- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.921
Gorecegim seni bir iki hafta sonra bnde geç kalkardim 12.hafta öncesi smdi kurt gbi acikiyorum eşim bazn az ye bogulacaksin diyor geçen o kadr çok meyve yemisim ki uyuyamadm eşim bana öyle bir bakıyor ki bn bir tuhaf oldum tabağı yavaşça bıraktim..aynen ya ben yiyemiyorum.. zaten sabahları benim hamilelikten de once midem fena oluyordu kalkıp 2 saat bekleyip oyle yiyebiliyordum sabah 7 de kalkıcam beengozlerimi zor acarım o saatte
ya ben de aksamları acayip yeme hissi oluyor gecen haftalarda yattım canım nasıl istiyor biseyler esim diyor ye ona kızıyorumGorecegim seni bir iki hafta sonra bnde geç kalkardim 12.hafta öncesi smdi kurt gbi acikiyorum eşim bazn az ye bogulacaksin diyor geçen o kadr çok meyve yemisim ki uyuyamadm eşim bana öyle bir bakıyor ki bn bir tuhaf oldum tabağı yavaşça bıraktim..
Esim çok seviniyor yediğime ama sasiriyo adam cagiz 2 buck senedir böyle yemek yedigimi görmüyorya ben de aksamları acayip yeme hissi oluyor gecen haftalarda yattım canım nasıl istiyor biseyler esim diyor ye ona kızıyorumsonra dedim yiyicem ben ama aksam tehlikeli ya kilo yapıyo :))
Aşırı kilon yoksa hiçte takma valla ye gitsin :) aksamı sabahimi var 2 kisiyz :):)ya ben de aksamları acayip yeme hissi oluyor gecen haftalarda yattım canım nasıl istiyor biseyler esim diyor ye ona kızıyorumsonra dedim yiyicem ben ama aksam tehlikeli ya kilo yapıyo :))
oncesinde az yiyorsan sevinir tabi:) bide erkekler yemeyince bebek gelisemez diye korkuyor yedigini gorunce ondan hosuna gidiyodur:) biz bu gunlerin kıymetini bilip istedigimiz herseyi aldıralım yiyelim valla guzelde oluyorEsim çok seviniyor yediğime ama sasiriyo adam cagiz 2 buck senedir böyle yemek yedigimi görmüyorbazen sevdiğim şeyleri yerken eline vuruyorm az ye tek kisisin burda iki kişiyiz heralde diyorum gözüm doymuyo
kilom yok ama son zamanlarda cok alınıyomus ya simdi yediklerim bana geri doner diye tırsıyorumL
Aşırı kilon yoksa hiçte takma valla ye gitsin :) aksamı sabahimi var 2 kisiyz :):)
oncesinde az yiyorsan sevinir tabi:) bide erkekler yemeyince bebek gelisemez diye korkuyor yedigini gorunce ondan hosuna gidiyodur:) biz bu gunlerin kıymetini bilip istedigimiz herseyi aldıralım yiyelim valla guzelde oluyor
Bugün kilo almamisim hiç dedm ya bu çocuk nasıl besleniyor o zamn diyor garibimm doktorun bu kez de vitamin vermezse değiştirecez onu diyo zatn ufaciksin bunyen kaldırmıyor hamileliği takviye versn deyp duruyor . :)kilom yok ama son zamanlarda cok alınıyomus ya simdi yediklerim bana geri doner diye tırsıyorumbide ekmeksiz pek yiyemiyorum yemegi azalttım biraz ama bana bir ekmegi var kuru kuru yerim cocukalr alır elinde gezer ya aynı oyleyim
Mben ultrason cihazini da cozdum epey:) doktora esim dedi zsten ikinci el bi ultrason ariyoruz aklinizda olsun dedi:)Sendeki cevheri farketmisler, bende farkettim:)
Senle biz kafa kafaya verelim sen kafayi yersin yanimda, sonra duzeltiriz ama doktorlara bosa para veriyoruz anlasak ultrason cihazi bile alacagiz eve. Dur onuda cozeriz az kaldi :)
Git sonucu al hastaneden. En azindan risk oranlarini gorursun...nereye gideceğim yok ki doktor gitmiştir. kaç kez aradım hastaneyi. kusura bakmayın herkesin başını agrıttım gideyim buradan herkesi telaşa soktum
Ya kuzu bende oyle dusunuyordum ama bu gune kadar hissettigim herseyden cok farkliydi! Resmen derste yerimden zipladim! Ogrenciler noldu dediler:)Ben ablama sordum dedi ki o haftalarda çok çok zor dedi 2.gebeliği oğlanı 16.haftada kızı 20.haftada hissettim dedi ondn önceki o pırpır eden şey bebek değil çünkü hareket hissetmek çok başka brsey tarif edemezsin faln dedi . Bnce biz hissettigimizi sanıyoruz.
