2017 EKİM Anne adayları

Onca internet sitesi dolandim alisveris icin tisort ve bluz en duzgunlerini yine defacto ve lcw de buldum yaw:)
Hamile giyime bakma sadece kuzum
Normal serilerden bir beden büyük alırsın
Ben bugün öyle yaptım
Aldığım pantolonda hamile pantolonu değil terzide üzerini kestirip hamile pantolonu şeklinde yaptırıcam

Hamile giyime bakma sadece kuzum
Normal serilerden bir beden büyük alırsın
Ben bugün öyle yaptım
Aldığım pantolonda hamile pantolonu değil terzide üzerini kestirip hamile pantolonu şeklinde yaptırıcam
Benim omuzlarim cok dar s beden bile alsam dusuyolar hemen:) o yuzden ust konusunda buyuk secemiyorum ne yazikki...

Pantolon konusunda cok derdim yok zaten, ayrica modelist ogretmeni olarak elimdeki pantolonlari bile hamile pantolonuna cevirebilirim istedigim an ki yapmisligim var:)

İlk başlarda bizdede yasaktı geçen ayki gittigimizde prezervatif ile olabilirsiniz dedi ama yinede daha dikkatli oluyoruz

O hepimizde var korka korka gidiyoruz bazen doktora bol bol duaya sarılacağız, ikinci kez gebe olsaydık daha rahat oluruz eminim.
Evet canm . Brde artk eski kadr korku kalmaz hc birimizdede hele br kaç hafta sonra hareketleri hissedince rahatlayacaz toptan :)

Olabilir canm dediğim gbi bana hematoloji doktoru iğne dozunu 5000lik verip coraspin vermemişti . Elbette onunda bir bildiği vardır bn doktora demedm burda sizede demedimde hc bnm burnumda kanama oluyo bu coraspinden de olabilirmiş bu aylarda gebelktede yasanabilirmis bn hiç kimseye demedm ilacımi bnden almasinlar diye

Ne kadar psikopatm ya bebeğe brsey olmasın derken daha beter edebilirim neyse bn doktorumu dinleyim 20.hafta keserz ama br daha kanama olursa burnumda söyleyeceğim doktora . Coraspinin tehlikeli br ilaç olduğunu biliyorum yoksa çok araştırdım bu konulari . Zaten hc coraspin veren hematoloji doktoru duymadım kimseden

Bence de sen cok israr etme doktorunun sozunu dinle. Yada keselim derse doktorun igne dozunu yukseltmesini istersin ama benim anladigim 20. Haftadan sonra bebegin damarlari daha gelisiyo felan pihti cok buyuk sorun olmayabiliyo bana da cunku 20. Haftadan sonra igneyi kesebiliriz gibi bi cumle kurdu... belki de cok erken haftalarda damarlari cok kucuk diye risk daha yuksek ama buyudukce risk azaliyo olabilir...

Hos ben birakmam igneyi... doktor ne derse desin israrci olucam... icim hicbirsey kullanmazsam eahat etmez cunku ama sadece igne bence yeterlidir

Dozunu dusurur olmadı seninkininde 0.2likte var iğne onu verir.
Oyle br yazı okumuştum sanki ben ya 24.haftadan sonra bebek normal bir insan gbi kan pompalama ya başliyormus tam haftayı hatrlamiyorum aslında ama . Nasıl aklıma gelmz bu doktor onu takip ediyor belkide yani .

Brde bna iğneyi doğumdan sonrada kullandiracakmis 3 ay seneye ocak ayına kadar iğne kullanmaya devam edicekmisim başka kimlere böyle birşey dedi doktoru. İnternette araştırdım da ameliyat sonrası kan pıhtılaşması fazlalasa biliyormus o yüzden sonra sezeryan sonrası 3 ay devam ettiriyormus doktorlar.

Yaa işte ben de ona takıldım doktor devit dışında vitamin ilacı vermedi kan ilacı vermedi.. Gripten yakamı kurtaramadım.. Herkes 3 ayın bitsin rahatlarsın dedi ben gittikçe kötü olmaya başladım.. Rabbim bu günlerimi aratmasın inşallah tabi..

Evet bende okudum bunu bazi hastalara dogum sonrasi 2-3-m ay devam ediliyprmus...

Benim doktorum da karnim buyudukce zorlasacak nasil yapicaz baska nerelerden yapabilirim diye sordum dur bakalim belki de birakiriz gibi birsey doyledi sanirim cok zorlanirsam ilerleyen aylarda biraktiracak ama ben birakmak istemiyorum dersem israr etmez muhtemelen...

İcimiz raht etsin yeter canm :) inslh sağlıkla alalım kucağımiza

Sizler gibi randevu günlerimi beklerdim.zaman bur turlu geçmezdi. Sinirlenirim kizadım neden daha fazla göremiyorum diye.halbuki ne kadar da güzelmiş o beklemek.şimdi kötü çıkan ikili test sonucum üzere yaptırmış olduğum ve almanyaya göndermiş olduğum kan sonucum için bekliyorum.günler ay saatler gün oldu sanki.ağlamaktan persan oldum.ben o heyecanlı bekleyislerimi istiyorum artık. Kıymetini bilin...Benim dünyalar tatlısı bir çocuğum var çok şükür. Şimdi bakıyorum da benden beterleri var.kıymet bilmeyi de öğreniyorum sanki.. içim acıyor. ..

Kizlar cok kotuyum bugun resmen hamileligimin en zor gunleri 2 gundur kusuyorum bugun bir bas agrisi eklendi ve bugunki kusmam butun bogazimi yemek borusunu mahvetti yutkunamiyorum bile cok kotuyum cok ne zaman rahata ercem ben ya bu bogaz tahrisini yasayan oldu mu?

Kendimi bazen senin yerine koyuyorum foha, ama bazen de ne dusunuyorum biliyomusun, bak kizma bu cumlelerime ama... o testi burda kimimiz yaptirdik kimimiz yaptirmadik, yaptiranlarin temiz cikti sonuclari sozde... temiz derken, ihtimalin dusuk diyor test yani.... ama hicbirimiz emin olamayiz bebegimizin gercekten saglikli olup olmadigina dogdugu gune kadar. Hepimiz varsayim uzerine rahatiz su an... senin simdi cok zor gunlerin var ama bir kac gun sonra sonuc geldiginde icimizde bir tek sen emin olacaksin bebeginin sagligindan:) bir de bu acidan dusun:)

Ayrica, bak bilmiyorum hic cocugum yok oncesinde ama, inan bir cocugunun olmasi muthis bir arti... simdilik hersey yolunda ama, ben bilmiyorum ki bu bebege gercekten saglikli sihatli kavusabilecek miyim, anne olabilecek miyim bak hic fikrim yok... o duyguyu tadabilecek miyim bilmiyorum hala... rabbim sana nasip etmis bir kere, ya hic olmasaydi dusunsene?

Ben sonuclarin iyi cikacagina eminim aslinda. Gor bak, icini ferah tut yavrucak icerde iyice gerilmesin...

Guzel haberlerini bekliyoruz senin, hayirlisiyla insallah...

Öncelikle geçmiş olsun. Benimde tek muzdarip olduğum konu bulantıydı diyebilirim.6. Haftamdan bu yana zofer kullanıyorum yoksaa hastaneden çiķamıyorum.Bu haftama kadar zofer neredeyse geçirmiyordu bulantımı ama sanki yeni yeni fayda görüyorum.Eger ilaç kullanmıyorsan doktorunla konuş mutlaka bir ilaç verecektir.Gercektende çok çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum.En yakın zamanda geçer inşallah sabret biraz bebişim ićin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…