2017 EKİM Anne adayları

Allah Allah. Ben de sabah ve akşam aç karnına içiyorum demir hapını ama hiç etki etmedi. Ne kadar oldu sen başlayalı? Belki vücut adapte olamamıştır henüz canımcım

Allah Allah. Ben de sabah ve akşam aç karnına içiyorum demir hapını ama hiç etki etmedi. Ne kadar oldu sen başlayalı? Belki vücut adapte olamamıştır henüz canımcım
Olabilir çünkü daha dün sabah ve bugn sabah aç karna aldm. Vücut alışması lazm belkide kabız faln oldunmu genelde böyle şikayetler varda

bazen butun belirtiler bile kayboluyor herzaman aynı seyleri hissetmiyorum bende
Ay ne kotu oluyorum oyle anlarda ya

benim kulagım tıkandı tek kulakla yasıyorum resmen cok gıcık birsey ya oksijenli suyla gliserin damlatıyorum hamilelerde olabiliyormus buda

Evet bana da oldu bir kac kez, sogan suyu damlatanda varmis.

Aa niye bozuyorsun moralini daha küçükler herzamn hissetmezsn . Hergun belirtide olmaz normal olabilirsnyani takılma
Normal yani degil mi? Oldumu sende de?

Olabilir çünkü daha dün sabah ve bugn sabah aç karna aldm. Vücut alışması lazm belkide kabız faln oldunmu genelde böyle şikayetler varda

Yok tatlım kabız falan yapmadı beni. Her bünyede farklı etki yaratıyor sanırım. Bir de ben öyle kolay kolay kabız olduğumu da hatırlamıyorum bugüne kadar. Ondan da olabilir belki.

Yok tatlım kabız falan yapmadı beni. Her bünyede farklı etki yaratıyor sanırım. Bir de ben öyle kolay kolay kabız olduğumu da hatırlamıyorum bugüne kadar. Ondan da olabilir belki.
Himm yandm bn o zamn bn çabuk kabız olurum çok şükür daha bu 3 buçuk aylk süreçte br kere oldm hemn geçti oda . İnslh olmam.

Kiz saga sola donerken zorlanirsin ya bugun olmadi ondan. Bir hissetsek tamamen rahatlariz yaaaa
Evham yapma baby bebeğin iyi sen de iyisin bak kalbini de dinlemişsin. Ben her döndüğümde ağrım olmuyor arada oluyor. Midem yanıyor şuan yerimde olmak istemezsin. Sen benim yazdığımı gördün mü oğlum oluyormuş :)

Kızlar yaa sanki hamile degilim grip gibi oldum... ne karin sisligi ne sertlik hicbisi yok

Ay yerim kiz yaaaaaa hayirli ugurlu olsun inşaAllah. herkesin belli oldu bir ben ve @Mazikeen kaldik.
Bizim doktor umuz soylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…