2017 EKİM Anne adayları

Benim doktor kurtaj sonrasi bi mesaj atmistim durumumla ilgili, ( kanama oldu sanirim su yuzden su kadar zaman sonra su olmasini bekliyorum felan)

Sen bizim univ tez yazsana bence kabul ederler diye donus yapmisti:)

Benim de sonuçlar çıkmış mail attılar. Pek iyi değil çıkan ya hadi hayırlısı yarın doktora göstereceğim. Canım sıkıldı ama risk sadece sonuçta Rabbime kalmış.
Valla sabahtan beri arastiriyorum seninki çok guzel tel tek butun degerlere baktim. Netten gayet iyi cikmis hepimizden sen guclusun hic canini sikacak birsey yok. Asil benim degerlerim tuhaf sizinkine bakinca.

o bebek şekerim hadi sevin bence :)

Benim doktor kurtaj sonrasi bi mesaj atmistim durumumla ilgili, ( kanama oldu sanirim su yuzden su kadar zaman sonra su olmasini bekliyorum felan)

Sen bizim univ tez yazsana bence kabul ederler diye donus yapmisti:)
Sendeki cevheri farketmisler, bende farkettim:)
Senle biz kafa kafaya verelim sen kafayi yersin yanimda, sonra duzeltiriz ama doktorlara bosa para veriyoruz anlasak ultrason cihazi bile alacagiz eve. Dur onuda cozeriz az kaldi :)

kirmizigitar bak okeanoss00 unda guzel cikmis masallah sonuclari
Onun papp-a da guzelmis benimki neden bu kadar arada . bide hcg ikinizin 2 li rakamken benim niye 62 binde

Dış Lab 12.04.2017 09:03:01 Sonuç Gönderildi 14.04.2017 0848

Sonuç Göster

TETKIKLER
SONUC
UNITE
REFERANS
Down Sendromu Ikili Tarama Testi (Papp-A, Free Beta Hcg)1
B-HCG (Ikili Tarama) 62112,0 0-0
PAPP-A (Ikili Tarama) 722,60 0-0

Benimki tuhaf bence Allah hayra cikarsin.bugun herkeste birsey var.

bence harika sonuçların ama için rahat edecekse arasana doktorunu benim bildiğim doktor arayıp telde söyleyecek. için rahat uyursun doktordan duyunca.

PAPP-A ve Serbest β-hCG testi[değiştir | kaynağı değiştir]
PAPP-A sadece gebeliğe ait olan bir tür proteindir. HCG de gebelikte salgılanan bir hormondur. Bu kimyasal maddelerin belirli gebelik haftalarında belirli düzeylerde olması gerekir. Yapılan araştırmalarda anomaliye sahip bebeklerde PAPP-A düzeyinin normalden daha az, serbest β-hCG düzeyininin ise daha fazla olduğu görülmüştür. Gebeliğin 11-14. haftalarında alınan kan örneğinde ölçülen bu iki kimyasal maddenin düzeyleri bir bilgisayar programına girilir ve program bir risk tahmininde bulunur. Parametreler arasına fetal ense kalınlığı da eklendiğinde tahminin başarılı olma şansı çok daha yüksektir.[1] Ayrıca hCG seviyesinin gebelikte yaşanan sabah kusmaları ile ilişkili olduğu da tahmin edilmektedir.[3]

β-hCG ve PAPP-A[değiştir | kaynağı değiştir]
Kandaki β-hCG değerinin gebeliğin ilerlemesiyle azalması beklenir ancak trizomili bebeklerde bu azalma oranı çok daha yavaş olur. 11 ile 14. haftalar arasındaki ölçümler Trizomi 21 olan bebeklerde bu azalmanın daha yavaş olduğunu doğrulamaktadır.

PAPP-A adı verilen maddenin kandaki oranı gebelik ilerledikçe artar. Aynı şekilde bu artışın trizomili bebeklerde normal bebeklere göre daha yavaş olduğu gözlenmiştir.[4]

BUNU BULDUM NETTE, GELDE UYU ŞİMDİ. B-HCG DÜŞMEMİŞ BENİM. PAPP-A DA AZ .
ARAMADI DOKTOR ARAMAZDA ARTIK. İYİ DEĞİLİM VALLAHİ.

Hastaneye git o halde al sonucu ve doktorla gorus bu ece uyku uyumazsin sen...

Ben ablama sordum dedi ki o haftalarda çok çok zor dedi 2.gebeliği oğlanı 16.haftada kızı 20.haftada hissettim dedi ondn önceki o pırpır eden şey bebek değil çünkü hareket hissetmek çok başka brsey tarif edemezsin faln dedi . Bnce biz hissettigimizi sanıyoruz.

Öğlen mi yataktan karnim guruldayarak uyaniyorum sabah 7de hemen yiyorum sonra yatıyorum geri 11de tekrar aciktigim için uyaniyorum yiyorum 2 3 gbi tekrar 7 8 gbi tekrar gecede meyve kuruyemiş vs atistiriyorum valla yemek hazırlamaya erinmesem daha yerim

aynen ya ben yiyemiyorum.. zaten sabahları benim hamilelikten de once midem fena oluyordu kalkıp 2 saat bekleyip oyle yiyebiliyordum sabah 7 de kalkıcam been gozlerimi zor acarım o saatte

Disim agrimaya basladi bugun. Muhtemelen kalsiyum eksigim olmaya basladi:) dis eti kanamalarim da var.... vitaminlerim ufak ufak somuruluyor sanki.... bosuna degil acliktan oluyorum:) gunde 7-8 ana ogun yer ki insan:) midem kaziniyor:)
peynir fazla ye sut ic ozaman kalsiyum icin ben bayılırım peynire aksam saati ekmegin arasına peynir koyar yerim :)) ama bende de bobrek tası olusuyor iste kalsiyumu dengelemek lazım:)

iyiki yaptırmadın keşke o doktorun odasına o gün hiç girmeseydim.
Kısmet canm yorma kafani bu kadr ya. O kadr riskli olup guzl guzl bebek sahibi olanlar var farzetki down lu br bebek ne yapabilirsin ki hiç brsey mecbur onu yetiştirmek için elinden geleni yapacaksın Rabbim herşeyin iyisini bilir. Bak bn yaptrmadm eğer öyle brsey varsa ayrıntılı da söylerler diyorum ondan sonra plan yaparm nasil bakacağımla alakalı . Hiç yorma o guzl kafani bebeğini de üzme . Şunu düşün bu testi hiç yaptirmadn yada çok önemsiz o kadr önemsiz ki bizim buradaki cinsiyet tahminlerimiz kadr önemsiz nasıl olsa onlarda ihtimal bu testte ihtimal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…