- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.301
Oy kullandıktan sonra alışverişe çıktım hamile bölümlerinde yine birşey bulamadım
Mavide indirim vardı üç dört tşort aldım l beden
Bir tane pantolon aldım normal olanlardan
Belini terzide yaptırıcam bakalım
Misafirlerimide ağırladım bitti çok şükür
kirmizigitar sen naptın kuzum
Benim doktorum ilk hamileligimde surekli her gittigimizde cinsel hayatiniza ara vermeyin diyordu.
Bu hamileligimde kanamalarim olmusu basta riskimiz var bir sure uzak durun birbirinizden dedi. Sonraki kontrolde de riskler bitmis rapor bittikten sonra ise donebilirsin dedi ama iliski yasaginiz bitti demedi.
Somdi gittigimde sorsam iliski yasagi devam ediyor ku diye adim kadar eminim verecegi tepkiden:) gozlerini devasa acar ve siz hala sevismiyomusunuz der:) ay cok utanirim sormayayim daha iyi:)
mKanaman gecti mi canim ya biz ilk kanamam gecince 1 ay sonrasinda 1 kere yakinlastik daha yok sonra yine boyle durumlar iste bakalim bu hasretlik nolacak
Internette nerelerden bakıyorsunuz kiyafetlere yaa benim de almam lazim
m
Kuzum benim kanamam zaten 4. Haftada keseyi gorduk hemen ondan sonra oldu tam o aralikta ben aspirine baslamistim muhtemelen aspirin yapti aspirini biraktim igneler istirahat felan 7. Haftaya kadar ara ara lekelenmem oldu ama sonra tamamen bitti:) cok uzun zamandir cok sukur yok ama korkuyorum olursa diye...
Yani ben aslinda iliskiden cok orgazm sirasindaki kasilmadann korkuyorum sanki o kasilma bebege zarar verirmis gibi geliyo o yuzden aman kalsin diyorum:)
Benim de ilk 6. Haftamda oldu 1 ay progestan kulandim sonra dr biraktirdi biraktiktan 2 hafta sonra yine oldu 5 gun sonra yine oldu dr iliski yok dedi
Aslinda tatlim hamileligin son aylari haric oncesindeki orgazmlar bebege mutluluk veriyormus onu rahatlatiyormus
Ben daha yeni biraktim progestani acaba kanama olur mu simdi bende de merak ediyorum...
Bekleyeyim bakalim 18. Haftaya kadar 18. Hafta kontrolunde problem yoksa bakrsin yanasirim adama:) evet bende biliyorum bebek mutlu oluyormus ama ne bileyim yaw:)
Ya onun iliski yasagi koymayacagini biliyprum kendisi cok sevisken anladigim kadariyla:)Canim sen kendini sartlandirma rahat ol herkesin vucudu farkli sen dikkat et agir kaldırma cok yorma kendini dikkat et bisey olmaz ins. Dr.na sor canim nolcak o cocuk bolunerek olmadi sonucta seviserek oldu :))) tereddutteyim napsam diye sor amaan :)
Ya onun iliski yasagi koymayacagini biliyprum kendisi cok sevisken anladigim kadariyla:)
Sloganimiz uremek! Sevisicez uricez bu dogal bir surec bunu merasim haline getirmeye gerek yok felan diyor bi degisik tip:)
İste bu gune kadar sevismedigimizi ogrenirse cok kafa bulur bizimle:)
Bizim doktor o konuda cok fena ya:) arkadasimiz gibi sagolsun... aksamin korunde onu birakmaya kiyamadigim icin gidiyorum doktora iste:)Ne guzel dr.mus oyle o ya :) bizimkilerde agzindan cimbizla aliyosun lafii ayyyy bi duzgun dr.a dusemedimm ayollll hepsi bet cikti
Bizim doktor o konuda cok fena ya:) arkadasimiz gibi sagolsun... aksamin korunde onu birakmaya kiyamadigim icin gidiyorum doktora iste:)
Bu arada internet sitelerini kurcaladim midem kalkti:) ne salak bluzlar var oyle:)
Lcw hamile pantolonlari cok guzel kirmizi, kiyafetleride guzel internet sitesine bak istersen.Bizim doktor o konuda cok fena ya:) arkadasimiz gibi sagolsun... aksamin korunde onu birakmaya kiyamadigim icin gidiyorum doktora iste:)
Bu arada internet sitelerini kurcaladim midem kalkti:) ne salak bluzlar var oyle:)
Pantolonlar genelde heryerde fena degil de bluz kisminda olay bi salaga bagliyor...Lcw hamile pantolonlari cok guzel kirmizi, kiyafetleride guzel internet sitesine bak istersen.
Evet ya bende bulamadim icime sinen bluzPantolonlar genelde heryerde fena degil de bluz kisminda olay bi salaga bagliyor...
Bnm göbeğim bana büyük geliyordu seninkini görünce bnmki hiçbirşeymiş dedim :) iyi maşallah cnm istediğin Kiloda bitirirsin inş. :)Benim cabuk cikiyo ya:) doktorum da kilo aldim sandi bakti oooo sahane kilon cok iyi gidiyo ama goruntu enfes dedi guldu:) adam da saskin bu kadar erken ciktigina:)
İnsalah canim ya.Bnm göbeğim bana büyük geliyordu seninkini görünce bnmki hiçbirşeymiş dedim :) iyi maşallah cnm istediğin Kiloda bitirirsin inş. :)
Neden ki bulantinmi var ?Ya ben iki corbayla doyuyommm bebem ac kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?