2017 EKİM Anne adayları

ya burası ne fena bağımlılık yapıyor. Dün internetim bitmiş, yenilenmesine bir hf var, Bikaç saat sıkıntıdan patladım. Eşim halime acıdı da kendi wifi sini bıraktı gitti :)))

Aynen böyle valla
Eşim varken kızım ne derse o
Eşim yokken çocuğa ben bakıcam
Mevlüt yapıcam
Adı şu olsun
Çocuk zayıf olacak böyle sonsuza kadar gidiyor
Ayyy kuzu mesele mevlut degil ben baska sehire geldim benim 3 5 kisim olur ancak ...bu kadinin akrabalarini da istemiyorum en iyisi yapmamak...

Kolay gelsin kuzum

Ve o kadin hepimizden saglikli rahat dogum yapar biz bu kadar pimpirikleniyoruz sonra bebegimiz nasil bi stres topu gibi gelecek Allah bilir. Bilmek cokta guzel bisey degil bunu cok iyi anladim ve o kadar ihtimam gosteriyoruz dedigin gibi ihtiyaci olani alacak nasibi olani alacak. Birde o kisi herseyin dogalini katkisizini yiyordur oh mis

ya burası ne fena bağımlılık yapıyor. Dün internetim bitmiş, yenilenmesine bir hf var, Bikaç saat sıkıntıdan patladım. Eşim halime acıdı da kendi wifi sini bıraktı gitti :)))
Canm doktor banada büyük ihtimal sezeryan yaparz dedi smdi senle biz 18 eylülde kaçıncı haftayı bitirms oluyoruz bnde gün kestiricemde gözüme :)

Canm doktor banada büyük ihtimal sezeryan yaparz dedi smdi senle biz 18 eylülde kaçıncı haftayı bitirms oluyoruz bnde gün kestiricemde gözüme :)
Benimki sata göre tam 37+0 oluyor. Sen benden iki gün öndesin. Gelişim olarak hep 1haftadan fazla büyük çıkıyor, gittikçe satla uyumu yakalar mı yine büyük mü çıkar bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun

B Biravucmutluluk benim 18eylül dememdeki neden; ozamana kadar dursun nolur diye dua ediyorum. Zamanında Doğum sayılıyor o günden sonrası. O güne ulaşırsam ohh dicem.

İllaki sezeryan yada illaki normal demiyorum ama sezeryana daha sicak bakiyorum diyebilirim...
Epidural mi benim arkadasimin ilki genel aneztesi oldu o zordu diyo ama ikincisi epidural olmus ertesi gun ayaklandim isimi gucumu yaptim cok rahatti dedi herkesde boyle olurmu bilmemde:) bende gidisat ne gosterirse ondan yanayim

Epidural mi benim arkadasimin ilki genel aneztesi oldu o zordu diyo ama ikincisi epidural olmus ertesi gun ayaklandim isimi gucumu yaptim cok rahatti dedi herkesde boyle olurmu bilmemde:) bende gidisat ne gosterirse ondan yanayim
Doktorum dogumda isine karismamdan korkmazsa epidurel yaparim:) adamin her isine karisiyorum yok ugrasamam seninle dogumda uyu uyaninca gorursun bebegi diyebilir bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…