2017 EKİM Anne adayları

Şaşırtıcı bir sekilde seninle aynı gidiyoruz canım doğru söylüyorsun :) Ben kendimi kıza çok almistirmisim şok oldum. Kiz dese de bu kadar s evinecektim buna eminim. Yapi itibariyle belirsizliği sevmiyorum. Eşim çok sevindi ama baştan beri erkek diyordu. Ikincisi kiz olur insallah Rabbim ikisinin de tadını tattırdı bizlere :) Hamarat hatun sapmalar sarılmış yorulmussundur.

Kız sen hayırdır bu saatte görevlimisin :))

Sen uyumuyor musun hic :))

kirmizigitar kız kv gelcek hadiii uyan :)

Kizlar esimin bugun calismasi gerekti kv iptal ettik:) sarmalar bana kaldi nanay:):) gece uyandim burnum tikanmis iki siteye bakip geri yattim vala kocamdan cok sizle gorusuyoruz he:)

Sorma yaw:) cok hamarat:) evlendigimden beri ikinci mi ne yaptim daha:)

Demekki neymis belirti ivir zivir hepsi hikayeymis kuzu:) yok memen buyurse kiz kararirsa erkek diyolar benim kocaman oldu rengi acildi aksine:)

Sabaha karsi karnimin alt orta kismina bir igne batmasi oldu ayyy yapacaktim tam gecti:)) bide kulagim tikandi aksi gibi ya

Napsak bu burunlari yaw .Benide geceleri uyutmuo ,ağzımdan nefes aliyorum mecbur bu seferde ağzım kuruyo, suyu daha yutmadan geri kuruyo .

Kesinlikle katılıyorum, inanmıyorum bende .Eksi ,tatlı yemeklede alakası yok, göğüs kararmasi, buyumesiylede vs.bnm ilk oğlum da da büyüdü göğüslerim kalcam eksi yedim hep vs.bundada ayni bence bünyeyle fln alakali sanirim

Dediklerinin hepsini denedim canım ama söylemesi ayıp cikarttigim zaman inanılmaz tiksindim hepsinden. Bazen iyi oluyorum Heh geciyo bulantilar diyorum ama sonra bi geliyo tam geliyo. Acaba yine mi kız benimki ondan mi böyleyim? Hayırlısı...

Bu saatte benim gibi bulantiyla uğraşan var mı? Bugünü resmen aç tamamliyorum ne yediysem boşa gitti. Başım zonkluyo artık Bari bu kez kolay geçseydi hamileligim...
İlaç vermedimi Dr. Cnm yemen lazım çünkü senden alıyo bebek artik tansiyonunda etkilenir .Allah korusun ...

İlaç vermedimi Dr. Cnm yemen lazım çünkü senden alıyo bebek artik tansiyonunda etkilenir .Allah korusun ...
İlaç verdi canım günde bi tane atıyorum bazen iyiyim ama bazen de böyle işte. Zorlanmaktan tahriş oldu boğazım kanıyor bildiğin. İyi olduğum zaman beslenmeye çalışıyorum ışte.

Kızlaaar bilenler bilir istifralarımla aylar günler geçerken tam geçti dediğim anda fena halde grip oldum alev alev yandığım doğru
Dün doktora gittim kıza çok hevesliydim kalp atışı muhabbetine göre de kız olacaktı ama doktorum kesinlikle erkek dedi hayırlı sağlıklı olur inş
2li testi yapmayanlardanım 4 lü için gün aldım bu konuda bilgisi olan var mı?? ☺

Artik bizim yedigimizden ictigimizden mi aliyor canim artik depolari birakti desene o zaman daha dikkat etmek lazim yedigimize artik :)

Günaydın kızlar, ev işleri beni bekliyor ama yapamıyorum yetiştiremiyorum. Siz yapabiliyor musunuz ev işlerini?
Yawru ben zaten full yatista oldigim icin sag olsun annem yapiyor ama bakma sen annem yokken de cok bisey yapmiyordum yoruluyorum diye :)

Amin canm sn kız istiyordun sanırm ama doktorun erkek gbi demsti demi hayirlisini versn Rabbim

Günaydın canım. Yok doktor bana daha cinsiyetle ilgili hicbisey demedi. Evet kız istiyorum ama erkek hissediyorum demisyim sanirim onu hatirliyosun tatlim sen. Saglikli sihhatli olsun da baska bisry istemem tabi ama yine de insan merak ediyo

kirmizigitar çıkıyorum yola simdi aksama ordayım sarmaları gebertmeye geliorum kocanda yokmuş nasilsa

Gel annem gel sen beklerim bu aksam yemege de yalnizim zaten:)

Günaydın kızlar, ev işleri beni bekliyor ama yapamıyorum yetiştiremiyorum. Siz yapabiliyor musunuz ev işlerini?

Hahahah dun temizlik yaptim ama nasil yaptim gorseydin kahkahayla gulerdin halime:) elimde toz bezi iki siliyorum ortada supurge birakip yatiyorum bir saat uyuyorum kalkip supuruyorum yine oturuyorum felan... aksama kadar boyle boyle yaptim iste buna ragmen bel agrisindan oldum oldum.

Bi de benim boyum cok cok kisa, cuceden birazcik uzunum:) e hep uzanmam gereken yerler oluyo felan esim cok uzun onunla olunca uzanmali isleri hep ona hirakiyorum boyle tabureye in cik felan korkuyorum da.... neyse cok sey etmiyim dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…