- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.101
Heyt be bir adanalı olarak bamya yenmezmi canımKaradenizliler eleştirmeden duramaz kuzum. İstanbuldayım ama eşimin tarafı da dahil tüm mahalle Trabzon Rize Gümüşhane. İlla ki bunu böyle değil de şöyle yapsaydın olur. Ben adanalıyım ve de inatla Adana'ya has tatlar yaptım, şimdi onlarda alıştı, salça acı ve sarımsak kullanıyor)) bamya yenmez mi yaaa.
20. hafta diye okudum ben netteNe zaman duyabileceklerdi bizi :)
Ay ne heyecanli oturur konusurum onunla
Bak genişliyor ailen boşver onları, eşinde hep senle geri kalan boş zaten. Bazen gereksiz insanlara sevdiğimiz insan için katlanıyoruz.
Minimum düzeyde tutarsın sohbetini sakın kendini strese sokma sakın.
Yarın mı gelecekler di?
aaa ozaman ben baslıyım simdiden dinletmeye :) bende 20 biliyodum zaten ilk annenin sesini duyarmısKuzum bana dün eğitimde verilen gebelik gelişimi kitabında 15.haftada duymaya başladığıni yazıyor ve ışığı farkedebiliyormus artk öyle diyor :). Bnde ninni söylicem yada dinletsem daha iyi sesim kötü
Canm hayırlı olsun ya gözün aydınYa ismimle yeniden geldim diğeri iptal :))kızım olucak duymayan kalmışmıydı@dilarazeynel canım gerek kalmadı bu ismimle devam ediyorum
Canm bazı yerlerde 16.haftadan sonra yazıyor . 15.haftada tat alma duyguları gelisiyormus sanırım artk ne yesek farkindalaraaa ozaman ben baslıyım simdiden dinletmeye :) bende 20 biliyodum zaten ilk annenin sesini duyarmıs
ya dun ben okudum burdaki takvimden parmagını emmeye baslıyomus ufacık diyorum bide parmak emiyor cok tatlılar ya:)Canm bazı yerlerde 16.haftadan sonra yazıyor . 15.haftada tat alma duyguları gelisiyormus sanırım artk ne yesek farkindalarbu arada sesleri 24.Haftadan sonra daha net duyuyorlarmis cnku kulak gelişimi 24.hafta tamamlaniyormus.
Yoktu cnm :) direk kız dedi bacaklarını açtı bekletmedi babası ile beniCanm hayırlı olsun ya gözün aydınsenin kızda hc çıkıntı yoktu demi?
Evet ya bnde okumustm onu :) ya çok tatlılar ama çok tuhafdi benm bebekin gözleri hala çok ayrıktı :)ya dun ben okudum burdaki takvimden parmagını emmeye baslıyomus ufacık diyorum bide parmak emiyor cok tatlılar ya:)
Ultrason 3 dmiydi onlarda guzel anlasiliyor yaEvet ya bnde okumustm onu :) ya çok tatlılar ama çok tuhafdi benm bebekin gözleri hala çok ayrıktı :)
Aa çok sağol ne guzl br ornek oldu bna :) inslh çıkar ya seninki gbi benmkide . Çıkmazsa korkarz artk Allah göstermesin öyle br riski hc bir hamileyeİyi akşamlar arkadaşlar hepinize :)
@Biravucmutluluk mesajını okudum da yazmak istedim. Benim kızımda da bir kontrolde doktor bebek aşağıda ilerleyen zamanlarda yukarı çıkması lazım demişti ve Allaha şükür çıktı da hiçbir sıkıntı olmadı. Diger kontrolde hiç bahsetmedi bile bu konudan. Bu haftalar yukarı çıkması için erken bence. Belki bazı hamileler bebeklerini biraz daha aşağıda taşıyor da olabilirler. Ama ben sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Bn anlamam kuzum ultrason nasıl ama gözlerini gördüm artk normal br yüzü var ama suan daha kulakları aşağıda ve gözleri hala ayrık bayaUltrason 3 dmiydi onlarda guzel anlasiliyor ya
İyi canm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn kızınıYoktu cnm :) direk kız dedi bacaklarını açtı bekletmedi babası ile beni
Ozaman 3 d dir ben goremiyorum.oyle ayrintili ya:) belki buyudukce daha net cikar cok ilginc ya insanin icinde insan buyuyor:)Bn anlamam kuzum ultrason nasıl ama gözlerini gördüm artk normal br yüzü var ama suan daha kulakları aşağıda ve gözleri hala ayrık baya
Rica ederim canım benim aminnn.. Doktor bana öyle dediğinde net ten arastirmistim deli gibi :) Yok plesenta previa yok erken doğum hiç iyi bir sey yazmiyodu. Ama Allaha şükür bir daha lafı bile geçmedi o durumun. Sen de içini ferah tut, bebisler ne zaman ne yapacaklarını gayet iyi bilirler. Yukarı çıkıp büyüdüğünde de sıkışık sıkışık yasiyosun resmen :) Kızım bas aşağı dönene kadar az canım yanmamisti yani :)Aa çok sağol ne guzl br ornek oldu bna :) inslh çıkar ya seninki gbi benmkide . Çıkmazsa korkarz artk Allah göstermesin öyle br riski hc bir hamileye
Aynen canm ya çok değişik . Maşallah bizim doktorun ultrason dan hersy gözüküyor bel kemikleri bile sayılacak şekilde gördük bugn :) smdi bu ultrasonla mi bakacak renkli olarak yoksa daha da mı büyük br ultrason bu ayrıntılı ultrason?O
Ozaman 3 d dir ben goremiyorum.oyle ayrintili ya:) belki buyudukce daha net cikar cok ilginc ya insanin icinde insan buyuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?