- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.401
Ben gun aşırı yiyom .... esimi ise yollarken kavurma yedim meselaBenim doktor haftada 3 gun kirmizi et ye yiyebilirsen maddi olarak dedi... parasindan degil de ne bileyim
Haftada uc gun kirmizi et cok degilmi yahu? Yemesine yerim eti de cok severim ama:) sanki asiri doz protein aliyomusum gibi hissederim:)
Sende kan pihtilasmasi var miydi?Ben gun aşırı yiyom .... esimi ise yollarken kavurma yedim mesela
Benim doktor haftada 3 gun kirmizi et ye yiyebilirsen maddi olarak dedi... parasindan degil de ne bileyim
Haftada uc gun kirmizi et cok degilmi yahu? Yemesine yerim eti de cok severim ama:) sanki asiri doz protein aliyomusum gibi hissederim:)
kuzu annem vermisti bana salamura ondan kullandim ben... ay kiyamam ya ben tabi iki gundur burda sarma muhabbeti yapiyorum cani cekti gebelerinSimdi bayanlar özelliklekirmizigitar canim sarma istedi ki onuda esim etsiz yemez hayatta annemi aradim kalmamis stokta yaptığı maalesef marketten salamura alacagim ama hangi market hangi marka bilemedim tek başına emek edip sarcam sert olmasin korkuyorum oturur aglarum sonra
Evet canım ben de onu kullanıyorum. Ben de mi öyle yapsam acaba? Uyanır uyanmaz içeyim kahvaltı edene kadar 2 saat geçmiş oluyor zaten o zaman çay da içebilirim.Canım sen de regenesis max kullanıyordun diye hatırlıyorum. Yanlışsa düzelt. O bende mide bulantısı yaptı yemekten sonra içiyordum 2gün kötü oldum. İçinde Demir var gereksiz kilo aldırmasın diye aç karna almaya başladım. Sabah kahvaltıdan bir saat önce içiyorum midem hiç bulanmıyor artık.
Valla hc birşey anlamıyorsun o haftada çünkü bebek bütün olarak gözükmüyor bacağına ayrı kafasına ayrı bakıyo tam anlaşılmıyor . Ufacık tefecik değiller artık yahu :) yüz zaten henüz belli değil valla ölçtü biçti tam boy da ölçmüyor artk baş çevresi 28mm bacak boyu 15mm gövde 91 mm artık böyle ölçüyorlar brde gramda söyleniyor artk 112gram diyo benm ultrason da :) valla iyice büyüdüler maşallah kız kemikleri eklemleri bile belli artık ya :)))
Çok tsk ederim hepnizi dualarıniza ihtiyacım var haftaya perşembe gelecek.inşallah temiz çıkar psikolojim bozuk.tüm çocuklara sağlık versin allahım.canımmmm yaaa ne zaman gelecek sonucun bol bol dua et içini ferah tut inşallah temiz gelecek sonucun inşallah bak ben yaptırmayanlardanım belkide benim bebeğimdede var ama bilmiyorum... Rabbim kimseye taşıyamacağı yük vermezmiş... Olursa da bebeğimde birşey Rabbimin sınavı diyeceğim artık am tabiki herkes önce sağlık ister yanılma payı çok fazla bu testlerde biliyorsun inşşalhh sendede öyle olacak bu kadar hamilenin duaları seninle kuzum benim
Çok teşekkürler inşallah temiz çıkar. İkili sonucum çok çok kötü. Kombine 1: 18. Allahım tüm çocuklara sağlık versin inşallah.Günaydın kızlar :) herkese musmutlu, bulantisiz agrisiz dertsiz tasasiz bir hafta nasip etsin Allahım inşallah
F Foha canım şu an ne kadar sıkıntılı durumdasin anlayabiliyorum. Evet zor geçecek belki ama inan sonuçların temiz gelecek. Ben inanıyorum. Lütfen iyi düşünmeye çalıs. Iyi düşün ki iyi olsun hersey. Kendi kendine konusurken bile iyi cikacak sonuclar diye konus. Dualarım seninle canım benim.
Allahım inşallah sesinizi duysun inşallah. Kimseye yaşatmasın inşallah.Sonucu riskli denilip çok sağlıklı genişler dünyaya getirenler tanıyorum inan.Rabbim öncelikle sonuçların gelen kadar sabrını verecektir ve iyi sonuçlarını bizimle paylaşacaksın inşallah.