Bu kadsr yedigin halde 800 gr? Bi ara hatirlatsana sana soylenicem sabaha kdarÖğlen miyataktan karnim guruldayarak uyaniyorum sabah 7de hemen yiyorum sonra yatıyorum geri 11de tekrar aciktigim için uyaniyorum yiyorum 2 3 gbi tekrar 7 8 gbi tekrar gecede meyve kuruyemiş vs atistiriyorum valla yemek hazırlamaya erinmesem daha yerim
Kasar peynir cok iyiymis bebek icin, bende cok fazla yiyorum.... iyi geliyordur insallah:) ekmeksiz de peynir tabagi hazirlar kendime oturur tv karsisinda cerez gibi yerim. 4-5 cesit peynirim olur evde hep:)peynir fazla ye sut ic ozaman kalsiyum icin ben bayılırım peynire aksam saati ekmegin arasına peynir koyar yerim :)) ama bende de bobrek tası olusuyor iste kalsiyumu dengelemek lazım:)
sanıyorum ki kilo almayanlarda aslında bebek alıyor kiloyu anne veriyor cunku zaten icerde olanlardan beslenirmis ya tiksinti mide bulantısı falan sadece sana kilo verdiyordur onun keyfi iyidir:)Bugün kilo almamisim hiç dedm ya bu çocuk nasıl besleniyor o zamn diyor garibimm doktorun bu kez de vitamin vermezse değiştirecez onu diyo zatn ufaciksin bunyen kaldırmıyor hamileliği takviye versn deyp duruyor . :)
Bende ekmeği çok yerdm ama o bile kokuyor diye tiksindim yemiyorum pek fazla inslh düzelir artk.
kasar peynirini duydum bende tostla guzel gidiyor oda ya varya aslında ne istiyorsak onu yesek abartmadan sorun cıkmaz:) eskiler bizim kdr takmıyordur:)Mben ultrason cihazini da cozdum epey:) doktora esim dedi zsten ikinci el bi ultrason ariyoruz aklinizda olsun dedi:)
Git sonucu al hastaneden. En azindan risk oranlarini gorursun...
Ya kuzu bende oyle dusunuyordum ama bu gune kadar hissettigim herseyden cok farkliydi! Resmen derste yerimden zipladim! Ogrenciler noldu dediler:)
Gorumcem 18 haftalik hamile 12. Haftasindan beri hissediyor 8 yasinda bir oglu var.
Bu kadsr yedigin halde 800 gr? Bi ara hatirlatsana sana soylenicem sabaha kdar
Kasar peynir cok iyiymis bebek icin, bende cok fazla yiyorum.... iyi geliyordur insallah:) ekmeksiz de peynir tabagi hazirlar kendime oturur tv karsisinda cerez gibi yerim. 4-5 cesit peynirim olur evde hep:)
Aslinda evet fazla ozeniyoruz benim bi gorumcem var bi koyde yasiyo kayinvalidesiyle. Gecen ona dedim ki a101 de bebek banyo seti cok ucuzmus bak istersen. 18 haftalik o da. Ben ilk cocugumu da kendi banyo legenimizde yikadim bunu da oyle yaparim hic gerek yok dedi...kasar peynirini duydum bende tostla guzel gidiyor oda ya varya aslında ne istiyorsak onu yesek abartmadan sorun cıkmaz:) eskiler bizim kdr takmıyordur:)
Hep bu metabolizma yokmu ondan yaMben ultrason cihazini da cozdum epey:) doktora esim dedi zsten ikinci el bi ultrason ariyoruz aklinizda olsun dedi:)
Git sonucu al hastaneden. En azindan risk oranlarini gorursun...
