2017 EKİM Anne adayları

Çok iyiymiş canım ya hâlâ varmı acaba

Bilmez miyim. Real'de çalıştım bi dönem, sırf sıcak yüzünden mesailerimi ona göre ayarlardım.
tecrübelisin şimdi , alışverişini hemen halledersin bu sefer. Ablamda iki yeğenimi ekimin ilk haftası doğurdu. 38.haftada sezaryenle. Sende bu sefer vaktinde alırsın yavrunu inşaAllah canım. Yada gel İstanbul'a beraber doğuralım 40'lamaya Adana'ya gideriz :)

Seni bekliyordum gunaydin canim. Merak ettim seni. Benimde sonucum cikmis.
Nasilsin?
İyiyim canım. Telefonumu garantiye verdim. İnternete giremiyorum o yüzden eve geçince girebiliyorum :) Doktoru aramadım bugün randevum var 13.30 da. Sonuca göre risk yok sende de bende de bakalım bir de doktor değerlendirsin. Bana düşük gibi gelmişti ama sınır değere göre iyi araştırınca ikna oldum. Sağolsun arkadaşlar da yazmışlar iyi diye. İyi ki varsınız hepiniz...

Sende bebeginde iyiki varsin canim benim :)
Ohh rahatladim, vallahi cok merak ettim seni, bizim minikler simdiden yuregimizi oynatiyor bir gelsinler bak nasil isircaz onlari
Doktor dan sonra ufakligin haberlerini de ver.

Kızlar geldik biz herşey çok iyiymis çok şükür 15 haftalık dedi bel açıklığı var mı baş, gövde, bacak, organlar herşeye ayrı ayrı bakti hc bir sorun yokmuş çok şükür. Bıdık çok hareketliydi cinsiyeti hala netlestiremedk çok uğraştı çıkıntı var ama ufak br çıkınti dedi kızda olabilir o zamn dedim ilerki haftalarda netlestiririz ama %70 erkek dedi hala net değiliz yani :)

Progestana devam 34.haftaya kadr . Coraspirn 20.hftalarda keseriz dedi . Bel agrim için ilaç verdi demir hapı yazdı :)

kirmizigitar kuzu dedign gbi hiç birşey anlamadm artk büyümüsler her yerine ayrı bakti . :)

Tansiyon sorunu olur dedi , doğum konusunuda sordum normalde bn normal doğum oneriyorum ama senin durumun farklı dediğin gbi risk söz konusu zatn normal doğum riskken bu tehlikeyi göze almam büyük ihtimal ama son haftalar gene değerlendiririz durumuna göre dedi.

Sen çok normal doğumu kestirme gözüne büyük ihtimal sezeryan yaparm seni dedi

Gözün aydın canim :) bana da ferrozinc verdi en son gitmemde 1 ay snra cagirdi ama bi ay ben bekleyemem valla :)

Yemek kokusu beni mahvediyor ya
Yarına misafirlerim var
Etli bamya yemeği
Şehriyeli prinç pilavı
Ezogelin çorba
Paçanga böreği
Profiterol yaptım
Bugünden hazır olsun yarın erkenden damlar bunlar
Başka ne yapsam ya
Gerçi ne yapsam beğenmezler ama neyse

Canim o ne kontrolu oyle ayri ayri hepsine bakti normal ultrasona mi girdin 15. Haftada mi giriliyormus

D dilarazeynel canım sen yoksun
Nasılsın?
Tarihleri eklemişsin yeni farkettim
11 inde benimde
Cinsiyet anketinide eklesen mi
Öğrenmeye başladık yavaş yavaş

Hayirli ugurlu olsun inşaAllah cok sevindim canim. Bur arkadas daha sormus, bu heryerine bakma olayi ne zaman neden oluyormus?

Ellerin e saglik, pek sevdigin kisiler gelmiyor galiba, yoksa kaynananmi?

Bamyayi herkes severmi ki? Etli kuru fasulyede bir alternatif, birde cacik yap yeter.

Kizlar hastaneden aradilar sonuclariniz temiz diye.
Birde ekliyorlar, 16 haftada tarama testi var 4'lü. İstemiyorum, yaptirmayi dusunmuyorim doktor bu konuda bir daha israr ederse odasindan cikip gidecegim.

Siz yaptiracakmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…