2017 EKİM Anne adayları

Benim ikili test olcumlerimi prof yapti sonuclari internetten goruntuleyebilirsiniz dedi. Doktoruma da telefonla bilgilendiririm dedim, kizdi bana sakin ha bu hemogram testi degil dedi, tarama testi onemli testler doktorunun belki de sana bilgi vermesi gereken seyler vardir dedi...

Ciktik bi korktum neden oyle dedi ki bi gariplik mi gordu acaba diye... neyse sonuclara bakmak icin internete girdim. Su ibare yaziyor: sonuclari labaratuvardab alabilirsiniz....

Beni aldi bir ates dedim aha elime vermiyorlar kotu demekki... sonra oraya telefon buraya teleofn maille attilar inceledim anlamiyorum da.... doktorumu aradim cuma gel bakalim dedi. Bekleyemem cumaya kadar gerildim attim mesajla adama raporlri, o da gayet iyi cikmis dedi cuma gelmene gerek yok istersen gel ama testleri gordum yeterli dedi...

Demem o ki, benim prof bunu telefonla ogrenmemize bile karsi cikti. Sen sana zaten doneceklerse pnikleme bence:)

yaptırmayacaktık işte, farkettin mi test sonucunun altında 'HESAPLANAN TÜM RİSK DEĞERLERİNİN TANISAL DEĞERİ YOKTUR' yazıyor. gelde inan.
ben kararlı gittim doktorun önüne eşimde istemiyordu birde tembihledim adam sustu kaldı , bakıyorum yüzüne ses çıkarmadı.
çıkışta nedenini sordum 'çok ısrar etti ne yapacaksa alsın baksın' dedi.

dediğin gibi foha şimdi nasıl gergindir, kafamız rahat değil ki, doktorlar mahsus mu yapıyor anlamadım.
senin doktorun 'iyi ' dedi demekki normal, bence kafanı kurcalama ALLAH biliyor içimizi, dilerim sağlıkla kucağımıza alırızı bu anılarımıza güleriz. kendimi sabahtan beri harap ettim bir hiç uğruna resmen beynim uyuştu.

ayy gerçekten mi canım yaa banada öyle bişey lazım da daha vitamin falan vermedi bana doctor daha folik asit kullanıyorum sen ne zaman bıraktın folik asit kullanmayı?
Ben kafama göre sıkılıp 10.haftada bıraktım folici. Gece çok midemi kazındırıyordu. Doktor kızdı hatta. 13.haftada bunu yazdı.

ne zor bir an yaşamışsınız eşinle adamlar şu gün gel diyor demiyorlarmı bide ki bu insanlar o zamana kadar nasıl üzülür.
rahatlar, biz endişe ediyoruz (haklıyız da) onlar için sıradan bir durum bu galiba.
senin ne yaşadığını o an anlayabiliyorum. yarım saatte herşeyi alt üst ettim ben elimde senin gibi belge olmamasına ragmen.

için rahat edecekse git ama doktorun güzel demiş, adam kendini de senide ilerde zor duruma sokacak konuşma yapmaz.

3'lü ve 4'lü test ASLA İSTEMİYORUM. sadece ayrıntılı ultrason.
ben bu gerginliği kaldıracak güçte değilim.

Bence yok yere can sikiyoruz... bu sadece risk analizi, sonuc degil...

canım merhaba ben hamile olduğumu adetim 3 gün geçince öğrendim ve aynı gün kan testi yaptırdım değerim 1638 çıktı keseyi 4 haftalıkken gördüm mide bulantılarım 7 haftalıkken başladı. sen kan testini çok erken yaptırmışsın o zaman daha belli olmaz canım bence sen adetinin geçmesini bekle ama bu sure içerisinde de kendinde belirti arama çünkü beyin sürekli bebek düşündüğün için vücudu o şekilde yönlendiriyor ve her halükarda belirti yaşamaya başlıyorsun kendini serbest bırak canım

Bence yok yere can sikiyoruz... bu sadece risk analizi, sonuc degil...
aynen öyle çok ama çok haklısın, görümcem ile konuştum geçen hafta kadına demişler 'senin ki riskli' herşeyi göze alıp amniyosentez yaptırmış sonuç temiz çıkmış. 1 ayda yaşlandım sonuç gelene kadar dedi.,
bazen cidden işi ticarete döküyorlar. 3 lü test 2 li testten daha 'AZ' garanti ise neden var?

eşim telefonda dedi inanma o testlere ben inanmıyorum dedi.

birde sen ve benim ölçümlerimiz gayet güzel çıktı ve %75 ini ultrason belirliyormuş.

