- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.421
Aynen. Mesela Demir olduğu için süt ürünü de uzak mesafe olmalı. Emilimini olumsuz etkiliyor çünkü. Ben kalkar kalkmaz içiyorum sonra kahvaltıyı hazırlayıp istediğim herşeyi yiyorum. Araştırdım aç tok farketmez deniliyor. Gebelik öncesi de bende hep Demir eksikliği vardı yıllardır Demir ilacı kullandım. Tok kullandığın zaman acayip iştah ve kilo yapıyor, bir anda şişmiştim ilk (68i gördüm). Sonra aç karna sabahları portakal suyu ile alınca kilomu kontrole aldım(60kg)Evet canım ben de onu kullanıyorum. Ben de mi öyle yapsam acaba? Uyanır uyanmaz içeyim kahvaltı edene kadar 2 saat geçmiş oluyor zaten o zaman çay da içebilirim.
Benim doktor haftada 3 gun kirmizi et ye yiyebilirsen maddi olarak dedi... parasindan degil de ne bileyim
Haftada uc gun kirmizi et cok degilmi yahu? Yemesine yerim eti de cok severim ama:) sanki asiri doz protein aliyomusum gibi hissederim:)
Kuzucan bebişlerin büyümesine en çok katkıda bulunan şey protein. Eğer kırmızı eti seviyorsan tüketmeye çalış bence. Benim doktorcum da aynı şeyi söyledi ve açıklaması da bu şekildeydi
Kızlar çok şükür 2gün önce kanama lekelenme vs. kesildi tamamen. Halsizliğim de kaybolmuştu, öyle ki dün Pazardan gelenleri yerleştirirken buldum kendimi, eşim kızdı. Tabi hiç hamile gibi hissetmeyince endişelenmeye başladımderken ben burdayım der gibi bıçak saplandı şiddetli.
Yatmaya devam ediyorum. Bugün ise iki defa tam bebeğin olduğu yerde özellikle sağda (bebiş te sağdaydı ilk) balık varmış gibi hareket hissettim. Bu haftadan normal mi acaba. Bağırsak hareketi falan değil eminim. Sanki içimde bir balık takla attı
Canim tuzlu su denedin mi? Bir de tencerede su kaynatip basina bi tulbent ortup buharini icine cek bir kac defa yap acilir umarim :)Gunaydin:) kuzucum sana gecmis olsunara doktoru bisey verir kesin
Bu arada bir kac gundur burun tikanikligindan olmek uzereyim gece hic uyuyamiyorum derdim buyuk. Kimdi burda burun tikanikligi icin damla onermisti... nolur bo deyiverin
Kuzu gunduz ve aksamlari yok gece nefes alamayarak uyaniyorum bakiyorum ki burnum tikanmis cok ta pis bir huyum var gozumu actigim anda uykum kacar benim o yuzden hani elimin altinda kullanabilecegim bir sprey olsa da hemen gozumu acmadan sikip uyumaya devam edebilsem... yoksa azicik yatakta otursam acilacak ta o arada benim uykum da acilacakCanim tuzlu su denedin mi? Bir de tencerede su kaynatip basina bi tulbent ortup buharini icine cek bir kac defa yap acilir umarim :)
Anladim canim tuzlu suyu sprey sisesinde yapsan hemen sikarsin yada bas ucunda bulundursan hem zararsiz sonucta istedigin sıklıkta istedigin kadar kullanabilirsin umarim gecer canim bir an once :)Kuzu gunduz ve aksamlari yok gece nefes alamayarak uyaniyorum bakiyorum ki burnum tikanmis cok ta pis bir huyum var gozumu actigim anda uykum kacar benim o yuzden hani elimin altinda kullanabilecegim bir sprey olsa da hemen gozumu acmadan sikip uyumaya devam edebilsem... yoksa azicik yatakta otursam acilacak ta o arada benim uykum da acilacak
Dualarimiz seninle canımEvlat öylesine güzel ki allahım sizlere de nasip etsin.dr um da aynısını söyledi senin bir çocuğun var dedi inşallah bu da öyle sağlıklı olur.sizler hiç yaşamayın bunu duam kimseye yaşatmasın allahım. İnşallah sizlere dedikleri gibi sağlıklı doğsun kötü çıkmaz korkmayın allahın izniyle.benim umutlarım da büyük umarım benim için de iyi sonuçlar gelecek.dua edin bana allah sizlerin duasını kabul eder.
