- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.841
Benim ikili test olcumlerimi prof yapti sonuclari internetten goruntuleyebilirsiniz dedi. Doktoruma da telefonla bilgilendiririm dedim, kizdi bana sakin ha bu hemogram testi degil dedi, tarama testi onemli testler doktorunun belki de sana bilgi vermesi gereken seyler vardir dedi...ah kirmizim :) eşime diyor arar doktor acele etme, bir bagirdim adama senin yüzünden diye :)
demin arıyor 'doktoru aradım sekreteri dedi ki tüm sonuçlar elimize ulaşmadı ulaşınca geri dönüş yapacağız'
üzerine de teselli ediyor.
bebeğimide içerde çok gerdim sorma
nasıl kasıldı yavrum.
yaptırmayacaktık işte, farkettin mi test sonucunun altında 'HESAPLANAN TÜM RİSK DEĞERLERİNİN TANISAL DEĞERİ YOKTUR' yazıyor. gelde inan.Bak benim negatif cikti sozum ona. Bu down lu degil demek degil ki? Riskli cikan her sonuc bebek downlu demek te degil... sacma sapan testler aslinda. Bence hic yaptirmamaliydik... bak foha sonucu riskli cikti diye gergin, ben cok yuksek cikti sonuclar ya yanlislik varsa diye gerginim... sen daha sonucu almadan gerildin...
Ben kafama göre sıkılıp 10.haftada bıraktım folici. Gece çok midemi kazındırıyordu. Doktor kızdı hatta. 13.haftada bunu yazdı.ayy gerçekten mi canım yaabanada öyle bişey lazım da daha vitamin falan vermedi bana doctor daha folik asit kullanıyorum sen ne zaman bıraktın folik asit kullanmayı?
ne zor bir an yaşamışsınız eşinleBenim ikili test olcumlerimi prof yapti sonuclari internetten goruntuleyebilirsiniz dedi. Doktoruma da telefonla bilgilendiririm dedim, kizdi bana sakin ha bu hemogram testi degil dedi, tarama testi onemli testler doktorunun belki de sana bilgi vermesi gereken seyler vardir dedi...
Ciktik bi korktum neden oyle dedi ki bi gariplik mi gordu acaba diye... neyse sonuclara bakmak icin internete girdim. Su ibare yaziyor: sonuclari labaratuvardab alabilirsiniz....
Beni aldi bir ates dedim aha elime vermiyorlar kotu demekki... sonra oraya telefon buraya teleofn maille attilar inceledim anlamiyorum da.... doktorumu aradim cuma gel bakalim dedi. Bekleyemem cumaya kadar gerildim attim mesajla adama raporlri, o da gayet iyi cikmis dedi cuma gelmene gerek yok istersen gel ama testleri gordum yeterli dedi...
Demem o ki, benim prof bunu telefonla ogrenmemize bile karsi cikti. Sen sana zaten doneceklerse pnikleme bence:)
yaptırmayacaktık işte, farkettin mi test sonucunun altında 'HESAPLANAN TÜM RİSK DEĞERLERİNİN TANISAL DEĞERİ YOKTUR' yazıyor. gelde inan.
ben kararlı gittim doktorun önüne eşimde istemiyordu birde tembihledim adam sustu kaldı , bakıyorum yüzüne ses çıkarmadı.
çıkışta nedenini sordum 'çok ısrar etti ne yapacaksa alsın baksın' dedi.
dediğin gibi foha şimdi nasıl gergindir, kafamız rahat değil ki, doktorlar mahsus mu yapıyor anlamadım.
senin doktorun 'iyi ' dedi demekki normal, bence kafanı kurcalama ALLAH biliyor içimizi, dilerim sağlıkla kucağımıza alırızı bu anılarımıza güleriz. kendimi sabahtan beri harap ettim bir hiç uğruna resmen beynim uyuştu.
kizlar meraba sizlere bi sorum olacak da Ben son adet tarihimden sonra sol kasigimda agrilar batmalar oldu ve goguslerim adet olacagim zaman sismisti ve adetten sonra da sislik devam etti dokununca aciyor ama gogus agrim son 2 gundur gitti ve adet olmama 5 gun var acaba hamilemiyim bilemiyorim bu arada istahsizlik yatiyorum ve aksam ustune dogri mide bulantim oluyor
aynen öyle çok ama çok haklısın, görümcem ile konuştum geçen hafta kadına demişler 'senin ki riskli' herşeyi göze alıp amniyosentez yaptırmış sonuç temiz çıkmış. 1 ayda yaşlandım sonuç gelene kadar dedi.,Bence yok yere can sikiyoruz... bu sadece risk analizi, sonuc degil...