E tamam ne kasiyosun o zaman.... bi sakinles yani

E tamam ne kasiyosun o zaman.... bi sakinles yani
daha sakinim, ne bileyim ilk kez böyle şeyler yaşıyorum :)
Allah büyüktür, herşey çok güzel olsun dilerim hepimiz için.
sonucu öğrenince yazarım.
sende kusura bakma canım, sen az çok anlıyorsun bunlardan ben hiç anlamadığım için gerildim.

Kizlar geldim hastaneden ikili test icin nt icin 1.3 yada 1.2 oyle bisey dedi kanda verdim haftaya alicam sonucu bakalim simdilik iyi gibi cinsiyet tahmin etmedi bir ay sonra gel dedi :) B Biravucmutluluk kirmizigitar

Eklentiler

• 20170414_143005~2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Kizlar birde sunu sorcam yaa benim haftam 11+4 bugun ama ulrason kagidinda 12+6 yaziyo birde 4 bucuk cm dedi bas popo boyuna anlamadim bebisim arayi kapatmis birde uste mi gecmis kafamda deli sorular kirmizigitar

Eklentiler

• 20170414_143454~2.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar birde sunu sorcam yaa benim haftam 11+4 bugun ama ulrason kagidinda 12+6 yaziyo birde 4 bucuk cm dedi bas popo boyuna anlamadim bebisim arayi kapatmis birde uste mi gecmis kafamda deli sorular kirmizigitar
benimde 3 gün önden gidiyor, doktorum normal dedi .
herşeyi güzel dediyse öyledir annesi :)

Ben kafama göre sıkılıp 10.haftada bıraktım folici. Gece çok midemi kazındırıyordu. Doktor kızdı hatta. 13.haftada bunu yazdı.

bende içmek istemiyorum artk ama doktora sormadan da bırakmak istemiyorum zaten daha doğru dürüst yemek yemeye yeni yeni başladım 3 gündür en azından onu içiyim de çocuğuma bir faydası olsun diye içiyorum bu sefer doktora gittiğimde sorcam devam ediyim mi diye

benimde 3 gün önden gidiyor, doktorum normal dedi .
herşeyi güzel dediyse öyledir annesi :)
Normalde 3 gun gerideydide simdi 1 hafta ileri olmus oldu dr bisey demedi 3 aylik dedi ileri geri bisey demedi aman iyi olsunda gerisi onemli degil :)) tesekkur ederim bu arada cevaplarin icin

Kizlar geldim hastaneden ikili test icin nt icin 1.3 yada 1.2 oyle bisey dedi kanda verdim haftaya alicam sonucu bakalim simdilik iyi gibi cinsiyet tahmin etmedi bir ay sonra gel dedi :) B Biravucmutluluk kirmizigitar
Kuzu nubu goremiyom da, kafa yapisi kiz gibi geldi:)

Doktorun ultrasona kendi girdigi olcudur o 12+6 cunku biz 12+2 de ikili teste girdik 5.8 cm di 11+4 te 4,5 cm olmasi normal 12+6 kisminda bi gariplik var:)

Normalde 3 gun gerideydide simdi 1 hafta ileri olmus oldu dr bisey demedi 3 aylik dedi ileri geri bisey demedi aman iyi olsunda gerisi onemli degil :)) tesekkur ederim bu arada cevaplarin icin
rica ederim çok güzel görünüyor herşey MAŞALLAH. bende doktora sormuştum bu önden gitmeyi gitsin işte diye güldü gayet normalmiş, seninki de haftasını yakalamıştır, 2 hafta bile ileri giden varmış. güzel düşün bizim gibi evham yapma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…