2017 EKİM Anne adayları

Merhaba arkadaslar iyi pazarlar:) ben ikili test ile ilgili fikir almak istiyorum.gebelik takibi icin iki farkli doktora gidiyorum.uc dort gun once birine gittim ultrasonda inceledi sorun yok dedi ama ikili test icin kan vermeyi size birakiyorum eger bir sorun ciktiginda aldirmayi dusunurseniz kan verin dedi yoksa kafanizi karistirmayin kesin sonuc vermiyor zaten dedi.Diger doktoruma da haftaya gidicem onunla da konusacagim bu konuyu siz ne dusunuyorsunuz.doktorlarinizin yaklasimi neydi.yaptirmayan yaptiran herkesten bilgi rica ediyorum :)

Bende simdi ayni seyi dusunuyorsum biliyomusun.

Sabah uyandim bi sut ictim bi de portakal havuc suyu siktim kendime ictim daha bisey yemedim canim istemiyo...

Ne yiyip icmek lazim bilemiyorum vala...[/QUOTE]

Ya böyle herkese bakıyorum bebişleri için hep sağlıklı şeyler yiyorlar ben etle tavuktan iğrendim zaten asla yiyemiyorum ağzıma iki lokma bişey girince mutlu oluyorum yiyebildim diye.. Hamilelik çok değişik bişeymiş yaa..

Benim doktorum da kararı bize bıraktı usg de bi sorun çıkmadı şükür kan testi de size kalmış dedi eşinizle düşünün dedi biz de sonuç ne olursa olsun aldırmayı zaten düşünmediğimiz için yaptırmak istemedik..

Canim benim doktorum 12. Haftada gittim eline koluna bakti sonra seni perinatologa yonlendiricem ikili test icin dedi bende tirstim bi aksilik var da perinatologun mu gormesini istiyo acaba diye:) kosa kosa randevu aldim gittim oraya da zaten ikili teste geldim deyince kan vermek istemiyorum demek bi sacma olacagindan kuzu kuzu ne dedilerse yaptim:)

Ay canim benim de dr. Yasakladi iliskiyi zaten malum kanamalarimdan falan ne zaman kadar boyle olcak bilmiyorum. Gecen dr.a gittik iliski yok dedi ben de o zaten yok da demisim esim evde diyor boyle dedin diye baya gulduk :)) bi de ben folici 1 haftadir bıraktım dr.A bisey demedim 3 ay bitti sonucta ilacim da bitti heralde devam et demez

CNM bn yaptırmadım ayrıntılı ulturasyon düşünüyorum kendimi strese sokmak istemiyorum nasipte ne varsa oluyor sonuç kötüde olsa aldırmıycsm zaten ömrü veren Allah'tır :)

Biz de ayni sekilde dusunduk.usg de sorun cikmadi sukur.haftaya da diger doktoruma gidicem.gene bir danismak istedim tesekkur ederim:)

Benim doktorum ilk hamileligimde surekli her gittigimizde cinsel hayatiniza ara vermeyin diyordu.

Bu hamileligimde kanamalarim olmusu basta riskimiz var bir sure uzak durun birbirinizden dedi. Sonraki kontrolde de riskler bitmis rapor bittikten sonra ise donebilirsin dedi ama iliski yasaginiz bitti demedi.

Somdi gittigimde sorsam iliski yasagi devam ediyor ku diye adim kadar eminim verecegi tepkiden:) gozlerini devasa acar ve siz hala sevismiyomusunuz der:) ay cok utanirim sormayayim daha iyi:)

Anladim canim usg incelemesini yapti doktorum bir sorun cikmadi haftaya da diger doktorum yapicak gene de bir danismak istedim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize:)

CNM bn yaptırmadım ayrıntılı ulturasyon düşünüyorum kendimi strese sokmak istemiyorum nasipte ne varsa oluyor sonuç kötüde olsa aldırmıycsm zaten ömrü veren Allah'tır :)
Aynen canim ben de ayrintili ultrasona gitmeyi dusunuyorum haftamiza var daha :) Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin:)

Canım kilolu olmak herşeyinin fazla olması demek değil. Benim çok tanıdığım var öyle kilolu ama kansızlık çeken, zayıf olup ta kanı çok iyi olan var. Halsizlik hamilelik getirisi tabi ama Bence tam kan tahlili yaptır, ona göre ilaç takviyesi olur. Ben 7. Haftadan başlayıp haftada 1 dodex kan iğnesi vuruldum. (5haftalık kutu)

Cinsiyet le alakası yok bence ya o yapisal birşey. İnslh bu oğlan olur :) tabi en güzeli hayırlı evlat olması ve sağlıkli olması
İnşallah canım valla gönlümüzden geçen o :) Tabi ki hayırlı sağlıklı bi evlat olsun da oğlan olursa bi daha da çocuk düşünmem gibi geliyor. Büyük de konusmiyim tabi :) Bu sürpriz oldu zaten :)

Kızçeler... sizde de yatakta sağdan sola dönerken göbeğinizin altında kayan birşey varmış gibi oluyor mu. Sanki kese löp diye öbür tarafa geçiyor, tırsıyorum öyle olunca. Pek bir göbekte yok ortada görünen.

Evet yaa ama ben hep sola yatıyorum aniden dönsem dediğin gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…