Canim netten arastirdim biraz cut off degeri altinda yani negatif yani sonucun guzel canim insllah benimde guzel gelir amiin:)Kizlar benim de sonucum bu siz ne anliyorsunuz dr.a gosterenler nasilEki Görüntüle 1982374
E tamam ne kasiyosun o zaman.... bi sakinles yaniaynen öyle çok ama çok haklısın, görümcem ile konuştum geçen hafta kadına demişler 'senin ki riskli' herşeyi göze alıp amniyosentez yaptırmış sonuç temiz çıkmış. 1 ayda yaşlandım sonuç gelene kadar dedi.,
bazen cidden işi ticarete döküyorlar. 3 lü test 2 li testten daha 'AZ' garanti ise neden var?
eşim telefonda dedi inanma o testlere ben inanmıyorum dedi.
birde sen ve benim ölçümlerimiz gayet güzel çıktı ve %75 ini ultrason belirliyormuş.
daha sakinim, ne bileyim ilk kez böyle şeyler yaşıyorum :)E tamam ne kasiyosun o zaman.... bi sakinles yani
sanki kıza benziyor :) tabi önce sağlık Maşallah :)Kizlar geldim hastaneden ikili test icin nt icin 1.3 yada 1.2 oyle bisey dedi kanda verdim haftaya alicam sonucu bakalim simdilik iyi gibi cinsiyet tahmin etmedi bir ay sonra gel dedi :) @avucundakimutlulukkirmizigitar
Aynen once saglik :))sanki kıza benziyor :) tabi önce sağlık Maşallah :)
benimde 3 gün önden gidiyor, doktorum normal dedi .Kizlar birde sunu sorcam yaa benim haftam 11+4 bugun ama ulrason kagidinda 12+6 yaziyo birde 4 bucuk cm dedi bas popo boyuna anlamadim bebisim arayi kapatmis birde uste mi gecmis kafamda deli sorularkirmizigitar
Ben kafama göre sıkılıp 10.haftada bıraktım folici. Gece çok midemi kazındırıyordu. Doktor kızdı hatta. 13.haftada bunu yazdı.
Normalde 3 gun gerideydide simdi 1 hafta ileri olmus oldu dr bisey demedi 3 aylik dedi ileri geri bisey demedi aman iyi olsunda gerisi onemli degil :)) tesekkur ederim bu arada cevaplarin icinbenimde 3 gün önden gidiyor, doktorum normal dedi .
herşeyi güzel dediyse öyledir annesi :)
Kuzu nubu goremiyom da, kafa yapisi kiz gibi geldi:)Kizlar geldim hastaneden ikili test icin nt icin 1.3 yada 1.2 oyle bisey dedi kanda verdim haftaya alicam sonucu bakalim simdilik iyi gibi cinsiyet tahmin etmedi bir ay sonra gel dedi :) B Biravucmutlulukkirmizigitar
Kizlar birde sunu sorcam yaa benim haftam 11+4 bugun ama ulrason kagidinda 12+6 yaziyo birde 4 bucuk cm dedi bas popo boyuna anlamadim bebisim arayi kapatmis birde uste mi gecmis kafamda deli sorularkirmizigitar
rica ederim çok güzel görünüyor herşey MAŞALLAH. bende doktora sormuştum bu önden gitmeyi gitsin işte diye güldü gayet normalmiş, seninki de haftasını yakalamıştır, 2 hafta bile ileri giden varmış. güzel düşün bizim gibi evham yapma :)Normalde 3 gun gerideydide simdi 1 hafta ileri olmus oldu dr bisey demedi 3 aylik dedi ileri geri bisey demedi aman iyi olsunda gerisi onemli degil :)) tesekkur ederim bu arada cevaplarin icin
Suna bak suna kendini rahatlatmis ta millete moral veriyor:) pabucumun gebesi:)benimde 3 gün önden gidiyor, doktorum normal dedi .
herşeyi güzel dediyse öyledir annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?