2017 EKİM Anne adayları

Benim doktor haftada 3 gun kirmizi et ye yiyebilirsen maddi olarak dedi... parasindan degil de ne bileyim
Haftada uc gun kirmizi et cok degilmi yahu? Yemesine yerim eti de cok severim ama:) sanki asiri doz protein aliyomusum gibi hissederim:)
Ben gun aşırı yiyom .... esimi ise yollarken kavurma yedim mesela

Benim doktor haftada 3 gun kirmizi et ye yiyebilirsen maddi olarak dedi... parasindan degil de ne bileyim
Haftada uc gun kirmizi et cok degilmi yahu? Yemesine yerim eti de cok severim ama:) sanki asiri doz protein aliyomusum gibi hissederim:)

Hey masallah haftada 3 cok sanki bende severim yerim ama bilemedim haftada 1 yap sen onu bosver :) biz dun piknige gittik tavuk yedik aksam eve geldik esim balik yedi gecede etide cikarsana dedi ben şok tabiki cikarmadim 2 haftadir kemik aluyor kaynatiyor it gibi siyiriyoruz suyunada corba yapıyoruz yeter da

Simdi bayanlar özellikle kirmizigitar canim sarma istedi ki onuda esim etsiz yemez hayatta annemi aradim kalmamis stokta yaptığı maalesef marketten salamura alacagim ama hangi market hangi marka bilemedim tek başına emek edip sarcam sert olmasin korkuyorum oturur aglarum sonra

kuzu annem vermisti bana salamura ondan kullandim ben... ay kiyamam ya ben tabi iki gundur burda sarma muhabbeti yapiyorum cani cekti gebelerin

Evet canım ben de onu kullanıyorum. Ben de mi öyle yapsam acaba? Uyanır uyanmaz içeyim kahvaltı edene kadar 2 saat geçmiş oluyor zaten o zaman çay da içebilirim.

Oooyyyy maşallah annesi kuruyemiş paketi kadar 100 gram olmus demek ki buyuduler cok sukur. Hatta bundan sonra önumüzdeki 1 ay cok daha hizli buyuyeceklermis benim takvim öyle diyo cok merak ediyorum ya nasil gorunecek yine de. Kirmizi da oyle dedi bi basi bi kici derken bisey anlamadim dedi ama yine de insan cok merak ediyo ya insallah benim bıdıkım da gittigimde iyice büyümüş olur

Çok tsk ederim hepnizi dualarıniza ihtiyacım var haftaya perşembe gelecek.inşallah temiz çıkar psikolojim bozuk.tüm çocuklara sağlık versin allahım.

Çok teşekkürler inşallah temiz çıkar. İkili sonucum çok çok kötü. Kombine 1: 18. Allahım tüm çocuklara sağlık versin inşallah.

Evlat öylesine güzel ki allahım sizlere de nasip etsin.dr um da aynısını söyledi senin bir çocuğun var dedi inşallah bu da öyle sağlıklı olur.sizler hiç yaşamayın bunu duam kimseye yaşatmasın allahım. İnşallah sizlere dedikleri gibi sağlıklı doğsun kötü çıkmaz korkmayın allahın izniyle.benim umutlarım da büyük umarım benim için de iyi sonuçlar gelecek.dua edin bana allah sizlerin duasını kabul eder.

kuzu annem vermisti bana salamura ondan kullandim ben... ay kiyamam ya ben tabi iki gundur burda sarma muhabbeti yapiyorum cani cekti gebelerin

Kız normaldede severim senlik değil :) Aklıma düştü sadece annemde hep yapar ama bitirmiş bu sefer kalmamış taze zamanına :) bu sene banada yapacak artık fazla fazla :)

Sabah aksam duamdasin inan... ama ferah tut icini... ultrasonda hersey normaldi bir bulgu olsa mutlaka cikardi...

inş allah hepimizin yanında olsun. Bu persembe değil sonraki perşembe çıkacak inş.
Allah hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin inşaAllah. Hepimiz duaciniz senin, inaniyoruz ki tertemiz gelecek sonuclarin.
Hangimiz ne olacagini biliyor ki neler duyuyoruz da ne guzel sonuclar oluyor.

İsyan etmeden beklemek lazim, tevekkulunu elden birakma lutfen. Kocaman kalpli bir annesin sen, evladin da senin gibi güçlü olacak.
Gör bak...

Evet canm . Brde artk eski kadr korku kalmaz hc birimizdede hele br kaç hafta sonra hareketleri hissedince rahatlayacaz toptan :)
Aynen öyle Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin. Amin.

Teklemeyince daha rahat olacagiz evet uyudugu zamanlarda neden tekme atmiyor diye yeriz kendimizi biz

Merhaba kizlar, pek keyfim yoktu geçte kalktip bugun. Sizler iyisiniz inşaAllah. Evi supurup silmem lazim hic icimden gelmiyor.

Hepimizin kalbindesin sen, şu mübarek aylarin yüzü suyu hürmetine Allah'in izni ile guzel haberler vereceksin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…