- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.861
Kizlar geldim hastaneden ikili test icin nt icin 1.3 yada 1.2 oyle bisey dedi kanda verdim haftaya alicam sonucu bakalim simdilik iyi gibi cinsiyet tahmin etmedi bir ay sonra gel dedi :) B Biravucmutlulukkirmizigitar
O an farketseydim kesin sorardim doktora bende sasirdim gorunce size sorayim dedim benmi yanlis yorumluyorum diye sen demistin ya testten teste fark ediyo buda onun gibi bisey :) bu arada kollarini kafasinin ustune koymus keyf yapiyo cok guldum yaa bu bana cekecek belliKuzu nubu goremiyom da, kafa yapisi kiz gibi geldi:)
Doktorun ultrasona kendi girdigi olcudur o 12+6 cunku biz 12+2 de ikili teste girdik 5.8 cm di 11+4 te 4,5 cm olmasi normal 12+6 kisminda bi gariplik var:)
Amiiin hepimiz insallahay maşallah ponçirik totosunu dönmüş uyuyorhayırlı haberlerle gel canım inşallah
Kizlar birde sunu sorcam yaa benim haftam 11+4 bugun ama ulrason kagidinda 12+6 yaziyo birde 4 bucuk cm dedi bas popo boyuna anlamadim bebisim arayi kapatmis birde uste mi gecmis kafamda deli sorularkirmizigitar
Neyseki olumsuz bisey gormedim gorsem buyuturde buyuturum hepimizdr var bu sanirim insallah guzel dusunelim guzel seyler olsun :)))rica ederim çok güzel görünüyor herşey MAŞALLAH. bende doktora sormuştum bu önden gitmeyi gitsin işte diye güldü gayet normalmiş, seninki de haftasını yakalamıştır, 2 hafta bile ileri giden varmış. güzel düşün bizim gibi evham yapma :)
Bir gariplik varda ne onu cozemedim :)yani bende çok anlamıyorum ultrason kağıtlarından canım ama crl baş popo mesafesi 16 mm bebişte 12+6 günlük sanırım
Merak etme canım. Özelde de aynı sürede çıkıyor. Geçen cumartesi verdim. Bekliyorum daha.ikili test sonuçların dimi? ne zaman çıkacak sonuçların? ben devlette yaptırdığım için 1 hafta 10 içinde çıkar dediler bakalım bekliyorum canım
Bana kayısı iyi geldi. Her gun 1 tane kuru kayısı yiyorum.Lifli gidalar cok tuketmemiz gerekiyormus bu donem kabizlik normalmis. Birde ben kan hapi kullanmaya basladim o daha fena yapti beni.
Merak etme canım. Özelde de aynı sürede çıkıyor. Geçen cumartesi verdim. Bekliyorum daha.
Canım anlasak yorum yapcaz da anlamıyoruz ki. Doktorunun yorumunu bekle en iyisi sen. Inşallah iyidir.Kizlar bakin suna bi, kahrettim kendimi burda.
Ben doktorumun bu sitede baska bir hastasiyla tanistim. O simdi 18. Haftada. Bana ikili test sonucuncan sonra folic i biraktirdi decavit verdi dedi. Bakalim bana ne diyecek ne zaman biraktiracak:)
Seninki de ikili test sonucuna gore degistirir belki
Bebek kesin takıntılı olcak zaten :))))canım benim kötü düşünürsen kötüyü çağırırsın kötü bişey olsa zaten bir belirti verir muhakkak Allah korusun hep pozitif düşün ki bebekte pozitif olsun bebişi de takıntılı yapcan
Ne bilim bir istek var normale karşı ama riske ataman gbi geliyor :)bencede göze alma zaten canım riskli bi durum. ben olsam hiç riske atmamtırsıkmıyım neyim
yani bende çok anlamıyorum ultrason kağıtlarından canım ama crl baş popo mesafesi 16 mm bebişte 12+6 günlük sanırım
Tarihte yanlis bu doktor bana eski ultrason kagidini vermis yaa yanlis alarm kizlarof Allahim yaa haftami ogreneydim iyidi :)) kirmizigitar
ay belki değiştirsin ya bitmiyor da lanet ilaç içiyom içiyom bakıyım sanki hiç azalmıyor aynı içim şişti valla birde unutcam diye stress yapıyorum ki unuttum bikaç kere işteyken değilde haftasonu yada evdeyken unutuyorum aklımdan çıkıyor
Gittim eğitime kızlar. Az kalsn kadına çekil surdan bn anlatim diyecektm biz ne kadr çok şey biliyoruz ya öyle . Boşuna başımı agritmisim ekstra bir bilgi yok malesf.
Kızlar bu arada kilo sadece 800gr almisim hala 45.8
Çok küçük kız bu kaçıncı haftadasin ki sen :) hem poposunu dönmüs nub gözükümüyorKizlar geldim hastaneden ikili test icin nt icin 1.3 yada 1.2 oyle bisey dedi kanda verdim haftaya alicam sonucu bakalim simdilik iyi gibi cinsiyet tahmin etmedi bir ay sonra gel dedi :) B Biravucmutlulukkirmizigitar
gördüm haftasını canm neden bu kadr uzak çekmiş ki görüntüyü hc bise anlaşılmıyor 12+6 nasıl ölçüms bu bebeği bnce ultrasonunda sıkıntı var . Benm doktor 4buck santimken 10+6dedi senin bebekte ancak 11 hafta falndirKizlar birde sunu sorcam yaa benim haftam 11+4 bugun ama ulrason kagidinda 12+6 yaziyo birde 4 bucuk cm dedi bas popo boyuna anlamadim bebisim arayi kapatmis birde uste mi gecmis kafamda deli sorularkirmizigitar
Kiz 16 mm nedir bas popo icin 7. Haftalrda okadardi:)
Kuzu crl olctugu sayfada 11+4 mu yaziyor?
Bende kendi kendime ense kalinligi olctugum zaman paniklemistim fazla bulup olcuyu ikiser ikiser icmeye kalktim beyin gelisimine iyi olsun diye:) cevizde folic asit varmis diye gece uykudan uyanip ceviz yiyodum:)
Lanet olasi pislik:) 800 gr nedir:) bebek o kadar!
o kagit yok dosyama koydu ama dosyayi vermedi henuz orada da dosyalar vardi sanirim orada duracak diye bende istemedim bu benim kendi hesabima gore sadece ilk attigim resim bugunki utrason kagidini verdi diger kagidida dosyaya koymus bende bana verdi diye inceleyip duruyordum megersem eski tarihmisKuzu crl olctugu sayfada 11+4 mu yaziyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?