2017 EKİM Anne adayları

Bnm kilo ya Gore fazla fazla o zamn bu doz :) bz coraspini keseceğiz 20de ama gönlüm razı değil inan br kan testi yaptırır gene değer çok iyi çıkarsa bırakırım yoksa doktora nasıl olsa sezeryan en azından 28 yda 30.haftaya kadr devam edeym rahat eder kafam :) faktör 5 olana iğne dozunu yüksek veriyorlar canm brde vücut yapısına da bağlı burda br arkadaş tanıyorum iğne ve coraspine rağmen gene yetersiz geldi tedavi kurtaj oldu . Pıhtılaşmasi benmle aynı hatta iğneyi 0.6 kullandı o . Bu işler karışık yani

Doktorlar değere göre veriyorlar iğneleri zaten.

Allah'ım izni ile birşey olmaz, aklına devamlı vesvese getirme. Neden korkuyorsun ki bu kadar?
Korkmuyorum ki kuzum tedavimn doğru olduğunu biliyorum bn :) başka sebeplerle brsey olur diye endisem var ister istemez :)

sivriye erkek yuvarlaga kız diyorlar:)) bende daha hicbisey yok gecen kuzene foto attım sen hamile olduguna eminmisin diyo:)
Senin ki çıkmadı mı daha? Demekki iç karnın var öyle derler ya :) 1-2 haftaya çıkar bayağı belli eder kendini annesi :)

Benimki sivrimi oluyor şimdi :)

He aynen bu tarif, büyüdüğü için galiba değil mi?
Sordunmu doktoruna hiç?

Sormadim ama deneyimli gebelere sordum hepsi normal dedi.

Yavru onu da sordum 0,4 clexan kullaniyprum dedi. Aspirin aslinda cok matah bir ilac degil bence doktorun kesmekte hakli mide kanamasi fealn yapabiliyomus allah korusun... igneyi birak dese dusunurum de aspirin...

Aslinda aspirinin ilk 12 hafta kullanilmasi bile cok sakincaliymis... bakma ezbere veriyor doktorlar

Senin ki çıkmadı mı daha? Demekki iç karnın var öyle derler ya :) 1-2 haftaya çıkar bayağı belli eder kendini annesi :)

Benimki sivrimi oluyor şimdi :)
yok bende ya eski halimdeyim hala hep ic karnım buyuk olsun diye dua ederdim tuttumu acaba:)
ortaya toplandıysa sivrilesiyor heralde bide kalcadan kilo alınıyorsa da kız cocuk olurmus:) ogrenene kdr boyle varsayımlara devam edicez:)

yok bende ya eski halimdeyim hala hep ic karnım buyuk olsun diye dua ederdim tuttumu acaba:)
ortaya toplandıysa sivrilesiyor heralde bide kalcadan kilo alınıyorsa da kız cocuk olurmus:) ogrenene kdr boyle varsayımlara devam edicez:)
Kalcam cok cabuk buyur benim bak ama cidden hic buyumedi bacaklarim felan aynen minikledi... demekki sadece gobek cikacak

Ay kahkaha attım dünden beri cinsiyet tahmini yapa yapa bir hal olduk

İlerleyen haftalarda belli olur iç karnının durumu bence. Ablanınki de erken çıktımı?

Ay kahkaha attım dünden beri cinsiyet tahmini yapa yapa bir hal olduk

İlerleyen haftalarda belli olur iç karnının durumu bence. Ablanınki de erken çıktımı?
Onun erken belirdi ve o cok cabuk kiloda aldi ya hatta bir ayda 54 den 72 ye cikmis bende tahlil kagidinda gordum nasil becerdiyse onun yapisi farkli ben daha minyon dar kemikliyim sanirim.ondan belirmedi bende

Onun erken belirdi ve o cok cabuk kiloda aldi ya hatta bir ayda 54 den 72 ye cikmis bende tahlil kagidinda gordum nasil becerdiyse onun yapisi farkli ben daha minyon dar kemikliyim sanirim.ondan belirmedi bende
Kız 1 ayda 18 kilo alınırmı yoksa 54 diyerek saklıyormuydu kilosunu

9 ay boyunca saglam kilo aldı o zaman
Senin kalçan büyüdüyse kızın mı olacak acaba
Annem de geçen öyle söyledi

Oha:) napmis o oyle ne yemis ne icmis:) 9-10 kilo diyo doktorlar o toplam doguma kdarki sure icin sanirim ablan biraz yanlis anlamis:)

Sadece gobek buyumesi guzel ya benim kalcam 2 cm buyumus belimde oyle sinir oldum:)

Hepsi buyuyecek hepsi... ayaklar eller parmaklar bile:) hatta! Burnumuz bile buyuyecek:)

Off off bulantılar azaldı kusma bitti ama bu kez de çok hızlı kilo alıyorum. Iştah tavan doğumdan sonra vermesi o yusyuvarlak obez tip düşünmek bile istemiyorum
Ben kilo almaya başladım. İlk 12 hafta sadece 1 kilo. Son bir hafta 1 buçuk kilo. Abarttım bu hafta sanırım. Ama çok da yemiyorum aslında. Korktum bi anda kendimden. Böyle giderse duba olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…