- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.321
Hamile giyime bakma sadece kuzumOnca internet sitesi dolandim alisveris icin tisort ve bluz en duzgunlerini yine defacto ve lcw de buldum yaw:)
Benim omuzlarim cok dar s beden bile alsam dusuyolar hemen:) o yuzden ust konusunda buyuk secemiyorum ne yazikki...Hamile giyime bakma sadece kuzum
Normal serilerden bir beden büyük alırsın
Ben bugün öyle yaptım
Aldığım pantolonda hamile pantolonu değil terzide üzerini kestirip hamile pantolonu şeklinde yaptırıcam
Kesinlikle canım ben ilk hamileligimde yürümeye bile korkardım bişe olacak diye şimdi allaha çok şükür daha rahatımO hepimizde var korka korka gidiyoruz bazen doktora bol bol duaya sarılacağız, ikinci kez gebe olsaydık daha rahat oluruz eminim.
İlk başlarda bizdede yasaktı geçen ayki gittigimizde prezervatif ile olabilirsiniz dedi ama yinede daha dikkatli oluyoruzYa onun iliski yasagi koymayacagini biliyprum kendisi cok sevisken anladigim kadariyla:)
Sloganimiz uremek! Sevisicez uricez bu dogal bir surec bunu merasim haline getirmeye gerek yok felan diyor bi degisik tip:)
İste bu gune kadar sevismedigimizi ogrenirse cok kafa bulur bizimle:)
Evet canm . Brde artk eski kadr korku kalmaz hc birimizdede hele br kaç hafta sonra hareketleri hissedince rahatlayacaz toptan :)O hepimizde var korka korka gidiyoruz bazen doktora bol bol duaya sarılacağız, ikinci kez gebe olsaydık daha rahat oluruz eminim.
Kanaman varmiydi senin deİlk başlarda bizdede yasaktı geçen ayki gittigimizde prezervatif ile olabilirsiniz dedi ama yinede daha dikkatli oluyoruz
Olabilir canm dediğim gbi bana hematoloji doktoru iğne dozunu 5000lik verip coraspin vermemişti . Elbette onunda bir bildiği vardır bn doktora demedm burda sizede demedimde hc bnm burnumda kanama oluyo bu coraspinden de olabilirmiş bu aylarda gebelktede yasanabilirmis bn hiç kimseye demedm ilacımi bnden almasinlar diyeSormadim ama deneyimli gebelere sordum hepsi normal dedi.
Yavru onu da sordum 0,4 clexan kullaniyprum dedi. Aspirin aslinda cok matah bir ilac degil bence doktorun kesmekte hakli mide kanamasi fealn yapabiliyomus allah korusun... igneyi birak dese dusunurum de aspirin...
Aslinda aspirinin ilk 12 hafta kullanilmasi bile cok sakincaliymis... bakma ezbere veriyor doktorlar
Olabilir canm dediğim gbi bana hematoloji doktoru iğne dozunu 5000lik verip coraspin vermemişti . Elbette onunda bir bildiği vardır bn doktora demedm burda sizede demedimde hc bnm burnumda kanama oluyo bu coraspinden de olabilirmiş bu aylarda gebelktede yasanabilirmis bn hiç kimseye demedm ilacımi bnden almasinlar diye
Ne kadar psikopatm ya bebeğe brsey olmasın derken daha beter edebilirim neyse bn doktorumu dinleyim 20.hafta keserz ama br daha kanama olursa burnumda söyleyeceğim doktora . Coraspinin tehlikeli br ilaç olduğunu biliyorum yoksa çok araştırdım bu konulari . Zaten hc coraspin veren hematoloji doktoru duymadım kimseden
Dozunu dusurur olmadı seninkininde 0.2likte var iğne onu verir.Bence de sen cok israr etme doktorunun sozunu dinle. Yada keselim derse doktorun igne dozunu yukseltmesini istersin ama benim anladigim 20. Haftadan sonra bebegin damarlari daha gelisiyo felan pihti cok buyuk sorun olmayabiliyo bana da cunku 20. Haftadan sonra igneyi kesebiliriz gibi bi cumle kurdu... belki de cok erken haftalarda damarlari cok kucuk diye risk daha yuksek ama buyudukce risk azaliyo olabilir...
Hos ben birakmam igneyi... doktor ne derse desin israrci olucam... icim hicbirsey kullanmazsam eahat etmez cunku ama sadece igne bence yeterlidir
Canım kilolu olmak herşeyinin fazla olması demek değil. Benim çok tanıdığım var öyle kilolu ama kansızlık çeken, zayıf olup ta kanı çok iyi olan var. Halsizlik hamilelik getirisi tabi ama Bence tam kan tahlili yaptır, ona göre ilaç takviyesi olur. Ben 7. Haftadan başlayıp haftada 1 dodex kan iğnesi vuruldum. (5haftalık kutu)
Evet bende okudum bunu bazi hastalara dogum sonrasi 2-3-m ay devam ediliyprmus...Dozunu dusurur olmadı seninkininde 0.2likte var iğne onu verir.
Oyle br yazı okumuştum sanki ben ya 24.haftadan sonra bebek normal bir insan gbi kan pompalama ya başliyormus tam haftayı hatrlamiyorum aslında ama . Nasıl aklıma gelmz bu doktor onu takip ediyor belkide yani .
Brde bna iğneyi doğumdan sonrada kullandiracakmis 3 ay seneye ocak ayına kadar iğne kullanmaya devam edicekmisim başka kimlere böyle birşey dedi doktoru. İnternette araştırdım da ameliyat sonrası kan pıhtılaşması fazlalasa biliyormus o yüzden sonra sezeryan sonrası 3 ay devam ettiriyormus doktorlar.
İcimiz raht etsin yeter canm :) inslh sağlıkla alalım kucağımizaEvet bende okudum bunu bazi hastalara dogum sonrasi 2-3-m ay devam ediliyprmus...
Benim doktorum da karnim buyudukce zorlasacak nasil yapicaz baska nerelerden yapabilirim diye sordum dur bakalim belki de birakiriz gibi birsey doyledi sanirim cok zorlanirsam ilerleyen aylarda biraktiracak ama ben birakmak istemiyorum dersem israr etmez muhtemelen...
Tabi ya merak olmaz olurmu :) inslh öğrenirsin br dahaki kontrolde. Ne zaman gidiyorsun?
inş allah hepimizin yanında olsun. Bu persembe değil sonraki perşembe çıkacak inş.
İki hafta sonra perşembe çıkacak inş.
Sizler gibi randevu günlerimi beklerdim.zaman bur turlu geçmezdi. Sinirlenirim kizadım neden daha fazla göremiyorum diye.halbuki ne kadar da güzelmiş o beklemek.şimdi kötü çıkan ikili test sonucum üzere yaptırmış olduğum ve almanyaya göndermiş olduğum kan sonucum için bekliyorum.günler ay saatler gün oldu sanki.ağlamaktan persan oldum.ben o heyecanlı bekleyislerimi istiyorum artık. Kıymetini bilin...Benim dünyalar tatlısı bir çocuğum var çok şükür. Şimdi bakıyorum da benden beterleri var.kıymet bilmeyi de öğreniyorum sanki.. içim acıyor. ..
Öncelikle geçmiş olsunKizlar cok kotuyum bugun resmen hamileligimin en zor gunleri 2 gundur kusuyorum bugun bir bas agrisi eklendi ve bugunki kusmam butun bogazimi yemek borusunu mahvetti yutkunamiyorum bile cok kotuyum cokne zaman rahata ercem ben ya bu bogaz tahrisini yasayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?