2017 EKİM Anne adayları

Yok tatlım olmuyo değil de bazı doktorlar ikili iyi çıkarsa 3 lü ve 4 lüye gerek duymuyo. Ki benim doktorum da gerek görmedi yaptırmııcam ben de
benimki de bişwy demedi ama isterse yaptırmayacam bu kez. ayrıntılı çok önemli. 17. haftada yapılıyormuş o da galiba.

Cikolata ise yariyormu hakiketten ya :)
Biz ne evhamli anneleriz yaaa

Hadi ya sen ne zaman gideceksin?

İlla ki çikolata değil. Ne biliiim şekerli tatlı herhangi bişey. Meyvelerden özellikle armut ve muz seviyo benim minikim. Onları yiyince iyice foşurduyomuş içerisi Benim kontrol daha 27 sinde canım ya... Çoooook var daha 2 hafta. Nasıl geçecek bilmiyorum valla

Benimde 2 hafta var belki tam 16 olmadan giderim catlarim ama esim durduruyor beni

Sigara icme kiz

Bende ilk defa oldu. Sabah canım bişeyi çok isteyerek uyandım, ama öyle böyle değil, tadı kokusu burnumda. Eşim getirdi onu yedim, ondan sonra oldu. dedim herhalde hoşuna gitti :)))
Ama dün okadar belirtisizdim ki zor durdum meraktan.
Doktorlar 20.haftadan önce hissedilmez diyormuş da instagramda bir konunun altına yorum yazmışlar kimisi 14 kimisi 17 kimisi 19 da hissettim ilk diye. Ayy hep hissedelim merak ettirmesinler kendilerini yaa :)

Ayyy o ne tatli hareketler degil mi

Seninde cok varmis ya, hamilelik takvimi eklesene sen.
evet öyle görünce hönküre hönküre ağlamıştım:)
takvime baktım 8 mayısta tam 16 hafta oluyor ama 1 hafta geç gidecem pişsin iyice:)) bide en son 11 nisanda gitmiştim kontrole 1 ay olsun iki kontrol arası.

C

Canım bende ılk hamileligimde aç karnına günde 1 defa içiyorduk şimdi iki defa ve tok karnina dedi ecz.iştah mı yapıyor gerçekten bide decavit kullanıyorum istahim açıldı aç karninami denesem

Gebelik öncesinde gyne sanol kullanıyordum. Eczacıların bazen aç bazen tok yazdıklarını gördüm. Bir anda kilo alınca herkes noldu sana dedi. Doktora sorarak aç karna aldım. Şimdi 169boy ve 60kg dayım hamile olmama rağmen. Haaa iştah desen yine var ama gebeliğin en iştah açan dönemindeymişiz ona da bağladım. Defalarca mutfaktan elimde bişeyle çıkıyorum :)

Benimde icime kiz doguyor bence bizim.prenseslerimiz olacak, suslu tokalar elbiseler ayyyy
Ben esime erkek gibi gordum ultrasondan dedim gecen aksam kizda olabilir dedim erkek dedin ama sen diyo sanki doktorum:)) en cok istedigimde o civil civil elbiseler renkli tokalar pek bakmiyorum.nette ozenmiyim diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…