2017 EKİM Anne adayları

Bizimki de sakayla karisik ortaya ortaya atiyo lafini,bana cemkirmeye kalksa cok fena bozarim biliyo:) ama oyle bi tatli laf sokuyo ki bisi desem ne var yahu saka yapiyorum diyip aglar bi de ozur dilersin:)

Bizimki de sakayla karisik ortaya ortaya atiyo lafini,bana cemkirmeye kalksa cok fena bozarim biliyo:) ama oyle bi tatli laf sokuyo ki bisi desem ne var yahu saka yapiyorum diyip aglar bi de ozur dilersin:)

Ayyy kiz sen sus en iyisi he de gec. Nasil olsa cok gorusmuyorsunuz. Ama bebek olunca sık sık gelmesin

Dua oku hem gelmeden, hem gidince evine kendine bebegine.
Zaten lafi ortaya atiyorlar,sana mi dedim oluyor?

Ben küsunce ona gelip barismaya calisiyor benle bide tövbe sanki sussalar olmuyor.

Kiz ben bunlara bir kere bir kustum! Ama gorsen nasil kusmek! Bayram oldu kapilari i calmadim ve umurlari olmadi biliyormusun? Bana neden kustun diye bile sormadilr! Esim zeynep i kusturmussunuz demis bunlara, baba cikip sen bosver simdi zeynepi benim internetim calismiyor sunu bi yapiver demis... bana duyduklari ilgi alaka bu kadar! O kadar umurlarinda degiliz yani!

kirmizigitar şöyle tam gelin gibi giy anne anne diye kosustur :)

Bayilsin kadın

Yardimci tut kızım ne ugrascan, ayricaaaa herseyi hazir aldir oğluna :)

Hatunlar sabah bu kaynanama sinirlendim ya ben... simdi cocugumun sertligi yok ehvam demi?

Canim o ne kontrolu oyle ayri ayri hepsine bakti normal ultrasona mi girdin 15. Haftada mi giriliyormus
Normal ultrason canm ya demek istediğim artk bebek bütün olarak gözükmüyor br baş tarafına bakıyor bir bacak kısmıni ölçüyo öyle artık bna baya ayrıntılı bakıyo doktorn herzamn

Çok hareketli dedi bn bacak oynatmalarindan başka brsey görmedim dediğin gbi :) benm bünyeye güvenmiyo doktor sanırım şimdiden sezeryan dedi baksana :) birde bna coraspin 20.haftada kesmek için erken geldi .

Birde sna br sorum daha var canisi bna dedi ki suan bebek rahim ağzını tamamen kapatmış inşallah 24.haftadan sonra yukarı çıkmış olur faln dedi yani çok mu aşağıda bebeğim bu br tehlike mi plesanta mi aşağıda yoksa kese mi tamamen rahim ağzını kapatmış diye sormayı akıl edememişm.

Canım bak sakın kendini yorma. Ne yaparsan yap yaranamazsın. Hele ki bahsettiğin kaynanaya hiç değmez. Birşey olsa Allah korusun.
Bak benim kv telefon açtı 2hf önce görümcenle gelicez sana 4saat sonra, temizlik ihtiyacını giderelim dedi. Ben onların dokunmasını istemediğimden kalktım kendim yaptım yormadım kendimi hiç ama riskli durumum arttı, o günden beri kesin yatak istirahati verdi dr.
15dk yürüme mesafesinde olan, işimi görmek istiyorsa arayıp saatler öncesinden randevu vermez dedim kendi kendime. Onlarda çok pişman oldular ama iş işten geçti.
Temizlik Benim görümcemin gebeliğinde ve doğumunda yaptıklarımın yanında hiç bile kalırdı ama dokundurmadım -ki kayın ve kv lerimi de her haftasonu yemeğe alırdım. Gel gör ki şuan yalnızım.

Bak sakın haa. Yapabiliyorsan kadın tut temizliğe, yemek de pratik bişeyler yap, yada ev yemekleri yapan biryerden sipariş ver

Çok hareketli dedi bn bacak oynatmalarindan başka brsey görmedim dediğin gbi :) benm bünyeye güvenmiyo doktor sanırım şimdiden sezeryan dedi baksana :) birde bna coraspin 20.haftada kesmek için erken geldi .

Birde sna br sorum daha var canisi bna dedi ki suan bebek rahim ağzını tamamen kapatmış inşallah 24.haftadan sonra yukarı çıkmış olur faln dedi yani çok mu aşağıda bebeğim bu br tehlike mi plesanta mi aşağıda yoksa kese mi tamamen rahim ağzını kapatmış diye sormayı akıl edememişm.

