- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.061
Benimki sata göre tam 37+0 oluyor. Sen benden iki gün öndesin. Gelişim olarak hep 1haftadan fazla büyük çıkıyor, gittikçe satla uyumu yakalar mı yine büyük mü çıkar bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Bende doğum günülerimiz aynı olsun diyordum da 37+2 olurm bnde erken olur ya en azından 38i bitirtir bakalm ya kısmet ama bnde sezeryan olucam doktor riske atmam dedi o öyle dediyse bn hiç atmam. :)B Biravucmutluluk benim 18eylül dememdeki neden; ozamana kadar dursun nolur diye dua ediyorum. Zamanında Doğum sayılıyor o günden sonrası. O güne ulaşırsam ohh dicem.
Canm cikintisini bnde gördüm ama işte doktor kız bebeklerde de bu haftalar oluyormuş çıkıntı şişlik faln o yüzden şüpheli yaklaştı hayırlısı . Rabbim sağlıkla kavuştursun da önemli degilErkek olucak ozaman ya:) yuzde 70 az bi oran degil:)
Bidaha ne zamn cagirdi ozamana belli olur artik:) bende 3 hafta sonra gidicem kesin gozuyle bakiyorum cinsiyeti ogrenmeyi:)Canm cikintisini bnde gördüm ama işte doktor kız bebeklerde de bu haftalar oluyormuş çıkıntı şişlik faln o yüzden şüpheli yaklaştı hayırlısı . Rabbim sağlıkla kavuştursun da önemli degil
4 hafta sonra çağırdı artk rahat ol kolay kolay birşey olmaz iğneni aksatma dediBidaha ne zamn cagirdi ozamana belli olur artik:) bende 3 hafta sonra gidicem kesin gozuyle bakiyorum cinsiyeti ogrenmeyi:)
Kac olmussun simdi:) bizde 13+5 olduk bugun kagitta 2. Trimester yaziyo bendeki tepki tamamdir ya olmusuz biz ikiye girdik daha nolsun:)4 hafta sonra çağırdı artk rahat ol kolay kolay birşey olmaz iğneni aksatma dedihayırlısı artk ya rahatladm baya zatn 2 3 haftaya hissederiz hareketleri rahatlarz
Canım artık normal doğumlar 38de oluyor nerdeyse. 40ı gören azaldı. Benim doktorum 37den önce kendisi gelmek isterse normal yaparız ama son zamanlara kalıp ıkınman riskli olur dedi. O günler hayırlısıyla gelsin, Rabbim kolaylık versin, bebişlerimizi küveze sokulmadan evimize getirmek nasip etsin.Bende doğum günülerimiz aynı olsun diyordum da 37+2 olurm bnde erken olur ya en azından 38i bitirtir bakalm ya kısmet ama bnde sezeryan olucam doktor riske atmam dedi o öyle dediyse bn hiç atmam. :)
Maşallah size o zamn :) bizde tam 15 haftalikmisiz yani satla uyumlu 15+0 :) çok şükür ya bizde oldk sanırım artkKac olmussun simdi:) bizde 13+5 olduk bugun kagitta 2. Trimester yaziyo bendeki tepki tamamdir ya olmusuz biz ikiye girdik daha nolsun:)
Evet oyleymis.... az kaldi ya hissederiz artik herhalde:) su onumuzdeki 1 ayi da atlattiktan sonra degisir hersey bence son zorlu 1 ayimiz sanki:)Maşallah size o zamn :) bizde tam 15 haftalikmisiz yani satla uyumlu 15+0 :) çok şükür ya bizde oldk sanırım artkhareketlerini 20.haftada hissedersin dedi benm doktor :)
Amin canm Rabbim yardımcımız olsun :). Bu arada progestana kaçıncı haftaya kadr devam edecektin sen . Benm doktor gittikçe yukarı doğru çıkıyor bu kez de 34.hafta dedi brde hc anlam veremedim bebek şuanda rahim ağzını kaplamış inslh 24.hftadan sonra yukarı çıkar dedi ne demk bu ya aşağıda mi yani benm bebeğim bu sıkıntı mı acaba??Canım artık normal doğumlar 38de oluyor nerdeyse. 40ı gören azaldı. Benim doktorum 37den önce kendisi gelmek isterse normal yaparız ama son zamanlara kalıp ıkınman riskli olur dedi. O günler hayırlısıyla gelsin, Rabbim kolaylık versin, bebişlerimizi küveze sokulmadan evimize getirmek nasip etsin.
Kesinlikle haklisinEvet oyleymis.... az kaldi ya hissederiz artik herhalde:) su onumuzdeki 1 ayi da atlattiktan sonra degisir hersey bence son zorlu 1 ayimiz sanki:)
Aman bize yaranilmaz sonra da cikar yok kilo aldim yok catladim yok cok sistim aman bu bebek tepinmekten sabaha kdar beni uyutmadi felan....
