2017 EKİM Anne adayları

hahaha onu anladım kaçırdım mı maksadında şee ettim :)) sen deee. hadi hayırlısı kuzum bide ben öğrensem
Ben kiz istiyordum aslinda ne yalan solim de, ama beebgim olsun diye dua ederken hep babasina benzeyen bir erkek evlat diye dua ettim:) simdi de babaya benzeyen bir erkek evlat eyvahlar olsun ikisiyle nasi bas ederim diye dusunuyorum:)

Saka bi yana saglikli olsunlar da... inan onemi yok cinsiyetin...

aynen öyle canım yeter ki sağlıklı olsunlar. huyları da güzel olsun inşallah :) :) benimde içimden geçen kız ama erkek olacak gibi hissediyorum. ikilide dr büyük ihtimal kız dedi ama bence erkek. bakalım 2 mayısta belli olur inşallah

Gunaydin:) kuzucum sana gecmis olsun ara doktoru bisey verir kesin

Bu arada bir kac gundur burun tikanikligindan olmek uzereyim gece hic uyuyamiyorum derdim buyuk. Kimdi burda burun tikanikligi icin damla onermisti... nolur bo deyiverin
Ben deniz suyu kullanıyorum Eczaci tek bunu onerdi digerleri icin bisiy diyemem dedi

Ben de senin gibiyim canım. Bazı günler özellikle çok kötü geçiyor. Benim de boğazın tahriş oluyor kan geliyo bogazimdan. Ben bi de ilaç kullanıyorum içinde çeşitli vitaminler varmış. Ise yaradığını düşünüyorum. Premesis adi belki denemek istersin. Devlet ödemiyor kutusu 49.5 tl. Günde bir tane icebiliyorsun. Çok şiddetli kustugunda bas ağrısı oluyor ne yazık ki.. Agrin ondan dir zannediyorum. İnşallah bu günler geçecek ama kolay geçmiyor ne yazık ki...

Çok şükür atlattm canm . Bugüne şükür bebeğim iyi :) inslh alalım kucağımiza herşey nasip ve rizk meselesi Rabbim korusun yeter o yüzden :) sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor

Valla hc birşey anlamıyorsun o haftada çünkü bebek bütün olarak gözükmüyor bacağına ayrı kafasına ayrı bakıyo tam anlaşılmıyor . Ufacık tefecik değiller artık yahu :) yüz zaten henüz belli değil valla ölçtü biçti tam boy da ölçmüyor artk baş çevresi 28mm bacak boyu 15mm gövde 91 mm artık böyle ölçüyorlar brde gramda söyleniyor artk 112gram diyo benm ultrason da :) valla iyice büyüdüler maşallah kız kemikleri eklemleri bile belli artık ya :)))

Sağol canım sabrediyoruz ne yapalım :)
Canım sen de regenesis max kullanıyordun diye hatırlıyorum. Yanlışsa düzelt. O bende mide bulantısı yaptı yemekten sonra içiyordum 2gün kötü oldum. İçinde Demir var gereksiz kilo aldırmasın diye aç karna almaya başladım. Sabah kahvaltıdan bir saat önce içiyorum midem hiç bulanmıyor artık.

canımmmm yaaa ne zaman gelecek sonucun bol bol dua et içini ferah tut inşallah temiz gelecek sonucun inşallah bak ben yaptırmayanlardanım belkide benim bebeğimdede var ama bilmiyorum... Rabbim kimseye taşıyamacağı yük vermezmiş... Olursa da bebeğimde birşey Rabbimin sınavı diyeceğim artık am tabiki herkes önce sağlık ister yanılma payı çok fazla bu testlerde biliyorsun inşşalhh sendede öyle olacak bu kadar hamilenin duaları seninle kuzum benim

yemek olayı çok kötü ya dün bide eşim sağolsun sen bebeğe yemiyorsun kendine yiyorsun dedi deli oldum
normal yiyorum çonkü aa ben 2 canlıyım deyip abanmıyorum yemeğe akşamları çok midem kazınırsa yoğurt yiyorum gün içinde yemediğim için takviye yapıyorum kendime

kurdeşenden dolayı balık süt kuruyemis yumurta yasaktı bu hafta başlıyayım dedim yine kabardım nasıl beslnesin bu bebek şimdi dr 13. haftada baklagil ye demişti her akşam ne pişirsem derdi dolaptaki haşlanmış kuru fasulye nohutları tükettim vallahi :) Akşam ne yapacağim sabahtan beri onu düşünüyorum bide benim eşim Antakyalı yemeğe çok düşkün daha adamı doyuramıyorum :) bebeyi nasıl doyuracağımmm :)

Benim doktor haftada 3 gun kirmizi et ye yiyebilirsen maddi olarak dedi... parasindan degil de ne bileyim
Haftada uc gun kirmizi et cok degilmi yahu? Yemesine yerim eti de cok severim ama:) sanki asiri doz protein aliyomusum gibi hissederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…