Benim ki de mevlit istiyormus ona ne ona ne???? Yapmiycam dedim, bitti.
Kahvalti yapmiyormusum yemiyormusum musum musum civciv gibi cocuk olacakmış olsun ona neeee
Aynen böyle valla
Eşim varken kızım ne derse o
Eşim yokken çocuğa ben bakıcam
Mevlüt yapıcam
Adı şu olsun
Çocuk zayıf olacak böyle sonsuza kadar gidiyor

kirmizigitar şöyle tam gelin gibi giy anne anne diye kosustur :)

Bayilsin kadın

Yardimci tut kızım ne ugrascan, ayricaaaa herseyi hazir aldir oğluna :)

Aksine:) cimrilikten oluyorlar hersey gereksiz luks onlara gore inan oksijen parayla satilsa almazlar idareli kullanalim derler:)

Ben zaten onlara gore sosyeteyim, bi de oyle yapsam var ya sen gor bu gelin oglumun paralarini yiyor diye canima okur:)

Gelinin ogretmenlik yapip dersten cikip evdeki atolyede sabaha kadar eve uc kurus katki saglasin diye sabaha kadar siparis yetistirdigini bir de ustune yemegini temizligini kendi yaptigini asla gormez.

Ayol annattiriyorsun bana burda:) kaynanaya yaranan gelin mi var yahu:)

Hatunlar sabah bu kaynanama sinirlendim ya ben... simdi cocugumun sertligi yok ehvam demi?

Korkma korkma babanesinden korkmus kenara pismistir velet:)

Bende hala sertlik yok zaten ben biraktim onu:)

Ya ben ankaralıyım bilmiyorum karadeniz yemeklerini damak tadımada uygun değil
Ama yok lahana sarmayan ev kadınımı olurmuş
Aman bunlar cahil yemek bilmiyolar
Bunlarda trabzonlu sanırım eşim evlatlık bu kadın kocamın annesi olamaz

Cardialgia sağol kuzum
Dozu aşarlarsa buyrun kendiniz pişirin kendiniz yeyin diyeceğim uğraşamam

Kalk kalk hallet yavaş yavaş
Zaten kulp bulurlar ama elimziden geleni yapmış olalım
Valla eşim benim ailemin üzerine çok düşüyor yoksa hiç görüşmemde eşimin hatrına katlanıyorum

Zaten ehlikeyf insanim:) bak temizlik yapcam diyom hala yatakta keyif modundayim oyaladiniz beni gidemiyom ki:) bi toz alir bi supururum bi de vileda gezdiririm. Azicik dagitmisiz onlari toparlarim. Esim gelsin aksam yorulacak isleri onunla yaparim. Zaten yemek olayini da bi salata bi corba yapicam terasta barbeku var et aldirdim izgara yapilir orda haydi...

Kuzu hic duymadim dedigini, ne demek istedi bilmiyorum ki.... benimki bakmadi oyle seylere:) gecen hafta cok seyine baktigi icin bu hafta sadece cinsiyetine bi de kafatasina kan akisina felan bakti.

İkili testi yapan prof inceledi biraz rahim agzi olcumu yaptirmak istiyorum dedim 20. Haftada yapicaz onu daha once dusugun olmadigi icin suan gereksiz dedi. Karnimda kalbi durmustu dedim o dusuk degil dedi:) ama cikiyormus ilerleyen haftalarda yukari merak etme bence.

Karadenizliler demissin ama bence bölgesel ayırt edicilik olmamasi gerekir...kisiliktir bu tamamen.. karadenzller ztn elstrmeden duramaz demek yanls olr saniorm.. ben doguya gelin geldim.. burda ki cogu kv de ole ama benm kvm cok sukur oyle degil..ama bu dogulular oledir dememi gerektirmez :) alınganlk yaptgmdan degil sdce bi karadenzli olarak ve hic oyle bir aileye sahip olmadgmdan dolayı yazmak istedim.. yinede herkesin kendi gorusudur..

Kalk kalk hallet yavaş yavaş
Zaten kulp bulurlar ama elimziden geleni yapmış olalım
Valla eşim benim ailemin üzerine çok düşüyor yoksa hiç görüşmemde eşimin hatrına katlanıyorum

Evet tembellik yapmayayim daha fazla... esimin hatiri dedigin gibi aslinda esim de hic sevmiyor kendilerini de iste buyutmusler felan vicdan yapiyor... (oz anne baba degiller) ben cagiralim dedim de yuzu dustu evet cagirmak lazim dedi adamcagiz:) ay canim sarma cekti kalkiayim da isleri bitirdikten sonra sarma sarayim bir de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…