- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.161
Belki tahminleri var ama bekletiyolar emin olmak icin yada kiz:)) ayip deyip gostermiyorBir biz kaldik valla :) bizimkilermi inatci doktorumuzmu ketum anlamadim
Doktor a ikili testte tahmin varmi dedim ' 16. haftada anca dedi guldu. Halbuki bebek bacaginida acti galiba.
Ay ne heyecanli zamanlar endise,merak,duygu karmasasi bir arada.
Cinsiyeti soyleyen sonra baska diyen doktorlarda yok degil
İnslh iyiki onlar var ne olsa hemen soruyorum :)Rica ederim canım. Ablan doğru söylemiş bu arada zamanla yukarı çıkacaktır.
Yok cnm bn foto atmadım :) Bnm hislerim yanlış çıktı anneler hisseder tezini kendim için çürüttüm :) bnce seninki erkek :)) ay inş. Kızım bana ark. Olucak cidden çünkü yaşadığım yerde tekim desem yeridir:) can olucak bana:))Senin nuba bakınca bnde erkek demiştim sankibenm belirtilerde erkekde hissim hala kız diyorum acaba bn kizmi istiyorum ne istediğimi bilmiyorum yada. Kendini alistirdigindan öyle oldu sanırım çok guzl ya kız çocuğu sna arkadaş olur aradaki bağ daha kuvvetli olr.
Coraspirn de kullanıyormusn? İğne kaclk ? İştaha gelmişken soraym kaçıncı hafta düsüklern??He iste yuregini ferah tut annesi :)
Kan sulandiri igne kullaniyorum canim, kan pihtilasmasi dediler bana
Gecen haftaya kadar crinone jel de kullaniyordum, biraktirdi.
Ne güzel canım maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın :)İnslh iyiki onlar var ne olsa hemen soruyorum :)
Amin cnm inş. :)sen ne zaman gidiyorsun dr. Haftalarımız aynı seninle öğrenme ihtimalin var :))Kızlar @kirmizigitar B Biravucmutluluk veselinlilili hayirli olsun ya cinsiyetleri öğrenmissiniz ne mutlu size. Darisi basimiza. Allah hepimize hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Düsünsene senin topuklu ayakabilarini giymeye çalışacak rujuna ortak olacakYok cnm bn foto atmadım :) Bnm hislerim yanlış çıktı anneler hisseder tezini kendim için çürüttüm :) bnce seninki erkek :)) ay inş. Kızım bana ark. Olucak cidden çünkü yaşadığım yerde tekim desem yeridir:) can olucak bana:))
Amiinn her kıza br abla gerek :)Ne güzel canım maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın :)
Ayy yerim onları kız minicikler yaaBelki tahminleri var ama bekletiyolar emin olmak icin yada kiz:)) ayip deyip gostermiyor
Hayır sadece igne 4000 lik. 7-6-5 canım haftaları.Coraspirn de kullanıyormusn? İğne kaclk ? İştaha gelmişken soraym kaçıncı hafta düsüklern??
:)) düşünmesi bile çok güzel ya inş. O tatlı duyguları yaşarım yaşarız :)) bu tezin doğru baştan beri bnm eşim hep kız dedi ve kız çıktı bnde pek ona kulak asmamıştım aman ne anlar diye :))kızının şerefine yemekte ıskaladı :)))Düsünsene senin topuklu ayakabilarini giymeye çalışacak rujuna ortak olacakbnm br yeğenim var 2 yaşından bu yana ne zamn gelse ayakkabilarimi giyer onlarla yürümek çok hoşuna gider brde sacimi tarayıp makyaj yapar bna kendi çapında makyaj tabi maymun ediyor beni :) çok tatlılar ya. Bu arada anneler hc birşey hissetmiyor sanırım hep tersi bakıyorum da bnm eşimin hissi çıktı bir çok kişide olduğu gbi eşler daha iyi hissediyor sanırım
Doktoruna sorsana kuzum? İlaç versin sana, artık iyice beslenmen lazım senin.Bu saatte benim gibi bulantiyla uğraşan var mı? Bugünü resmen aç tamamliyorum ne yediysem boşa gitti. Başım zonkluyo artıkBari bu kez kolay geçseydi hamileligim...
Ayni seninkinden ignem 0.4 bn coraspin de kullanıyorum canm gebe kalmadan önceden basladm dı ben :)Hayır sadece igne 4000 lik. 7-6-5 canım haftaları.
Sen coraspindemi kullanıyorsun? İğnen kaclık.
Aynen ya 6-7 cmlik kucuk insanlar:) cok sevimliler:)Ayy yerim onları kız minicikler yaa
Benimkinin ultrason fotolarımı inceledim çıkıntı yok
Bence de tahminleri var :) aman iyi olsunlar da bekleriz dogunca mıncırarak alırız intikamımızı
Cinsiyetini ögrenince etiketle benide hee
Ohh ne güzel. Hissetmiş işte adam eşleri dinlemek gerek :) hep birlikte yaşayalım inslh:)) düşünmesi bile çok güzel ya inş. O tatlı duyguları yaşarım yaşarız :)) bu tezin doğru baştan beri bnm eşim hep kız dedi ve kız çıktı bnde pek ona kulak asmamıştım aman ne anlar diye :))kızının şerefine yemekte ıskaladı :)))
Doktorum iğne ve vitamine devam dedi senin pıhtılaşman yüksekmi çıktı? Belkide garanti olsun diye verdi.Ayni seninkinden ignem 0.4 bn coraspin de kullanıyorum canm gebe kalmadan önceden basladm dı ben :)
Ben hem bogazım hem burnum yaKizlar boğazı yanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?