- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.281
He aynen bu tarif, büyüdüğü için galiba değil mi?Yok kuzu ya bende cok nadir batma oluyo ama daha cok gerginlik seklinde. Bazen cok bazen hic:)
Bazen vajinama biri cimdik atiyo gibi oluyo:)
sivriye erkek yuvarlaga kız diyorlar:)) bende daha hicbisey yok gecen kuzene foto attım sen hamile olduguna eminmisin diyo:)Öne dogru gidiyor göbeğimin yanları ortaya toplandıne oluyor acaba?
Bnm kilo ya Gore fazla fazla o zamn bu doz :) bz coraspini keseceğiz 20de ama gönlüm razı değil inan br kan testi yaptırır gene değer çok iyi çıkarsa bırakırım yoksa doktora nasıl olsa sezeryan en azından 28 yda 30.haftaya kadr devam edeym rahat eder kafam :) faktör 5 olana iğne dozunu yüksek veriyorlar canm brde vücut yapısına da bağlı burda br arkadaş tanıyorum iğne ve coraspine rağmen gene yetersiz geldi tedavi kurtaj oldu . Pıhtılaşmasi benmle aynı hatta iğneyi 0.6 kullandı o . Bu işler karışık yaniB Biravucmutluluk benim doktorum sadece igne verince acaba asprin de almam gerkeir mi diye cok sorguladim sonra forumda faktor 5 homozigot olanlarin bile sadece igneyle saglikli halilelik gecirdigini okudum anladigim kadariyla aspirin tek basina yeterli olmuyor ama igne yeterli oluyor sen ikisini bir aliyorsun dusun... benim doktorum belli hir aydan sonra igneyi birakabiliriz bile dedi hatta...
Merak etme o yuzden. Kullandigimiz dozlar yeterli...
Bu arada igne dozaji kisinin kilosuyla da orantili veriliyormus:)
ben sordum doktora batma hissini normal dedi agrı kanama yoksa sorun yoktur dedi rahim genisledigi icin olurmus batmalarHe aynen bu tarif, büyüdüğü için galiba değil mi?
Sordunmu doktoruna hiç?
Korkmuyorum ki kuzum tedavimn doğru olduğunu biliyorum bn :) başka sebeplerle brsey olur diye endisem var ister istemez :)Doktorlar değere göre veriyorlar iğneleri zaten.
Allah'ım izni ile birşey olmaz, aklına devamlı vesvese getirme. Neden korkuyorsun ki bu kadar?
Senin ki çıkmadı mı daha? Demekki iç karnın var öyle derler ya :) 1-2 haftaya çıkar bayağı belli eder kendini annesi :)sivriye erkek yuvarlaga kız diyorlar:)) bende daha hicbisey yok gecen kuzene foto attım sen hamile olduguna eminmisin diyo:)
O hepimizde var korka korka gidiyoruz bazen doktora bol bol duaya sarılacağız, ikinci kez gebe olsaydık daha rahat oluruz eminim.Korkmuyorum ki kuzum tedavimn doğru olduğunu biliyorum bn :) başka sebeplerle brsey olur diye endisem var ister istemez :)
He aynen bu tarif, büyüdüğü için galiba değil mi?
Sordunmu doktoruna hiç?
