- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.341
Sizler gibi randevu günlerimi beklerdim.zaman bur turlu geçmezdi. Sinirlenirim kizadım neden daha fazla göremiyorum diye.halbuki ne kadar da güzelmiş o beklemek.şimdi kötü çıkan ikili test sonucum üzere yaptırmış olduğum ve almanyaya göndermiş olduğum kan sonucum için bekliyorum.günler ay saatler gün oldu sanki.ağlamaktan persan oldum.ben o heyecanlı bekleyisl0erimi istiyorum artık. Kıymetini bilin...Benim dünyalar tatlısı bir çocuğum var çok şükür. Şimdi bakıyorum da benden beterleri var.kıymet bilmeyi de öğreniyorum sanki.. içim acıyor. ..[/QUOTE
Sonucu riskli denilip çok sağlıklı genişler dünyaya getirenler tanıyorum inan.Rabbim öncelikle sonuçların gelen kadar sabrını verecektir ve iyi sonuçlarını bizimle paylaşacaksın inşallah.Sizler gibi randevu günlerimi beklerdim.zaman bur turlu geçmezdi. Sinirlenirim kizadım neden daha fazla göremiyorum diye.halbuki ne kadar da güzelmiş o beklemek.şimdi kötü çıkan ikili test sonucum üzere yaptırmış olduğum ve almanyaya göndermiş olduğum kan sonucum için bekliyorum.günler ay saatler gün oldu sanki.ağlamaktan persan oldum.ben o heyecanlı bekleyislerimi istiyorum artık. Kıymetini bilin...Benim dünyalar tatlısı bir çocuğum var çok şükür. Şimdi bakıyorum da benden beterleri var.kıymet bilmeyi de öğreniyorum sanki.. içim acıyor. ..
Cuma gunu gittim dr sordu bulantin oluyor mu diye o zaman mide yanmasi oluyordu onun icin surup verdi boyle olacagimi bilseydim onuda alirdim bogazim kanamis olabilir en son kahverengi kustum oyle bisey yememistim sut icmistim tekÖncelikle geçmiş olsun. Benimde tek muzdarip olduğum konu bulantıydı diyebilirim.6. Haftamdan bu yana zofer kullanıyorum yoksaa hastaneden çiķamıyorum. Bu haftama kadar zofer neredeyse geçirmiyordu bulantımı ama sanki yeni yeni fayda görüyorum .Eger ilaç kullanmıyorsan doktorunla konuş mutlaka bir ilaç verecektir.Gercektende çok çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum .En yakın zamanda geçer inşallah sabret biraz bebişim ićin annesi
Gerçekten seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ama inşallah seninki uzun sürmez.11 haftadır ne yaşadığımı ben bilirim o yüzden haklısın.Eğer özele gidiyorsan telefonda sorabilirsin .Bana bir tek zofer minimum seviyede fayda etti.Ama sana başka ilaç verebilir.Birde kesinlikle yağlı yemekler tüketmemeye çalış.Ve benim birde sade soğuk soda yardımcımdı.Rabbim şifamızı versin inşallah.Cuma gunu gittim dr sordu bulantin oluyor mu diye o zaman mide yanmasi oluyordu onun icin surup verdi boyle olacagimi bilseydim onuda alirdim bogazim kanamis olabilir en son kahverengi kustum oyle bisey yememistim sut icmistim tekaslinda soylenmek istemiyorum sabratmek istiyorum ama zorlaninca insan kendini anlatirken buluyo
Insallah tesekkur ederim ikisinede gidiyorum yarin bi arayayim bakalim ne onerecek drGerçekten seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ama inşallah seninki uzun sürmez.11 haftadır ne yaşadığımı ben bilirim o yüzden haklısın.Eğer özele gidiyorsan telefonda sorabilirsin .Bana bir tek zofer minimum seviyede fayda etti.Ama sana başka ilaç verebilir.Birde kesinlikle yağlı yemekler tüketmemeye çalış.Ve benim birde sade soğuk soda yardımcımdı.Rabbim şifamızı versin inşallah.
