2017 EKİM Anne adayları

Canim benim kontrol 27 nisanda. Daha 2 hafta var yaw zaman gecmiyor resmen. Cinsiyeti de bi kenara biraktim, bebisimi cok ozledim
Cancagiz uzgunum ama bu gittiginde oyle bebegini ekranda ful goremixeksin:) karisik kurusuk bisiler gordum ben bu kez. Buyumusler ekrana tamami sigmiyor:) bi kicina bakiyor doktor bir basina oyle olunca sen hicbisey anlamiyorsun:)

Ben hareket edip etmedigini bile anlmadim doktor bakti bakti ben uyuyomu dedim yok yahu baksana su penis dedi:) ben hicbisey gormedim:) ben kan akisina damarlarina bakiyorum dedi:)

Tabi cnm plasentadan alio oksijeni ,beslenmesi, büyümesi için gerekli olan şeyleri. Abi, abla oldular artıkım

Aksine canim hicbisey yemek istemiyor:) ilaci icmeye basladigim gunden beri boyleyim hafif bulanti da yapti.... bunyeme fazla geldi demekki:)

Olabilir kirmizicim ama sen kafana takmamaya calis ilac atmiyormus gibi dusun :) psikoloji de cok etkili baslarda ben boyle okudukca bulantilar vs yasiyordum annem dedi benim hamileligim gayet rahatt cok bulantim yoktu senin de cok olmaz dedi şıp bulantilar gecti her seyi yiyip ictim aahahhaha :)

Cinsiyet le alakası yok bence ya o yapisal birşey. İnslh bu oğlan olur :) tabi en güzeli hayırlı evlat olması ve sağlıkli olması

Bugun adami ise geciriyorum ay bi askim kabarmis kirk kere optum :) ne o ekim anneleri saha uyanmadi herhalde dedi:)
Hahahahahah

Benim ki de; Hayatım sanki karnim agriyor ya diyince git ekim annelerine sorsana diyor :)

Kiyamam yaaa onlarla da ilgilenelim ekim babalari açalım

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben fazla kilolu olduğum için doktor vitamin falan vermedi Folik asite devam et dedi bi de devit kullanıyorum sadece ama birkaç gündür başımı kaldıramıyorum midem çok bulanıyor hiçbir şey yemek istemiyorum günde tek öğün besleniyorum sadece çarpıntı falan da oluyo çok yoruluyorum annem yengem falan kansız olabilirsin diyo.. Acaba doktor kilolu olduğum için herşeyin vücudumda fazladan olduğunu falan mı düşünüyo şimdiye kadar bi kere kan verdim sadece..

Sorma ya kiyamiyorum da:) acalim bi site onlarda ordan eslerinin durumunu konussun "aga durup dururken agliyo bu hatun sizinkilerde agliyomu" diye:)
Bnm kocam sağolsun kendisini asla ilgisiz bırakmaz ne yapar ne eder kendi ile ilgilendirir ilgilenmezsem sinirlenir bozuk atar mecbur o yüzden BN iki çocuklu bir ebeveyn olucam :) kendide öyle diyor :)

Kiz kociskolarinizi ihmal etmeyin yaww :))

Ben adamla son aganigimi cocuk oldugu gece yasamistim bir de:) yazik adama:) telefonu da dusurmuyo elinden bu hatun :)

Kuzu bazi doktorlar 16-18 haftadan sonra veriyor ek vitamini. Her doktorun yorumu farkli oluyor bazilari simdiden kan hapina baslamis mesela benim doktorum 18 den once gerek duymadi...

İkili test sonucum cikana kadar folic e devam et dedi bana mesela. Onu gordukten sonra multivitamine gecti. Bence cok irdeleme cok gerekli degilmis aslinda bu vitaminler duzgun beslendiginiz surece gerek yoktur diyor bir doktoru dinledim de...

Kuzu bazi doktorlar 16-18 haftadan sonra veriyor ek vitamini. Her doktorun yorumu farkli oluyor bazilari simdiden kan hapina baslamis mesela benim doktorum 18 den once gerek duymadi...

İkili test sonucum cikana kadar folic e devam et dedi bana mesela. Onu gordukten sonra multivitamine gecti. Bence cok irdeleme cok gerekli degilmis aslinda bu vitaminler duzgun beslendiginiz surece gerek yoktur diyor bir doktoru dinledim de...[/QUOTE]

Canım valla bilemedim tamam ben de kilo almak istemiyorum ama yerimden kalkamıyorum 3 ay bitti mide bulantım arttı benim anlamadım noldu sebze ağırlıklı beslen diyo da benim canım hiçbir şey yemek istemiyo ve maalesef çok sağlıklı beslendiğim de söylenemez..

Canım valla bilemedim tamam ben de kilo almak istemiyorum ama yerimden kalkamıyorum 3 ay bitti mide bulantım arttı benim anlamadım noldu sebze ağırlıklı beslen diyo da benim canım hiçbir şey yemek istemiyo ve maalesef çok sağlıklı beslendiğim de söylenemez..[/QUOTE]
Bende simdi ayni seyi dusunuyorsum biliyomusun.

Sabah uyandim bi sut ictim bi de portakal havuc suyu siktim kendime ictim daha bisey yemedim canim istemiyo...

Ne yiyip icmek lazim bilemiyorum vala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…