2017 EKİM Anne adayları

Kuzu o eski kagitmis ya 8. Hafta iken simdi 11+4 falanim 4 bucuk cm buna gore normal ozaman tabi bu benim hesaplamam dr 3 ayliksin dedi hafta mafta demedi o kagidi dosyaya koymus

Kuzu o eski kagitmis ya 8. Hafta iken simdi 11+4 falanim 4 bucuk cm buna gore normal ozaman tabi bu benim hesaplamam dr 3 ayliksin dedi hafta mafta demedi o kagidi dosyaya koymus
Valla bilmiyorum canm bn sat'a Gore 11+2 idim gittim 4.5cm ölçtü ve 10+6 dedi bna . Sende ilerde faln degilsn yani satla uyumlusun bence

Benim de sonuçlar çıkmış mail attılar. Pek iyi değil çıkan ya hadi hayırlısı yarın doktora göstereceğim. Canım sıkıldı ama risk sadece sonuçta Rabbime kalmış.

Eklentiler

• ikili test.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar bugun 3 4 defa garip birsey hissettim. Daha once hic hissetmedigim gibi birsey. Bebek mi bilmiyorum hareketleri nasil oldugu icin tahmin edemeiyorum ama barsak olmadigina eminim.... o kadar heyecanlandim ki nefes almiyorum bekliyorum tekrar olsun diye

Valla bilmiyorum canm bn sat'a Gore 11+2 idim gittim 4.5cm ölçtü ve 10+6 dedi bna . Sende ilerde faln degilsn yani satla uyumlusun bence
Ileride degilim yok kagitta yaziyo o gittigimde 8 haftalikti alttaki gecersiz iste sonuc kagidim dosyada kaldi oda drda kaldi niye vermedi bilmiyorum suphelendim giderek

Benim de sonuçlar çıkmış mail attılar. Pek iyi değil çıkan ya hadi hayırlısı yarın doktora göstereceğim. Canım sıkıldı ama risk sadece sonuçta Rabbime kalmış.
Neresi iyi degil kim soyledi iyi olmadigini negatif yaziyor acik acik ama kendimizi uzmek icin yer ariyoz yaa ah bu hormonlarimiz bende sabirsizlastim suanda

Neresi iyi degil kim soyledi iyi olmadigini negatif yaziyor acik acik ama kendimizi uzmek icin yer ariyoz yaa ah bu hormonlarimiz bende sabirsizlastim suanda
2454 bebekten 1 i down sendromlu çıkmış bu ben de olabilirim. 50.000 100.000 değerlerin yanında bana kötü geldi. Yoksa eşik değer 1/250 biliyorum :) t-Betahcg de sanırım bende kızı işaret ediyor. 50 altında çıkarsa mı erkekti?

Kiz erkek olayini bilmiyorum ama sua nsenin yazilana bakman lazim cut off degerinin altinda yaziyor bu negatif demek gerisi onemli degil ne zman gideceksin dr? O seni daha iyi rahatlatacak merak etme

cok iyi cıkmıs sonucların nereye iyi degil:) 2454 de bir yazıyor orda:) benimki 1700 kusurlerdeydi doktorun yorumu sonuclar cok iyi demek oldu bosuna takma kafana

Suna bak suna kendini rahatlatmis ta millete moral veriyor:) pabucumun gebesi:)
sus kız baygınlık geçirecek kadar uyuya kalmişım pc başında :)
tam 3-4 tane rüya görmüşüm 1,5 saat içinde
ben belki ilerde kendimi tıp alanına adayacağım ve herkes benden randevu almak için sıraya girecek. :):):)

sabah kahvaltılarında ne yiyorsunuzz ben kahvaltıyı erken yapamıyorum ogleni buluyor midem ancak kendine geliyor
uc dilim tereyaglı kızarmıs ekmek peynir zeytin birde bal yiyorum yumurtayı istersem omlet yapıyorum haslama midem bulanıyor

Haslamadan inanilmaz tiksindim daha dogrusu yumurtanin her turlusunden.... kabuklusuna bile tahammulum yok... ben genelde tostla gecistiriyorum vala kasar peyniri bol koyuyorum bi de sut iciyorum hersabah mutlaka ise giderken tost yetistiremedigimde de simit ya da sandvic aliyorum.

yumurta cok etkiliyor ya haslanmısın kokusu hele:) ben az yiyorum sanıyordum ozaman normalmis cokda zorlayınca insan ın yiyesi gelmiyor ya ara ogun muz yiyorum..sanıyorumki suan bile bebek yediklerimizden degil icerde olanlardan besleniyormus :)) ne var ne yok tukettiler bizi

Disim agrimaya basladi bugun. Muhtemelen kalsiyum eksigim olmaya basladi:) dis eti kanamalarim da var.... vitaminlerim ufak ufak somuruluyor sanki.... bosuna degil acliktan oluyorum:) gunde 7-8 ana ogun yer ki insan:) midem kaziniyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…