Deniz suyu spreyi al güzellik o çok işe yarıyorGunaydin:) kuzucum sana gecmis olsunara doktoru bisey verir kesin
Bu arada bir kac gundur burun tikanikligindan olmek uzereyim gece hic uyuyamiyorum derdim buyuk. Kimdi burda burun tikanikligi icin damla onermisti... nolur bo deyiverin
Var ki evdeDeniz suyu spreyi al güzellik o çok işe yarıyor
O zaman eczaneden iliadin al kuzumVar ki evdehic bi ise yaramadi
İlladin i doktorum kullanma demisti. Ben univ deyken burnumu kirmistim:) ameliyat ta olmadim kronik tikanikligim var zaten surekli kullaniyodum doktora sormustum kullanma hamilelikte demisti. Geip oldugumda da buguseptin vermisti ama bi halta yaramiyo:)O zaman eczaneden iliadin al kuzum
Ben kullanıyorum iliadin-Mavi pacanga nasi olmustu:)
Benim kayinvalideler iptal olunca bu haftasonu bi tencere sarmayi bi basima yedim. Kocami 2 gundur gormuyorumyapnizliktan kendimi sarmaya verdim:)
Canım ben normalde günde 5kez abdest aldığım için tıkanıklığı sadece sabah ilk kalktığımda yaşıyordum. Ki gebelik öncesi hiç olmazdı. Kanama yüzünden zorlanınca Bikaç gün bıraktım ve baktım ki burnum hep tıkalı, ağzımdan nefes alıyorum.Var ki evdehic bi ise yaramadi
Gunaydin:) kuzucum sana gecmis olsunara doktoru bisey verir kesin
Bu arada bir kac gundur burun tikanikligindan olmek uzereyim gece hic uyuyamiyorum derdim buyuk. Kimdi burda burun tikanikligi icin damla onermisti... nolur bo deyiverin
Günaydın canım. Benim de randevum 22'sinde. Geçmiyor günleeeerr diye şarkı söyleyeceğim şimdi :) Çok merak ediyorum yavruşumu. Rüyamda banyo yaptırıyorduk eşimle :)Ayin 27 sinde benim randevu yaaa. Daha 2 hafta var. Gecmiyo da bir turlu. Kafayi yiicem sanirim gidene kadar
Ben kullanıyorum iliadin
Güzel olmuştu
Ben yaparımda kötü olur mu
Onlar tabiki yine laf soktular
Ayy yapmışsın eline sağlık ama pek tutturamamışsın
Diğeri ; e tabi daha cahil bunlar yeni öğreniyolar
Gibi gibi
Eşim kurtardı beni linanın haberi yoktu ben önceden plan yapmıştım kusura bakmayın
Hadi hem sizi bırakayım hem biz geç kalmayalım dedide çıktık evden
Biz eküri olacağız
Benim eşimde iş için il dışına gitti bir hafta yok
Sarmayı nasılll severim bi tabak göndereydin ya hepsini tüketmiş
Canım ben normalde günde 5kez abdest aldığım için tıkanıklığı sadece sabah ilk kalktığımda yaşıyordum. Ki gebelik öncesi hiç olmazdı. Kanama yüzünden zorlanınca Bikaç gün bıraktım ve baktım ki burnum hep tıkalı, ağzımdan nefes alıyorum.
Vücut ne salgılıyor bu kadar anlamadım. Tuvalete kalktığım her fırsatta afedersin hep temizledim. Rahatladım. İlaç kullanmadan önce bir dene istersen.
Günaydın canım. Benim doktorum otrivine diye burun damlası vermişti ben grip olduğumda.Gunaydin:) kuzucum sana gecmis olsunara doktoru bisey verir kesin
Ne yapalım bidahaki haftaya güzel geçiririz inşallahHeheheh :) sorma baska yemek yapmadim esim de olmayinca gittim geldim yedim cok sagliksiz beslendim bu haftasonu bebisim isyanlardadie icerde yazik...
Benimki de normalde cumartesi calisiyor ama pazar evde olur, cumartesi 11 de geldi pazar da oglen gibi gitti bir saate cikicam yarim saate cikicam hala ypk piyasada... kalktim ise geldim bende... haftasonumuz cop oldu kisaca...
Kuzu afedersin sumuk gibi degil tikanikligin sebebi, yani temizlemeye kalktigimda bisey cikmiyor. Sanki burnumdaki et sisiyor gibi, kuru bir tikaniklik... gun icinde eskisi kadar yasamiyorum ama gece ozellikle son zamanlarda uyutmuyor..... odem felan mi yapti acaba bilemedim
Günaydın canım. Benim doktorum otrivine diye burun damlası vermişti ben grip olduğumda.
Ne yapalım bidahaki haftaya güzel geçiririz inşallah
Kuzum kan hacmindeki artıştan dolayı bu haftalarda burun kanaması ve tıkanması normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?