2017 EKİM Anne adayları

Günaydın canım. Benim de randevum 22'sinde. Geçmiyor günleeeerr diye şarkı söyleyeceğim şimdi :) Çok merak ediyorum yavruşumu. Rüyamda banyo yaptırıyorduk eşimle :)

Ya ben bebisimle ilgili hiç rüya görmüyorum. Herkes cinsiyetinin şu oldugunu gordum, şunu yapiyoduk falan diyo. Bak sen de görmüşsün. Bende mi bi sorun var yahu. O kadar istiyorum rüyamda görmeyi ama tık yok be ya

günaydın , kızlar bende cumartesi gece rüyamda uçakta doğum yaptığımı gördüm çok kilolu bi kız çocuğu doğurdum :) ama doğum o kadar kolaydı ki aay korktuğuma değmemiş falan diyodum. Hatta uçaktan verilen bir battaniyeye sarmışım emzirmeye çalışıyodum. Çok gariptii.. 2mayısta gidicem dr bakalım cinsiyete ne diycek

Günaydın kızlar :) Güzel bir hafta olur inşallah. Benim yine midem bulanıyor öğlen yemek yiyince geçer keyifisizim

Bende öyle büyümüşüm kuzum doğuma kadar hep altta kalmışım ve eski zaman şartları annem elinde çamaşır bile yıkamış kadıncağız düşsem ben düşerdim Rabbim yiyecek ekmeği varsa nasip ediyor üzülme sen benim doktorum onunlla ilgili birşey demedi şuana kadar hiç risk veye kötü bir durum diyen olmadı ve emin ol ben hiç dikkat etmedim...

temizliğimi yaptım 16 saat gidiş 16 saat geliş yol gittim belimiz üzerine düştüm ve en önemlisi o yaşadığım kriz anı eşimle bunlara rahmen bebeğim sağ salim çok şükür...

moral bozmak yok alacaksın sende bebeğini tehlikeli dönemi atlattın

Erkek dedi ikili testi yapan doktor ama ben emğn olamadım daha küçük diye
Yarın kontrolüm var bakalım :)

Kız bebek gibisi varmı kuzum hele kucağına al azıcık ayaklansın o nazlar işveler vs ben o zaman görürüm seni ben bekarlığımdan beri kız istiyorum eşimde hep kız isterdi ama hamileliğimi öğrendiğimizden beri erkek diyor bakalım ay başında kontrolüm inşllaah öğrenebiliriz bizde :)

Zor oluyor ama geçiyor ya 2 hafta kalmış geçer inslh hızlıca. :) O zamn 16.haftada oluyorsun degilmi?

Evet bitanem 16 oluyorum. Nasıl görünecek neye benziicek o zaman çok merak ediyorum ya İnşallah iyidir sağlıklıdır ve inşallah gösterir cinsiyetini de sıpam. Çok özledim yaaaaaaaaa bi görsem İnşallah dediğin gibi çabuk geçer ya

Bu decaviti kullananlarda mide sikintisi eksime yanma ve istahsizlik oldumu?

ben akşam yemekten sonra içiyorum kuzum ve gece mide yanması oluyor 2 gündür denedim içmedim olmadı ilaçtanmış demekki diyorum kendi kendime ama yediklerimizde önemli ne olursa olsun bence...
bende gün içinde çok daha fazla oluyor mide yanması iş yerindeki yemeklerden çünkü

Benim isyerinde yemek cikmiyor disardan soyluyoruz ve bulundugumuz yerde bir tane pideci bir tane pizzaci var sadece o kdar zor ki yemek olayimiz... evden getirmeyi denedim bir iki defa o da otobusle iki aktarma geliyorum sabahllari 1.5-2 saatimi aliyor kendimi tutamiyorum ayakta bir de onlari tasimak zorladi epey biraktim onu da nabicam bilmiyorum...

2 gun istahsizlik yapmisti ama bugun cok ac uyandim demekki normale donuyor vucut:) mide yanmasi eksimesi bende ilaca baslamadan once de vardi arttirdiysa bilmem de....

Ya bnde bekarlıktan veri erkek bebek hastasıyım :)) koz olmasına üzülmedim sevindim şakınım sadece hala acaba diyorum alışamadım :)) eşim koz çocuk hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…