2017 EKİM Anne adayları

kirmizigitar doktorun bu konuda birsey soyledimi sana, ne dusunuyorsun?
2 li tarama testi yapan bircok doktor otekilere gerek kalmadigini soyluyor.
Ki bu sefer kararim kesin.

Senin doktor da benim kafadan bak:) normal dogum evet normali ama biz riskli gebe grubundayiz hic gerek yok risk almaya... kessinler alsinlar minnoslari:) masallah buyumussun. Anlamadin dimi ultrasonda birsey:) bende bi anlmadim harekrtlerini bile anlamadim yarim yamalak gorunuyor hersey:)

Pacangadan yicen mi sende:)

Kizlar hastaneden aradilar sonuclariniz temiz diye.
Birde ekliyorlar, 16 haftada tarama testi var 4'lü. İstemiyorum, yaptirmayi dusunmuyorim doktor bu konuda bir daha israr ederse odasindan cikip gidecegim.

Siz yaptiracakmisiniz?

Hahahhaha yaptir kuzum ya onemli bu taramalar kusur kalmayalim hepsini yaptiralim:)

kirmizigitar doktorun bu konuda birsey soyledimi sana, ne dusunuyorsun?
2 li tarama testi yapan bircok doktor otekilere gerek kalmadigini soyluyor.
Ki bu sefer kararim kesin.

Yok valla istemiyorum, kalpten goturecekler beni, ultrasonda baksin 20. Haftada ayrintili ya da girerim yeter. Ne kendimi ne bebegi strese sokamam artik.

Birde ekliyorlar, 16 haftada tarama testi var 4'lü. İstemiyorum, yaptirmayi dusunmuyorim doktor bu konuda bir daha israr ederse odasindan cikip gidecegim.

Siz yaptiracakmisiniz?
Bu temizse israr edemez

Siz yaptiracakmisiniz?
Canım o doktorla gebelik geçmez. Boş yere bebeğini strese sokturuyor. 2li yi yapma tarihini kaçıranlara genelde yapıyorlarmış 4lüyü. Yada yüksek risk varsa. Bence sen biran önce değiştir doktorunu. Özel olarak çalışan birçok sektöre müşterilere birşey almaya yönelik kota veriliyor, senin doktorda da kota var herhalde. Ben bile uyuz oldum doktoruna. Ayrıntılı ultrasona ne kaldı şurda. 20.haftada girersin, hiç değilse ayrıntılının bir amacı var. Varsa bir sıkıntı Doğum anında ona göre ekip hazır oluyor ve hemen müdahale ediliyor.

Ellerin e saglik, pek sevdigin kisiler gelmiyor galiba, yoksa kaynananmi?

Bamyayi herkes severmi ki? Etli kuru fasulyede bir alternatif, birde cacik yap yeter.
Kayınvalidem ve ekürileri sevmediğimden değilde bariz eleştirmeye geliyorlar
Ay o eşya oraya olmamış
Yok bunlar yemekmi karadeniz yemeği yapsaydın vs vs

Ay o eşya oraya olmamış
Benim ki de mevlit istiyormus ona ne ona ne???? Yapmiycam dedim, bitti.
Kahvalti yapmiyormusum yemiyormusum musum musum civciv gibi cocuk olacakmış olsun ona neeee

Ay o eşya oraya olmamış
Karadenizliler eleştirmeden duramaz kuzum. İstanbuldayım ama eşimin tarafı da dahil tüm mahalle Trabzon Rize Gümüşhane. İlla ki bunu böyle değil de şöyle yapsaydın olur. Ben adanalıyım ve de inatla Adana'ya has tatlar yaptım, şimdi onlarda alıştı, salça acı ve sarımsak kullanıyor )) bamya yenmez mi yaaa.

Ayni senin gibi düşünüyorum, esimde oyle. Gunah ya dun neler cektim. Allah korusun birsey olsa bebegime zaten dokundurtmam. Neyin kafasi? Baslarim kotasina, rotasina yakarim ulen

Ay o eşya oraya olmamış

Sen elinden geldigini yaptigina inandigin zaman birak vicdanlarina hesap versinler. Hamilesin naz yapip elini birseye bile surmezsin istemezsen. Yorma ve kasma kendini degmez kimseye. Ne guzel menun var, gözleri doysun.
Kahvalti yapmiyormusum yemiyormusum musum musum civciv gibi cocuk olacakmış olsun ona neeee

Simdiden baslamis, al önlemini sakin taviz verme neler okuyoruz lohusaligi kotu gecenler kaynana yuzunden Aman

[QUOTE="Cardialgia, post: 50991262, member: 14759]

Simdiden baslamis, al önlemini sakin taviz verme neler okuyoruz lohusaligi kotu gecenler kaynana yuzunden Aman [/QUOTE]

O beni tanimiyor eve sokmam

Ay o eşya oraya olmamış

Benimkiler de yarin bana geliyorlar:) evlendigimizden beri bu ikinci olacak:) sen gor simdi yarin kasilmalari mana bahane bulmalari:)

Yeni eve tasindik diye cagiriyorum hadi gorsunler gelsinler diye, haberleri yok yolunu bile bilmiyorlar umurlari degil dusun, ama simdi yarin gelsin bana bin mana bulur ama sagda solda "ogluma dubulekis ev aldik gelin de hamile hemide erkek" diye kirila kirila anlatir...

Bir onceki evimizi ben nisanlanmadan once almistim babam yardim etmisti, ama kadin biz evlendikten sonra ona bile saga sola oglana ev aldik cok borcumuz var onu oduyoruz demisti:) la ev benim benim:)

Hamile oldugumu da yarin solicez:) ne vefali gelinim:) ne guzel haberler veriyorum ona:)

Hey gidi, kizlar beni tutmayin burda benim pasakli yarin gelmeden benim evimi temizlemem lazim hangi odadan baslasam bilemedim de:) kendi evinde 10 senedir toz almamis ama bana kirk mana bulur catalimi bardagimi felan boyle kaldirir isikta bakar su lekesi kalmis bunu degistir filan:) papucumun kaynana bozuntusu:)

Kiz seninkide az degilmis he
Yormadan yap temizligi yardima gelecek biri varmi hemen bitirirsiniz. Umarim kalmaz sizde .

Senjn hamileligin icinde oglum bebek yapti hemde erkek der millete gelin hamile demez evlerden irak

Allahtan benimki uzakta kendi halinde yazin koye gidecegiz yanina aman Allah biraz bir yeri agrisin ameliyat olmus gibi anlatir oglu dalga geciyor artik

Valla hic lafimi esirgemem bilir, bazende alttan alttan birsey derse esim gerekeni soyluyor

Aman ne cektik be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…