- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.001
Kızlar geldik bizherşey çok iyiymis çok şükür 15 haftalık dedi bel açıklığı var mı baş, gövde, bacak, organlar herşeye ayrı ayrı bakti hc bir sorun yokmuş çok şükür. Bıdık çok hareketliydi cinsiyeti hala netlestiremedk çok uğraştı çıkıntı var ama ufak br çıkınti dedi kızda olabilir o zamn dedim ilerki haftalarda netlestiririz ama %70 erkek dedi hala net değiliz yani :)
Progestana devam 34.haftaya kadr . Coraspirn 20.hftalarda keseriz dedi . Bel agrim için ilaç verdi demir hapı yazdı :)
kirmizigitar kuzu dedign gbi hiç birşey anlamadm artk büyümüsler her yerine ayrı bakti . :)
Tansiyon sorunu olur dedi , doğum konusunuda sordum normalde bn normal doğum oneriyorum ama senin durumun farklı dediğin gbi risk söz konusu zatn normal doğum riskken bu tehlikeyi göze almam büyük ihtimal ama son haftalar gene değerlendiririz durumuna göre dedi.
Sen çok normal doğumu kestirme gözüne büyük ihtimal sezeryan yaparm seni dedi
Yemek kokusu beni mahvediyor ya
Yarına misafirlerim var
Etli bamya yemeği
Şehriyeli prinç pilavı
Ezogelin çorba
Paçanga böreği
Profiterol yaptım
Bugünden hazır olsun yarın erkenden damlar bunlar
Başka ne yapsam ya
Gerçi ne yapsam beğenmezler ama neyse
Kizlar hastaneden aradilar sonuclariniz temiz diye.
Birde ekliyorlar, 16 haftada tarama testi var 4'lü. İstemiyorum, yaptirmayi dusunmuyorim doktor bu konuda bir daha israr ederse odasindan cikip gidecegim.
Siz yaptiracakmisiniz?
Senin doktor da benim kafadan bak:) normal dogum evet normali ama biz riskli gebe grubundayiz hic gerek yok risk almaya... kessinler alsinlar minnoslari:) masallah buyumussun. Anlamadin dimi ultrasonda birsey:) bende bi anlmadim harekrtlerini bile anlamadim yarim yamalak gorunuyor hersey:)
Pacangadan yicen mi sende:)
Hahahhaha yaptir kuzum ya onemli bu taramalar kusur kalmayalim hepsini yaptiralim:)
Bu temizse israr edemezKizlar hastaneden aradilar sonuclariniz temiz diye.
Birde ekliyorlar, 16 haftada tarama testi var 4'lü. İstemiyorum, yaptirmayi dusunmuyorim doktor bu konuda bir daha israr ederse odasindan cikip gidecegim.
Siz yaptiracakmisiniz?
Benim doktorum ikili test yapicaz bi de 20. Haftada detayli ultrasona gondericem o kadar dedikirmizigitar doktorun bu konuda birsey soyledimi sana, ne dusunuyorsun?
2 li tarama testi yapan bircok doktor otekilere gerek kalmadigini soyluyor.
Ki bu sefer kararim kesin.
İnşaAllah yoksa fena bozusuruzBu temizse israr edemez
Ayni 2 li test gibi yine down a bakiliyor.4lu tarama testi ne olyyor kizlar onda neye bakiyorlar ?? O ne zaman yapiliyor
Benim doktorum ikili test yapicaz bi de 20. Haftada detayli ultrasona gondericem o kadar dedi
Canım o doktorla gebelik geçmez. Boş yere bebeğini strese sokturuyor. 2li yi yapma tarihini kaçıranlara genelde yapıyorlarmış 4lüyü. Yada yüksek risk varsa. Bence sen biran önce değiştir doktorunu. Özel olarak çalışan birçok sektöre müşterilere birşey almaya yönelik kota veriliyor, senin doktorda da kota var herhalde. Ben bile uyuz oldum doktoruna. Ayrıntılı ultrasona ne kaldı şurda. 20.haftada girersin, hiç değilse ayrıntılının bir amacı var. Varsa bir sıkıntı Doğum anında ona göre ekip hazır oluyor ve hemen müdahale ediliyor.Kizlar hastaneden aradilar sonuclariniz temiz diye.
Siz yaptiracakmisiniz?
Kayınvalidem ve ekürileri sevmediğimden değilde bariz eleştirmeye geliyorlarEllerin e saglik, pek sevdigin kisiler gelmiyor galiba, yoksa kaynananmi?
Bamyayi herkes severmi ki? Etli kuru fasulyede bir alternatif, birde cacik yap yeter.