Evlat öylesine güzel ki allahım sizlere de nasip etsin.dr um da aynısını söyledi senin bir çocuğun var dedi inşallah bu da öyle sağlıklı olur.sizler hiç yaşamayın bunu duam kimseye yaşatmasın allahım. İnşallah sizlere dedikleri gibi sağlıklı doğsun kötü çıkmaz korkmayın allahın izniyle.benim umutlarım da büyük umarım benim için de iyi sonuçlar gelecek.dua edin bana allah sizlerin duasını kabul eder.Kendimi bazen senin yerine koyuyorum foha, ama bazen de ne dusunuyorum biliyomusun, bak kizma bu cumlelerime ama... o testi burda kimimiz yaptirdik kimimiz yaptirmadik, yaptiranlarin temiz cikti sonuclari sozde... temiz derken, ihtimalin dusuk diyor test yani.... ama hicbirimiz emin olamayiz bebegimizin gercekten saglikli olup olmadigina dogdugu gune kadar. Hepimiz varsayim uzerine rahatiz su an... senin simdi cok zor gunlerin var ama bir kac gun sonra sonuc geldiginde icimizde bir tek sen emin olacaksin bebeginin sagligindan:) bir de bu acidan dusun:)
Ayrica, bak bilmiyorum hic cocugum yok oncesinde ama, inan bir cocugunun olmasi muthis bir arti... simdilik hersey yolunda ama, ben bilmiyorum ki bu bebege gercekten saglikli sihatli kavusabilecek miyim, anne olabilecek miyim bak hic fikrim yok... o duyguyu tadabilecek miyim bilmiyorum hala... rabbim sana nasip etmis bir kere, ya hic olmasaydi dusunsene?
Ben sonuclarin iyi cikacagina eminim aslinda. Gor bak, icini ferah tut yavrucak icerde iyice gerilmesin...
Guzel haberlerini bekliyoruz senin, hayirlisiyla insallah...
kuzu annem vermisti bana salamura ondan kullandim ben... ay kiyamam ya ben tabi iki gundur burda sarma muhabbeti yapiyorum cani cekti gebelerin
Sabah aksam duamdasin inan... ama ferah tut icini... ultrasonda hersey normaldi bir bulgu olsa mutlaka cikardi...Evlat öylesine güzel ki allahım sizlere de nasip etsin.dr um da aynısını söyledi senin bir çocuğun var dedi inşallah bu da öyle sağlıklı olur.sizler hiç yaşamayın bunu duam kimseye yaşatmasın allahım. İnşallah sizlere dedikleri gibi sağlıklı doğsun kötü çıkmaz korkmayın allahın izniyle.benim umutlarım da büyük umarım benim için de iyi sonuçlar gelecek.dua edin bana allah sizlerin duasını kabul eder.
Allah hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin inşaAllah. Hepimiz duaciniz senin, inaniyoruz ki tertemiz gelecek sonuclarin.inş allah hepimizin yanında olsun. Bu persembe değil sonraki perşembe çıkacak inş.
Aynen öyle Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin. Amin.Evet canm . Brde artk eski kadr korku kalmaz hc birimizdede hele br kaç hafta sonra hareketleri hissedince rahatlayacaz toptan :)
Evlat öylesine güzel ki allahım sizlere de nasip etsin.dr um da aynısını söyledi senin bir çocuğun var dedi inşallah bu da öyle sağlıklı olur.sizler hiç yaşamayın bunu duam kimseye yaşatmasın allahım. İnşallah sizlere dedikleri gibi sağlıklı doğsun kötü çıkmaz korkmayın allahın izniyle.benim umutlarım da büyük umarım benim için de iyi sonuçlar gelecek.dua edin bana allah sizlerin duasını kabul eder.
Amin insHepimizin kalbindesin sen, şu mübarek aylarin yüzü suyu hürmetine Allah'in izni ile guzel haberler vereceksin bize.
:) herşeye hazırlıklı ol bn hazırlıksız yakaladım ikisinde evlat seviliyor sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter :))Sağlıkla gelsin inşallah anlıyorum seni şimdi banada erkek derse üzülürüm gibi geliyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?