bana ne diyecek ne zaman biraktiracak:)

Seninki de ikili test sonucuna gore degistirir belki

içtiğinden bana da ver kız :) benimde kafa böyle olsun maşallah vallahi ne güzel pozitifsin.

ayrıca sağlık ocağı yazıyor iğneyi.

Bak benim negatif cikti sozum ona. Bu down lu degil demek degil ki? Riskli cikan her sonuc bebek downlu demek te degil... sacma sapan testler aslinda. Bence hic yaptirmamaliydik... bak foha sonucu riskli cikti diye gergin, ben cok yuksek cikti sonuclar ya yanlislik varsa diye gerginim... sen daha sonucu almadan gerildin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…