2017 EKİM Anne adayları

Aynen Aynen bnde türlü türlü şeyler okudum . Ama seni duyunca rahatladm kaçıncı haftada gittiğinde çıkmıştı kanaman yoktu demi? Brde progestan kullaniyormuydun bn en baştan beri kullanıyorum 34.haftaya kadarda kullanacam

Bende ozele gitmeye baslicam zaten onumuzdeki haftalarda devlet hastanesinde iyi degil cihazlar merak ediyorum ya yuzunu falan:) sen ozeldemi yapican dogumu

Ya ismimle yeniden geldim diğeri iptal :))kızım olucak duymayan kalmışmıydı @dilarazeynel canım gerek kalmadı bu ismimle devam ediyorum
ya dr. Bize kesin konuştu kız dedi ama almak için bende birdahaki ayı bekliycem :) bilirim o duyguyu beni gören herkes kesin erkek dediler bnde ister istemez alıştırdım belirtilerde erkek gibiydi dr kız diyince şok oldum ağlarken buldum kendimi daha yeni yeni alışıyorum kızımın olucağına gölündeki oldu çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunlarda:)

Bende ozele gitmeye baslicam zaten onumuzdeki haftalarda devlet hastanesinde iyi degil cihazlar merak ediyorum ya yuzunu falan:) sen ozeldemi yapican dogumu
Evet canm bzim burda devlet hastanesnde is yok çocukla kadın doğum aynı ve çok kalabalık oluyo zaten hastanenin yarisinida suriyeliler kaplaynca kapısına gene uğramiyorum mecbur olmadıkça.

Senin nuba bakınca bnde erkek demiştim sanki benm belirtilerde erkekde hissim hala kız diyorum acaba bn kizmi istiyorum ne istediğimi bilmiyorum yada. Kendini alistirdigindan öyle oldu sanırım çok guzl ya kız çocuğu sna arkadaş olur aradaki bağ daha kuvvetli olr.

Canım valla şimdi baktım o zaman doktor sitesine soru olarak sormusuz ama cevap alamamisiz :) 17. Haftadaymisim o zaman. Benim hiçbir kanamam yoktu progestan da kullanmadım.

Normal canm bnde hep oluyor . Sanırım o gerginlik harketrinden dolayı oluyo.
Ay iyi bari korktum birseymi oluyor diye. Benim ultrasonda 3 gun onden gidiyordu, hep oylemi gidecek? O zaman suan 14 haftaligim ben anlamadim. Ayrica benim de 3 dusuk oldu bu 4. Bebegim.

Ama bana biraktirdi doktorum jeli bu gidisimde.

Canım valla şimdi baktım o zaman doktor sitesine soru olarak sormusuz ama cevap alamamisiz :) 17. Haftadaymisim o zaman. Benim hiçbir kanamam yoktu progestan da kullanmadım.
Hee bnde suan 15im daha erken o zamn çıkar ya inslh biraz aşağıda yer eden gebelikler olduğunu duydum annemde bnde öyleyms çok kasik ağrısı olurdu diyor annem hiç yukarıda cikmamisim en fazla göbeğinde hissetms . İnslh hersy yolunda gider :)

Kizlar 2 li test iyi cikti ama sukur aklim birseye takildi. Sizin hep kucuk degerleriniz b hcg degerleri benimki 62112, mom 0.75 benim niye dusmemis? Cinsiyetinede tahmin yurutemedim

Sen taktin kafaya benden betersin valla :)
Doktoru 4 hafta bekleyemeyeceksin ara sor, hafta ici rahatlarsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…