- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.041
O zaman pizza felan yiyebilirizBen sordum doktoruma çiğ yeme sosis vs ama pişmiş yiyebilirsin dedi
O zaman pizza felan yiyebiliriz
Ederm canm :) inslh hepimiz sağ saglim alalım kucağımiza. :)Kizzz ne tatli olmustur yaaa masallah anasi bebegine, bizlerede dua et 2 hafta sonra bende gidecegim. İnşaallah guzel gecer
Ayyy kuzu mesele mevlut degilAynen böyle valla
Eşim varken kızım ne derse o
Eşim yokken çocuğa ben bakıcam
Mevlüt yapıcam
Adı şu olsun
Çocuk zayıf olacak böyle sonsuza kadar gidiyor
Ben yapıcam ama kendi memleketimdeAyyy kuzu mesele mevlut degilben baska sehire geldim benim 3 5 kisim olur ancak ...bu kadinin akrabalarini da istemiyorum en iyisi yapmamak...
Kolay gelsin kuzumEvet tembellik yapmayayim daha fazla... esimin hatiri dedigin gibi aslinda esim de hic sevmiyor kendilerini de iste buyutmusler felan vicdan yapiyor... (oz anne baba degiller) ben cagiralim dedim de yuzu dustu evet cagirmak lazim dedi adamcagiz:) ay canim sarma cekti kalkiayim da isleri bitirdikten sonra sarma sarayim bir de :)
Ve o kadin hepimizden saglikli rahat dogum yapar biz bu kadar pimpirikleniyoruz sonra bebegimiz nasil bi stres topu gibi gelecek Allah bilir. Bilmek cokta guzel bisey degil bunu cok iyi anladim ve o kadar ihtimam gosteriyoruz dedigin gibi ihtiyaci olani alacak nasibi olani alacak. Birde o kisi herseyin dogalini katkisizini yiyordur oh misAslinda evet fazla ozeniyoruz benim bi gorumcem var bi koyde yasiyo kayinvalidesiyle. Gecen ona dedim ki a101 de bebek banyo seti cok ucuzmus bak istersen. 18 haftalik o da. Ben ilk cocugumu da kendi banyo legenimizde yikadim bunu da oyle yaparim hic gerek yok dedi...
İkili test yaptirdim perinatologa yonlendirdi doktorum dedim onlar da neymis dedi haberi bile yok ikili testten, perinatologun ne oldugundan...
Ben hamile kaldigimdan beri supurge yapmiyorum, o komur kovasi tasiyo odun kiriyo soba yakiyo sabah aksam yemek ekmek kayinvalide kayinpeder birlikteler zaten evin tum yuku onda....
Haftada 3 gun kirmizi et yemege gayret ediyorum, yagli yemeyeyim aman proteinli besleneyim... biber kizarttim bu aksam onu yedik vala tuzlayip diyo:)
16 haftalikken doktora gitti, doktor sen ne yiyip iciyosun nasi bakiyosun bu cocuga 19. Haftada gelisimi demis:)
Velhasil, biz oyle civcivliyoruz ya acaba acaba diye... rabbim biz ne yaparsak yapalim nasibi neyse onu veriyo... sen ne yersen ye, bebeginin rizki ne kadarsa o kadarini aliyor senden...
Çıkıntı var ama küçük dedi tam net bakmadı %70 erkek dedi canm.B Biravucmutluluk cinsiyet belli olduumuu
Canm doktor banada büyük ihtimal sezeryan yaparz dedi smdi senle biz 18 eylülde kaçıncı haftayı bitirms oluyoruz bnde gün kestiricemde gözüme :)ya burası ne fena bağımlılık yapıyor. Dün internetim bitmiş, yenilenmesine bir hf var, Bikaç saat sıkıntıdan patladım. Eşim halime acıdı da kendi wifi sini bıraktı gitti :)))
Benimki sata göre tam 37+0 oluyor. Sen benden iki gün öndesin. Gelişim olarak hep 1haftadan fazla büyük çıkıyor, gittikçe satla uyumu yakalar mı yine büyük mü çıkar bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsunCanm doktor banada büyük ihtimal sezeryan yaparz dedi smdi senle biz 18 eylülde kaçıncı haftayı bitirms oluyoruz bnde gün kestiricemde gözüme :)
Erkek olucak ozaman ya:) yuzde 70 az bi oran degil:)Çıkıntı var ama küçük dedi tam net bakmadı %70 erkek dedi canm.
İllaki sezeryan yada illaki normal demiyorum ama sezeryana daha sicak bakiyorum diyebilirim...Kimler sezeryan dusunuyo
Epidural mi benim arkadasimin ilki genel aneztesi oldu o zordu diyo ama ikincisi epidural olmus ertesi gun ayaklandim isimi gucumu yaptim cok rahatti dedi herkesde boyle olurmu bilmemde:) bende gidisat ne gosterirse ondan yanayimİllaki sezeryan yada illaki normal demiyorum ama sezeryana daha sicak bakiyorum diyebilirim...
Doktorum dogumda isine karismamdan korkmazsa epidurel yaparim:) adamin her isine karisiyorum yok ugrasamam seninle dogumda uyu uyaninca gorursun bebegi diyebilir bana:)Epidural mi benim arkadasimin ilki genel aneztesi oldu o zordu diyo ama ikincisi epidural olmus ertesi gun ayaklandim isimi gucumu yaptim cok rahatti dedi herkesde boyle olurmu bilmemde:) bende gidisat ne gosterirse ondan yanayim
Ama genelde simdi epidural sanirim daha kolaymis bide ayilma derdi yok:) adam sana der gel sen dogurt kendiniDoktorum dogumda isine karismamdan korkmazsa epidurel yaparim:) adamin her isine karisiyorum yok ugrasamam seninle dogumda uyu uyaninca gorursun bebegi diyebilir bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?