- 1 Mart 2016
- 608
- 510
- 33
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.381
hahaha onu anladım kaçırdım mı maksadında şee ettim :)) sen deee. hadi hayırlısı kuzum bide ben öğrensemPipisini yirim diyom yahu:) kuku demiyom:)
Belli muhtemelen:) iki doktor da erkek dedi hatta cok emin sekilde:)
Ben kiz istiyordum aslinda ne yalan solim de, ama beebgim olsun diye dua ederken hep babasina benzeyen bir erkek evlat diye dua ettim:) simdi de babaya benzeyen bir erkek evlat eyvahlar olsun ikisiyle nasi bas ederim diye dusunuyorum:)hahaha onu anladım kaçırdım mı maksadında şee ettim :)) sen deee. hadi hayırlısı kuzum bide ben öğrensem
aynen öyle canım yeter ki sağlıklı olsunlar. huyları da güzel olsun inşallah :) :) benimde içimden geçen kız ama erkek olacak gibi hissediyorum. ikilide dr büyük ihtimal kız dedi ama bence erkek. bakalım 2 mayısta belli olur inşallahBen kiz istiyordum aslinda ne yalan solim de, ama beebgim olsun diye dua ederken hep babasina benzeyen bir erkek evlat diye dua ettim:) simdi de babaya benzeyen bir erkek evlat eyvahlar olsun ikisiyle nasi bas ederim diye dusunuyorum:)
Saka bi yana saglikli olsunlar da... inan onemi yok cinsiyetin...
dimiArtık krakerden de tiksindim :/
Sağol canım sabrediyoruz ne yapalım :)dimibana da öyle olmuştu kuzum. Sabret
Ben deniz suyu kullanıyorumGunaydin:) kuzucum sana gecmis olsunara doktoru bisey verir kesin
Bu arada bir kac gundur burun tikanikligindan olmek uzereyim gece hic uyuyamiyorum derdim buyuk. Kimdi burda burun tikanikligi icin damla onermisti... nolur bo deyiverin
Ben de senin gibiyim canım. Bazı günler özellikle çok kötü geçiyor. Benim de boğazın tahriş oluyor kan geliyo bogazimdan. Ben bi de ilaç kullanıyorum içinde çeşitli vitaminler varmış. Ise yaradığını düşünüyorum. Premesis adi belki denemek istersin. Devlet ödemiyor kutusu 49.5 tl. Günde bir tane icebiliyorsun. Çok şiddetli kustugunda bas ağrısı oluyor ne yazık ki.. Agrin ondan dir zannediyorum. İnşallah bu günler geçecek ama kolay geçmiyor ne yazık ki...Kizlar cok kotuyum bugun resmen hamileligimin en zor gunleri 2 gundur kusuyorum bugun bir bas agrisi eklendi ve bugunki kusmam butun bogazimi yemek borusunu mahvetti yutkunamiyorum bile cok kotuyum cokne zaman rahata ercem ben ya bu bogaz tahrisini yasayan oldu mu?
Kanama olmadı ama tedavi ile oldu bende progestan kullandım bayagi bir müddetKanaman varmiydi senin de
Kanama olmadı ama tedavi ile oldu bende progestan kullandım bayagi bir müddetKanaman varmiydi senin de
Bana eczaci faranjit olmustum pastil almaya gittim pastil bile vermedi hamileyim deyince...Ben deniz suyu kullanıyorumEczaci tek bunu onerdi digerleri icin bisiy diyemem dedi
Vayyyyyy maşşallahhh sana ya ne tatlı olmuşsun sen öyle
Çok şükür atlattm canm . Bugüne şükür bebeğim iyi :) inslh alalım kucağımiza herşey nasip ve rizk meselesi Rabbim korusun yeter o yüzden :) sen nasılsın bu arada nasıl gidiyorBende öyle büyümüşüm kuzum doğuma kadar hep altta kalmışım ve eski zaman şartları annem elinde çamaşır bile yıkamış kadıncağız düşsem ben düşerdim Rabbim yiyecek ekmeği varsa nasip ediyor üzülme sen benim doktorum onunlla ilgili birşey demedi şuana kadar hiç risk veye kötü bir durum diyen olmadı ve emin ol ben hiç dikkat etmedim...
temizliğimi yaptım 16 saat gidiş 16 saat geliş yol gittim belimiz üzerine düştüm ve en önemlisi o yaşadığım kriz anı eşimle bunlara rahmen bebeğim sağ salim çok şükür...
