- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #11.481
benimki de bişwy demedi ama isterse yaptırmayacam bu kez. ayrıntılı çok önemli. 17. haftada yapılıyormuş o da galiba.Yok tatlım olmuyo değil de bazı doktorlar ikili iyi çıkarsa 3 lü ve 4 lüye gerek duymuyo. Ki benim doktorum da gerek görmedi yaptırmııcam ben de
Evet buldum da birini, esim dedi bakalim bu tavri ne olacak, eger yine ayni olursa ne kadar dosyamiz var alir cikariz dedi, hala kafam karisik. Halbuki cok memnundum doktorumdan son olaya kadarsen doktoru değiştirecektin?
Cikolata ise yariyormu hakiketten ya :)
Biz ne evhamli anneleriz yaaa
Hadi ya sen ne zaman gideceksin?
Bildigim kadari ile 20.haftadabenimki de bişwy demedi ama isterse yaptırmayacam bu kez. ayrıntılı çok önemli. 17. haftada yapılıyormuş o da galiba.
olabilir yanlış aklımda kaldı belki deBildigim kadari ile 20.haftada
Benimde 2 hafta var belki tam 16 olmadan giderim catlarim ama esim durduruyor beniİlla ki çikolata değil. Ne biliiim şekerli tatlı herhangi bişey. Meyvelerden özellikle armut ve muz seviyo benim minikim. Onları yiyince iyice foşurduyomuş içerisiBenim kontrol daha 27 sinde canım ya... Çoooook var daha 2 hafta. Nasıl geçecek bilmiyorum valla
Bende ilk defa oldu. Sabah canım bişeyi çok isteyerek uyandım, ama öyle böyle değil, tadı kokusu burnumda. Eşim getirdi onu yedim, ondan sonra oldu. dedim herhalde hoşuna gitti :)))2-3 gundur bende de oluyor, genelde gunun ayni saatlerinde, yilan gibi birsey dolaniyor sanki icimde hissediyorum ama emin olamiyorum.
Genelde otururken oluyor acaba sikisiyor da mi tepki veriyor diyorum bilemedim... bugun de oldu mesela ilk cuma olmustu, cumartesi pazar iki gun izledim ayni saatlerde oldu bugun yine oldu ayni saatlerde:)
benim tee 15 Mayıs'taBenimde 2 hafta var belki tam 16 olmadan giderim catlarim ama esim durduruyor beni
Sigara icme kiz
Biz dogurunca ogrencez heraldeAy yerim kiz yaaaaaa hayirli ugurlu olsun inşaAllah. herkesin belli oldu bir ben veWynonna kaldik.
Bizim doktor umuz soylemedi
Ayyy o ne tatli hareketler degil mibenim tee 15 Mayıs'taçok özledim yaa bana el sallamasını hiç unutmuyorum
O zaman da hemen soylemezler bunlarBiz dogurunca ogrencez heralde
Biz dogurunca ogrencez heralde
Eheh:)) bizimkilerde sakliyor icerde demekki ya utangaclar demekki kesin kiz ikisideO zaman da hemen soylemezler bunlar
evet öyle görünce hönküre hönküre ağlamıştım:)Ayyy o ne tatli hareketler degil mi
Seninde cok varmis ya, hamilelik takvimi eklesene sen.
Poposunu donermis bide:)) inat ediyorlarmis:)) cikolata yemek.lazim hareketleniyolarmis ozamanKız deme öyle çatlarım benZaten gittiğimde de göstermemesinden çok korkuyorum
Benimde icime kiz doguyor bence bizim.prenseslerimiz olacak, suslu tokalar elbiselerEheh:)) bizimkilerde sakliyor icerde demekki ya utangaclar demekki kesin kiz ikiside
Ayy cok duygulandimevet öyle görünce hönküre hönküre ağlamıştım:)
takvime baktım 8 mayısta tam 16 hafta oluyor ama 1 hafta geç gidecem pişsin iyice:)) bide en son 11 nisanda gitmiştim kontrole 1 ay olsun iki kontrol arası.
C
Canım bende ılk hamileligimde aç karnına günde 1 defa içiyorduk şimdi iki defa ve tok karnina dedi ecz.iştah mı yapıyor gerçekten bide decavit kullanıyorum istahim açıldı aç karninami denesem
Kızlar decavit ben de kullanıyorum. İştahım açıldı resmen. Eczanede üzerine tok karnına demişler tok içince iştahı artırıyor sanırım. İnternette gece yatmadan içince iştahı etkilemiyor yazıyodu. Dün gece yatmadan içtim bugün kurt gibi saldırmadım valla yemeklereGece için derim
Ben esime erkek gibi gordum ultrasondan dedim gecen aksam kizda olabilir dedim erkek dedin ama sen diyoBenimde icime kiz doguyor bence bizim.prenseslerimiz olacak, suslu tokalar elbiselerayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?