2017 EKİM Anne adayları

Sonucu riskli denilip çok sağlıklı genişler dünyaya getirenler tanıyorum inan.Rabbim öncelikle sonuçların gelen kadar sabrını verecektir ve iyi sonuçlarını bizimle paylaşacaksın inşallah.

Cuma gunu gittim dr sordu bulantin oluyor mu diye o zaman mide yanmasi oluyordu onun icin surup verdi boyle olacagimi bilseydim onuda alirdim bogazim kanamis olabilir en son kahverengi kustum oyle bisey yememistim sut icmistim tek aslinda soylenmek istemiyorum sabratmek istiyorum ama zorlaninca insan kendini anlatirken buluyo

Gerçekten seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ama inşallah seninki uzun sürmez.11 haftadır ne yaşadığımı ben bilirim o yüzden haklısın.Eğer özele gidiyorsan telefonda sorabilirsin .Bana bir tek zofer minimum seviyede fayda etti.Ama sana başka ilaç verebilir.Birde kesinlikle yağlı yemekler tüketmemeye çalış.Ve benim birde sade soğuk soda yardımcımdı.Rabbim şifamızı versin inşallah.

Insallah tesekkur ederim ikisinede gidiyorum yarin bi arayayim bakalim ne onerecek dr

Gunaydin:) kuzucum sana gecmis olsun ara doktoru bisey verir kesin

Bu arada bir kac gundur burun tikanikligindan olmek uzereyim gece hic uyuyamiyorum derdim buyuk. Kimdi burda burun tikanikligi icin damla onermisti... nolur bo deyiverin

Bu arada bir kac gundur burun tikanikligindan olmek uzereyim gece hic uyuyamiyorum derdim buyuk. Kimdi burda burun tikanikligi icin damla onermisti... nolur bo deyiverin
Deniz suyu spreyi al güzellik o çok işe yarıyor

O zaman eczaneden iliadin al kuzum
İlladin i doktorum kullanma demisti. Ben univ deyken burnumu kirmistim:) ameliyat ta olmadim kronik tikanikligim var zaten surekli kullaniyodum doktora sormustum kullanma hamilelikte demisti. Geip oldugumda da buguseptin vermisti ama bi halta yaramiyo:)

Burda birileri bi sprey soyluyodu kullanilabiliyomus hamilelikte felan kimdi neydi onu hatirlamiyom

-Mavi pacanga nasi olmustu:)

Benim kayinvalideler iptal olunca bu haftasonu bi tencere sarmayi bi basima yedim. Kocami 2 gundur gormuyorum yapnizliktan kendimi sarmaya verdim:)
Ben kullanıyorum iliadin
Güzel olmuştu
Ben yaparımda kötü olur mu
Onlar tabiki yine laf soktular
Ayy yapmışsın eline sağlık ama pek tutturamamışsın
Diğeri ; e tabi daha cahil bunlar yeni öğreniyolar
Gibi gibi
Eşim kurtardı beni linanın haberi yoktu ben önceden plan yapmıştım kusura bakmayın
Hadi hem sizi bırakayım hem biz geç kalmayalım dedide çıktık evden
Biz eküri olacağız
Benim eşimde iş için il dışına gitti bir hafta yok
Sarmayı nasılll severim bi tabak göndereydin ya hepsini tüketmiş

Günaydın kızlar :) herkese musmutlu, bulantisiz agrisiz dertsiz tasasiz bir hafta nasip etsin Allahım inşallah

F Foha canım şu an ne kadar sıkıntılı durumdasin anlayabiliyorum. Evet zor geçecek belki ama inan sonuçların temiz gelecek. Ben inanıyorum. Lütfen iyi düşünmeye çalıs. Iyi düşün ki iyi olsun hersey. Kendi kendine konusurken bile iyi cikacak sonuclar diye konus. Dualarım seninle canım benim.

Var ki evde hic bi ise yaramadi
Canım ben normalde günde 5kez abdest aldığım için tıkanıklığı sadece sabah ilk kalktığımda yaşıyordum. Ki gebelik öncesi hiç olmazdı. Kanama yüzünden zorlanınca Bikaç gün bıraktım ve baktım ki burnum hep tıkalı, ağzımdan nefes alıyorum.
Vücut ne salgılıyor bu kadar anlamadım. Tuvalete kalktığım her fırsatta afedersin hep temizledim. Rahatladım. İlaç kullanmadan önce bir dene istersen.

Kirmizicim benim bi arkadasim tavsiye etti sabahlari özellikle sinuzit sorunu yadayanlara hep tikanik olanlara 1 cay bardaginin hemen hemen yarisina elma sirkesi geri kalanina su koycsksn karistir ondan eline dok burnuna cek baya kavuruyor burnunu genzini falan sinra sumkur temizle o bitene kdr yap 1 hafta her sabah sirke agir gekirse miktarini azalt ama cok ise yaramaz ama sakin sirkeyi artirma istersen dr.na danis tabi ben yaotim hem bas agrim gecti hem burnum açıldı

Heheheh :) sorma baska yemek yapmadim esim de olmayinca gittim geldim yedim cok sagliksiz beslendim bu haftasonu bebisim isyanlardadie icerde yazik...
Benimki de normalde cumartesi calisiyor ama pazar evde olur, cumartesi 11 de geldi pazar da oglen gibi gitti bir saate cikicam yarim saate cikicam hala ypk piyasada... kalktim ise geldim bende... haftasonumuz cop oldu kisaca...

Kuzu afedersin sumuk gibi degil tikanikligin sebebi, yani temizlemeye kalktigimda bisey cikmiyor. Sanki burnumdaki et sisiyor gibi, kuru bir tikaniklik... gun icinde eskisi kadar yasamiyorum ama gece ozellikle son zamanlarda uyutmuyor..... odem felan mi yapti acaba bilemedim

Günaydın canım. Benim doktorum otrivine diye burun damlası vermişti ben grip olduğumda.

Ne yapalım bidahaki haftaya güzel geçiririz inşallah

Kuzum kan hacmindeki artıştan dolayı bu haftalarda burun kanaması ve tıkanması normalmiş

Günaydın canım. Benim doktorum otrivine diye burun damlası vermişti ben grip olduğumda.

Butun doktorlar bir alem:) otrivine illadin hepsi ayni damla aslinda ama bazi doktorlar gonul rahatligiyla veriyorken bazilari asla kullanma diyor anlamadim gitti:)

Ne yapalım bidahaki haftaya güzel geçiririz inşallah

Kuzum kan hacmindeki artıştan dolayı bu haftalarda burun kanaması ve tıkanması normalmiş

Demekki bundan:) hep o icimdeki yaramazin sucu:) hele bi dogsun poposunu isirmazsam bana da kirmkzi demesinler :)

Cinsiyet belli oldumu lina seninv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…