- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.241
Bende simdi ayni seyi dusunuyorsum biliyomusun.Canım valla bilemedim tamam ben de kilo almak istemiyorum ama yerimden kalkamıyorum 3 ay bitti mide bulantım arttı benim anlamadım noldu sebze ağırlıklı beslen diyo da benim canım hiçbir şey yemek istemiyo ve maalesef çok sağlıklı beslendiğim de söylenemez..
Merhaba arkadaslar iyi pazarlar:) ben ikili test ile ilgili fikir almak istiyorum.gebelik takibi icin iki farkli doktora gidiyorum.uc dort gun once birine gittim ultrasonda inceledi sorun yok dedi ama ikili test icin kan vermeyi size birakiyorum eger bir sorun ciktiginda aldirmayi dusunurseniz kan verin dedi yoksa kafanizi karistirmayin kesin sonuc vermiyor zaten dedi.Diger doktoruma da haftaya gidicem onunla da konusacagim bu konuyu siz ne dusunuyorsunuz.doktorlarinizin yaklasimi neydi.yaptirmayan yaptiran herkesten bikgi rica ediyorum :)
Merhaba arkadaslar iyi pazarlar:) ben ikili test ile ilgili fikir almak istiyorum.gebelik takibi icin iki farkli doktora gidiyorum.uc dort gun once birine gittim ultrasonda inceledi sorun yok dedi ama ikili test icin kan vermeyi size birakiyorum eger bir sorun ciktiginda aldirmayi dusunurseniz kan verin dedi yoksa kafanizi karistirmayin kesin sonuc vermiyor zaten dedi.Diger doktoruma da haftaya gidicem onunla da konusacagim bu konuyu siz ne dusunuyorsunuz.doktorlarinizin yaklasimi neydi.yaptirmayan yaptiran herkesten bikgi rica ediyorum :)
Ay canim benim de dr. Yasakladi iliskiyi zaten malum kanamalarimdan falan ne zaman kadar boyle olcak bilmiyorum. Gecen dr.a gittik iliski yok dedi ben de o zaten yok da demisim esim evde diyor boyle dedin diye baya gulduk :)) bi de ben folici 1 haftadir bıraktım dr.A bisey demedim 3 ay bitti sonucta ilacim da bitti heralde devam et demezBen adamla son aganigimi cocuk oldugu gece yasamistim bir de:) yazik adama:) telefonu da dusurmuyo elinden bu hatun :)
Kuzu bazi doktorlar 16-18 haftadan sonra veriyor ek vitamini. Her doktorun yorumu farkli oluyor bazilari simdiden kan hapina baslamis mesela benim doktorum 18 den once gerek duymadi...
İkili test sonucum cikana kadar folic e devam et dedi bana mesela. Onu gordukten sonra multivitamine gecti. Bence cok irdeleme cok gerekli degilmis aslinda bu vitaminler duzgun beslendiginiz surece gerek yoktur diyor bir doktoru dinledim de...
CNM bn yaptırmadım ayrıntılı ulturasyon düşünüyorum kendimi strese sokmak istemiyorum nasipte ne varsa oluyor sonuç kötüde olsa aldırmıycsm zaten ömrü veren Allah'tır :)Merhaba arkadaslar iyi pazarlar:) ben ikili test ile ilgili fikir almak istiyorum.gebelik takibi icin iki farkli doktora gidiyorum.uc dort gun once birine gittim ultrasonda inceledi sorun yok dedi ama ikili test icin kan vermeyi size birakiyorum eger bir sorun ciktiginda aldirmayi dusunurseniz kan verin dedi yoksa kafanizi karistirmayin kesin sonuc vermiyor zaten dedi.Diger doktoruma da haftaya gidicem onunla da konusacagim bu konuyu siz ne dusunuyorsunuz.doktorlarinizin yaklasimi neydi.yaptirmayan yaptiran herkesten bilgi rica ediyorum :)
Biz de ayni sekilde dusunduk.usg de sorun cikmadi sukur.haftaya da diger doktoruma gidicem.gene bir danismak istedim tesekkur ederim:)Benim doktorum da kararı bize bıraktı usg de bi sorun çıkmadı şükür kan testi de size kalmış dedi eşinizle düşünün dedi biz de sonuç ne olursa olsun aldırmayı zaten düşünmediğimiz için yaptırmak istemedik..
