2017 EKİM Anne adayları

Evet bazisinin bebeği hep aşağıda olabiliyormus. Doktor o zaman bana yat dinlen kendini yorma demiş mesajda öyle yazmışım doktor sitesine ama dediğim o konu öyle kalmıştı bi sonraki kontrolde lafı bile olmamıştı. İnşallah yolunda gider canım hiç takılma :)

Ay iyi bari korktum birseymi oluyor diye. Benim ultrasonda 3 gun onden gidiyordu, hep oylemi gidecek? O zaman suan 14 haftaligim ben anlamadim. Ayrica benim de 3 dusuk oldu bu 4. Bebegim.

Ama bana biraktirdi doktorum jeli bu gidisimde.
Bilmiyorum canm durumuna göre biraktirdi belkide bnada 1r.hafta bırakacağz dedi ama önceki kontrolde 30a bu kontrolde 34.cikti zatn bu kontrolde bebek rahim ağzını kapatmış dedi sanırım bebek biraz aşağıda o yüzden devam ediyorum bn bebek aşağıda olduğuna Gore plesanta da aşağıda demektir buda risktr . Bu haftalar riskmi bilmiyorum da.

Bundan sonra hep önden gider bence benmkide geriden geliyordu bu hafta yetişmiş :) ilerki haftalarda 34 olan gebelk haftası 36 37 çıkan duymuştum . Normal syler bnce

Bna demedi ama normalde hep uyardığı için ağır is yapma çok fazla yürüme uzun yola gitme faln Aynen devam edecegimi düsünr :) çok sağol gerçekten diğerinde lafı olmasa bile bn sorarm :) yda zatn hissederm geçen gün ablama bn bebeği idrar kesesinin tam üzerinde buluyorum çok aşağı degilmi diye demistm ama oda daha çok kücük çıkar normal orda olması demişti demk ki çokta normal değilmiş. Bnde farketmisim zatn vajinaya arada bıçak saplanması oluyordu bundan olsa herek

Senin bir problemin yok rahim falan, cikar yukari bak gorursun, tedbir amaclidir o merak etme. Bir kac kisiden de duydum benim bebegim asagidaydi diye gayet normalmis, her gebelik bir degil ki. Ne guzel buyuyor orada masallah. Doktorun bayagi isine bilen biriymis dediklerini kulak arkasi yapma, güven ona. Dedigim gibi mutlaka soylerdi Allah korusun, saglicakla gelsin bebeklerimiz. Yorma kendini dinlen, stres yapma yeterki birde cok arastirma kafani bulandirma.

Bazi yerlerde kusurati da yaziyorlar ondan:) 50 den yuksekse kiz oluyor normalde ama kirmizigitarda tutmadi bakalim bizde tutucakmi:)
Ayyy valla cok sasirdim, sagol ya :)

Saglikli olsun onceliklede icinden gecen bir tahmin varmi ?
Bence benim doktorum gordu soylemedi bana.
İkimizin ki tutarsa @kirmizigitar istisna

Çok şükür doktorum çok iyi ya memnunum :) umdugumz gbi olsun herşey Allah ım hepimize sağlıklı evlat nasip etsn.

Senin düşükler neden di? İğne kullanıyomusun?

Gec belli olunca kiz diyorlar ya :) hepsine tahminde bulunmus doktorlar biz kaldik:)

Evet canim kiz:) onda bu teori tuttu:)

Bir biz kaldik valla :) bizimkilermi inatci doktorumuzmu ketum anlamadim

Doktor a ikili testte tahmin varmi dedim ' 16. haftada anca dedi guldu. Halbuki bebek bacaginida acti galiba.
Ay ne heyecanli zamanlar endise,merak,duygu karmasasi bir arada.
Cinsiyeti soyleyen sonra baska diyen doktorlarda yok degil

Rica ederim canım. Ablan doğru söylemiş bu arada zamanla yukarı çıkacaktır.

Çok şükür doktorum çok iyi ya memnunum :) umdugumz gbi olsun herşey Allah ım hepimize sağlıklı evlat nasip etsn.

Senin düşükler neden di? İğne kullanıyomusun?
He iste yuregini ferah tut annesi :)

Kan sulandiri igne kullaniyorum canim, kan pihtilasmasi dediler bana

Gecen haftaya kadar crinone jel de kullaniyordum, biraktirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…