Benim ki de mevlit istiyormus ona ne ona ne???? Yapmiycam dedim, bitti.Kayınvalidem ve ekürileri sevmediğimden değilde bariz eleştirmeye geliyorlar
Ay o eşya oraya olmamış
Yok bunlar yemekmi karadeniz yemeği yapsaydın vs vs
Karadenizliler eleştirmeden duramaz kuzum. İstanbuldayım ama eşimin tarafı da dahil tüm mahalle Trabzon Rize Gümüşhane. İlla ki bunu böyle değil de şöyle yapsaydın olur. Ben adanalıyım ve de inatla Adana'ya has tatlar yaptım, şimdi onlarda alıştı, salça acı ve sarımsak kullanıyorKayınvalidem ve ekürileri sevmediğimden değilde bariz eleştirmeye geliyorlar
Ay o eşya oraya olmamış
Ya vala ben cok severim ayiptir soylemesi guzel de yaparim ama gozum yemiyor hamilelikte:)
Canım o doktorla gebelik geçmez. Boş yere bebeğini strese sokturuyor. 2li yi yapma tarihini kaçıranlara genelde yapıyorlarmış 4lüyü. Yada yüksek risk varsa. Bence sen biran önce değiştir doktorunu. Özel olarak çalışan birçok sektöre müşterilere birşey almaya yönelik kota veriliyor, senin doktorda da kota var herhalde. Ben bile uyuz oldum doktoruna. Ayrıntılı ultrasona ne kaldı şurda. 20.haftada girersin, hiç değilse ayrıntılının bir amacı var. Varsa bir sıkıntı Doğum anında ona göre ekip hazır oluyor ve hemen müdahale ediliyor.
Kayınvalidem ve ekürileri sevmediğimden değilde bariz eleştirmeye geliyorlar
Ay o eşya oraya olmamış
Benim ki de mevlit istiyormus ona ne ona ne???? Yapmiycam dedim, bitti.
Kahvalti yapmiyormusum yemiyormusum musum musum civciv gibi cocuk olacakmış olsun ona neeee
Kayınvalidem ve ekürileri sevmediğimden değilde bariz eleştirmeye geliyorlar
Ay o eşya oraya olmamış
Benim ki de mevlit istiyormus ona ne ona ne???? Yapmiycam dedim, bitti.
Kahvalti yapmiyormusum yemiyormusum musum musum civciv gibi cocuk olacakmış olsun ona neeee
Karadenizliler eleştirmeden duramaz kuzum. İstanbuldayım ama eşimin tarafı da dahil tüm mahalle Trabzon Rize Gümüşhane. İlla ki bunu böyle değil de şöyle yapsaydın olur. Ben adanalıyım ve de inatla Adana'ya has tatlar yaptım, şimdi onlarda alıştı, salça acı ve sarımsak kullanıyor)) bamya yenmez mi yaaa.
Çok ozlemistm doktor nasılsın diyor bn çok heyecanlıtm diyorum :)Gözün aydın canim :) bana da ferrozinc verdi en son gitmemde 1 ay snra cagirdi ama bi ay ben bekleyemem valla :)
Sağol canm. Ultrasona sigmiyorlar ya canm artk sıra sıra bakıyorlar :)Hayirli ugurlu olsun inşaAllah cok sevindim canim. Bur arkadas daha sormus, bu heryerine bakma olayi ne zaman neden oluyormus?
Benimkiler de yarin bana geliyorlar:) evlendigimizden beri bu ikinci olacak:) sen gor simdi yarin kasilmalari mana bahane bulmalari:)
Yeni eve tasindik diye cagiriyorum hadi gorsunler gelsinler diye, haberleri yok yolunu bile bilmiyorlar umurlari degil dusun, ama simdi yarin gelsin bana bin mana bulur ama sagda solda "ogluma dubulekis ev aldik gelin de hamile hemide erkek" diye kirila kirila anlatir...
Bir onceki evimizi ben nisanlanmadan once almistim babam yardim etmisti, ama kadin biz evlendikten sonra ona bile saga sola oglana ev aldik cok borcumuz var onu oduyoruz demisti:) la ev benim benim:)
Hamile oldugumu da yarin solicez:) ne vefali gelinim:) ne guzel haberler veriyorum ona:)
Hey gidi, kizlar beni tutmayin burda benim pasakli yarin gelmeden benim evimi temizlemem lazim hangi odadan baslasam bilemedim de:) kendi evinde 10 senedir toz almamis ama bana kirk mana bulur catalimi bardagimi felan boyle kaldirir isikta bakar su lekesi kalmis bunu degistir filan:) papucumun kaynana bozuntusu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?