Canım bende ılk hamileligimde aç karnına günde 1 defa içiyorduk şimdi iki defa ve tok karnina dedi ecz.iştah mı yapıyor gerçekten bide decavit kullanıyorum istahim açıldı aç karninami denesemAynen. Mesela Demir olduğu için süt ürünü de uzak mesafe olmalı. Emilimini olumsuz etkiliyor çünkü. Ben kalkar kalkmaz içiyorum sonra kahvaltıyı hazırlayıp istediğim herşeyi yiyorum. Araştırdım aç tok farketmez deniliyor. Gebelik öncesi de bende hep Demir eksikliği vardı yıllardır Demir ilacı kullandım. Tok kullandığın zaman acayip iştah ve kilo yapıyor, bir anda şişmiştim ilk (68i gördüm). Sonra aç karna sabahları portakal suyu ile alınca kilomu kontrole aldım(60kg)
Bugun birsey hissetmiyorum niye kiBebisler nasil keyifler ne alemde
Ayy bende gece içim o zaman mide bulantısı vardı daha önce bişe yiyemiyordum şimdi iştah açıldı resmenKızlar decavit ben de kullanıyorum. İştahım açıldı resmen. Eczanede üzerine tok karnına demişler tok içince iştahı artırıyor sanırım. İnternette gece yatmadan içince iştahı etkilemiyor yazıyodu. Dün gece yatmadan içtim bugün kurt gibi saldırmadım valla yemeklereGece için derim
İnslh hemen gelsinde gor bebeğini :) bugn benm takvimdede artık kilo almaya baslayacaksiniz dikkat edin yazıyor baksana demek ki artk birlikte kilo alicaz . Ama inan iki gündür iştah gitti bende şu demir hapı migdemi bir hoş ediyorOooyyyy maşallah annesikuruyemiş paketi kadar 100 gram olmus demek ki buyuduler cok sukur. Hatta bundan sonra önumüzdeki 1 ay cok daha hizli buyuyeceklermis benim takvim öyle diyo cok merak ediyorum ya nasil gorunecek yine de. Kirmizi da oyle dedi bi basi bi kici derken bisey anlamadim dedi ama yine de insan cok merak ediyo ya insallah benim bıdıkım da gittigimde iyice büyümüş olur
Aynen öyle oluruz :)Aynen öyle Rabbim saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin. Amin.
Teklemeyince daha rahat olacagiz evet uyudugu zamanlarda neden tekme atmiyor diye yeriz kendimizi biz
Yemekten sonra sade ana soğuk soda içmeyi dene biraz faydasını görüyorum ben.Çok zor bir durum ama geçecek inşallah geçmiş olsun.Günaydın kızlar :) Güzel bir hafta olur inşallah. Benim yine midem bulanıyor öğlen yemek yiyince geçer keyifisizim
Aynen öyle oluruz :)
Bu arada bn dünden beri bebeği hissediyorum kasilmayla birlikte değişik br his tabi o kasılmalar başlayınca vajinayada ağrı giriyor sonra orda kıpır kıpır ediyor birşey hem de artık elimi attığım anda bebeğim portakal gbi elime geliyor :)
bazen butun belirtiler bile kayboluyor herzaman aynı seyleri hissetmiyorum bendeBugun birsey hissetmiyorum niye ki
Sizede oluyormu?
Kalbini dinledim ama saga sola donerken agri olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?