moral bozmak yok alacaksın sende bebeğini tehlikeli dönemi atlattın
Valla hc birşey anlamıyorsun o haftada çünkü bebek bütün olarak gözükmüyor bacağına ayrı kafasına ayrı bakıyo tam anlaşılmıyor . Ufacık tefecik değiller artık yahu :) yüz zaten henüz belli değil valla ölçtü biçti tam boy da ölçmüyor artk baş çevresi 28mm bacak boyu 15mm gövde 91 mm artık böyle ölçüyorlar brde gramda söyleniyor artk 112gram diyo benm ultrason da :) valla iyice büyüdüler maşallah kız kemikleri eklemleri bile belli artık ya :)))Evet bitanem 16 oluyorum. Nasıl görünecek neye benziicek o zaman çok merak ediyorum yaİnşallah iyidir sağlıklıdır ve inşallah gösterir cinsiyetini de sıpam. Çok özledim yaaaaaaaaa bi görsem İnşallah dediğin gibi çabuk geçer ya
Ayin 27 sinde benim randevu yaaa. Daha 2 hafta var. Gecmiyo da bir turlu. Kafayi yiicem sanirim gidene kadar
Canım sen de regenesis max kullanıyordun diye hatırlıyorum. Yanlışsa düzelt. O bende mide bulantısı yaptı yemekten sonra içiyordum 2gün kötü oldum. İçinde Demir var gereksiz kilo aldırmasın diye aç karna almaya başladım. Sabah kahvaltıdan bir saat önce içiyorum midem hiç bulanmıyor artık.Sağol canım sabrediyoruz ne yapalım :)
Sizler gibi randevu günlerimi beklerdim.zaman bur turlu geçmezdi. Sinirlenirim kizadım neden daha fazla göremiyorum diye.halbuki ne kadar da güzelmiş o beklemek.şimdi kötü çıkan ikili test sonucum üzere yaptırmış olduğum ve almanyaya göndermiş olduğum kan sonucum için bekliyorum.günler ay saatler gün oldu sanki.ağlamaktan persan oldum.ben o heyecanlı bekleyislerimi istiyorum artık. Kıymetini bilin...Benim dünyalar tatlısı bir çocuğum var çok şükür. Şimdi bakıyorum da benden beterleri var.kıymet bilmeyi de öğreniyorum sanki.. içim acıyor. ..
Benim isyerinde yemek cikmiyor disardan soyluyoruz ve bulundugumuz yerde bir tane pideci bir tane pizzaci var sadece o kdar zor ki yemek olayimiz... evden getirmeyi denedim bir iki defa o da otobusle iki aktarma geliyorum sabahllari 1.5-2 saatimi aliyor kendimi tutamiyorum ayakta bir de onlari tasimak zorladi epey biraktim onu da nabicam bilmiyorum...
2 gun istahsizlik yapmisti ama bugun cok ac uyandim demekki normale donuyor vucut:) mide yanmasi eksimesi bende ilaca baslamadan once de vardi arttirdiysa bilmem de....
Ya bnde bekarlıktan veri erkek bebek hastasıyım :)) koz olmasına üzülmedim sevindim şakınım sadece hala acaba diyorum alışamadım :)) eşim koz çocuk hastası
Ya bnde bekarlıktan veri erkek bebek hastasıyım :)) koz olmasına üzülmedim sevindim şakınım sadece hala acaba diyorum alışamadım :)) eşim koz çocuk hastası
Benim doktor haftada 3 gun kirmizi et ye yiyebilirsen maddi olarak dedi... parasindan degil de ne bileyimyemek olayı çok kötü ya dün bide eşim sağolsun sen bebeğe yemiyorsun kendine yiyorsun dedi deli oldum
normal yiyorum çonkü aa ben 2 canlıyım deyip abanmıyorum yemeğe akşamları çok midem kazınırsa yoğurt yiyorum gün içinde yemediğim için takviye yapıyorum kendime
kurdeşenden dolayı balık süt kuruyemis yumurta yasaktı bu hafta başlıyayım dedim yine kabardım nasıl beslnesin bu bebek şimdidr 13. haftada baklagil ye demişti her akşam ne pişirsem derdi dolaptaki haşlanmış kuru fasulye nohutları tükettim vallahi :) Akşam ne yapacağim sabahtan beri onu düşünüyorum bide benim eşim Antakyalı yemeğe çok düşkün daha adamı doyuramıyorum :) bebeyi nasıl doyuracağımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?