2017 EKİM Anne adayları

Ben azcık sıkıştırdım doktoru daha erken filan dedi ben de tahmininiz vardır ama dedim. O şekilde söyledi iyi günündeydi belki de :)
Kiz paşa doldu burasi yaaa :) çok sevindim senin adina.

Ben de sordum 16. Haftayi bekle dedi
Bence gordu o cinsiyetini bana soylemedi.

Kiz paşa doldu burasi yaaa :) çok sevindim senin adina.

Ben de sordum 16. Haftayi bekle dedi
Bence gordu o cinsiyetini bana soylemedi.
Sağol canım Rabbim sizin de gönlünüze göre versin. Beni de 16. hafta çağırdı tekrar o zaman kesinleşecek. Üzülme görüp söylemiyorlar emin olmak için.

Suan biraz daha iyim soguk bisey yersinde bogazlarin siser ve kulagina vurur ya iste onu yasiyorum sesim bile degisti ama dedigin gibi gececek insallah bu gunler simdi az az yemeye calisiyorum yutmak bi iskence gibi iste ac kalmamak lazim Allah kolaylastirsin zorlastirmasin insallah hepimize

Saga sola donerken agrim yok bugun ama korktum kiz senin olmuyormu, kalbini dinledim hemen.

Yok valla. Kalça ve bel ağrısından başka hiç bişey yok bende anacım. Kalbini de dinleyemiyorum. Arada heyheyler geliyo ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. He bir de tatlı bişeyler yedikten sonra eşim karnıma kulağını dayayıp dinliyor. Foşur foşur su sesi geliyomuş minikimden uyuduğu zaman hiç su sesi falan da duymuyorum diyo. Bir de o içimi rahatlatıyo işte o kadar

Cikolata ise yariyormu hakiketten ya :)
Biz ne evhamli anneleriz yaaa
Ben de varım kız cinsiyeti öğrenemeyen

Hadi ya sen ne zaman gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…