3 lu test falan yaptirmiycan sen sanirim beni 3 hafta sonraya onu yapmak icin cagirdi4 hafta sonra çağırdı artk rahat ol kolay kolay birşey olmaz iğneni aksatma dedihayırlısı artk ya rahatladm baya zatn 2 3 haftaya hissederiz hareketleri rahatlarz
Bana da 34 demişti galiba tam hatırlamıyorum ama ozamanları şimdiden öngörmeleri bana inandırıcı gelmiyor. 13.haftada herşey çok güzel ilişki yasağı bile vermiyorum diyen dr bir hafta sonra hiçbiriş yapma yat dedi.Amin canm Rabbim yardımcımız olsun :). Bu arada progestana kaçıncı haftaya kadr devam edecektin sen . Benm doktor gittikçe yukarı doğru çıkıyor bu kez de 34.hafta dedi brde hc anlam veremedim bebek şuanda rahim ağzını kaplamış inslh 24.hftadan sonra yukarı çıkar dedi ne demk bu ya aşağıda mi yani benm bebeğim bu sıkıntı mı acaba??
Benim ikili testte gosterdi onlarin hepsini bak burasi midesi burasi susu felan. Dun sadece cinsiyeti gormus muyduk dedi hayir dedim hadi gel bakalim dedi ona baktik:) zaten 2-3 dk filan bakti. Sonra cinsiyet erkek dedi. Bir iki detaya bakti o bize soylemedi onlari kafatasi yapisi kordon kan gecisi vs. İgnemi yazdi ciktik 18 de gorusuruz dedik:)Kesinlikle haklisinanayiz biz ana artık rahatlık yok bize ama sanki eskiye göre daha mı kaygısız oluruz acaba
Tek sormadigim ayrıntılı ya ne zamn girecegiz sorusu oda zatn belli yani 19.hafta gittiğimde yollar büyük ihtimal :) birde zatn sna gosterdimi bilmiyorum bna bir çoğunu gösterdi böbreği bel kemiği kalça kemiği kalbi faln sayıyordu çok anlayamadım ama sanırım kararti olan yerlerde organlar vardı artk renkli de hersyi net goruruz.
Di mi. Eylül annelerine bakıyorum arada. Şuan 660lı sayfadalar. Bizim kadar konuşan başka bir grup yoktur sanırım.Neler kaynatmışsınız gelirim birazdan kaybolmayın
Aynen öyle şuan sakin olma zamanı, kimseyi memnun etmek zorunda değilsin.
Yok canm bn yaptirmayacam 19.hafta giderm ayrıntılı ultrasonu konuşurum ne zamn yapmak isterse o zamn yaparz onuda başka hiçbir şey yaptirmayacam Allah pişman etmesin3 lu test falan yaptirmiycan sen sanirim beni 3 hafta sonraya onu yapmak icin cagirdi
Bak genişliyor ailen boşver onları, eşinde hep senle geri kalan boş zaten. Bazen gereksiz insanlara sevdiğimiz insan için katlanıyoruz.Kiz ben bunlara bir kere bir kustum! Ama gorsen nasil kusmek! Bayram oldu kapilari i calmadim ve umurlari olmadi biliyormusun? Bana neden kustun diye bile sormadilr! Esim zeynep i kusturmussunuz demis bunlara, baba cikip sen bosver simdi zeynepi benim internetim calismiyor sunu bi yapiver demis... bana duyduklari ilgi alaka bu kadar! O kadar umurlarinda degiliz yani!
Benide dörtlüye cagırdılar asla yaptırmayacagım.3 lu test falan yaptirmiycan sen sanirim beni 3 hafta sonraya onu yapmak icin cagirdi
Yok hiç öyle şeyler demedi ilişki yasakti zaten bize ilişkiye girin yada girmeynde demedi zaten ağır iş yasak bna en baştan beri diyor gunlk rutin işlerini yap sadece yemk bulaşık normal temizlik onu bile eşimle birlikte yapıyoruz. Valla anlamadm gene numarasını almayı da unuttum kafama takıldı suan yani herşeyide ayrıntılı anlatırdı yani bunu bn mi yanls yorumluyorum anlamadm bebegin rahim ağzını kapatması demek aşağıda olması demek degilmi . Acaba bu haftalarda çıkmaya başlamış olması gerekte benm bebek çıkmaya hc başlamadı mı . Dediği şey "bebek suan rahim ağzını kapatmış ,inslh 24 .haftaya(yda 28dedi) kadar yukarı çıkar. Bnde demedm ki adama bu bir sorun mu .?Bana da 34 demişti galiba tam hatırlamıyorum ama ozamanları şimdiden öngörmeleri bana inandırıcı gelmiyor. 13.haftada herşey çok güzel ilişki yasağı bile vermiyorum diyen dr bir hafta sonra hiçbiriş yapma yat dedi.
bebeğin aşağıda olmasına gelince; hepimizinki aşağıda 20den sonra yukarı çıkmamış olduğu gözlenirse bu yorum yapılırmış. Geçen bir tv programında 17.haftasında bir gebe telefonla bağlanıp bunu sordu, dr bu yorumu yaptı.
Rahim ağzını kaplamış olması nasıl bilmiyorum ama yat ağır kaldırma falan demedi mi peki. Rahim ağzı sımsıkı kapalı olması gerekir çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?