Benim doktorum ilk hamileligimde surekli her gittigimizde cinsel hayatiniza ara vermeyin diyordu.Ay canim benim de dr. Yasakladi iliskiyi zaten malum kanamalarimdan falan ne zaman kadar boyle olcak bilmiyorum. Gecen dr.a gittik iliski yok dedi ben de o zaten yok da demisim esim evde diyor boyle dedin diye baya gulduk :)) bi de ben folici 1 haftadir bıraktım dr.A bisey demedim 3 ay bitti sonucta ilacim da bitti heralde devam et demez
Anladim canim usg incelemesini yapti doktorum bir sorun cikmadi haftaya da diger doktorum yapicak gene de bir danismak istedim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize:)Canim benim doktorum 12. Haftada gittim eline koluna bakti sonra seni perinatologa yonlendiricem ikili test icin dedi bende tirstim bi aksilik var da perinatologun mu gormesini istiyo acaba diye:) kosa kosa randevu aldim gittim oraya da zaten ikili teste geldim deyince kan vermek istemiyorum demek bi sacma olacagindan kuzu kuzu ne dedilerse yaptim:)
Aynen canim ben de ayrintili ultrasona gitmeyi dusunuyorum haftamiza var daha :) Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin:)CNM bn yaptırmadım ayrıntılı ulturasyon düşünüyorum kendimi strese sokmak istemiyorum nasipte ne varsa oluyor sonuç kötüde olsa aldırmıycsm zaten ömrü veren Allah'tır :)
Amin cnm cümlemizin inş. :)Aynen canim ben de ayrintili ultrasona gitmeyi dusunuyorum haftamiza var daha :) Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin:)
Valla bildiğim kadarıyla yok canım.. Kızımda da boyleydim ben bünyem hamilelige böyle tepki veriyor sanki :) Genellikle 12-14 haftalar arası geçiyor bekliyorum bakalım.. Sağol ilgin için :)Kıyamam ya başka çaresi yokmu dur bu bulantının acaba
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum ben fazla kilolu olduğum için doktor vitamin falan vermedi Folik asite devam et dedi bi de devit kullanıyorum sadece ama birkaç gündür başımı kaldıramıyorum midem çok bulanıyor hiçbir şey yemek istemiyorum günde tek öğün besleniyorum sadece çarpıntı falan da oluyo çok yoruluyorum annem yengem falan kansız olabilirsin diyo.. Acaba doktor kilolu olduğum için herşeyin vücudumda fazladan olduğunu falan mı düşünüyo şimdiye kadar bi kere kan verdim sadece..
İnşallah canım valla gönlümüzden geçen o :) Tabi ki hayırlı sağlıklı bi evlat olsun da oğlan olursa bi daha da çocuk düşünmem gibi geliyor. Büyük de konusmiyim tabi :) Bu sürpriz oldu zaten :)Cinsiyet le alakası yok bence ya o yapisal birşey. İnslh bu oğlan olur :) tabi en güzeli hayırlı evlat olması ve sağlıkli olması
En kisa zamanda geçer inşallah rahat rahat yersin herseyiValla bildiğim kadarıyla yok canım.. Kızımda da boyleydim ben bünyem hamilelige böyle tepki veriyor sanki :) Genellikle 12-14 haftalar arası geçiyor bekliyorum bakalım.. Sağol ilgin için :)
İnşallah canım çok sağol :)En kisa zamanda geçer inşallah rahat rahat yersin herseyiSende sağol :))
Evet yaa ama ben hep sola yatıyorum aniden dönsem dediğin gibi oluyorKızçeler... sizde de yatakta sağdan sola dönerken göbeğinizin altında kayan birşey varmış gibi oluyor mu. Sanki kese löp diye öbür tarafa geçiyor, tırsıyorum öyle olunca. Pek bir göbekte yok ortada görünen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?