2017 EKİM Anne adayları

Hadi cinsiyete bakalim dedi bakti kalp sesini dinletmedi ama:) normal midir:)

Ayy cok sevindim, ne guzel haber bu. Saglikla kucagina gelsin annesi :)

Bu neden yapiliyormus canim? İyi degil mi hersey şükür

kirmizigitar ne guzel saatlerde gidiyorsun doktora kiz :)
Niyeyse hep erkek dogdu icime bebegin.
Bende çok heyecanlandim ya
Benim doktorumla oyle canim hep gece seksi saatlerde bulusuruz biz:) tenhalarda menhalarda:)

Nobetci doktor benim doktorum aksam 6 dan sabah 6 ya kadar hastanede o yuzden is cikisi gidiyoruz bizde.

18. Haftayi gorusuruz dedi tekrar bakalim:)

Benim doktorumla oyle canim hep gece seksi saatlerde bulusuruz biz:) tenhalarda menhalarda:)

Nobetci doktor benim doktorum aksam 6 dan sabah 6 ya kadar hastanede o yuzden is cikisi gidiyoruz bizde.

18. Haftayi gorusuruz dedi tekrar bakalim:)

Görusun tabi :) sevincin buraya kadar yayildi kiz

Demekki benim bir daha ki kontrolumde bana da bakacak damar falan gerci ne zaman gidecegim sormadim daha

Ayy cok sevindim, ne guzel haber bu. Saglikla kucagina gelsin annesi :)

Bu neden yapiliyormus canim? İyi degil mi hersey şükür
Kuzu bi problem yok 18. Haftada gorusuruz tekrar dedi, bir problem olsa soylerdi herhalde.... beyinde damarlar varmis cok onemli o damarlara feln bakti olusumuna vs. Kafa gelisimi 2-3 gun onden gidiyo bizim minnosun da doktorum o yuzden olcumu tekrar yapti vs.

Ben artik algilayamiyorum ya ultrasonu:) neresi neresi cozemedim buyumus sipa:) zaten tamami gorunmuyo bi kafaya bakiyo bi popoya bakiyo felan.... parca parca.....

İkili testte de bakiyorlar onlara ama yine de kendi doktorum yapmadigi icin ikili testi bakti bugun bi.
tamam simdi anladim, iyi olmus ohhh minigin de buyumus, annesi bize fotosu yokmu belki begeniriz de kizimiz olur saa aliriz.
Gerci senden fena kaynana olur

Bence doktor mahsus tam gostermedi cocugu anlamaman icin birseyler yapti yoksa tez yazardin artik doktora yazik adama be, birgun dayanamayacak gel sen otur bak bebegine diyecek

Atarim foto da bisey anlmazsiniz:)

Hala bekliyorum dusa giricem nerdesin

Vizeleri mi ne vardi sonra kocamin yanina gidixem diyodu:) yahu kiz kocasina gitmis seni beni napsin:)

Ama gorururum ben onu:) okumayalim mesajlarini yok sayalim geldiginde:)

Ask olsunnnn :) kız yağmurda kaynanamların balkonun alçıpanları felan yıkıldı onlarla ugrastık giremedim :) bide telefonu elime alasım bile gelmiyo nedense ama girip okumaya calisiyorm ara sira da bayaa sey kacırmısım valla :):)

Uyuz:) yok sayicaz seni diyoruz diyoruz da bu analik bi merhamet yapti iste kiyamiyoruz yine de:)

Günaydın kızlar. Çok erkenciyiz. Haftasonu ama akşam o kadar tıka basa yememe rağmen sanki günlerdir aç kalmışım gibi kazınıyor karnım. Benimki (muhtemelen kızım) çok obur birşey olacak :)

aynen canım bende daha kullanmadım doktora sormadan kullanmak istemedim ama kullansam mı bilemedim benim karnım çok yok ama hafif gerginlik hissediyorum
Bende cuma günü doktora sorcam oyle alcam canim. Ama benim doktor bilgi vermede biraz sıkıntılı. Sorarsan gecistirip soyluyo yoksa hic soylemio biseyi. Hersey yolunda deyip gonderiyo. Tavsiye falana sıfır. Bakalim bu konuda ne dicek.benim karnim sabah 3 aylik ogleden sora 6 aylik:) sisiyorum galiba sudan ve tuzdan o yuzden korkuyorum cok.Çatlarim diyee

Çok şey kacirdin valla her sayfada nickini aradm bayadir yoksun :) yada bz çok cenesiziz :) hava çok soğuk topraaamm suyla sen uğraşma :)))) :)))

ay canım benim sağol ben 5. sınıftayken tetenoz aşısından kaçtım geldi hamileyken buldu iyimi kaçamıyozda bundan off
Valla canım öyle ben ilk hamileligimden sonra 2 defa mı 3 defa mı ne vurdurdum bana aşı kartı vermişti sağlık ocagi tarihleri vardı doğumdan sonrada vurulursun ömür boyu tetanoz aşısı vurulma ya gerek yokmuş bakalım ben napcam hemşireye sordum düzenleme yaparız ona göre demişti herşey bebislerimiz için boşuna dememişler anne hakkı odenmez diye

İlk hamileligimde eylülün 24 yapacaktım canım bir alışverişe çıktım ağustos ta bir ay erken doğum yaptım inanılmaz sıcak oluyor bilirsin sende 24 saat klima çalışırdı bir mutfağa girim kan ter içinde kalırdım bundada ekimin başında yapacam allah izin verirse bütün sıcağı çekecem kuzum tam güzel zamanda olacak inş erken dogurmam bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…