Ya kuzu bende oyle dusunuyordum ama bu gune kadar hissettigim herseyden cok farkliydi! Resmen derste yerimden zipladim! Ogrenciler noldu dediler:)
Gorumcem 18 haftalik hamile 12. Haftasindan beri hissediyor 8 yasinda bir oglu var.
Bu kadsr yedigin halde 800 gr? Bi ara hatirlatsana sana soylenicem sabaha kdar
Kasar peynir cok iyiymis bebek icin, bende cok fazla yiyorum.... iyi geliyordur insallah:) ekmeksiz de peynir tabagi hazirlar kendime oturur tv karsisinda cerez gibi yerim. 4-5 cesit peynirim olur evde hep:)
Dedim ya biz bir anormaliz bugn doktora çekil canm bn anlatayım diyebilecek kadr anlattığı herşeyi biliyordum . Biz gerçekten çok abartiyoruz etrfimdakilere bunları anlatsam bna gülerler. .Aslinda evet fazla ozeniyoruz benim bi gorumcem var bi koyde yasiyo kayinvalidesiyle. Gecen ona dedim ki a101 de bebek banyo seti cok ucuzmus bak istersen. 18 haftalik o da. Ben ilk cocugumu da kendi banyo legenimizde yikadim bunu da oyle yaparim hic gerek yok dedi...
İkili test yaptirdim perinatologa yonlendirdi doktorum dedim onlar da neymis dedi haberi bile yok ikili testten, perinatologun ne oldugundan...
Ben hamile kaldigimdan beri supurge yapmiyorum, o komur kovasi tasiyo odun kiriyo soba yakiyo sabah aksam yemek ekmek kayinvalide kayinpeder birlikteler zaten evin tum yuku onda....
Haftada 3 gun kirmizi et yemege gayret ediyorum, yagli yemeyeyim aman proteinli besleneyim... biber kizarttim bu aksam onu yedik vala tuzlayip diyo:)
16 haftalikken doktora gitti, doktor sen ne yiyip iciyosun nasi bakiyosun bu cocuga 19. Haftada gelisimi demis:)
Velhasil, biz oyle civcivliyoruz ya acaba acaba diye... rabbim biz ne yaparsak yapalim nasibi neyse onu veriyo... sen ne yersen ye, bebeginin rizki ne kadarsa o kadarini aliyor senden...
Kizlar mail attilar atiyorum grafigi hemen
Kızlar sabahtan beri sosyolog'un nickini arıyorum bulamadım kızı bir türlü nere kayboldu bu kız ya
Öyledir tabi canm herşeyi çok iyiydi en son :) benm biraz kanda sorun var çok çabuk degerlerim duser zaten br genim kandaki folik asit ve b12 seviyesini düşürüyor . Ayrıca genetik Talasemi de var ailecek bnde yok ama etkilenmisim demk ki genelde sınırda yada sınırın altında çıkar kan degerlerm.sanıyorum ki kilo almayanlarda aslında bebek alıyor kiloyu anne veriyor cunku zaten icerde olanlardan beslenirmis ya tiksinti mide bulantısı falan sadece sana kilo verdiyordur onun keyfi iyidir:)
Hala bekliyorum dusa giricem nerdesin
Vizeleri mi ne vardi sonra kocamin yanina gidixem diyodu:) yahu kiz kocasina gitmis seni beni napsin:)
Ama gorururum ben onu:) okumayalim mesajlarini yok sayalim geldiginde:)
Dislayalim miHala bekliyorum dusa giricem nerdesin
Vizeleri mi ne vardi sonra kocamin yanina gidixem diyodu:) yahu kiz kocasina gitmis seni beni napsin:)
Ama gorururum ben onu:) okumayalim mesajlarini yok sayalim geldiginde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?