- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.881
Kuzu o eski kagitmis ya 8. Hafta iken simdi 11+4 falanim 4 bucuk cm buna gore normal ozaman tabi bu benim hesaplamam dr 3 ayliksin dedi hafta mafta demedi o kagidi dosyaya koymusgördüm haftasını canm neden bu kadr uzak çekmiş ki görüntüyü hc bise anlaşılmıyor 12+6 nasıl ölçüms bu bebeği bnce ultrasonunda sıkıntı var . Benm doktor 4buck santimken 10+6dedi senin bebekte ancak 11 hafta falndir
Bende 1 kilo vermisimGittim eğitime kızlar. Az kalsn kadına çekil surdan bn anlatim diyecektm biz ne kadr çok şey biliyoruz ya öyle . Boşuna başımı agritmisim ekstra bir bilgi yok malesf.
Kızlar bu arada kilo sadece 800gr almisim hala 45.8
Valla bilmiyorum canm bn sat'a Gore 11+2 idim gittim 4.5cm ölçtü ve 10+6 dedi bna . Sende ilerde faln degilsn yani satla uyumlusun benceKuzu o eski kagitmis ya 8. Hafta iken simdi 11+4 falanim 4 bucuk cm buna gore normal ozaman tabi bu benim hesaplamam dr 3 ayliksin dedi hafta mafta demedi o kagidi dosyaya koymus
Oda iyiymis :) en azından bn vermemisim bak ne sevindim smdi :) gerçi bn 8 le 13.haftalar arası o kadr çok kustum ki normal yani yedigm çıktı hergun en aşağı br kereBende 1 kilo vermisim
Nasi iyi degol kuzum cut of degerinin altinsa diyo iste gayet iyi nerden uydurdun iyi degil diyeBenim de sonuçlar çıkmış mail attılar. Pek iyi değil çıkan ya hadi hayırlısı yarın doktora göstereceğim. Canım sıkıldı ama risk sadece sonuçta Rabbime kalmış.
Biyokimyasal risk ne demek? 1:2454 demiş down sendromu için yukarıda farklı risk değeri var aşağıda farklı anlamadım.Nasi iyi degol kuzum cut of degerinin altinsa diyo iste gayet iyi nerden uydurdun iyi degil diye
Ileride degilim yok kagitta yaziyo o gittigimde 8 haftalikti alttaki gecersiz iste sonuc kagidim dosyada kaldi oda drda kaldi niye vermedi bilmiyorum suphelendim giderekValla bilmiyorum canm bn sat'a Gore 11+2 idim gittim 4.5cm ölçtü ve 10+6 dedi bna . Sende ilerde faln degilsn yani satla uyumlusun bence
Neresi iyi degil kim soyledi iyi olmadigini negatif yaziyor acik acik amaBenim de sonuçlar çıkmış mail attılar. Pek iyi değil çıkan ya hadi hayırlısı yarın doktora göstereceğim. Canım sıkıldı ama risk sadece sonuçta Rabbime kalmış.
2454 bebekten 1 i down sendromlu çıkmış bu ben de olabilirim. 50.000 100.000 değerlerin yanında bana kötü geldi. Yoksa eşik değer 1/250 biliyorum :) t-Betahcg de sanırım bende kızı işaret ediyor. 50 altında çıkarsa mı erkekti?Neresi iyi degil kim soyledi iyi olmadigini negatif yaziyor acik acik amakendimizi uzmek icin yer ariyoz yaa ah bu hormonlarimiz bende sabirsizlastim suanda
Kiz erkek olayini bilmiyorum ama sua nsenin yazilana bakman lazim cut off degerinin altinda yaziyor bu negatif demek gerisi onemli degil ne zman gideceksin dr? O seni daha iyi rahatlatacak merak etme2454 bebekten 1 i down sendromlu çıkmış bu ben de olabilirim. 50.000 100.000 değerlerin yanında bana kötü geldi. Yoksa eşik değer 1/250 biliyorum :) t-Betahcg de sanırım bende kızı işaret ediyor. 50 altında çıkarsa mı erkekti?
Biyokimyasal risk iki degerin yani hem ikilintest hem yasin ortalamasi olmasi lazim ki, 1/270 in ustu risk uok sayiliyor....Benim de sonuçlar çıkmış mail attılar. Pek iyi değil çıkan ya hadi hayırlısı yarın doktora göstereceğim. Canım sıkıldı ama risk sadece sonuçta Rabbime kalmış.
cok iyi cıkmıs sonucların nereye iyi degil:) 2454 de bir yazıyor orda:) benimki 1700 kusurlerdeydi doktorun yorumu sonuclar cok iyi demek oldu bosuna takma kafanaBenim de sonuçlar çıkmış mail attılar. Pek iyi değil çıkan ya hadi hayırlısı yarın doktora göstereceğim. Canım sıkıldı ama risk sadece sonuçta Rabbime kalmış.
Benim de sonuçlar çıkmış mail attılar. Pek iyi değil çıkan ya hadi hayırlısı yarın doktora göstereceğim. Canım sıkıldı ama risk sadece sonuçta Rabbime kalmış.
sus kız baygınlık geçirecek kadar uyuya kalmişım pc başında :)Suna bak suna kendini rahatlatmis ta millete moral veriyor:) pabucumun gebesi:)
Haslamadan inanilmaz tiksindim daha dogrusu yumurtanin her turlusunden.... kabuklusuna bile tahammulum yok... ben genelde tostla gecistiriyorum vala kasar peyniri bol koyuyorum bi de sut iciyorum hersabah mutlaka ise giderken tost yetistiremedigimde de simit ya da sandvic aliyorum.sabah kahvaltılarında ne yiyorsunuzz ben kahvaltıyı erken yapamıyorum ogleni buluyor midem ancak kendine geliyor
uc dilim tereyaglı kızarmıs ekmek peynir zeytin birde bal yiyorum yumurtayı istersem omlet yapıyorum haslama midem bulanıyor
yumurta cok etkiliyor ya haslanmısın kokusu hele:) ben az yiyorum sanıyordum ozaman normalmis cokda zorlayınca insan ın yiyesi gelmiyor ya ara ogun muz yiyorum..sanıyorumki suan bile bebek yediklerimizden degil icerde olanlardan besleniyormus :)) ne var ne yok tukettiler biziHaslamadan inanilmaz tiksindim daha dogrusu yumurtanin her turlusunden.... kabuklusuna bile tahammulum yok... ben genelde tostla gecistiriyorum vala kasar peyniri bol koyuyorum bi de sut iciyorum hersabah mutlaka ise giderken tost yetistiremedigimde de simit ya da sandvic aliyorum.
Disim agrimaya basladi bugun. Muhtemelen kalsiyum eksigim olmaya basladi:) dis eti kanamalarim da var.... vitaminlerim ufak ufak somuruluyor sanki.... bosuna degil acliktan oluyorum:) gunde 7-8 ana ogun yer ki insan:) midem kaziniyor:)yumurta cok etkiliyor ya haslanmısın kokusu hele:) ben az yiyorum sanıyordum ozaman normalmis cokda zorlayınca insan ın yiyesi gelmiyor ya ara ogun muz yiyorum..sanıyorumki suan bile bebek yediklerimizden degil icerde olanlardan besleniyormus :)) ne var ne yok tukettiler bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?