Bnm kilo ya Gore fazla fazla o zamn bu doz :) bz coraspini keseceğiz 20de ama gönlüm razı değil inan br kan testi yaptırır gene değer çok iyi çıkarsa bırakırım yoksa doktora nasıl olsa sezeryan en azından 28 yda 30.haftaya kadr devam edeym rahat eder kafam :) faktör 5 olana iğne dozunu yüksek veriyorlar canm brde vücut yapısına da bağlı burda br arkadaş tanıyorum iğne ve coraspine rağmen gene yetersiz geldi tedavi kurtaj oldu . Pıhtılaşmasi benmle aynı hatta iğneyi 0.6 kullandı o . Bu işler karışık yani
Endişelenmiyelim o zaman ben bebeği görünce kendimi unutuyorum tüm sorular uçup gidiyor aklımdan, odadan çıkınca geliyor aklım başımaben sordum doktora batma hissini normal dedi agrı kanama yoksa sorun yoktur dedi rahim genisledigi icin olurmus batmalar
yok bende ya eski halimdeyim hala hep ic karnım buyuk olsun diye dua ederdim tuttumu acaba:)Senin ki çıkmadı mı daha? Demekki iç karnın var öyle derler ya :) 1-2 haftaya çıkar bayağı belli eder kendini annesi :)
Benimki sivrimi oluyor şimdi :)
Kalcam cok cabuk buyur benim bak ama cidden hic buyumedi bacaklarim felan aynen minikledi... demekki sadece gobek cikacakyok bende ya eski halimdeyim hala hep ic karnım buyuk olsun diye dua ederdim tuttumu acaba:)
ortaya toplandıysa sivrilesiyor heralde bide kalcadan kilo alınıyorsa da kız cocuk olurmus:) ogrenene kdr boyle varsayımlara devam edicez:)
Ay kahkaha attım dünden beri cinsiyet tahmini yapa yapa bir hal oldukyok bende ya eski halimdeyim hala hep ic karnım buyuk olsun diye dua ederdim tuttumu acaba:)
ortaya toplandıysa sivrilesiyor heralde bide kalcadan kilo alınıyorsa da kız cocuk olurmus:) ogrenene kdr boyle varsayımlara devam edicez:)
Onun erken belirdi ve o cok cabuk kiloda aldi ya hatta bir ayda 54 den 72 ye cikmis bende tahlil kagidinda gordum nasil becerdiyseAy kahkaha attım dünden beri cinsiyet tahmini yapa yapa bir hal olduk
İlerleyen haftalarda belli olur iç karnının durumu bence. Ablanınki de erken çıktımı?
Sadece gobek buyumesi guzel ya benim kalcam 2 cm buyumus belimde oyle sinir oldum:)Kalcam cok cabuk buyur benim bak ama cidden hic buyumedi bacaklarim felan aynen minikledi... demekki sadece gobek cikacak
Belimi olcmedim kimbilir ne cok buyumustur:) 66-68 arasiydi hamile kalmadan onceSadece gobek buyumesi guzel ya benim kalcam 2 cm buyumus belimde oyle sinir oldum:)
Kız 1 ayda 18 kilo alınırmıOnun erken belirdi ve o cok cabuk kiloda aldi ya hatta bir ayda 54 den 72 ye cikmis bende tahlil kagidinda gordum nasil becerdiyseonun yapisi farkli ben daha minyon dar kemikliyim sanirim.ondan belirmedi bende
Onun erken belirdi ve o cok cabuk kiloda aldi ya hatta bir ayda 54 den 72 ye cikmis bende tahlil kagidinda gordum nasil becerdiyseonun yapisi farkli ben daha minyon dar kemikliyim sanirim.ondan belirmedi bende
Sadece gobek buyumesi guzel ya benim kalcam 2 cm buyumus belimde oyle sinir oldum:)
Ben kilo almaya başladım. İlk 12 hafta sadece 1 kilo. Son bir hafta 1 buçuk kilo. Abarttım bu hafta sanırım. Ama çok da yemiyorum aslında. Korktum bi anda kendimden. Böyle giderse duba olacağım.Off off bulantılar azaldı kusma bitti ama bu kez de çok hızlı kilo alıyorum. Iştah tavan doğumdan sonra vermesi o yusyuvarlak obez tip düşünmek bile istemiyorum
Çok normal merak etmeKizlar, bebegin oldugu yerde igne batmasi gibi gerginlik oluyor geciyor, birde hafif bel agrisi normalmi ?
Korkutmak istemiyorum kendimi
Tesekkur ederim canim,normalmiş rahatladim valla.Çok normal merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?