2017 EKİM Anne adayları

Aynen ya 6-7 cmlik kucuk insanlar:) cok sevimliler:)
Insan kizim veya oglum diye sevmek istiyo bidr hayalleri ona gore kurucam bi belli olsa
Ben 3 haftaya gidicem bi dahakine artik belli etsin valla:) sende etiketle ogrenince:)

Ben ikisi için kuruyorum, seslenme bari kızım, oğlum diye sinirlendirme miniği
Ben iki hafta anca dayanırım giderim belki
Mutlaka etiketlerim.

Sarı pijama takımı gibi değişik birşey aldım 3 çiftte çorap renk renk

Ben çok acı, ekşi, tuzlu yiyorum tatlıyı hiç istemiyorum ki normalde severdim.
Gerci aş ermekle baglantısı yokmuş.

Buradaki herkes öğrendi rahat ya bize rüyaya yatalım yada fal bakalım bence, buluttan nem kapacağız

Doktorum iğne ve vitamine devam dedi senin pıhtılaşman yüksekmi çıktı? Belkide garanti olsun diye verdi.

Ben hem bogazım hem burnum ya
Ne kadar yüksek bilmiyorum ama 2 gen homozigot pai-1 4g4g sanırım bu onemliymis brde şey var a1298c homozigot diger 677 olan heterezigot böyle canm. Hematoloji doktoru bna 5000lik iğne önermişti ama kadın doğum sadece 5000lik iğne az olur gebelk öncesi coraspin başlayalım gebe kalınca 4000lik clexane başlarız ikisi br yeterli olur dedi .

Bu arada bn hc vitamn kullanmadim vermedi doktor . Daha yenice demir hapı başladı..

Anladım benimde bunlara bakıldı her doktor farklı yorumluyor degerleri 3 doktora gitmiştim, senin doktorum işini sıkıya almış.
Ben hamile kalmadan önce (o ay hamileymişim) benim ve eşimin tüm genetiğine baktılar. O sırada yeniden pıhtılaşmaya bakılmıştı.
kirmizigitar da igne kullanıyor sadece.
Ben şuan decavit ve kan hapı kullanıyorum, bu gidişimde verdi.

BAna sadece decavit verdi. Kan hapina yuksrk ihtimal 18. Haftada baslatacak...

Bulanti bende de oldu da ilaca baglmadim sanki:) daha donden beri kullaniyorum ama garip yapti cok...demek bulantilar da ondanmis...
Yanımdaydı baktım ondanmış, yoksa geçmişti bulantılarım benim,
Sakın kesme ilacımı iç yinede doktor aksini demedikçe.
Ceviz de ye kız kuru üzüm vitamin olsun yiğenime

BAna sadece decavit verdi. Kan hapina yuksrk ihtimal 18. Haftada baslatacak...
Bana elevit vermişti burada domuz şeyi falan var dediler içmeden gittim decavit aldım. Doktorum hemen yazdı bana kan hapınıda demek ki öyle uygun gördü.
Kız kirmizi nasıl geçecek bizim bu telaşla hamileliğimiz

Iyi geceler kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Doktora cinsiyet için tahminini sordum tam o sırada bebeğim dönüp bacaklarını açtı. Doktorum aa erkek dedi :) Çok büyük ihtimal erkek 16. Haftada bir daha bakalim dedi. Kiz bekliyordum saskinim :) free beta hcg, kalp atış hızı, suratimdaki egzama hepsi kiza işaret ediyordu. Hayırlısı olsun sağlıkla doğsun insallah. Bir dahaki kontrol tam 4 hafta sonra geçmez zaman artık.

Cocuklari atrese sokmayalim da biz strese girsek te olur:)

Bak sana demistim kesin erkek seninki diye:) butun herseyimiz bir gidiyor seninle de.... kalp atis hizi, hcg, yuzde lekelenme... ama benimki de erkek doktorlarimin baska ihtimali bile yok erkek canim bu dediler direkt:)

Dun sarma sararken dedim ki la tek basina da zor sariliyo bu meret bi kizim olaydi bana yardim ederdi oglum anca lop lop goturmeyi bilir ama neyse korunmayayim bari dogumdan sonra ikinci belki kiz olur dedim kendi kendime:) planlar planlar:)

Cnm bnde erkek düşünüyordum kız çıktı :)) sağlıklı sıhhatli olsunlarda alışırsın merak etme bnde cuma günü öğrendim hala şaşkınım :)

Kız sen hayırdır bu saatte görevlimisin :))

Sen uyumuyor musun hic :))

Valla bilmiyorum kan pıhtılaşması topigi de genelde HOMOZİGOT olan hepsine hem iğne hem coraspin veriyorlar di bnada aynı verdi . Ciddi yan etkileri varmis coraspinin mide kanaması yapabiliyormus fazlası kan sıvıligi yeterli mi diye testte yaptı doğru tedavi dedi . İnslh br sorun yasamayz hiç bu aşamaya gelmedim bn daha önce bu gittiğimde dedi artık korkma kolay kolay birsy olmaz iğneni aksatma dedi o kadr. Umarm birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…