- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.201
Şaşırtıcı bir sekilde seninle aynı gidiyoruz canım doğru söylüyorsun :) Ben kendimi kıza çok almistirmisim şok oldum. Kiz dese de bu kadar s evinecektim buna eminim. Yapi itibariyle belirsizliği sevmiyorum. Eşim çok sevindi ama baştan beri erkek diyordu. Ikincisi kiz olur insallah Rabbim ikisinin de tadını tattırdı bizlere :) Hamarat hatun sapmalar sarılmış yorulmussundur.Cocuklari atrese sokmayalim da biz strese girsek te olur:)
Bak sana demistim kesin erkek seninki diye:) butun herseyimiz bir gidiyor seninle de.... kalp atis hizi, hcg, yuzde lekelenme... ama benimki de erkek doktorlarimin baska ihtimali bile yok erkek canim bu dediler direkt:)
Dun sarma sararken dedim ki la tek basina da zor sariliyo bu meret bi kizim olaydi bana yardim ederdi oglum anca lop lop goturmeyi bilir ama neyse korunmayayim bari dogumdan sonra ikinci belki kiz olur dedim kendi kendime:) planlar planlar:)
Senin de hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insallah.Cnm bnde erkek düşünüyordum kız çıktı :)) sağlıklı sıhhatli olsunlarda alışırsın merak etme bnde cuma günü öğrendim hala şaşkınım :)
Yeni okudum canım hayırlı olsunYa ismimle yeniden geldim diğeri iptal :))kızım olucak duymayan kalmışmıydı@dilarazeynel canım gerek kalmadı bu ismimle devam ediyorum
Kız sen hayırdır bu saatte görevlimisin :))
Sen uyumuyor musun hic :))
kirmizigitar kız kv gelcek hadiii uyan :)
Şaşırtıcı bir sekilde seninle aynı gidiyoruz canım doğru söylüyorsun :) Ben kendimi kıza çok almistirmisim şok oldum. Kiz dese de bu kadar s evinecektim buna eminim. Yapi itibariyle belirsizliği sevmiyorum. Eşim çok sevindi ama baştan beri erkek diyordu. Ikincisi kiz olur insallah Rabbim ikisinin de tadını tattırdı bizlere :) Hamarat hatun sapmalar sarılmış yorulmussundur.
İlacim var canım da bazı günler o da işe yaramıyorDoktoruna sorsana kuzum? İlaç versin sana, artık iyice beslenmen lazım senin.
Kesinlikle katılıyorum, inanmıyorum bende .Eksi ,tatlı yemeklede alakası yok, göğüs kararmasi, buyumesiylede vs.bnm ilk oğlum da da büyüdü göğüslerim kalcam eksi yedim hep vs.bundada ayni bence bünyeyle fln alakali sanirimKizlar esimin bugun calismasi gerekti kv iptal ettik:) sarmalar bana kaldi nanay:):) gece uyandim burnum tikanmis iki siteye bakip geri yattim vala kocamdan cok sizle gorusuyoruz he:)
Sorma yaw:) cok hamarat:) evlendigimden beri ikinci mi ne yaptim daha:)
Demekki neymis belirti ivir zivir hepsi hikayeymis kuzu:) yok memen buyurse kiz kararirsa erkek diyolar benim kocaman oldu rengi acildi aksine:)
Dediklerinin hepsini denedim canım ama söylemesi ayıp cikarttigim zaman inanılmaz tiksindim hepsinden. Bazen iyi oluyorum Heh geciyo bulantilar diyorum ama sonra bi geliyo tam geliyo. Acaba yine mi kız benimki ondan mi böyleyim? Hayırlısı...firarperest bnde hafif bulantı yasadigim oldu hep limonla bastirdim veya ekşi elma he brde 2 3 hafta ayvaya takmistim oda çok rahatlatıyordu dene bunları istersen umarm ise yarar. Çok sanırım senin bulantı ama denemek gerek . Benmki hafifti ama koku duyduğum anda kusturdu yani.
İlaç vermedimi Dr. Cnm yemen lazım çünkü senden alıyo bebek artik tansiyonunda etkilenir .Allah korusun ...Bu saatte benim gibi bulantiyla uğraşan var mı? Bugünü resmen aç tamamliyorum ne yediysem boşa gitti. Başım zonkluyo artıkBari bu kez kolay geçseydi hamileligim...
İlaç verdi canım günde bi tane atıyorum bazen iyiyim ama bazen de böyle işte. Zorlanmaktan tahriş oldu boğazım kanıyor bildiğin. İyi olduğum zaman beslenmeye çalışıyorum ışte.İlaç vermedimi Dr. Cnm yemen lazım çünkü senden alıyo bebek artik tansiyonunda etkilenir .Allah korusun ...
Sağol cnm çok teşekkür ederim :)Yeni okudum canım hayırlı olsun
Artik bizim yedigimizden ictigimizden mi aliyor canim artik depolari birakti desene o zaman daha dikkat etmek lazim yedigimize artik :)İlaç vermedimi Dr. Cnm yemen lazım çünkü senden alıyo bebek artik tansiyonunda etkilenir .Allah korusun ...
Yawru ben zaten full yatista oldigim icin sag olsun annem yapiyor ama bakma sen annem yokken de cok bisey yapmiyordum yoruluyorum diye :)Günaydın kızlar, ev işleri beni bekliyor ama yapamıyorum yetiştiremiyorum. Siz yapabiliyor musunuz ev işlerini?
Amin canm sn kız istiyordun sanırm ama doktorun erkek gbi demsti demihayirlisini versn Rabbim
kirmizigitar çıkıyorum yola simdi aksama ordayım sarmaları gebertmeye geliorum kocanda yokmuş nasilsa
Günaydın kızlar, ev işleri beni bekliyor ama yapamıyorum yetiştiremiyorum. Siz yapabiliyor musunuz ev işlerini?
Kıyamam ya başka çaresi yokmu dur bu bulantının acabaİlaç verdi canım günde bi tane atıyorum bazen iyiyim ama bazen de böyle işte. Zorlanmaktan tahriş oldu boğazım kanıyor bildiğin. İyi olduğum zaman beslenmeye çalışıyorum ışte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?