2017 EKİM Anne adayları

Vallahi anlamadim telastan oradaki 1.101 ne sana zahmet yaziver. Aciklamalari doktora ulasamadim.
O senin sonucun degil minimum deger... senin riskin yok altta aciklama yaziyo goemuyomusun:) hatta cok iyi cikmis:)

Ya alay mi ediyosun sabahtan beri bize sizinkiler iyi benimki kotu bunu arastiriyorum diyosun da simdi hersey kbak gibi yaziyo anlmadim mi diyosun?

Kizlar bugun koku hassasiyetim hat safhada her zaman kullandigim keem 2 gun onceye kadar sevdigim parfumum hersey kotu kokuyo isten eve yuruyerek gelirken yollarda istifra ettim 14. Haftada bu nekigecmedi artiyomu ne

Sacmalama kiz oralari anladim, 1.101 anlamadim. Risk ve tablo iyiymis. Sadece o rakamdan. Sagol kuzum, Allah razi olsun.

Bence kirmizigitar bebegin hareketleri onlar,bende segirme kayma gibi seyler hissediyorum. Hamile kalmadan önce yoktu ve buradada birçok kadın hissetmiş doktoru onaylamış.

Benim doktor 20. Haftada dedi, ama hissettigim seyi tarif ettigimde degildir demedi.:)

Bugun gecen defa hissettiklerimden cok baska bisey hissettim... resmen icimde birsey oynadi hareket etti hissettim onu:)

Hakkınızı helal edin kızlar, sabahtan beri doktorada ulaşamayınca telaşlandım, bundan önce kayıplarım oldu, heyecanım,üzüntüm bundan. Sizide üzdüysem özür dilerim. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Amin.

Benim doktor 20. Haftada dedi, ama hissettigim seyi tarif ettigimde degildir demedi.:)

Bugun gecen defa hissettiklerimden cok baska bisey hissettim... resmen icimde birsey oynadi hareket etti hissettim onu:)
Bende saglık ocagında bayan doktor var anlattım güldü evet o bebek hareket ettikçe tekme degil ama kıpırtı hissedersin dedi :) gözün aydın canım:)

Bende saglık ocagında bayan doktor var anlattım güldü evet o bebek hareket ettikçe tekme degil ama kıpırtı hissedersin dedi :) gözün aydın canım:)
Zaten 3 cm bacagi var hangi tekmesini hissedicez:)

Ama hareketlerini saga sola sonuslerini carpislarini hissediyoruz bence. Hatta herzaman degil, bazi pozisyonlarini sadece....

Bn pipi resmi isterim kalp atışlarıni gormedn mi ekranda hem hareket etmedi mi? Demir hapı vermedi mi?
Kalp atisini degil de su kirmizi mavi kan akisini gosteren seyi acti ordan bakti kan akisina kordona felan. Ya oyle bi resim verdi ki basi mi kici mi anlamadim tamami yok bebegin:) kafatasini felan olctu yapti bisiler. Demir hapina mihtemelen 18. Havtada baslatacak

Anladm canm. Artk büyüdkleri için tamamı olmaz sanırım bundan sonra :) hersy yolundadr ya doktor bakmistr genede ona. Bn doktor ağzını açmadan kalp atışlarıni gördm her gittiğimde brsey yanıp sönüyor gbi oluyor en son göğüs kısmı öyle olmuştu . Suan sabah olsa diye dua ediyorum erkenden uyuyp hemen sabah olsn istiyorum kız nr kadr özlemişim bn bebeğimi ya

Goruesun gorursun:) doktor zaten kan akisina kalp damarlarina beyin damarlarina felan bakti cok hatirlamiyorum ama kordon kan akisina da bakti:) epey inceledi de ben artik anlamiyorum yahu:) daha kucukken anliyodum neresi neresi diye:) simdi anlamiyorum vala:) ama pozisyon degistirsin diye epey ugrasti en son iste bu penis dedi:)

Giderken çikolata yedin mi :) e hayırlı olsn oglus :) dur bakalm bizimki oglus mu kizce mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…