2017 EKİM Anne adayları

Evet canım ben de onu kullanıyorum. Ben de mi öyle yapsam acaba? Uyanır uyanmaz içeyim kahvaltı edene kadar 2 saat geçmiş oluyor zaten o zaman çay da içebilirim.
Aynen. Mesela Demir olduğu için süt ürünü de uzak mesafe olmalı. Emilimini olumsuz etkiliyor çünkü. Ben kalkar kalkmaz içiyorum sonra kahvaltıyı hazırlayıp istediğim herşeyi yiyorum. Araştırdım aç tok farketmez deniliyor. Gebelik öncesi de bende hep Demir eksikliği vardı yıllardır Demir ilacı kullandım. Tok kullandığın zaman acayip iştah ve kilo yapıyor, bir anda şişmiştim ilk (68i gördüm). Sonra aç karna sabahları portakal suyu ile alınca kilomu kontrole aldım(60kg)

Benim doktor haftada 3 gun kirmizi et ye yiyebilirsen maddi olarak dedi... parasindan degil de ne bileyim
Haftada uc gun kirmizi et cok degilmi yahu? Yemesine yerim eti de cok severim ama:) sanki asiri doz protein aliyomusum gibi hissederim:)

Kuzucan bebişlerin büyümesine en çok katkıda bulunan şey protein. Eğer kırmızı eti seviyorsan tüketmeye çalış bence. Benim doktorcum da aynı şeyi söyledi ve açıklaması da bu şekildeydi

Kızlar çok şükür 2gün önce kanama lekelenme vs. kesildi tamamen. Halsizliğim de kaybolmuştu, öyle ki dün Pazardan gelenleri yerleştirirken buldum kendimi, eşim kızdı. Tabi hiç hamile gibi hissetmeyince endişelenmeye başladım derken ben burdayım der gibi bıçak saplandı şiddetli.

Yatmaya devam ediyorum. Bugün ise iki defa tam bebeğin olduğu yerde özellikle sağda (bebiş te sağdaydı ilk) balık varmış gibi hareket hissettim. Bu haftadan normal mi acaba. Bağırsak hareketi falan değil eminim. Sanki içimde bir balık takla attı

Kuzucan bebişlerin büyümesine en çok katkıda bulunan şey protein. Eğer kırmızı eti seviyorsan tüketmeye çalış bence. Benim doktorcum da aynı şeyi söyledi ve açıklaması da bu şekildeydi

Kan pihtilasmam oldugu icin zarar verir mi diye korkuyorum ama yerim ya gunde 3 ogun yerim sorun yok :)

2-3 gundur bende de oluyor, genelde gunun ayni saatlerinde, yilan gibi birsey dolaniyor sanki icimde hissediyorum ama emin olamiyorum.

Genelde otururken oluyor acaba sikisiyor da mi tepki veriyor diyorum bilemedim... bugun de oldu mesela ilk cuma olmustu, cumartesi pazar iki gun izledim ayni saatlerde oldu bugun yine oldu ayni saatlerde:)

Gunaydin:) kuzucum sana gecmis olsun ara doktoru bisey verir kesin

Bu arada bir kac gundur burun tikanikligindan olmek uzereyim gece hic uyuyamiyorum derdim buyuk. Kimdi burda burun tikanikligi icin damla onermisti... nolur bo deyiverin
Canim tuzlu su denedin mi? Bir de tencerede su kaynatip basina bi tulbent ortup buharini icine cek bir kac defa yap acilir umarim :)

Canim tuzlu su denedin mi? Bir de tencerede su kaynatip basina bi tulbent ortup buharini icine cek bir kac defa yap acilir umarim :)
Kuzu gunduz ve aksamlari yok gece nefes alamayarak uyaniyorum bakiyorum ki burnum tikanmis cok ta pis bir huyum var gozumu actigim anda uykum kacar benim o yuzden hani elimin altinda kullanabilecegim bir sprey olsa da hemen gozumu acmadan sikip uyumaya devam edebilsem... yoksa azicik yatakta otursam acilacak ta o arada benim uykum da acilacak

Anladim canim tuzlu suyu sprey sisesinde yapsan hemen sikarsin yada bas ucunda bulundursan hem zararsiz sonucta istedigin sıklıkta istedigin kadar kullanabilirsin umarim gecer canim bir an once :)

Dualarimiz seninle canım

C
Canım bende ılk hamileligimde aç karnına günde 1 defa içiyorduk şimdi iki defa ve tok karnina dedi ecz.iştah mı yapıyor gerçekten bide decavit kullanıyorum istahim açıldı aç karninami denesem

Kızlar decavit ben de kullanıyorum. İştahım açıldı resmen. Eczanede üzerine tok karnına demişler tok içince iştahı artırıyor sanırım. İnternette gece yatmadan içince iştahı etkilemiyor yazıyodu. Dün gece yatmadan içtim bugün kurt gibi saldırmadım valla yemeklere Gece için derim

A
Ayy bende gece içim o zaman mide bulantısı vardı daha önce bişe yiyemiyordum şimdi iştah açıldı resmen

İnslh hemen gelsinde gor bebeğini :) bugn benm takvimdede artık kilo almaya baslayacaksiniz dikkat edin yazıyor baksana demek ki artk birlikte kilo alicaz . Ama inan iki gündür iştah gitti bende şu demir hapı migdemi bir hoş ediyor

Aynen öyle Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin. Amin.

Teklemeyince daha rahat olacagiz evet uyudugu zamanlarda neden tekme atmiyor diye yeriz kendimizi biz
Aynen öyle oluruz :)

Bu arada bn dünden beri bebeği hissediyorum kasilmayla birlikte değişik br his tabi o kasılmalar başlayınca vajinayada ağrı giriyor sonra orda kıpır kıpır ediyor birşey hem de artık elimi attığım anda bebeğim portakal gbi elime geliyor :)

Masallah yaaa
Bende bugun birsey hissetmiyorum moralim cok bozuldu

benim kulagım tıkandı tek kulakla yasıyorum resmen cok gıcık birsey ya oksijenli suyla gliserin damlatıyorum hamilelerde olabiliyormus buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…