- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.461
Esimde yok dokunsan agliycam ... yarın doktora gitmek istiyom.Bugun ne oldu kiz bize
Kiz paşa doldu burasi yaaa :) çok sevindim senin adina.Ben azcık sıkıştırdım doktoru daha erken filan dedi ben de tahmininiz vardır ama dedim. O şekilde söyledi iyi günündeydi belki de :)
Saglik ocagina git kalbini dinle de rahatla bari, kapanmadan git gel.Esimde yok dokunsan agliycam ... yarın doktora gitmek istiyom.
Sağol canım Rabbim sizin de gönlünüze göre versin. Beni de 16. hafta çağırdı tekrar o zaman kesinleşecek. Üzülme görüp söylemiyorlar emin olmak için.Kiz paşa doldu burasi yaaa :) çok sevindim senin adina.
Ben de sordum 16. Haftayi bekle dedi
Bence gordu o cinsiyetini bana soylemedi.
allah oğluşunu sana bağışlasın maşallah:)Ben azcık sıkıştırdım doktoru daha erken filan dedi ben de tahmininiz vardır ama dedim. O şekilde söyledi iyi günündeydi belki de :)
Amin hepimizin :)Sağol canım Rabbim sizin de gönlünüze göre versin. Beni de 16. hafta çağırdı tekrar o zaman kesinleşecek. Üzülme görüp söylemiyorlar emin olmak için.
Suan biraz daha iyim soguk bisey yersinde bogazlarin siser ve kulagina vurur ya iste onu yasiyorum sesim bile degisti ama dedigin gibi gececek insallah bu gunler simdi az az yemeye calisiyorum yutmak bi iskence gibi iste ac kalmamak lazim Allah kolaylastirsin zorlastirmasin insallah hepimizeBen de senin gibiyim canım. Bazı günler özellikle çok kötü geçiyor. Benim de boğazın tahriş oluyor kan geliyo bogazimdan. Ben bi de ilaç kullanıyorum içinde çeşitli vitaminler varmış. Ise yaradığını düşünüyorum. Premesis adi belki denemek istersin. Devlet ödemiyor kutusu 49.5 tl. Günde bir tane icebiliyorsun. Çok şiddetli kustugunda bas ağrısı oluyor ne yazık ki.. Agrin ondan dir zannediyorum. İnşallah bu günler geçecek ama kolay geçmiyor ne yazık ki...
tamam canım sağol:)Evet canim, korkma normal :)
Saga sola donerken agrim yok bugun ama korktum kiz senin olmuyormu, kalbini dinledim hemen.
araya giriyorum ama, 4lü yaptıracak mısın? ikili temiz çıkarsa üçlü 4lü olmuyo diye biliyorum.Amin hepimizin :)
Ah ah ne heyecanliyim ya, sen yine gidecekmisin 16.haftada 4 lu test varmis o zamsn da.
Himm yandm bn o zamnbn çabuk kabız olurum çok şükür daha bu 3 buçuk aylk süreçte br kere oldm hemn geçti oda . İnslh olmam.
Kiz saga sola donerken zorlanirsin ya bugun olmadi ondan. Bir hissetsek tamamen rahatlariz yaaaa
Ay yerim kiz yaaaaaa hayirli ugurlu olsun inşaAllah. herkesin belli oldu bir ben ve @Mazikeen kaldik.
Bizim doktor umuz soylemedi
kızlar aldığınuz demir ilacı çok afedersiniz dışkıyı siyah yapıyor mu? ben ona bağladım bu durumu ama..
Sukur testim temiz cikti canim, yanindaki sekteri sonucu soylerken onuda dedi, kesinlikle istemiyorum 4 lu. Benim doktor herseyi yaptirmak istiyor,anlam veremiyorum bazen.araya giriyorum ama, 4lü yaptıracak mısın? ikili temiz çıkarsa üçlü 4lü olmuyo diye biliyorum.
Yok valla. Kalça ve bel ağrısından başka hiç bişey yok bende anacım. Kalbini de dinleyemiyorum. Arada heyheyler geliyo ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. He bir de tatlı bişeyler yedikten sonra eşim karnıma kulağını dayayıp dinliyor. Foşur foşur su sesi geliyomuş minikimdenuyuduğu zaman hiç su sesi falan da duymuyorum diyo. Bir de o içimi rahatlatıyo işte o kadar
Ben de varım kız cinsiyeti öğrenemeyen
araya giriyorum ama, 4lü yaptıracak mısın? ikili temiz çıkarsa üçlü 4lü olmuyo diye biliyorum.
sen doktoru değiştirecektin?Sukur testim temiz cikti canim, yanindaki sekteri sonucu soylerken onuda dedi, kesinlikle istemiyorum 4 lu. Benim doktor herseyi yaptirmak istiyor,anlam veremiyorum bazen.
Aynen canım. Hem de böyle değişik bir siyah yani kendileri
evet yok öyle bi siyah:))Aynen canım. Hem de böyle değişik bir siyah yani kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?