2017 EKİM Anne adayları

Kısmet valla herşey sn istediğin kadar plan yap :)

Tabi ya merak olmaz olurmu :) inslh öğrenirsin br dahaki kontrolde. Ne zaman gidiyorsun?

Cidden hayir diyemeyecegim:)

15. Hafta pozumuz

Eki Görüntüle 1983102
Ne tatlı olmuşsun sen öyle maşallah size beee bayağı hamile görünümüne gelmişsin sen

Benimkide çıktı eşim yuvarlanırsın yakında diyor çarpıcam bitane az kaldı

Oy verdik dedim bebegin canı kahve istiyor ısmarla bana
Rahat bırak çocugu alet etme dedi

Vala tam olarak sivri bir hamile gobegine sahibim:) erkek olunca sivri cikiyordu degil mi karin:)

Kahve cay zaten cok tuketmezdim ama hamile kaldigimdan beri tadina bile bakmadim... sadece canim ara sira cok fazla kola cekiyor ki onu da hic sevmem en son lisede fealn icmisimdir kesin...

Doktorlar değere göre veriyorlar iğneleri zaten.

Allah'ım izni ile birşey olmaz, aklına devamlı vesvese getirme. Neden korkuyorsun ki bu kadar?

Evet sivri olurmuş, paşamız kendini hemen belli etti

Cayı bazen limonata gibi içiyorum hiç sevmem normalde kahvaltıda canım isterse. Kahve tutkunuydum haftada bir eşimle sütlü içiyorum türk kahvesi azcık.

seninkide kirmizigitarınki gibimi

B Biravucmutluluk benim doktorum sadece igne verince acaba asprin de almam gerkeir mi diye cok sorguladim sonra forumda faktor 5 homozigot olanlarin bile sadece igneyle saglikli halilelik gecirdigini okudum anladigim kadariyla aspirin tek basina yeterli olmuyor ama igne yeterli oluyor sen ikisini bir aliyorsun dusun... benim doktorum belli hir aydan sonra igneyi birakabiliriz bile dedi hatta...

Merak etme o yuzden. Kullandigimiz dozlar yeterli...

Bu arada igne dozaji kisinin kilosuyla da orantili veriliyormus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…