- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.141
Evet bazisinin bebeği hep aşağıda olabiliyormus. Doktor o zaman bana yat dinlen kendini yorma demiş mesajda öyle yazmışım doktor sitesine ama dediğim o konu öyle kalmıştı bi sonraki kontrolde lafı bile olmamıştı. İnşallah yolunda gider canım hiç takılma :)Hee bnde suan 15im daha erken o zamn çıkar ya inslh biraz aşağıda yer eden gebelikler olduğunu duydum annemde bnde öyleyms çok kasik ağrısı olurdu diyor annem hiç yukarıda cikmamisim en fazla göbeğinde hissetms . İnslh hersy yolunda gider :)
Bilmiyorum canm durumuna göre biraktirdi belkide bnada 1r.hafta bırakacağz dedi ama önceki kontrolde 30a bu kontrolde 34.cikti zatn bu kontrolde bebek rahim ağzını kapatmış dedi sanırım bebek biraz aşağıda o yüzden devam ediyorum bn bebek aşağıda olduğuna Gore plesanta da aşağıda demektir buda risktr . Bu haftalar riskmi bilmiyorum da.Ay iyi bari korktum birseymi oluyor diye. Benim ultrasonda 3 gun onden gidiyordu, hep oylemi gidecek? O zaman suan 14 haftaligim ben anlamadim. Ayrica benim de 3 dusuk oldu bu 4. Bebegim.
Ama bana biraktirdi doktorum jeli bu gidisimde.
Canım ben de diger arkadaslar gibi ikili testi ancak grafikten anlayabiliyorum. Senin o yazdığın değerlerle ilgili hiçbir fikrim yok. Cinsiyet tahmini de yapılabildiğini bilmiyordum açıkçası.firarperest sen ne düşünüyorsun bu konu hakkinda kiz?
Yuksek degil ki 62 cikmis aslindaKizlar 2 li test iyi cikti ama sukur aklim birseye takildi. Sizin hep kucuk degerleriniz b hcg degerleri benimki 62112, mom 0.75 benim niye dusmemis? Cinsiyetinede tahmin yurutemedim
Ee benimki ney :)
Bna demedi ama normalde hep uyardığı için ağır is yapma çok fazla yürüme uzun yola gitme faln Aynen devam edecegimi düsünr :) çok sağol gerçekten diğerinde lafı olmasa bile bn sorarm :) yda zatn hissederm geçen gün ablama bn bebeği idrar kesesinin tam üzerinde buluyorum çok aşağı degilmi diye demistm ama oda daha çok kücük çıkar normal orda olması demişti demk ki çokta normal değilmiş. Bnde farketmisim zatn vajinaya arada bıçak saplanması oluyordu bundan olsa herekEvet bazisinin bebeği hep aşağıda olabiliyormus. Doktor o zaman bana yat dinlen kendini yorma demiş mesajda öyle yazmışım doktor sitesine ama dediğim o konu öyle kalmıştı bi sonraki kontrolde lafı bile olmamıştı. İnşallah yolunda gider canım hiç takılma :)
Senin bir problemin yok rahim falan, cikar yukari bak gorursun, tedbir amaclidir o merak etme. Bir kac kisiden de duydum benim bebegim asagidaydi diye gayet normalmis, her gebelik bir degil ki. Ne guzel buyuyor orada masallah. Doktorun bayagi isine bilen biriymis dediklerini kulak arkasi yapma, güven ona. Dedigim gibi mutlaka soylerdi Allah korusun, saglicakla gelsin bebeklerimiz. Yorma kendini dinlen, stres yapma yeterki birde cok arastirma kafani bulandirma.Bilmiyorum canm durumuna göre biraktirdi belkide bnada 1r.hafta bırakacağz dedi ama önceki kontrolde 30a bu kontrolde 34.cikti zatn bu kontrolde bebek rahim ağzını kapatmış dedi sanırım bebek biraz aşağıda o yüzden devam ediyorum bn bebek aşağıda olduğuna Gore plesanta da aşağıda demektir buda risktr . Bu haftalar riskmi bilmiyorum da.
