- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.261
Kısmet valla herşey sn istediğin kadar plan yap :)İnşallah canım valla gönlümüzden geçen o :) Tabi ki hayırlı sağlıklı bi evlat olsun da oğlan olursa bi daha da çocuk düşünmem gibi geliyor. Büyük de konusmiyim tabi :) Bu sürpriz oldu zaten :)
En sevdiğim, geliyorum konum at :)Hepsi bitmedi gel gel:)
Heheheh hep o minnaklarin cani cekiyo zaten:)En sevdiğim, geliyorum konum at :)
Yada kargo yap, ben degil bebeğim istiyor
Tabi ya merak olmaz olurmu :) inslh öğrenirsin br dahaki kontrolde. Ne zaman gidiyorsun?Günaydın canım. Yok doktor bana daha cinsiyetle ilgili hicbisey demedi. Evet kız istiyorum ama erkek hissediyorum demisyim sanirim onu hatirliyosun tatlim sen. Saglikli sihhatli olsun da baska bisry istemem tabi ama yine de insan merak ediyo
Bende sana içli köfte, çiğ köfte yaparım kız :)Heheheh hep o minnaklarin cani cekiyo zaten:)
Ne tatlı olmuşsun sen öyle maşallah size beee bayağı hamile görünümüne gelmişsin sen
Ne tatlı olmuşsun sen öyle maşallah size beee bayağı hamile görünümüne gelmişsin sen
Benimkide çıktı eşim yuvarlanırsın yakında diyor çarpıcam bitane az kaldı
Oy verdik dedim bebegin canı kahve istiyor ısmarla bana
Rahat bırak çocugu alet etme dedi
Doktorlar değere göre veriyorlar iğneleri zaten.Valla bilmiyorum kan pıhtılaşması topigi de genelde HOMOZİGOT olan hepsine hem iğne hem coraspin veriyorlar di bnada aynı verdi . Ciddi yan etkileri varmis coraspinin mide kanaması yapabiliyormus fazlası kan sıvıligi yeterli mi diye testte yaptı doğru tedavi dedi . İnslh br sorun yasamayz hiç bu aşamaya gelmedim bn daha önce bu gittiğimde dedi artık korkma kolay kolay birsy olmaz iğneni aksatma dedi o kadr. Umarm birşey olmaz
Vala tam olarak sivri bir hamile gobegine sahibim:) erkek olunca sivri cikiyordu degil mi karin:)
Kahve cay zaten cok tuketmezdim ama hamile kaldigimdan beri tadina bile bakmadim... sadece canim ara sira cok fazla kola cekiyor ki onu da hic sevmem en son lisede fealn icmisimdir kesin...
Maşallah :) çok tatlı bnm bunkadar göbeğim YÖK :)
seninkide kirmizigitarınki gibimiNe tatlı olmuşsun sen öyle maşallah size beee bayağı hamile görünümüne gelmişsin sen
Benimkide çıktı eşim yuvarlanırsın yakında diyor çarpıcam bitane az kaldı
Oy verdik dedim bebegin canı kahve istiyor ısmarla bana
Rahat bırak çocugu alet etme dedi
Öne dogru gidiyor göbeğimin yanları ortaya toplandıseninkide kirmizigitarınki gibimi
Maşallah :) çok tatlı bnm bunkadar göbeğim YÖK :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?