- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.981
Benimde dişlerim mahvoldu sağlı sollu ağrıyor canım su içerken bile sızlıyorO zaman banada o ayi gözetlemek kaldiolsun Allah başka dert vermesin. Agrim olunca karanfil koyuyorum. Birde şu bitkisel dis macununu aldim. Çok rahatladim.
Çok iyiymiş canım ya hâlâ varmı acabaValla canım çok yer gezdim bugüne kadar da almakta direndim ama gittim Defacto'dan aldım bügün iki tane biri açık renk biri lacivert. Yumuşak kumaşlı (yazlık) ve likralı kumaşı dar paça :) O uzayan parça kısmı da düğmeli karnına göre ayarlanıyor. Biri çok indirimdeydi 10 tl ye geldiDiğeri de 35 tl :)
şubeden şubeye değişir yakınlarındakine bir bak istersen canım.Çok iyiymiş canım ya hâlâ varmı acaba
Seni bekliyordum gunaydin canim. Merak ettim seni. Benimde sonucum cikmis.Günaydın kızlar :)
Valla paradontax kurtardi beni, sanirim dis eti hassasiyeti oluyor cok iyi geldi aklinda olsunBenimde dişlerim mahvoldu sağlı sollu ağrıyor canım su içerken bile sızlıyor
Bilmez miyim. Real'de çalıştım bi dönem, sırf sıcak yüzünden mesailerimi ona göre ayarlardım.İlk hamileligimde eylülün 24 yapacaktım canım bir alışverişe çıktım ağustos ta bir ay erken doğum yaptım inanılmaz sıcak oluyor bilirsin sende 24 saat klima çalışırdı bir mutfağa girim kan ter içinde kalırdım bundada ekimin başında yapacam allah izin verirse bütün sıcağı çekecem kuzum tam güzel zamanda olacak inş erken dogurmam bunuda
İyiyim canım. Telefonumu garantiye verdim. İnternete giremiyorum o yüzden eve geçince girebiliyorum :) Doktoru aramadım bugün randevum var 13.30 da. Sonuca göre risk yok sende de bende de bakalım bir de doktor değerlendirsin. Bana düşük gibi gelmişti ama sınır değere göre iyi araştırınca ikna oldum. Sağolsun arkadaşlar da yazmışlar iyi diye. İyi ki varsınız hepiniz...Seni bekliyordum gunaydin canim. Merak ettim seni. Benimde sonucum cikmis.
Nasilsin?
Sende bebeginde iyiki varsin canim benim :)İyiyim canım. Telefonumu garantiye verdim. İnternete giremiyorum o yüzden eve geçince girebiliyorum :) Doktoru aramadım bugün randevum var 13.30 da. Sonuca göre risk yok sende de bende de bakalım bir de doktor değerlendirsin. Bana düşük gibi gelmişti ama sınır değere göre iyi araştırınca ikna oldum. Sağolsun arkadaşlar da yazmışlar iyi diye. İyi ki varsınız hepiniz...
Kızlar geldik bizherşey çok iyiymis çok şükür 15 haftalık dedi bel açıklığı var mı baş, gövde, bacak, organlar herşeye ayrı ayrı bakti hc bir sorun yokmuş çok şükür. Bıdık çok hareketliydi cinsiyeti hala netlestiremedk çok uğraştı çıkıntı var ama ufak br çıkınti dedi kızda olabilir o zamn dedim ilerki haftalarda netlestiririz ama %70 erkek dedi hala net değiliz yani :)
Progestana devam 34.haftaya kadr . Coraspirn 20.hftalarda keseriz dedi . Bel agrim için ilaç verdi demir hapı yazdı :)
kirmizigitar kuzu dedign gbi hiç birşey anlamadm artk büyümüsler her yerine ayrı bakti . :)
Tansiyon sorunu olur dedi , doğum konusunuda sordum normalde bn normal doğum oneriyorum ama senin durumun farklı dediğin gbi risk söz konusu zatn normal doğum riskken bu tehlikeyi göze almam büyük ihtimal ama son haftalar gene değerlendiririz durumuna göre dedi.
Sen çok normal doğumu kestirme gözüne büyük ihtimal sezeryan yaparm seni dedi
Kızlar geldik bizherşey çok iyiymis çok şükür 15 haftalık dedi bel açıklığı var mı baş, gövde, bacak, organlar herşeye ayrı ayrı bakti hc bir sorun yokmuş çok şükür. Bıdık çok hareketliydi cinsiyeti hala netlestiremedk çok uğraştı çıkıntı var ama ufak br çıkınti dedi kızda olabilir o zamn dedim ilerki haftalarda netlestiririz ama %70 erkek dedi hala net değiliz yani :)
Progestana devam 34.haftaya kadr . Coraspirn 20.hftalarda keseriz dedi . Bel agrim için ilaç verdi demir hapı yazdı :)
kirmizigitar kuzu dedign gbi hiç birşey anlamadm artk büyümüsler her yerine ayrı bakti . :)
Tansiyon sorunu olur dedi , doğum konusunuda sordum normalde bn normal doğum oneriyorum ama senin durumun farklı dediğin gbi risk söz konusu zatn normal doğum riskken bu tehlikeyi göze almam büyük ihtimal ama son haftalar gene değerlendiririz durumuna göre dedi.
Hayirli ugurlu olsun inşaAllah cok sevindim canim. Bur arkadas daha sormus, bu heryerine bakma olayi ne zaman neden oluyormus?Kızlar geldik bizherşey çok iyiymis çok şükür 15 haftalık dedi bel açıklığı var mı baş, gövde, bacak, organlar herşeye ayrı ayrı bakti hc bir sorun yokmuş çok şükür. Bıdık çok hareketliydi cinsiyeti hala netlestiremedk çok uğraştı çıkıntı var ama ufak br çıkınti dedi kızda olabilir o zamn dedim ilerki haftalarda netlestiririz ama %70 erkek dedi hala net değiliz yani :)
Ellerin e saglik, pek sevdigin kisiler gelmiyor galiba, yoksa kaynananmi?Yemek kokusu beni mahvediyor ya
Yarına misafirlerim var
Etli bamya yemeği
Şehriyeli prinç pilavı
Ezogelin çorba
Paçanga böreği
Profiterol yaptım
Bugünden hazır olsun yarın erkenden damlar bunlar
Başka ne yapsam ya
Gerçi ne yapsam beğenmezler ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?