- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.361
Günaydın canım. Benim de randevum 22'sinde. Geçmiyor günleeeerr diye şarkı söyleyeceğim şimdi :) Çok merak ediyorum yavruşumu. Rüyamda banyo yaptırıyorduk eşimle :)
günaydın canım, kraker kısa çözüm olmuyor mu ?Günaydın kızlar :) Güzel bir hafta olur inşallah. Benim yine midem bulanıyor öğlen yemek yiyince geçer keyifisizim
ooh afiyet bal şeker olsun canım :) bebişimiz büyüsüün annesi :)Bu sabah midem kazinarak uyudum, kahvalti tabagi hazirladim kendime isyerine getirdim biraz abartmisim sanirim herkes guldu sen mi yiceksin hepsini diye:) ama yedim:)
Pipisini yirim:)ooh afiyet bal şeker olsun canım :) bebişimiz büyüsüün annesi :)
Zor oluyor ama geçiyor ya 2 hafta kalmış geçer inslh hızlıca. :) O zamn 16.haftada oluyorsun degilmi?Ayin 27 sinde benim randevu yaaa. Daha 2 hafta var. Gecmiyo da bir turlu. Kafayi yiicem sanirim gidene kadar
canım kusuruma bakma nolur unutuyorum çok :) senin cinsiyet belli miydiPipisini yirim:)
Pipisini yirim diyom yahu:) kuku demiyom:)canım kusuruma bakma nolur unutuyorum çok :) senin cinsiyet belli miydi
Artık krakerden de tiksindim :/günaydın canım, kraker kısa çözüm olmuyor mu ?
Hee bnde suan 15im daha erken o zamn çıkar ya inslh biraz aşağıda yer eden gebelikler olduğunu duydum annemde bnde öyleyms çok kasik ağrısı olurdu diyor annem hiç yukarıda cikmamisim en fazla göbeğinde hissetms . İnslh hersy yolunda gider :)
Erkek dedi ikili testi yapan doktor ama ben emğn olamadım daha küçük diyeButun doktorlar bir alem:) otrivine illadin hepsi ayni damla aslinda ama bazi doktorlar gonul rahatligiyla veriyorken bazilari asla kullanma diyor anlamadim gitti:)
Demekki bundan:) hep o icimdeki yaramazin sucu:) hele bi dogsun poposunu isirmazsam bana da kirmkzi demesinler :)
Cinsiyet belli oldumu lina seninv
Bu sabah midem kazinarak uyudum, kahvalti tabagi hazirladim kendime isyerine getirdim biraz abartmisim sanirim herkes guldu sen mi yiceksin hepsini diye:) ama yedim:)
Yok cnm bn foto atmadım :) Bnm hislerim yanlış çıktı anneler hisseder tezini kendim için çürüttüm :) bnce seninki erkek :)) ay inş. Kızım bana ark. Olucak cidden çünkü yaşadığım yerde tekim desem yeridir:) can olucak bana:))
Zor oluyor ama geçiyor ya 2 hafta kalmış geçer inslh hızlıca. :) O zamn 16.haftada oluyorsun degilmi?
Bu decaviti kullananlarda mide sikintisi eksime yanma ve istahsizlik oldumu?
ben akşam yemekten sonra içiyorum kuzum ve gece mide yanması oluyor 2 gündür denedim içmedim olmadı ilaçtanmış demekki diyorum kendi kendime ama yediklerimizde önemli ne olursa olsun bence...
bende gün içinde çok daha fazla oluyor mide yanması iş yerindeki yemeklerden çünkü
Ya bnde bekarlıktan veri erkek bebek hastasıyım :)) koz olmasına üzülmedim sevindim şakınım sadece hala acaba diyorum alışamadım :)) eşim koz çocuk hastasıKız bebek gibisi varmı kuzum hele kucağına al azıcık ayaklansın o nazlar işveler vs ben o zaman görürüm seni ben bekarlığımdan beri kız istiyorum eşimde hep kız isterdi ama hamileliğimi öğrendiğimizden beri erkek diyor bakalım ay başında kontrolüm inşllaah öğrenebiliriz bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?