- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.441
İnslh hemen gelsinde gor bebeğini :) bugn benm takvimdede artık kilo almaya baslayacaksiniz dikkat edin yazıyor baksana demek ki artk birlikte kilo alicaz . Ama inan iki gündür iştah gitti bende şu demir hapı migdemi bir hoş ediyor
Aa niye bozuyorsun moralini daha küçükler herzamn hissetmezsn . Hergun belirtide olmaz normal olabilirsnyani takılmaMasallah yaaa
Bende bugun birsey hissetmiyorum moralim cok bozuldu
Olabilir çünkü daha dün sabah ve bugn sabah aç karna aldm. Vücut alışması lazm belkide kabız faln oldunmu genelde böyle şikayetler vardaAllah Allah. Ben de sabah ve akşam aç karnına içiyorum demir hapını ama hiç etki etmedi. Ne kadar oldu sen başlayalı? Belki vücut adapte olamamıştır henüz canımcım
Masallah yaaa
Bende bugun birsey hissetmiyorum moralim cok bozuldu
Ay ne kotu oluyorum oyle anlarda yabazen butun belirtiler bile kayboluyor herzaman aynı seyleri hissetmiyorum bende
benim kulagım tıkandı tek kulakla yasıyorum resmen cok gıcık birsey ya oksijenli suyla gliserin damlatıyorum hamilelerde olabiliyormus buda
Normal yani degil mi? Oldumu sende de?Aa niye bozuyorsun moralini daha küçükler herzamn hissetmezsn . Hergun belirtide olmaz normal olabilirsnyani takılma
Valla ben de hissetmiyorum. Hissediyorum dedikçe buradakiler çok şaşırıyorum :)Kız yine sen bugün bişey hissedemiyorum diyosun. Ben hiç bişey hissedemiyorum ya hala
Teşekkür ederim sağolun :)Yemekten sonra sade ana soğuk soda içmeyi dene biraz faydasını görüyorum ben.Çok zor bir durum ama geçecek inşallah geçmiş olsun.
Olabilir çünkü daha dün sabah ve bugn sabah aç karna aldm. Vücut alışması lazm belkide kabız faln oldunmu genelde böyle şikayetler varda
Valla ben de hissetmiyorum. Hissediyorum dedikçe buradakiler çok şaşırıyorum :)
Saga sola donerken agrim yok bugun ama korktum kiz senin olmuyormu, kalbini dinledim hemen.Kız yine sen bugün bişey hissedemiyorum diyosun. Ben hiç bişey hissedemiyorum ya hala
Oldu br kaç kere ara ara ama bnde genelde bel ağrısı var diğerleri olmasa da oda olmasa diyorum bazn o kadr canm yaniyoAy ne kotu oluyorum oyle anlarda ya
Evet bana da oldu bir kac kez, sogan suyu damlatanda varmis.
Normal yani degil mi? Oldumu sende de?
Himm yandm bn o zamnYok tatlım kabız falan yapmadı beni. Her bünyede farklı etki yaratıyor sanırım. Bir de ben öyle kolay kolay kabız olduğumu da hatırlamıyorum bugüne kadar. Ondan da olabilir belki.
Kiz saga sola donerken zorlanirsin ya bugun olmadi ondan. Bir hissetsek tamamen rahatlariz yaaaaValla ben de hissetmiyorum. Hissediyorum dedikçe buradakiler çok şaşırıyorum :)
Evham yapma baby bebeğin iyi sen de iyisin bak kalbini de dinlemişsin. Ben her döndüğümde ağrım olmuyor arada oluyor. Midem yanıyor şuan yerimde olmak istemezsin. Sen benim yazdığımı gördün mü oğlum oluyormuş :)Kiz saga sola donerken zorlanirsin ya bugun olmadi ondan. Bir hissetsek tamamen rahatlariz yaaaa
Ay yerim kiz yaaaaaa hayirli ugurlu olsun inşaAllah. herkesin belli oldu bir ben ve @Mazikeen kaldik.Evham yapma baby bebeğin iyi sen de iyisin bak kalbini de dinlemişsin. Ben her döndüğümde ağrım olmuyor arada oluyor. Midem yanıyor şuan yerimde olmak istemezsin. Sen benim yazdığımı gördün mü oğlum oluyormuş :)
Bugun ne oldu kiz bizeKızlar yaa sanki hamile degilim grip gibi oldum... ne karin sisligi ne sertlik hicbisi yok
Evet canim, korkma normal :)kızlar aldığınuz demir ilacı çok afedersiniz dışkıyı siyah yapıyor mu? ben ona bağladım bu durumu ama..
Ben azcık sıkıştırdım doktoru daha erken filan dedi ben de tahmininiz vardır ama dedim. O şekilde söyledi iyi günündeydi belki de :)Ay yerim kiz yaaaaaa hayirli ugurlu olsun inşaAllah. herkesin belli oldu bir ben ve @Mazikeen kaldik.
Bizim doktor umuz soylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?