2017 EKİM Anne adayları

Belki tahminleri var ama bekletiyolar emin olmak icin yada kiz:)) ayip deyip gostermiyor

Yok cnm bn foto atmadım :) Bnm hislerim yanlış çıktı anneler hisseder tezini kendim için çürüttüm :) bnce seninki erkek :)) ay inş. Kızım bana ark. Olucak cidden çünkü yaşadığım yerde tekim desem yeridir:) can olucak bana:))

Bu saatte benim gibi bulantiyla uğraşan var mı? Bugünü resmen aç tamamliyorum ne yediysem boşa gitti. Başım zonkluyo artık Bari bu kez kolay geçseydi hamileligim...

He iste yuregini ferah tut annesi :)

Kan sulandiri igne kullaniyorum canim, kan pihtilasmasi dediler bana

Gecen haftaya kadar crinone jel de kullaniyordum, biraktirdi.
Coraspirn de kullanıyormusn? İğne kaclk ? İştaha gelmişken soraym kaçıncı hafta düsüklern??

Düsünsene senin topuklu ayakabilarini giymeye çalışacak rujuna ortak olacak bnm br yeğenim var 2 yaşından bu yana ne zamn gelse ayakkabilarimi giyer onlarla yürümek çok hoşuna gider brde sacimi tarayıp makyaj yapar bna kendi çapında makyaj tabi maymun ediyor beni :) çok tatlılar ya. Bu arada anneler hc birşey hissetmiyor sanırım hep tersi bakıyorum da bnm eşimin hissi çıktı bir çok kişide olduğu gbi eşler daha iyi hissediyor sanırım

Belki tahminleri var ama bekletiyolar emin olmak icin yada kiz:)) ayip deyip gostermiyor
Ayy yerim onları kız minicikler yaa

Benimkinin ultrason fotolarımı inceledim çıkıntı yok

Bence de tahminleri var :) aman iyi olsunlar da bekleriz dogunca mıncırarak alırız intikamımızı

Cinsiyetini ögrenince etiketle benide hee

:)) düşünmesi bile çok güzel ya inş. O tatlı duyguları yaşarım yaşarız :)) bu tezin doğru baştan beri bnm eşim hep kız dedi ve kız çıktı bnde pek ona kulak asmamıştım aman ne anlar diye :))kızının şerefine yemekte ıskaladı :)))

Aynen ya 6-7 cmlik kucuk insanlar:) cok sevimliler:)
Insan kizim veya oglum diye sevmek istiyo bidr hayalleri ona gore kurucam bi belli olsa
Ben 3 haftaya gidicem bi dahakine artik belli etsin valla:) sende etiketle ogrenince:)

Ohh ne güzel. Hissetmiş işte adam eşleri dinlemek gerek :) hep birlikte yaşayalım inslh

firarperest bnde hafif bulantı yasadigim oldu hep limonla bastirdim veya ekşi elma he brde 2 3 hafta ayvaya takmistim oda çok rahatlatıyordu dene bunları istersen umarm ise yarar. Çok sanırım senin bulantı ama denemek gerek . Benmki hafifti ama koku duyduğum anda kusturdu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…