Bundan sonra hep önden gider bence benmkide geriden geliyordu bu hafta yetişmiş :) ilerki haftalarda 34 olan gebelk haftası 36 37 çıkan duymuştum . Normal syler bnce
Amin canm sn kız istiyordun sanırm ama doktorun erkek gbi demsti demiKızlarkirmizigitar B Biravucmutluluk ve @selinlilili hayirli olsun ya cinsiyetleri öğrenmissiniz ne mutlu size. Darisi basimiza. Allah hepimize hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Aa öylemi oluyor ? Bir suru sayi gorunce sasirdim sizinkilere bakinca benimki bayagi yuksek geldi.Yuksek degil ki 62 cikmis aslinda
Bazi yerlerde kusurati da yaziyorlar ondan:) 50 den yuksekse kiz oluyor normalde ama kirmizigitarda tutmadi bakalim bizde tutucakmi:)Aa öylemi oluyor ? Bir suru sayi gorunce sasirdim sizinkilerinin yaninda :)
Yok kuzum risk demedim, sizinki kucuk rakamlar ya benimki oyle cikinca sasirdim. Ama 62 diyor oHic bi fikrim yok ama bidligim o degerlere gore ortalama aliniyor yani risk gorunmuyorsa sorun yoktur bence...
Ayyy valla cok sasirdim, sagol ya :)Bazi yerlerde kusurati da yaziyorlar ondan:) 50 den yuksekse kiz oluyor normalde ama kirmizigitarda tutmadi bakalim bizde tutucakmi:)
Mesela bana ablam testlerini yollamisti onda da 107790 cikmis aslinda 107ymis ama digerleri kusuratlariYok kuzum risk demedim, sizinki kucuk rakamlar ya benimki oyle cikinca sasirdim. Ama 62 diyor oWynonna :)
Valla icim rahatladi tesekkur ederim canim. Ablanin bebegi kizmi? :)Mesela bana ablam testlerini yollamisti onda da 107790 cikmis aslinda 107ymis ama digerleri kusuratlari
Gec belli olunca kiz diyorlar ya :) hepsine tahminde bulunmus doktorlar biz kaldik:)Ayyy valla cok sasirdim, sagol ya :)
Saglikli olsun onceliklede icinden gecen bir tahmin varmi ?
Bence benim doktorum gordu soylemedi bana.
İkimizin ki tutarsa @kirmizigitar istisna
Evet canim kiz:) onda bu teori tuttu:)Valla icim rahatladi tesekkur ederim canim. Ablanin bebegi kizmi? :)
Çok şükür doktorum çok iyi ya memnunum :) umdugumz gbi olsun herşey Allah ım hepimize sağlıklı evlat nasip etsn.Senin bir problemin yok rahim falan, cikar yukari bak gorursun, tedbir amaclidir o merak etme. Bir kac kisiden de duydum benim bebegim asagidaydi diye gayet normalmis, her gebelik bir degil ki. Ne guzel buyuyor orada masallah. Doktorun bayagi isine bilen biriymis dediklerini kulak arkasi yapma, güven ona. Dedigim gibi mutlaka soylerdi Allah korusun, saglicakla gelsin bebeklerimiz. Yorma kendini dinlen, stres yapma yeterki birde cok arastirma kafani bulandirma.
Gec belli olunca kiz diyorlar ya :) hepsine tahminde bulunmus doktorlar biz kaldik:)
Evet canim kiz:) onda bu teori tuttu:)
Rica ederim canım. Ablan doğru söylemiş bu arada zamanla yukarı çıkacaktır.Bna demedi ama normalde hep uyardığı için ağır is yapma çok fazla yürüme uzun yola gitme faln Aynen devam edecegimi düsünr :) çok sağol gerçekten diğerinde lafı olmasa bile bn sorarm :) yda zatn hissederm geçen gün ablama bn bebeği idrar kesesinin tam üzerinde buluyorum çok aşağı degilmi diye demistm ama oda daha çok kücük çıkar normal orda olması demişti demk ki çokta normal değilmiş. Bnde farketmisim zatn vajinaya arada bıçak saplanması oluyordu bundan olsa herek
He iste yuregini ferah tut annesi :)Çok şükür doktorum çok iyi ya memnunum :) umdugumz gbi olsun herşey Allah ım hepimize sağlıklı evlat nasip etsn.
Senin düşükler neden di? İğne kullanıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?