- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.121
Aynen Aynen bnde türlü türlü şeyler okudum . Ama seni duyunca rahatladm kaçıncı haftada gittiğinde çıkmıştı kanaman yoktu demi? Brde progestan kullaniyormuydun bn en baştan beri kullanıyorum 34.haftaya kadarda kullanacamRica ederim canım benim aminnn.. Doktor bana öyle dediğinde net ten arastirmistim deli gibi :) Yok plesenta previa yok erken doğum hiç iyi bir sey yazmiyodu. Ama Allaha şükür bir daha lafı bile geçmedi o durumun. Sen de içini ferah tut, bebisler ne zaman ne yapacaklarını gayet iyi bilirler. Yukarı çıkıp büyüdüğünde de sıkışık sıkışık yasiyosun resmen :) Kızım bas aşağı dönene kadar az canım yanmamisti yani :)
Bende ozele gitmeye baslicam zaten onumuzdeki haftalarda devlet hastanesinde iyi degil cihazlar merak ediyorum ya yuzunu falan:) sen ozeldemi yapican dogumuAynen canm ya çok değişik . Maşallah bizim doktorun ultrason dan hersy gözüküyor bel kemikleri bile sayılacak şekilde gördük bugn :) smdi bu ultrasonla mi bakacak renkli olarak yoksa daha da mı büyük br ultrason bu ayrıntılı ultrason?
Bebegi erkek olanlar veya erkek olma ihtimali olanlar ikiki test yaptirdilaraa betahcg hormonlari kac cikti
Benim 66 cikti seninki ne kdr yuksek cikmiss:)) kesin erkekdi dimi erken belli etmis he125 cikti benim ama bebidim erkek:)
Vala iki doktor gordu ikisi de erkek dedi cok rmin sekilde:)Benim 66 cikti seninki ne kdr yuksek cikmiss:)) kesin erkekdi dimi erken belli etmis he
Ya ismimle yeniden geldim diğeri iptal :))kızım olucak duymayan kalmışmıydı@dilarazeynel canım gerek kalmadı bu ismimle devam ediyorum
ya dr. Bize kesin konuştu kız dedi ama almak için bende birdahaki ayı bekliycem :) bilirim o duyguyu beni gören herkes kesin erkek dediler bnde ister istemez alıştırdım belirtilerde erkek gibiydi dr kız diyince şok oldum ağlarken buldum kendimi daha yeni yeni alışıyorum kızımın olucağına gölündeki oldu çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunlarda:)İyi canm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn kızınıbizim çıkıntı vardı ama eminde olamadı o yüzden sordm %70erkek dedi inslh bizimkide değişmez ister istemez alıştırıyor insan kendini bugn teyzesi battaniye alms mavi . :) Ama bn birşey almayacam ayrıntılı ultrasona girmeden emin olamayacam :)
Evet canm bzim burda devlet hastanesnde is yok çocukla kadın doğum aynı ve çok kalabalık oluyo zaten hastanenin yarisinida suriyeliler kaplaynca kapısına gene uğramiyorum mecbur olmadıkça.Bende ozele gitmeye baslicam zaten onumuzdeki haftalarda devlet hastanesinde iyi degil cihazlar merak ediyorum ya yuzunu falan:) sen ozeldemi yapican dogumu
Senin nuba bakınca bnde erkek demiştim sankiya dr. Bize kesin konuştu kız dedi ama almak için bende birdahaki ayı bekliycem :) bilirim o duyguyu beni gören herkes kesin erkek dediler bnde ister istemez alıştırdım belirtilerde erkek gibiydi dr kız diyince şok oldum ağlarken buldum kendimi daha yeni yeni alışıyorum kızımın olucağına gölündeki oldu çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunlarda:)
Normal canm bnde hep oluyor . Sanırım o gerginlik harketrinden dolayı oluyo.Kizlar, bebegin oldugu yerde igne batmasi gibi gerginlik oluyor geciyor, birde hafif bel agrisi normalmi ?
Korkutmak istemiyorum kendimi
Canım valla şimdi baktım o zaman doktor sitesine soru olarak sormusuz ama cevap alamamisiz :) 17. Haftadaymisim o zaman. Benim hiçbir kanamam yoktu progestan da kullanmadım.Aynen Aynen bnde türlü türlü şeyler okudum . Ama seni duyunca rahatladm kaçıncı haftada gittiğinde çıkmıştı kanaman yoktu demi? Brde progestan kullaniyormuydun bn en baştan beri kullanıyorum 34.haftaya kadarda kullanacam
12. Haftada yapildi 50 den yuksek kiz diyolar bide:) demekki istisnalar cikabiliyorVala iki doktor gordu ikisi de erkek dedi cok rmin sekilde:)
Ne bilim neden o kadar yuksek cikti:) sanirim haftayla filan da alakli bu senin kacta yapilmisti testin
Ay iyi bari korktum birseymi oluyor diye. Benim ultrasonda 3 gun onden gidiyordu, hep oylemi gidecek? O zaman suan 14 haftaligim ben anlamadim. Ayrica benim de 3 dusuk oldu bu 4. Bebegim.Normal canm bnde hep oluyor . Sanırım o gerginlik harketrinden dolayı oluyo.
Hee bnde suan 15im daha erken o zamn çıkar ya inslh biraz aşağıda yer eden gebelikler olduğunu duydum annemde bnde öyleyms çok kasik ağrısı olurdu diyor annem hiç yukarıda cikmamisim en fazla göbeğinde hissetms . İnslh hersy yolunda gider :)Canım valla şimdi baktım o zaman doktor sitesine soru olarak sormusuz ama cevap alamamisiz :) 17. Haftadaymisim o zaman. Benim hiçbir kanamam yoktu progestan da kullanmadım.
Benzer seyler okudum ama 120 lerde cikip erkek olanlari okudum bende tutmadi demisler:)12. Haftada yapildi 50 den yuksek kiz diyolar bide:) demekki istisnalar cikabiliyor
Sen taktin kafaya benden betersin valla :)Hee bnde suan 15im daha erken o zamn çıkar ya inslh biraz aşağıda yer eden gebelikler olduğunu duydum annemde bnde öyleyms çok kasik ağrısı olurdu diyor annem hiç yukarıda cikmamisim en fazla göbeğinde hissetms . İnslh hersy yolunda gider :)
125 cikti benim ama bebidim erkek:)
Kizlar 2 li test iyi cikti ama sukur aklim birseye takildi. Sizin hep kucuk degerleriniz b hcg degerleri benimki 62112, mom 0.75 benim niye dusmemis? Cinsiyetinede tahmin yurutemedim
Benzer seyler okudum ama 120 lerde cikip erkek olanlari okudum bende tutmadi demisler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?