- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.221
Amin cnm inş. :)sen ne zaman gidiyorsun dr. Haftalarımız aynı seninle öğrenme ihtimalin var :))
Cancagiz uzgunum ama bu gittiginde oyle bebegini ekranda ful goremixeksin:) karisik kurusuk bisiler gordum ben bu kez. Buyumusler ekrana tamami sigmiyor:) bi kicina bakiyor doktor bir basina oyle olunca sen hicbisey anlamiyorsun:)Canim benim kontrol 27 nisanda. Daha 2 hafta var yaw zaman gecmiyor resmen. Cinsiyeti de bi kenara biraktim, bebisimi cok ozledim
Tabi cnm plasentadan alio oksijeni ,beslenmesi, büyümesi için gerekli olan şeyleri. Abi, abla oldular artıkımArtik bizim yedigimizden ictigimizden mi aliyor canim artik depolari birakti desene o zaman daha dikkat etmek lazim yedigimize artik :)
Yawru ben zaten full yatista oldigim icin sag olsun annem yapiyor ama bakma sen annem yokken de cok bisey yapmiyordum yoruluyorum diye :)
Bu decaviti kullananlarda mide sikintisi eksime yanma ve istahsizlik oldumu?
Aksine canim hicbisey yemek istemiyor:) ilaci icmeye basladigim gunden beri boyleyim hafif bulanti da yapti.... bunyeme fazla geldi demekki:)Ben de decavit kullaniyorum tatlim ama iştah açılmasından baska etkisi olmadi. Gayet rahat iciyorum.
Aksine canim hicbisey yemek istemiyor:) ilaci icmeye basladigim gunden beri boyleyim hafif bulanti da yapti.... bunyeme fazla geldi demekki:)
Cinsiyet le alakası yok bence ya o yapisal birşey. İnslh bu oğlan olur :) tabi en güzeli hayırlı evlat olması ve sağlıkli olmasıDediklerinin hepsini denedim canım ama söylemesi ayıp cikarttigim zaman inanılmaz tiksindim hepsinden. Bazen iyi oluyorum Heh geciyo bulantilar diyorum ama sonra bi geliyo tam geliyo. Acaba yine mi kız benimki ondan mi böyleyim? Hayırlısı...
Ay ben yerim onlarin abi ablaliklarini :)Tabi cnm plasentadan alio oksijeni ,beslenmesi, büyümesi için gerekli olan şeyleri. Abi, abla oldular artıkım
HahahahahahBugun adami ise geciriyorum ay bi askim kabarmis kirk kere optum :) ne o ekim anneleri saha uyanmadi herhalde dedi:)
Sorma ya kiyamiyorum da:) acalim bi site onlarda ordan eslerinin durumunu konussun "aga durup dururken agliyo bu hatun sizinkilerde agliyomu" diye:)Hahahahahah
Benim ki de; Hayatım sanki karnim agriyor ya diyince git ekim annelerine sorsana diyor :)
Kiyamam yaaa onlarla da ilgilenelim ekim babalari açalım
Sorma ya kiyamiyorum da:) acalim bi site onlarda ordan eslerinin durumunu konussun "aga durup dururken agliyo bu hatun sizinkilerde agliyomu" diye:)
Sorma ya kiyamiyorum da:) acalim bi site onlarda ordan eslerinin durumunu konussun "aga durup dururken agliyo bu hatun sizinkilerde agliyomu" diye:)
Ya evet özleniyor bu insan yavruları çok tatlılar ya :)Canim benim kontrol 27 nisanda. Daha 2 hafta var yaw zaman gecmiyor resmen. Cinsiyeti de bi kenara biraktim, bebisimi cok ozledim
Bnm kocam sağolsun kendisini asla ilgisiz bırakmaz ne yapar ne eder kendi ile ilgilendirir ilgilenmezsem sinirlenir bozuk atar mecbur o yüzden BN iki çocuklu bir ebeveyn olucam :) kendide öyle diyor :)Sorma ya kiyamiyorum da:) acalim bi site onlarda ordan eslerinin durumunu konussun "aga durup dururken agliyo bu hatun sizinkilerde agliyomu" diye:)
Kiz kociskolarinizi ihmal etmeyin yaww :))
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben fazla kilolu olduğum için doktor vitamin falan vermedi Folik asite devam et dedi bi de devit kullanıyorum sadece ama birkaç gündür başımı kaldıramıyorum midem çok bulanıyor hiçbir şey yemek istemiyorum günde tek öğün besleniyorum sadece çarpıntı falan da oluyo çok yoruluyorum annem yengem falan kansız olabilirsin diyo.. Acaba doktor kilolu olduğum için herşeyin vücudumda fazladan olduğunu falan mı düşünüyo şimdiye kadar bi kere kan verdim sadece..
Kuzu bazi doktorlar 16-18 haftadan sonra veriyor ek vitamini. Her doktorun yorumu farkli oluyor bazilari simdiden kan hapina baslamis mesela benim doktorum 18 den once gerek duymadi...
İkili test sonucum cikana kadar folic e devam et dedi bana mesela. Onu gordukten sonra multivitamine gecti. Bence cok irdeleme cok gerekli degilmis aslinda bu vitaminler duzgun beslendiginiz surece gerek yoktur diyor bir doktoru dinledim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?