2017 EKİM Anne adayları

Heyt be bir adanalı olarak bamya yenmezmi canım

aaa ozaman ben baslıyım simdiden dinletmeye :) bende 20 biliyodum zaten ilk annenin sesini duyarmıs

aaa ozaman ben baslıyım simdiden dinletmeye :) bende 20 biliyodum zaten ilk annenin sesini duyarmıs
Canm bazı yerlerde 16.haftadan sonra yazıyor . 15.haftada tat alma duyguları gelisiyormus sanırım artk ne yesek farkindalar bu arada sesleri 24.Haftadan sonra daha net duyuyorlarmis cnku kulak gelişimi 24.hafta tamamlaniyormus.

Canm bazı yerlerde 16.haftadan sonra yazıyor . 15.haftada tat alma duyguları gelisiyormus sanırım artk ne yesek farkindalar bu arada sesleri 24.Haftadan sonra daha net duyuyorlarmis cnku kulak gelişimi 24.hafta tamamlaniyormus.
ya dun ben okudum burdaki takvimden parmagını emmeye baslıyomus ufacık diyorum bide parmak emiyor cok tatlılar ya:)

İyi akşamlar arkadaşlar hepinize :)

@Biravucmutluluk mesajını okudum da yazmak istedim. Benim kızımda da bir kontrolde doktor bebek aşağıda ilerleyen zamanlarda yukarı çıkması lazım demişti ve Allaha şükür çıktı da hiçbir sıkıntı olmadı. Diger kontrolde hiç bahsetmedi bile bu konudan. Bu haftalar yukarı çıkması için erken bence. Belki bazı hamileler bebeklerini biraz daha aşağıda taşıyor da olabilirler. Ama ben sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Aa çok sağol ne guzl br ornek oldu bna :) inslh çıkar ya seninki gbi benmkide . Çıkmazsa korkarz artk Allah göstermesin öyle br riski hc bir hamileye

Yoktu cnm :) direk kız dedi bacaklarını açtı bekletmedi babası ile beni
İyi canm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn kızını bizim çıkıntı vardı ama eminde olamadı o yüzden sordm %70erkek dedi inslh bizimkide değişmez ister istemez alıştırıyor insan kendini bugn teyzesi battaniye alms mavi . :) Ama bn birşey almayacam ayrıntılı ultrasona girmeden emin olamayacam :)

Aa çok sağol ne guzl br ornek oldu bna :) inslh çıkar ya seninki gbi benmkide . Çıkmazsa korkarz artk Allah göstermesin öyle br riski hc bir hamileye
Rica ederim canım benim aminnn.. Doktor bana öyle dediğinde net ten arastirmistim deli gibi :) Yok plesenta previa yok erken doğum hiç iyi bir sey yazmiyodu. Ama Allaha şükür bir daha lafı bile geçmedi o durumun. Sen de içini ferah tut, bebisler ne zaman ne yapacaklarını gayet iyi bilirler. Yukarı çıkıp büyüdüğünde de sıkışık sıkışık yasiyosun resmen :) Kızım bas aşağı dönene kadar az canım yanmamisti yani :)

O

Ozaman 3 d dir ben goremiyorum.oyle ayrintili ya:) belki buyudukce daha net cikar cok ilginc ya insanin icinde insan buyuyor:)
Aynen canm ya çok değişik . Maşallah bizim doktorun ultrason dan hersy gözüküyor bel kemikleri bile sayılacak şekilde gördük bugn :) smdi bu ultrasonla mi bakacak renkli olarak yoksa daha da mı büyük br ultrason bu ayrıntılı ultrason?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…